Philippe_Raimo Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Συγγνωμη αν ειναι ασχετη η ερωτηση μου αλλα... μηπως μπορει κανενας να μου απαντησει γιατι στο registration.acer.com δεν δεχεται τον SN του κινητου? συνεχεια μου βγαζει "Ο Σειριακός Αριθμός δεν είναι έγκυρος" δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε ουτε register απο Ελλαδα?:mad: Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Ίσως επειδή τα Acerακια μας δεν έρχονται επίσημα στην Ελλάδα και ίσως δεν έχουν τα serial των S200. Εγώ έχω κάνει μέσω UK όταν το πρωτοπήρα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ίσως επειδή τα Acerακια μας δεν έρχονται επίσημα στην Ελλάδα και ίσως δεν έχουν τα serial των S200. Εγώ έχω κάνει μέσω UK όταν το πρωτοπήρα. μπηκα στο mobile.acer.com και εκανα εκει (αν και δεν μου ηρθε κανενα confirmation email) θα δειξει.... αλλο θεμα, ειδα για ROM 3.003c και απ'οτι καταλαβα η μονη διαφορα με την 3.003b ειναι οτι η c βγαινει σε διαφορετικες γλωσσες (Ισπανικα,Ιταλικα...) καλα καταλαβα?:O Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Σωστός. Confirmation δεν θυμάμαι να μου ήρθε κι εμένα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 το αλλο που με απασχολει.. Που παει η μνημη οεο? Κανω πχ το πρωι ενα soft reset και εχω ελευθερη μνημη στα 100ΜΒ Μεχρι το βραδυ και κανονικη χρηση (1-2 φορες συνδεση wifi, μυνηματα, τηλεφωνα..) η μνημη εχει πεσει στα 80ΜΒ.. Χρησιμοποιω SPB 3.5, στην today screen των WM δεν εχω ουτε καν backround.. Εχω δοκιμασει και cleanRam αλλα χωρις αποτελεσμα.. Task manager δεν βγαζει κανενα προγραμμα να λειτουργει.. Αν μπορει κανενας να μου πει γιατι συμβαινει αυτο.. Να μην αγχωνομαι τζαμπα οχι τιποτα αλλο..:) Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Το έχουν αυτό τα windows mobile. Εάν από τα 100 πέφτει στα 80 δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Και εμενα εκει παει.Μετα οτι κ αν ανοιξω,κατω απο 80 δεν παει.Μια χαρα νομιζω:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Λόγος ανησυχίας θα υπάρξει εάν πέσει κάτω του 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Προσπαθώ να λάβω και να στείλω mms και παρόλο που η συσκευή έχει βρει μόνη της τις σωστές ρυθμίσεις για cosmote όπως επιβεβαίωσα κι απο διάφορες ιστοσελίδες, αντί για mms λαμβάνω ένα μήνυμα με κάποιο mail @imode.gr κλπ. Η μόνη επιλογή που δνε ξέρω αν είναι σωστή στις ρυθμίσεις mms είναι το προφίλ Data Connection: 1) MMS Cosmote (Postpaid) 2) WAP Cosmote (Postpaid) και 3)GPRS Cosmote (Postpaid) όπως και οι 3 επιλογές του gateway: 1)None 2) WAP 1.0 Gateway 3)WAP 2.0 Gateway. Τα υπόλοιπα MMSC Address, IP address και Port είναι σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εγω απο vodafone μια χαρα στελνω. και μια ερωτηση απο μενα, ποιο ρολόι και τι μπαταρια χρησιμοποιει εδω, πανω στη title bar; http://i98.photobucket.com/albums/l255/netboy_2006/wmdefa.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Custom ROM του netnerd απο xda-dev. η Netnerd Business.. στα προηγουμενα μου ποστ ειχα πει για τη μνημη και ευχαριστω τα παιδια που απαντησαν για να λυθει η απορια μου. εφτασα ομως σε αλλο συμπερασμα καθως διαβασα και για αλλα προβληματα.. κατα την αποψη μου εφταιγε το SPB Mobile Shell 3.5 που δουλευα.. η διαθεσιμη μνημη εφτασε κατω απο 50ΜΒ μετα απο 2 μερες χωρις reset! ισως να μην κλεινει τις εφαρμογες οπως πρεπει δεν ξερω, το απεγκατεστησα και ολα δειχνουν καλως.. και κατι αλλο, δεν μου δουλευει το msn weather.. Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Custom ROM του netnerd απο xda-dev. η Netnerd Business.. Το ξερω οτι ειναι η rom του netnerd, απλα θα ηθελα να μαθω ποια προγραματα χρησιμοποιει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Το ξερω οτι ειναι η rom του netnerd, απλα θα ηθελα να μαθω ποια προγραματα χρησιμοποιει.. κατι σαν αυτο ισως?:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612083 Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παιδιά το εν λόγο κινητό πέρνει κάποια Ελληνική ROM, η μόνο Αγγλική;; Είναι γρήγορο? σε σχέση με το Omnia II είναι καλύτερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Τί να την κάνεις?:lol: Οχι δεν έχει βγεί ελληνική ρομ, αλλά μπορεί να "ελληνοποιηθεί" πλήρως. Είναι σφαίρα,με πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης και πόρων,όχι πολύ χειρότερη οθόνη, άριστο στην πλοήγηση και στο βίντεο...κανένα παράπονο. Αν δεν σε πειράζει η μη ύπαρξη αντιπροσωπείας προχωρας:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Τί να την κάνεις?:lol: Οχι δεν έχει βγεί ελληνική ρομ, αλλά μπορεί να "ελληνοποιηθεί" πλήρως. Είναι σφαίρα,με πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης και πόρων,όχι πολύ χειρότερη οθόνη, άριστο στην πλοήγηση και στο βίντεο...κανένα παράπονο. Αν δεν σε πειράζει η μη ύπαρξη αντιπροσωπείας προχωρας:) Όταν λες μπορεί να "Ελληνοποιηθεί" τί εννοείς? μπορείς να βάλεις Ελληνικά στο μενού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Οχι Μπορείς να βάλεις πληκτρολόγιο,επαφές,να στέλνεις μηνύματα με 160 χαρακτηρες και επίσης ενα πρόγραμμα όπως πχ το SPB Mobile Shell 3.5 για να έχεις και ενα ελληνικό περιβάλλον εργασίας χωρίς τα προβλήματα ασυμβατότητας που είχε πχ η ελληνική ρομ του ΟΜΝΙΑ Ι που είχα. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 σε σχέση με το Omnia II είναι καλύτερο;; Ας συνεχιστεί αυτή η κουβέντα εδώ όπου έχεις ανοίξει θέμα και μην βγαίνουμε off topic στο παρόν thread με τέτοιους είδους συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Τελικά έπεσαν στα χέρια μου 2 s200!!! Πολύ γρήγορο κινητο τελικά!!! Κυκλοφορούν πολές ROM, εσείς που τις δοκιμάσατε ποιά είναι η καλύτερη χωρίς προβλήματα? Η μπαταρία πόσο σας κρατάει? Λιγότερο απο 1 μέρα μου κράτησε, τόσο κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Αν το πειράζεις συνέχεια λογικό είναι. Αλλιώς η αυτονομία του κυμαίνεται στις δύο μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Τελικά έπεσαν στα χέρια μου 2 s200!!! Πολύ γρήγορο κινητο τελικά!!! Κυκλοφορούν πολές ROM, εσείς που τις δοκιμάσατε ποιά είναι η καλύτερη χωρίς προβλήματα? Η μπαταρία πόσο σας κρατάει? Λιγότερο απο 1 μέρα μου κράτησε, τόσο κρατάει? καλυτερη ROM απο τη μαμα δεν θα βρεις.. αν θες να δοκιμασεις αλλη μπες εδω: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=578 και διαβασε τα + και τα - απο καθε custom ROM που κυκλοφορει.. μπαταρια αν το πιασεις και ασχολεισαι απο τις 8 το πρωι και δεν το αφηνεις απο τα χερια σου (πραγμα που θα το κανεις μολις το παρεις :)) θα σε βγαλει μεχρι τις 8-9 το βραδυ... με κανονικη χρηση, τηλεφωνηματα (ναι περνει και τηλεφωνο!:lol:) κτλ, εμενα με βγαζει 2-2,5 μερες.. Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Με αρκετο πειραγμα,30 λεπτα ομιλια, ακουστικο ολη την ημερα, καμια ωρα σερφαρισμα μινιμουμ,παιχνιδια κλπ βγαζει ανετα ημερα.Παραπονο δεν εχω, το εχω καταευχαριστηθει! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 εδω και 3 μερες κανει επανεκκινηση μονο του, 2-3 φορες τη μερα.. ελεγα οτι ηταν απο καποιο προγραμμα αλλα και μετα την απεγκατασταση ολων, συνεχιζεται το θεμα.. καμια λυση υπαρχει, η καταληγουμε στο hard reset?:confused: Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Hard reset αφού πρώτα πάρεις back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καμια λυση υπαρχει, η καταληγουμε στο hard reset?:confused: Έτσι είναι. Μόνο με hard reset θα αποφανθούμε εάν πρόκειται για hardware πρόβλημα ή όχι. Είσαι με επίσημη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts