bbsnick Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 οχι, δεν εννοουσα αυτο. εννοω οτι εισερχομενα-σταλμενα δεν πρεπει να υπερβαινουν τα ..70 μηνυματα!! Εκτος αυτου, το κινητο δεν δεχεται themes??? Ειναι και αυτο δυνατον??? :cry: Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 οχι, δεν εννοουσα αυτο. εννοω οτι εισερχομενα-σταλμενα δεν πρεπει να υπερβαινουν τα ..70 μηνυματα!! Εκτος αυτου, το κινητο δεν δεχεται themes??? Ειναι και αυτο δυνατον??? :cry: Στην πλατφορμα που ειναι αυτο το κινητο δεν μπορεις να κανεις τιποτα.ουτε θεματα..ουτε συγχρονισμο..ουτε τιποτα.(βλεπεις συνεργασια με sagem) :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 γι αυτο πριν παρεις κινητο ριξε μια ματια στο my phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Αντικατεστησα μονος μου τη σπασμενη οθονη και παρατηρησα τα εξης.Οταν εβγαλα την προσοψη ειδα οτι ηταν κολλημενη με κολλα και απο τη μεσα μερια ειχε κατι ωρες γραμμενες με μαρκαδορο.Ειναι φυσιολογικο αυτο;Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο σε κινητο...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Τελικά έχει βγει καινούριο λειτουργικό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Πώς μπορώ να το συνδέσω με το PC??Έχω κατεβάσει αυτό αλλά δεν έγινε κάτι!! Το Pc Suite το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή!!Καμιά ιδέα κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 γεια χαρα παιδια με τις αναβαθμισεις αλλαξε τιποτα οσον αφορα το phone explorer και την μεταφορα επαφων??????? ευχαριστω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Σήμερα στο Getitnow έχουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο προσφορά στα 99 ευρώ μαζί με bluetooth i-tech clip V Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Σήμερα στο Getitnow έχουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο προσφορά στα 99 ευρώ μαζί με bluetooth i-tech clip V και με τετοια τιμη δεν αξιζει το κινητο.(προσπαθουν να το ξεφορτωθουν).:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoopitsa Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Εμένα προσωπικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όταν πάω σε κάποια επαφή για να δω τον αριθμό τηλεφώνου, αν το αφήσεις αρκετή ώρα στην αναμονή, επανέρχεται μόνο του στην αρχική "σελίδα"......κι άντε πάλι να ψάχνεις την συγκεκριμένη επαφή!!! Όταν καλεί κάποιον αριθμό, εκτός του οτι δεν γράφει "σύνδεση" οταν πιάσει γραμμή, μαυρίζει η οθόνη ενώ καλεί και δεν μπορείς να δεις τι γίνεται..θέλω να το βάψω μπλέ και να το πετάξω στην θάλασσα ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση When I die I'm going to haunt the f*** out of you people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μα είναι δυνατόν το Κ330 να αποθηκεύει 500 SMS και το W395 μόνο 70. Γνωρίζετε κάποιο φθηνό κινητό εκτός από το Κ330 που να έχει χώρο για πολλά SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 γεια σας και απο εμενα παιδια... θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις... πρωτα απο ολα αν υπαρχει κανενα προγραμα για να μεταφερο επαφεσ και μυνηματα στο pc και δευτερων αν υπαρχει τροπος να ωγαλο το μενου τησ cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 γεια σας και απο εμενα παιδια... θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις... πρωτα απο ολα αν υπαρχει κανενα προγραμα για να μεταφερο επαφεσ και μυνηματα στο pc και δευτερων αν υπαρχει τροπος να ωγαλο το μενου τησ cosmote... μπορεις να κανεις μπακαπ με το myphonexplorer.βεβαια στο δικο σου κινητο δεν ξερω αμα δουλευει. τωρα για να βγαλεις το μενου..δεν στο συνιστω γιατι θα χασεις την 2ετη εγγυηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Είναι quand band η δεν είναι το κινητό αυτό; Ο Γερμανός αναφέρει ότι είναι dual band. Το site της Sony Ericsson αναφέρει ότι είναι quand band. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ότι λεει στο site ισχύει. Επίσημα πράγματα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospatra Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Για σε ολους σας. Ειμαι νεο μελος στην κοινοτητα σας και θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω ενα sony erricson w395, εχω ψαξει αρκετα και δεν μπορω να βρω να κανω update. Μηπως μπορει κανεις να βοηθησει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) καλημερα, εχω και γω ενα 395 και εχει βγαλει την WSOD ( white screen of death) απ οτι νομιζω θα στρωσει με ενα firmware update...γινεται ομως? απ οτι διαβασα σε αυτες τις 5 σελιδες δεν υπαρχει..υπαρχει τροπος να φλασαρω το υπαρχων firmware? το κινητο απλα εκλεισε για το βραδυ και το πρωι ανοξε με την λευκη οθονη... καλημερα, εχω και γω ενα 395 και εχει βγαλει την WSOD ( white screen of death) απ οτι νομιζω θα στρωσει με ενα firmware update...γινεται ομως? απ οτι διαβασα σε αυτες τις 5 σελιδες δεν υπαρχει..υπαρχει τροπος να φλασαρω το υπαρχων firmware? το κινητο απλα εκλεισε για το βραδυ και το πρωι ανοξε με την λευκη οθονη... μετα απο καλο ψαξιμο βρηκα τροπο να το φλασαρω και να μπορεσω να το επαναφερω....ολα οκ then οποιος θελει να μαθει για το συγκεκριμενο με ρωταει. Edited October 31, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 καλησπέρα.ξέρει κανείς αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κινητό χωρίς να έχουμε μέσα κάρτα sim; Έχω ένα w395 και θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν music player γιατί δεν θέλω να αγοράσω άλλο mp3 player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) πολλα κινητα υποστιριζουν λειτουργια εκτος συνδεσης, δηλαδη χωρης sim. Ανοιξε το κινητο σου χωρης Sim , αν σου ζηταει αναγκαστικα "βαλε την sim" τοτε οχι δεν μπορεις να μπεις χωρης sim. πρεπει κατα το ανοιγμα να σου βγαλει μια επιγολη αν θες λειτουργια εκτος συνδεσης. Αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις καμια παλια καρτα sim ,εστω και απενεργοποιημενη απο το δικτυο , αρκει να ξερεις το pin και μπηκες, απλα δεν θαχεις συνδεση. βεβαια υπαρχει και αλλη επιλογη:lol::lol::lol::lol: πουλας το κινητο και περνεις mp3 player :lol::lol::lol::lol: Edited July 14, 2010 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 μεγαλη απογοητευση το κινητο παιδια.. και ο χαζος δεν μπηκα πρωτα να διαβασω,, τα τι και πως.. τσαμπα τα χρηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό, μόνο 79.20€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό, μόνο 79.20€. και πολλα ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidartar Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Ξερει κανεις να με βοηθησει πώς να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου SONY ERICSSON W 395 ;;; ΠΡΟΣΟΧΗ μιλαω για ξεκλειδωμα συσκευης και οχι sim card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Ξερει κανεις να με βοηθησει πώς να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου SONY ERICSSON W 395 ;;; ΠΡΟΣΟΧΗ μιλαω για ξεκλειδωμα συσκευης και οχι sim card Kαλως ηλθες. Εχεις βαλει κωδικο δικο σου και τον εχεις ξεχασει? Αχ οχι πατα 0000 να δεις. Αν ναι πηγαινε με αποδειξη και το κινητο σου σε ενα service point Sony Ericsson η γερμανο για φλασαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλώς ήρθες και από μένα! Καλή παραμονή εύχομαι! Ρίξε μια ματιά στο SE FAQ στις ερωτήσεις 7 και 8. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts