Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την εγκατάσταση της νεας επίσημης ρομ είδα σαφή διαφορά σε ένταση ήχου κλήσης και διάρκεια μπαταρίας:)Bluetooth ακουστικό δεν σύνδεσα ακόμη..

Ενδιάμεσα φλάσαρα την ν3 του rafyvitto.

Πολύ όμορφα και λειτουργικά όλα, αλλα το Sense τελικά δεν το χωνεύω(για αυτό και δεν είχα ποτέ htc:lol:)

Vanilla version αξίζει σε σχέση με την τελευταία επίσημη λέτε?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κυκλοφόρησαν καλά νέα. Περιμένουμε...

Raffy-> Yes were going to have wm7 for the acer s200 and also for pxa27x,pxa26x,msm72xxx cpu based devices, i cant give you much detail but WE will have wm7 VERY soon.

Κωνσταντίνος

• Administrators
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό συνεπάγεται πως δεν θα έχουν ιδιαίτερα υψηλές hardwarικά απαιτήσεις. Ίδωμεν.

Modpic.gif

Αν ισχύουν οι φημες για τα 7 και το τι φέρνουν ...άσε καλύτερα..

Για την Vanilla rom v3.0 γνώμη κανείς?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Αν ισχύουν οι φημες για τα 7 και το τι φέρνουν ...άσε καλύτερα..

Για την Vanilla rom v3.0 γνώμη κανείς?

Αν ισχύουν όντως πάμε για αλλαγή λειτουργικού:).

Η vanilla v3.0 είναι ουσιαστικά η τελευταία stock rom χωρίς το Sense αλλά με το album και το Ezinput keyboard της HTC συν κάποια customizations του Rafyvitto. Για κάποιον που θέλει μία light rom αυτή τη στιγμή κατά την άποψή μου είναι ότι καλύτερο.

Ευχαριστω Γιωργο.

Μάλλον παραμενω με επισημη λοιπόν ,αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Έχω περασμένη την official v3 και απο τότε που αναβάθμισα δνε μου ανοίγει το gps στο google maps. Με το που ανοίγω την εφαρμογή βγάζει 'starting gps...' και μετά απο μισό λεπτό error with gps κλπ. To a-gps είναι τσεκαρισμένο ενω στα settings του google maps έχω 'settings controlled by windows' ή κάτι τέτοιο.τι μπορεί να φταίει;

Έχω περασμένη την official v3 και απο τότε που αναβάθμισα δνε μου ανοίγει το gps στο google maps. Με το που ανοίγω την εφαρμογή βγάζει 'starting gps...' και μετά απο μισό λεπτό error with gps κλπ. To a-gps είναι τσεκαρισμένο ενω στα settings του google maps έχω 'settings controlled by windows' ή κάτι τέτοιο.τι μπορεί να φταίει;

Ξετσέκαρε το A_GPS και δοκίμασε. Εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημά σου.

Κωνσταντίνος

Μήπως να ξαναβάλεις την official;

Ναι δεν έγινα κατανοητός, την official έχω τώρα της Acer για αυτό μου κάνει εντύπωση να μην ξεκινάει το gps..

Α οκ τότε. Έχεις κάνει hard reset;

Τίποτα παίδες χτες το βράδυ εκεί που το σκάλιζα, τραβάει ένα restart και όταν πήγε να ξαναξεκινήσει έμενε αιώνια κολλημένο στην πορτοκαλί οθόνη WM.. τώρα flashάρω πάλι στην official γιατί δεν ήθελα να καώ με rafyvitto εν μέσω εξεταστικής!

EDIT: Destinator κλπ έχει περάσει κανείς γιατί δεν ξέρω καθόλου τι εκδόσεις περνάνε σε wm, μόνο με εκδόσεις για pc έχω ασχοληθεί.

Edited by geodimis
συμπλήρωση

Destinator κλπ έχει περάσει κανείς γιατί δεν ξέρω καθόλου τι εκδόσεις περνάνε σε wm, μόνο με εκδόσεις για pc έχω ασχοληθεί.

To Destinator, όπως και όλα τα άλλα προγράμματα πλοήγησης παίζουν μια χαρά. Ειδικά το destinator το χρησιμοποιώ στην έκδοση 7 με τα εξαιρετικά WVGA skins του panosha, δοκίμασα και την 9 αλλά δεν μου έπαιξε.

• Administrators
Από Destinator... και εγώ συστήνω το 7 ανεπιφύλακτα. Σίγουρα βέβαια υπάρχουν πιο μοντέρνες επιλογές από προγράμματα πλοήγησης αλλά δεν θα επεκταθώ περαιτέρω μιας και δεν αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Modpic.gif

Kαι η 9.0.21.17. παίζει κανονικά σαν το 7(240*400 ελαφρώς πιξελιασμένο) και σε καθαρή ανάλυση 800*480 με force vga.

• Administrators
Kαι η 9.0.21.17. παίζει κανονικά σαν το 7(240*400 ελαφρώς πιξελιασμένο) και σε καθαρή ανάλυση 800*480 με force vga.

Με όλα τα απαιτούμενα tweaks για την πάνω και κάτω μπάρα αλλά και όχι μόνο. Πιστεύεις ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος;

Modpic.gif

Υπάρχει και το "μικρόβιο" της περίεργειας.Για τα tweaks που αναφέρεις για την πάνω μπάρα,όλα γίνονται με ένα κλικ και μόνο μέσω mortscript.Από εκεί και πέρα κατά την γνώμη μου δεν αξίζει καθόλου πλέον το destinator λόγω παλιού χάρτη.Μπορεί για Αθήνα να είναι καλός αλλά για εδώ πάνω,δείχνει έντονα τα σημάδια γήρανσης:p Και ο νέος χάρτης που θα βγει σύντομα...πάλι παλιός θα είναι,αν κρίνω από τον τρόπο που λειτούργησε μέχρι τώρα η συνεργασία Gi-Τeleatlas.

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να φέρω ένα οποιοδήποτε shortcut στην Today Screen απο οπουδήποτε; (πχ το destinator.exe απο Program Files ή το Settings απο το μενού).

Πρέπει να βάλεις κάποιο today plugin που υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα π.χ. spb pocket plus

Το κατάστημα VNP shop ανέβασε την τιμή του acer S200 στα 460E από τα 440Ε που το είχα δει πριν 2-3 εβδομάδες.

Μήπως επειδή ανέβηκε το δολάριο? Επειδή τα φέρνει απ΄ έξω?
Κωνσταντίνος

προσοχη ομως σε ενα πραγμα σε αυτο το καταστημα.

εγω εφαγα ταλαιπωρια γιατι δεν ειχα αποδεικτικα της διευθυνσης μου που ηθελαν (αγορα με πιστωτικη)

και εκανα νεα παραγγελια μεσω Google Checkout για να μην εχω αλλα τρεξιματα..

απο εξυπηρετηση ειναι αψογοι και λυνουν ολες τις αποριες και προβληματα αλλα

αργουν λιγο να απαντησουν σε emai.. 1 την ημερα φαση...

με αυτα τα πολλα το S200 μου βρισκεται ηδη στον αερα και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,

οταν το παραλαβω, θα γινει καθιερωμενη φορτιση αλλα, να το ενεργοποιησω κανονικα

και επειτα να φλασαρω την τελευταια επισημη ROM η να το κανω κατευθειαν πριν το ανοιξω

για πρωτη φορα??

σορρυ αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα σαν νεος σε τετοια πραγματα...:grin:

Kawasaki ZR750L

Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500

• Administrators

οταν το παραλαβω, θα γινει καθιερωμενη φορτιση αλλα, να το ενεργοποιησω κανονικα

και επειτα να φλασαρω την τελευταια επισημη ROM η να το κανω κατευθειαν πριν το ανοιξω

για πρωτη φορα??

Παίξε κανονικά μαζί του και flashάρεις την rom που θέλεις όποτε θέλεις. Τσέκαρε όμως πρώτα μήπως φοράει ήδη την τελευταία επίσημη και μπεις χωρίς λόγο σε κόπο.

Modpic.gif

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)