kage Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 1)allo allo sou tilefwnw allo allo de mporw na koimi8w -αντρας το λεει παλιο 2)φιλε μ ξεκολα γιατι στο λεω οπως πας θα τρελαθεις-γυναικα ,μαρμαρινου ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. May 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Mipos les auto pou leei "ksekola file mou ksekola,mia idea einai ola,ksekola oso einai niris giati alios 8a trela8eis"?Auto to leei sigoura i Marmarinou Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ρε παιδια ολο το net αποθηκευει τραγουδια στο rapidshare.εσεις που κολλάτε???? δεν ξερετε να το χειριζεστε?ειναι πανευκολο!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Παιδια ενα ασμα που παιζει τωρα τελευταια στο sportfm και λεει "ελα ελα ,ελα πιο κοντα" και πιο μετα κατι σαν "γκουτσι γκουτσι ναι" το ξερει κανεις; Μιλαμε για κορυφαιο....οποιος γνωριζει κατι ας το γραψει:cool: Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Κάποτε με ρώτησαν τι θα θελα να είμαι αν δεν ήμουνα αυτό που είμαι κι εγώ τους απάντησα σουτιέν, να είμαι σουτιέν Κάποτε με ρώτησαν τι θα θελα να κάνω αν δεν έκανα αυτό που κάνω κι εγώ τους απάντησα σουτιέν, να κάνω σουτιέν Γιατί μ αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια μ αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια εγώ ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια μου την δίνουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια Αααα, μ αναστατώνουνε, με κάνουν άνω κάτω όταν τα βλέπω να κουνιούνται πάνω κάτω, να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ Και το μυαλό μου σαλεύει πότε πότε, όταν τα βλέπω να κουνιούνται πέρα δώθε να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ, να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ, να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ Ααααααα μα οι γυναίκες είναι τρελές πάνε και κάνουνε πλαστικές για να τα μικρύνουνε να πάψουν πια να μου την δίνουνε εεε Μα εγώ ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια Μου την δίνουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια για μένα όλα τα άλλα είναι κολοκύθια Η Μοίρα μου παίξε ένα παιχνίδι σκληρό αυτό που μου κανε ήτανε τρομερό Με έκανε κι αγάπησα γυναίκες σωρό μα όλες είχαν ένα πρόβλημα μικρό Είχαν μυαλό, πολύ μυαλό μα στήθος είχανε πολύ μικρό κι εγώ γουστάρω τις γυναίκες με μεγάλα στήθια γουστάρω τις γυναίκες με μεγάλα στήθια μ' αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια Μ αναστατώνουνε με κάνουν άνω κάτω όταν τα βλέπω να κουνιούνται πάνω κάτω να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ Και το μυαλό μου σαλεύει πότε πότε όταν τα βλέπω να κουνιούνται πέρα δώθε να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ, να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ, να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ .... by Nίκος Kαρβέλας Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Για τους μεγαλυτερους της παρεας.Γνωριζει κανεις για το δισκο της Μαρινελλας με τον Κωστα Χατζη?Ενδιαφερομαι για ενα συγκεκριμενο κομματι.Οποιος γνωριζει ας στειλει ενα ΡΜ και θα του εξηγησω.Πολλες λεπτομερειες δεν ξερω,αλλα ειναι ντουετο και σε καποια στιγμη λεει "για δε μ'αφήνετε ησυχο, αστε με ησυχο ολοι"..Οποιος γνωριζει ας βοηθησει pls! (Το εγραψα και στις αναζητησεις αλλα ως λαικο πιο πιθανων να το ξερει καποιος απο εδω..) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_P Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Για τους μεγαλυτερους της παρεας.Γνωριζει κανεις για το δισκο της Μαρινελλας με τον Κωστα Χατζη?Ενδιαφερομαι για ενα συγκεκριμενο κομματι.Οποιος γνωριζει ας στειλει ενα ΡΜ και θα του εξηγησω.Πολλες λεπτομερειες δεν ξερω,αλλα ειναι ντουετο και σε καποια στιγμη λεει "για δε μ'αφήνετε ησυχο, αστε με ησυχο ολοι"..Οποιος γνωριζει ας βοηθησει pls! (Το εγραψα και στις αναζητησεις αλλα ως λαικο πιο πιθανων να το ξερει καποιος απο εδω..) TΑνια Τσανακλιδου ειναι φιλε μου αυτο. Δεν θυμαμαι τον τιτλο τωρα αλλα θα στο πω συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 allo allo sou tilefwnw allo allo de mporw na koimi8w Παιδια αυτο το ψαχνω κι εγω. Οποιος μπορει να βοηθησει... edit:Επισης και ενα ακομα.Παει: "Αν δεν εχεις μια, μην κοιτας καμια. Αν εχεις δις,εχεις πανω απο τρεις. Αν εχεις τρις, τις βαζεις και στ'οτομοτρις" Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Απο Γιαννη Κολια ψαχνω τιτλο για το ακολουθο: ενα μπουκαλι τζονι την μοναξια σκοτωνει και γινεσαι καλα σε μερικα λεπτα. Οποιος γνωριζει κατι ας το πει:cool: Αυτο με το αλο αλο σου τηλεφωνω μεγαλο ασμα......αλλα δεν ξερω ουτε γω τιτλο.:( Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_P Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ψαχνω ενα κομματι που περιεχει τους στιχους:"Μου χτυπησανε της πορτας το κουδουνι,ο Χιουη ο Λιουη και ο Ντιουη" Δεν το εχω αλλα βρηκα ποιος το λεει. Θωμας Βακουλης και βρισκεται σε μια συλλογη με τιτλο ΤΑ CULT…ουργιάρικα :D Αν το βρει καποιος ας το ανεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Johny_P μηπως για κανενα απο τα δικα μου εχεις καμια ιδεα? BTW ευχαριστουμε για τη βοηθεια :) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_P Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Johny_P μηπως για κανενα απο τα δικα μου εχεις καμια ιδεα? BTW ευχαριστουμε για τη βοηθεια :) Δυστυχως δεν εχω ιδεα για αυτα. αν μαθω κατι θα το μαθεις κι εσυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_P Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 FREAK_OF_NATURE μηπως λες τον Πεθαμενο του Λασκαριδη; Δεν θυμαμαι εισαγωγη αλλα στο ρεφρεν λεει: αξιζεις χειροκροτημα παρατεταμενο που μπορεσες και σκοτωσες εναν πεθαμενο. Αν θες αυτο καπου το χω.....το ανεβαζω αν ειναι αυτο:cool: Αυτο ειναι . αν το εχεις ανεβασε το να το παρουμε κι εμεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Παιδιά,ψάχνω ένα τραγούδι απο έναν καμμένο που πάει έτσι... "Το πιο ωραίο λάθος,γίνεται απο πάθος,ευλογημένες μου αμαρτίες..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Παιδια αυτο το ψαχνω κι εγω. Οποιος μπορει να βοηθησει... edit:Επισης και ενα ακομα.Παει: "Αν δεν εχεις μια, μην κοιτας καμια. Αν εχεις δις,εχεις πανω απο τρεις. Αν εχεις τρις, τις βαζεις και στ'οτομοτρις" xexexe!!! poly empneysmeno!!! xexexe!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 παιδια ποιο ηταν το αστερι που τραγουδαγε στον πρωινο καφε (οχι σημερα αλλα πριν απο λιγες μερες) κι ελεγε κατι σε ''τουκου τουκου τουκου...'';;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Lipon balte sto ilektroniko gaidouri :D safetis live kai glenti sta demenika :D ola ta euro!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontiaki_87 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Thank you very much Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontiaki_87 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 sas eyxaristw para polu gia ta cd gonidis -- oles mou oi nixtes nikos aggelopoulos -- twra m afinei nikos aggelopoulos -- vale re file den antexw nikos aggelopoulos -- eisai esi gia mena twra i xara nikos aggelopoulos -- ax na girisei na girisei !!!!!!!!!!!!!!!!!(egw genithika gia na ponaw) nikos aggelopoulos -- dws mou agapi mou apopse tasos krystalis -- gia ta matia sou mono (ypoferw kai liono) tasos krystalis -- paixnidia kai treles tasos krystalis -- lipame (otan o erwtas teleionei menoume monoi) tasos krystalis -- paidi tis nixtas terlegkas -- i filaki xristodoulopoulos -- twra pou feugeis!!! 01 - Antreas Kwnstantinopoulos - Spasmena Potiria giannis vasileiou -- fimes tasos mpougas -- einai ola maura Giannis Vasileiou - Me kais me kais korros giannoulis ---ithela na mouna mikros Mathaios Giannoulis - Theleis na ta ftiaksoume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 eidate xtes stis aipnies to Hard Rock Alilouhia se ektelesi catman? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Για τους μεγαλυτερους της παρεας.Γνωριζει κανεις για το δισκο της Μαρινελλας με τον Κωστα Χατζη?Ενδιαφερομαι για ενα συγκεκριμενο κομματι.Οποιος γνωριζει ας στειλει ενα ΡΜ και θα του εξηγησω.Πολλες λεπτομερειες δεν ξερω,αλλα ειναι ντουετο και σε καποια στιγμη λεει "για δε μ'αφήνετε ησυχο, αστε με ησυχο ολοι"..Οποιος γνωριζει ας βοηθησει pls! (Το εγραψα και στις αναζητησεις αλλα ως λαικο πιο πιθανων να το ξερει καποιος απο εδω..) "Τάνια Τσανακλίδου - Ο ανθρωπάκος" αν λες αυτό!!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Προσφατα ακουσα ενα νεο ασμα στον Θεμο απο μια ξανθια...Οι στιχοι λενε: Ειμαι γυναικα δυσκολη, με χιλιες απαιτησεις Γι'αυτο να δινεις προσοχη αν θες να με ......... Το ξερει κανεις? Δεν είναι Βέρα Λάμπρου. Είναι το νέο αστέρι του ελληνικού τραγουδιού, η ΚΟΜΙΣΣΑ!!! το "κοκο" λέγετε!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 το "κοκο" λέγετε!! Το'χεις?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 exw ena mp3 sto kinito live ektelesis skliladiko pou to tragoudaei kapoia natali... mipws mporei na me voithisi kapios na vrw (an exei) ipoloipa tragoudia tis... mporw na sas stilw to mp3 na to akousete den ine megalo 639KB. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellboost Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ποιος ξέρει που μπορώ να βρω τραγούδια του Πιλαλί; Έχω το CD του Θεοκωμωδία και είναι άπαιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts