Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως βλέπω τι ράδιο έχει η συσκευή μου;Mέχρι στιγμής δοκίμασα με τις 2 εκδόσεις 2.0.3 που έχει η acer στον ftp και με την rom του λεο beta 3.

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλήσπερα παιδια.

Μια ερωτηση εχω.

Μπορω να αλλάξω τι θα μου δειχνει το "πρασινο" (δηλαδη το κουμπι που απανταμε στις κλησεις) ??

προς το παρον βλεπω αυτο που μου δειχνει η παρακατω εικονα.

Οποιος μπορει να βοηθησει, γιατι ειναι πολυ σπαστικο, εχει ενα bug που οτι και να διαλεξεις απο την λιστα να καλεσεις,αυτο σου καλει το πρωτο στη λιστα.

Μπορω να βαλω καποιο αλλο προγραμμα στη θεση του ή κατι τετοιο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Πως βλέπω τι ράδιο έχει η συσκευή μου;Mέχρι στιγμής δοκίμασα με τις 2 εκδόσεις 2.0.3 που έχει η acer στον ftp και με την rom του λεο beta 3.

Start-System-System Information. Εκεί βλέπεις όλες τις πληροφορίες για τη συσκευή σου εκτός από το ράδιο που η Acer το ονομάζει GSM/GPRS Firmware Version.

Με ή χωρίς satellite data update πάλι δυσκολεύεται να κλειδώσει.Μόνο αν βγω στην ταράτσα του κτιρίου που δουλεύω στον 6ο όροφο και βλέπει ουρανό χωρίς εμπόδια θα πιάσει σήμα σε κάπου 1 λεπτό.Με ανοιχτό το πρόγραμμα πλοήγησης αν πάω τώρα στο αμάξι και το βάλω για πλοήγηση θα έχει σήμα αλλά θα με δείχνει όπου να`ναι.Θα μένει πίσω,θα πάει πιο μπροστά,με δείχνει στα διπλανά στενά.Το αυτοκίνητό μου δεν είναι γαλλικό και δεν έχει τις μεμβράνες που εμποδίζουν το σήμα gps να πιάσει.Αν εντω μεταξύ κάνω soft reset ενώ είχε ήδη σήμα gps,αμέσως μετά θα κάνει την ίδια ώρα να πιάσει και πάλι σήμα.Ενώ κανονικά θα έπρεπε να πιάνει αμέσως(hot fix)

Παίξε λίγο και με τις com 2,4,7

Αυτές οι com στα ΕΤΕΝ δουλεύουν καλά

Παιδιά πέρασα την beta3 rom με το manilla...

εντάξει έχουν κάνει φοβερή δουλειά αν και υπάρχουν κάποια προβληματάκια(λογικό)...

Το μόνο μου συμπέρασμα πάντως είναι ότι για μένα προσωπικά το manilla είναι για τα μπάζα...το spb mobile shell μπορεί να υστερεί σε εφέ, αλλά από άποψη χρηστικότητας και δυνατότητας τροποποιήσεων δεν πιάνεται...

Το θέμα μου τώρα είναι αλλού...

Παρά το φλασάρισμα, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα με την κάμερα...!!!

Έχω διαπιστώσει τι γίνεται...

άσχετα με το αν θα την ανοίξω και πόσες φορές, όταν θα περάσει κανα δύωρο δεν θα ανταποκρίνεται στο πλήκτρο...

Μία χάρη θέλω...

Κάντε ένα soft reset και ανοίξτε την κάμερα μετά από 2 ωρίτσες...

δουλεύει κανονικά;;;

Αν ναι τότε κάτι άλλο φταίει...

Αλλά πως μπορεί να φταίει το hardware αν μετά από soft reset δουλεύει κανονικά και αποφασίζει να μην δουλεύει μετά από κάποια ώρα...;;;;;;;;;

Μία χάρη θέλω...

Κάντε ένα soft reset και ανοίξτε την κάμερα μετά από 2 ωρίτσες...

δουλεύει κανονικά;;;

Αν ναι τότε κάτι άλλο φταίει...

και μια μέρα χωρίς soft reset μια χαρά δουλεύει..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

και μια μέρα χωρίς soft reset μια χαρά δουλεύει..

λέτε να φταίει το κ@@@χερο μου;;;

τι μπορεί να είναι ρε παιδιά...

Δεν θα αντέξω να το στέλνω με κούριερ ιταλίες και τέτοια...:(:(:wacko::wacko:

αλήθεια, ποια rom έχεις φίλε μου;;

Και το δικό μου δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα. Θέμα έχουν οι απαράδεκτες φωτό που τραβάει. Στην πρώτη rom που το πήρα έβγαζε καλούτσικες φωτογραφίες. Τώρα δεν μπορώ να πετύχω μια που να μην είναι κουνημένη. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις χωρίς αποτέλεσμα.
Κωνσταντίνος

Τουλάχιστον εσείς έχετε-έχουμε θέμα μόνο με την ποιότητα της κάμερας.Εμένα με ταλαιπωρεί το gps και ευτυχώς με το patch που έβγαλε η acer,μπορώ να συνδέσω το x600 που πιάνει σήμα και από το πορτμπαγκαζ!!!Παίζοντας με τις θύρες κατάφερα να το κολλήσω και μετά το απαραίτητο soft reset,άνοιγε σε μια λευκή οθόνη,χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Και έτσι αναπόφευκτα ήρθε και το hard reset:(

αλήθεια, ποια rom έχεις φίλε μου;;

την τελευταία official.. 203 αν δεν κάνω λάθος.

φτου φτου σκόρδα μια χαρά πηγαίνει το δικό μου, εκτός από το πρόβλημα με το a2dp που προανέφερα.. αλλά θα το ψάξω καλύτερα όταν έχω χρόνο.

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Εμένα το δικό μου βρε παιδιά ούτε με το gps έχει θέμα,ούτε με το a2dp(για τις φώτο δεν ξέρω μιας και δεν μ'ενδιαφέρει)...

Με το που ανοίγω το dest γεμίζει 9 δορυφόρους για πλάκα και στην πλοήγηση επίσης δουλεύει άψογα..

Για το a2dp παίξτε λίγο με το TUNE του SKtools και τσεκάριστε το

Ρε παιδιά, μήπως είναι hand made το κινητό και στον καθένα βγάζει άλλο πρoβληματάκι....

:p

πχ εμένα το gps και το ad2p δεν είχε ποτέ κανένα θέμα...το gps μετά το πρώτο άνοιγμα, βρίσκει σήμα στα καπάκια...

άντε να αρχίσουν τα mail στην acer για το θέμα της κάμερας...

αλλά ειλικρινά, από την εμπειρία σας, μπορεί να είναι κάτι στο hardware;;;;

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ...

μία ακόμα ερώτηση...

πατάτε συχνά το κουμπί standby ή το αφήνετε να "κοιμηθεί" μόνο του...

μήπως με τα απανωτά standby μπαίνει σε κανένα sleep ή energy saver mode...???????

• Administrators
Hardwareικά καμία συσκευή του είδους δεν έχει πραγματικά ποιοτικό φακό. Ότι βελτίωση και διάφορα βλέπουμε στις διάφορες συσκευές, είναι από softwareικό development.

Modpic.gif

Καλήσπερα παιδια.

Μια ερωτηση εχω.

Μπορω να αλλάξω τι θα μου δειχνει το "πρασινο" (δηλαδη το κουμπι που απανταμε στις κλησεις) ??

προς το παρον βλεπω αυτο που μου δειχνει η παρακατω εικονα.

Οποιος μπορει να βοηθησει, γιατι ειναι πολυ σπαστικο, εχει ενα bug που οτι και να διαλεξεις απο την λιστα να καλεσεις,αυτο σου καλει το πρωτο στη λιστα.

Μπορω να βαλω καποιο αλλο προγραμμα στη θεση του ή κατι τετοιο??

Δοκίμασε αυτό http://www.iconsoft.com/. Είναι όλα τα λεφτά. Ούτε manila, ούτε Acer UI ούτε τίποτα.

Κωνσταντίνος

Το κινητό τα “έφτυσε”. Σήμερα το πρωί, ενώ άκουγα ραδιόφωνο και σκεφτόμουνα ότι το OMNIA I που είχα στον τομέα του ήχου τα πήγαινε πολύ καλύτερα, αλλά γενικά είμαι πιο ευχαριστημένος από αυτό, διαπίστωσα ότι η οθόνη είχε παράλληλες κατακόρυφες γραμμές που παρέμειναν και μετά από reset και μετά από βγάλσιμο της μπαταρίας αλλά και μετά από Hard Reset. Δέν κατάλαβα να χτύπησα με κάποιο τρόπο την οθόνη και να έσπασε. Η βασική ένδειξη είναι ότι έχει σπάσει η οθόνη αλλά κατά την άποψή μου … από μόνη της?????.... «πιάς τ’ αυγό και κούρεφτο» … δηλαδή

Με τον υπολογιστή συγχρονίζει κανονικά, οπότε πήρα και ένα τελευταίο backup πρίν το στείλω στην Expansys η οποία θα το στείλει στην Acer.... και μετά βλέπουμε...

Το άδικο είναι ότι μόλις το είχα σετάρει εντελώς και απολάμβανα την ταχύτητα με την οποία έτρεχε όλες τις εφαρμογές....

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

• Administrators
Θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή υπομονή πλέον και εάν δεν έχει σημάδια χτυπήματος ενδεχομένως να μπορείς να διεκδικήσεις κάλυψη της εγγύησης.

Modpic.gif

Θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή υπομονή πλέον και εάν δεν έχει σημάδια χτυπήματος ενδεχομένως να μπορείς να διεκδικήσεις κάλυψη της εγγύησης.

Ευχαριστώ για το κουράγιο...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Δοκίμασε αυτό http://www.iconsoft.com/. Είναι όλα τα λεφτά. Ούτε manila, ούτε Acer UI ούτε τίποτα.

Eυχαριστω φιλε μου!

Θα το δικιμασω!

Ααα!κ κατι αλλο να ρωτησω: "αγορασα" καποια παιχνιδια java για το x1 με αναλυση 480χ800 αλλα μολις παω να ανοιξω τα jar μου λεει κατι οτι ο τυπος δεν υποστηριζεται.

τι πρεπει να κανω για να τρεξει java??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Και δεν μου λες ..τώρα πήρες το license key από την iconsoft η τζάμπα η διαφήμιση;
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Και δεν μου λες ..τώρα πήρες το license key από την iconsoft η τζάμπα η διαφήμιση;

Χαχαχαχαχαχαχα.... :lol:

Εγώ ψώνισα από αλλού. :lol::lol::lol:

...

Ααα!κ κατι αλλο να ρωτησω: "αγορασα" καποια παιχνιδια java για το x1 με αναλυση 480χ800 αλλα μολις παω να ανοιξω τα jar μου λεει κατι οτι ο τυπος δεν υποστηριζεται.

τι πρεπει να κανω για να τρεξει java??

Κατέβασε αυτό http://www.mediafire.com/?o32mket02ne και εγκατέστησε το στην συσκευή. Μετά κάνε κλικ στο παιχνίδι σου από τον explorer και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Μετά παίζεις...

ΥΓ. Αν δεν μπορεις να το κατεβάσεις από εκεί δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2399488&postcount=1

Κωνσταντίνος

Εγώ ψώνισα από αλλού. :lol::lol::lol:

και γω, και γω! αλλά να ρωτήσω, από το keypad σου κανει search επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες?

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Ευχαριστώ για το κουράγιο...

Δυστυχώς σε κάτι τέτοια η acer παραμένει e-ten:( Gps που σήμερα δουλεύουν και αύριο δε δουλεύουν,μητρικές που καίγονται...

Η πλάκα είναι ότι σήμερα το gps του acer μου,δούλεψε άψογα με ένα μικρό κολπάκι.Σκέφτηκα να ανοίξω πρώτα το gps viewer και αφού κλείδωσε μετά από κανένα 5λεπτο,άνοιξα παράλληλα το destinator και μπόρεσα να κάνω επιτέλους πλοήγηση.Κλείνοντας το gps viewer και αφήνοντας μόνο το destinator έβλεπα το σήμα του gps να πηγαίνει από 9 δορυφόρους στους μηδέν και το αντίστροφο κάθε 1-2sec και φυσικά πλοήγηση δεν γινόταν σωστά.Ανοίγοντας παράλληλα το gps viewer το σήμα σταθεροποιήθηκε και πάλι!!!Πραγματικά η acer με απογοήτευσε με την ποιότητα των υλικών της.

Κατέβασε αυτό http://www.mediafire.com/?o32mket02ne και εγκατέστησε το στην συσκευή. Μετά κάνε κλικ στο παιχνίδι σου από τον explorer και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Μετά παίζεις...

ΥΓ. Αν δεν μπορεις να το κατεβάσεις από εκεί δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2399488&postcount=1

OK το κατεβασα απο το λινκ που εδωσες πρωτο!

Οπως επισης δικιμασα και απο την http://iconsoft.com/ το PhonEx που πραγματικα κανει την δουλεια του!(αντε μπας κ παρω κ εγω την εφαρμογη τζαμπα :p )

Ευχαριστω φιλε μου!

Πως παει η leo rom που εβαλες?

Να την βαλω ή να περιμενω κατι ποιο σταθερο?

Επι τις ευκαιριας, εστειλα ηδη ενα mail με παραπονα στην Acer για την καμερα και για τα ακυρα κολληματα.

Αντε στειλτε κ εσεις μπας κ καταφερουμε κατι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

OK το κατεβασα απο το λινκ που εδωσες πρωτο!

Οπως επισης δικιμασα και απο την http://iconsoft.com/ το PhonEx που πραγματικα κανει την δουλεια του!(αντε μπας κ παρω κ εγω την εφαρμογη τζαμπα :p )

Ευχαριστω φιλε μου!

Πως παει η leo rom που εβαλες?

Να την βαλω ή να περιμενω κατι ποιο σταθερο?

Επι τις ευκαιριας, εστειλα ηδη ενα mail με παραπονα στην Acer για την καμερα και για τα ακυρα κολληματα.

Αντε στειλτε κ εσεις μπας κ καταφερουμε κατι!

Έχεις κι εσύ το θέμα με την κάμερα φίλε μου που δεν ανταποκρίνεται;;;

Το ετοιμάζω κι εγώ το email...:mad:

αν θες και τη δική μου γνώμη για τη συγκεκριμένη rom,

έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και είναι στο 99% των περιπτώσεων πολύ σταθερή...

λίγο κάτι ψιλά με τα μηνύματα μου έκανε αλλά έχω πάρα πολλά μέσα και το δικαιολογώ...

Επίσης το κινητό γίνεται 100000% finger friendly παντού και πάντα...όχι μόνο στο manilla...όλα γίνονται μεγάλα και εύκολα χωρίς να είναι άκομψα...

Αλλά αυτό που με χαλάει είναι ότι ναι μεν έχει το manilla(που δεν το συμπάθησα ποτέ) αλλά κάποιες από τις δυνατότητές του δεν μπορεί να τις αξιοποιήσει ακόμα (όπως και διάφορα καλούδια της htc)...

Νομίζω ότι δεν είναι θέμα σταθερότητας αλλά συμβατότητας αυτή τη στιγμή...

Αλλά αυτό που με χαλάει είναι ότι ναι μεν έχει το manilla(που δεν το συμπάθησα ποτέ) αλλά κάποιες από τις δυνατότητές του δεν μπορεί να τις αξιοποιήσει ακόμα (όπως και διάφορα καλούδια της htc)....

Δοκίμασες αυτήν, που, λογικά, είναι finger friendly χωρίς το manilla;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=597450

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)