Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν έχεις εξωτερικό GPS και χρησιμοποιείς 'μόνο' αυτό του ACER δεν σου χρειάζεται.

Εννοείται ότι προσπαθώ να το συνδέσω με εξωτερικό BT GPS…

Πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν δείχνει να κάνει κάτι.....

Δούλεψε... μετά από απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Δείχνει ότι έχει κάποιες ιδιορρυθμίες, αλλά το σημαντικό και ενθαρρυντικό είναι ότι ασχολήθηκαν με το θέμα (στην Acer) και έδωσαν λύση.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

...ήμαρτον...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια γτ δεν μου στελνει αρχεια με το bt?

δοκιμασα με ανοιχτο το bt απο το file explorer κ το resco αλλα μου βγαζει μηνυμα λαθους..

εχετε καμια ιδεα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Ποια rom έχεις;Mε την rom του leo beta3 με τον explorer στέλνει κανονικά.Με τον resco παίρνω μήνυμα λάθους,ότι δεν μπορεί να ανοίξει το bluetooth,ενώ είναι ήδη ανοιχτό.Mάλλον δεν γίνεται σωστή αναγνώριση των bt widcomm drivers.

Το πρωτο μου Hard reset και εφτιαξε το bluetooth.

Φοραει της "μαμας" του την εκδοση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Τελικα περασα την εκδοση 6.7.35461 του Οπερα και το surfing μεταμορφωθηκε!δεν εχω λογια.ανοιγει τα παντα σε 3 δευτερα.Οτι πιο γρηγορο εχω δει!!

Το κουλο ειναι οτι μου αλλαζει ενιοτε το δικτυο στις συνδεσεις,αλλα μικρο το κακο.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Από αξεσουάρ, μπαταρίες κυρίως δεν φαίνεται να παίζει κάτι, είναι περίεργο.
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Από αξεσουάρ, μπαταρίες κυρίως δεν φαίνεται να παίζει κάτι, είναι περίεργο.

Αυτά τα έχω βάλει και στο blog στα links δεξιά.

http://www.pdair.com/catalog/index.php?cPath=10100000_400000_11000829

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Acer+NeoTouch+leather+case&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&LH_AvailTo=1&LH_IncludeSIF=1&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=Acer+NeoTouch+leather+case&_osacat=0

Κωνσταντίνος

Κώστα μπαταρίες δεν βλέπω... (αν και μιλάμε σε πολλά επίπεδα... τσιμουδιά οι μομέντορες καραδοκούν)

Μήπως εννοείς 9.7.35461?

Ναι Κωστα ,αυτο εννοώ.

Μπαταρια κ εγω αυτη βρήκα κ λεω να την παρω να υπαρχει.

Αντε κ θήκη σιλικονης!!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά,

Είχα συγκρίνει τις διαστάσεις του HD με του ACER F1 και είδα οτι διαφέρουν ελάχιστα.

Ετσι παρήγειλλα απο EBAY ενα Car Holder Mount για HD με $7,20. Σήμερα το παρέλαβα και είναι τέλειο.

Το ACER είναι ελάχιστα πιο ψηλό, αλλά κάθεται μια χαρά (λίγο πιο σφιχτά). Δείτε φωτο.

Είχα συγκρίνει τις διαστάσεις του HD με του ACER F1 και είδα οτι διαφέρουν ελάχιστα.

Ετσι παρήγειλλα απο EBAY ενα Car Holder Mount για HD με $7,20. Σήμερα το παρέλαβα και είναι τέλειο.

Σε ευχαριστώ beni, μόλις μου έδωσες μια λύση!

Μπορείς να πάρεις και έναν universal car holder που είναι ρυθμιζόμενος για να κάθονται όλες οι συσκευές. Είναι και πολύ φτηνότεροι.

Ευχαριστώ και τον mod που με πληροφόρησε για δεύτερη φορά (εμένα τον νέοπα), σε κάτι που ίσως για τους περισότερους είναι προφανές.

• Administrators
Μπορείς να πάρεις και έναν universal car holder που είναι ρυθμιζόμενος για να κάθονται όλες οι συσκευές. Είναι και πολύ φτηνότεροι.

Modpic.gif

Παιδιά τελικά αξίζει να την περάσουμε την custom rom (ξέρετε πια λέω...την beta3 HTC LEO VERSION κτλ)...Έχει μεγάλη διαφορά το τηλέφωνο σε σταθερότητα και απόδοση...;;;

Από λειτουργίες πως πάει;;; Δουλεύουν τα πάντα;;;

Επίσης, είναι εύκολη η επιστροφή σε γνήσια rom ή πρέπει να αλλάξεις 800 ( :p ) κλειδιά στη registry και 45 filenames;;

Παιδιά έχω τα εξής προβλήματα με την τελευταία official rom :

1. Όταν συνδέομαι με bluetooth a2dp και σε στέρεο καλά ακουστικά, αλλά το κυριότερο στο radio-cd του αυτοκινήτου έχει απαράδεκτο ήχο.. όλες οι ψηλές συχνότητες είναι υπερ-υπέρ κορεσμένες και ακούγεται σαν θόρυβος. Για να ακούσω κάτι που μοιάζει με μουσική πρέπει να πάω στο pocketmusic και να βάλω στο equalizer οτιδήποτε πάνω από 3kHz στο ελάχιστο δυνατό αλλά και πάλι μπουκώνει.. Τις πταίει ??
  2. Ενώ στο ίδιο ράδιο-cd το nokia 5800 αλλά και το sony ericcson w910i μου συνδέονταν αυτόματα και με hands-free και με a2dp το s200 συνδέει μόνο το hands-free και για να συνδεθεί με a2dp πρέπει να το κάνω manual μέσα από την εφαρμογή του bluetooth. Πράγμα που φυσικά δεν με πειράζει φοβερά ειδικά αν δεν λύσω το πρώτο!!

Δεν έχω κάποιο άλλο θέμα προς το παρόν.

Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι η καλύτερη έκδοση του iGO για το s200 και που θα την βρω (τα ξέρω τα γνωστά μαγαζιά, premium rs δεν έχω..), θα του είμαι υπόχρεος!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Σε ευχαριστώ beni, μόλις μου έδωσες μια λύση!

Μπορείς να μας πει από που συγκεκριμένα το παράγγειλες;

Απο Ebay, πωλητής = mahmart

http://cgi.ebay.com/Car-Holder-Mount-for-HTC-Touch-HD_W0QQitemZ250543538804QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3a558f0274

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Απαγορεύεται να παραθέτουμε δημόσια στο forum link με παράνομο λογισμικό. Τα σχετικά link διαγράφηκαν και σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί.

Παιδιά τελικά αξίζει να την περάσουμε την custom rom (ξέρετε πια λέω...την beta3 HTC LEO VERSION κτλ)...Έχει μεγάλη διαφορά το τηλέφωνο σε σταθερότητα και απόδοση...;;;

Από λειτουργίες πως πάει;;; Δουλεύουν τα πάντα;;;

Επίσης, είναι εύκολη η επιστροφή σε γνήσια rom ή πρέπει να αλλάξεις 800 ( :p ) κλειδιά στη registry και 45 filenames;;

Με το hacked acer_euu.exe μπορείς εύκολα να βάλεις πάλι και την official.Eμένα μου άρεσε η ρομ του λεο.Eχω ενεργοποιήσει το htc sense και την έχω καταβρεί:cool:Η συσκευή γίνεται απολύτως finger friendly και απορώ γιατί η htc με ένα τέτοιο shell του έβαλε την capacitive οθόνη αφού και με την κανονική οθόνη,δεν είναι απαραίτητη η χρήση της γραφίδας πάνω στο shell.Ενώ υπάρχουν εφαρμογές των win που τις δουλεύεις καλύτερα με γραφίδα.

Ομως...εδώ και μερικές μέρες μου κάνει σοβαρά κόλπα το gps,τα οποία μου τα έκανε και πριν αποφασίσω να βάλω την ρομ του λεο.Ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά κάποια στιγμή άρχισε να αργεί χαρακτηριστικά να κλειδώσει σήμα και όταν κλειδώσει κολλάει,μένει πίσω,πάει πιο μπροστά.Με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πλοήγηση.Εκτός από αυτό δεν έχω παρατηρήσει πτώση της απόδοσης της συσκευής.

και απορώ γιατί η htc με ένα τέτοιο shell του έβαλε την capacitive οθόνη αφού και με την κανονική οθόνη,δεν είναι απαραίτητη η χρήση της γραφίδας πάνω στο shell.Ενώ υπάρχουν εφαρμογές των win που τις δουλεύεις καλύτερα με γραφίδα.

Το, θεωρητικό, πλεονέκτημα των capacitive είναι η μεγαλύτερη ευαισθησία αφού δεν απαιτούν πίεση στην οθόνη για να καταγράψουν το ‘κλικ’. Ακούγεται ότι θα βγει stylus για το leo (που υποθέτω θα δουλεύει και για τις άλλες capacitive).

Ομως...εδώ και μερικές μέρες μου κάνει σοβαρά κόλπα το gps,τα οποία μου τα έκανε και πριν αποφασίσω να βάλω την ρομ του λεο.Ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά κάποια στιγμή άρχισε να αργεί χαρακτηριστικά να κλειδώσει σήμα και όταν κλειδώσει κολλάει,μένει πίσω,πάει πιο μπροστά.

Να ρωτήσω κάτι χαζό, satellite data update έκανες πρόσφατα;

• Administrators
Ακούγεται ότι θα βγει stylus για το leo (που υποθέτω θα δουλεύει και για τις άλλες capacitive).

Έχει βγει και είναι σαν ένα εντέκατο δάχτυλο, συνεπώς τι να λέει;

Modpic.gif

Έχει βγει και είναι σαν ένα εντέκατο δάχτυλο, συνεπώς τι να λέει;

http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_25007_2_small.jpg

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25007

καλά το είπες!!

χαχαχαχα :lol:

Και επειδή απ'ότι φαίνεται πρέπει να είμαι ο μόνος που έχει πρόβλημα με το a2dp, να ξαναρωτήσω πριν αρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου :

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον ήχο από Bluetooth ?

@freco : η beta 3 πως τα πάει??

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

... @freco : η beta 3 πως τα πάει??

H beta 3 δούλευε μια χαρά και ήταν πολύ όμορφη. To TF3D του Leo λέει. Όμως είχα ένα θέμα με τον ήχο κλήσης, που τελικά ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων (σημερινή απάντηση στους XDA). Εκτός από αυτό δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η ελευθερη μνήμη ήταν πάντα 60 - 70 MB χωρίς να δημιουργεί προβλημάτα. Όποιος θέλει finger friendly UI ας την δοκιμάσει.

Έτσι κι αλλιώς γυρνάς πολύ εύκολα στην official. Κάνεις extract το .exe της official με το 7zip και αντικαθιστάς το ACER_EUU.exe με το hacked. Μετά ξεκινάς την συσκευή όπως λένε οι οδηγίες και ακολουθείς τα βήματα.

Πανεύκολο.

Ξαναπέρασα την official χτες, χωρίς τα acer cabs, για να δω αν υπάρχει το πρόβλημα του ήχου. Δεν το έχω δει ακόμα.

Θα δείξει.

Κωνσταντίνος

Το, θεωρητικό, πλεονέκτημα των capacitive είναι η μεγαλύτερη ευαισθησία αφού δεν απαιτούν πίεση στην οθόνη για να καταγράψουν το ‘κλικ’. Ακούγεται ότι θα βγει stylus για το leo (που υποθέτω θα δουλεύει και για τις άλλες capacitive).

Να ρωτήσω κάτι χαζό, satellite data update έκανες πρόσφατα;

Με ή χωρίς satellite data update πάλι δυσκολεύεται να κλειδώσει.Μόνο αν βγω στην ταράτσα του κτιρίου που δουλεύω στον 6ο όροφο και βλέπει ουρανό χωρίς εμπόδια θα πιάσει σήμα σε κάπου 1 λεπτό.Με ανοιχτό το πρόγραμμα πλοήγησης αν πάω τώρα στο αμάξι και το βάλω για πλοήγηση θα έχει σήμα αλλά θα με δείχνει όπου να`ναι.Θα μένει πίσω,θα πάει πιο μπροστά,με δείχνει στα διπλανά στενά.Το αυτοκίνητό μου δεν είναι γαλλικό και δεν έχει τις μεμβράνες που εμποδίζουν το σήμα gps να πιάσει.Αν εντω μεταξύ κάνω soft reset ενώ είχε ήδη σήμα gps,αμέσως μετά θα κάνει την ίδια ώρα να πιάσει και πάλι σήμα.Ενώ κανονικά θα έπρεπε να πιάνει αμέσως(hot fix)

Ξαναπέρασα την official χτες, χωρίς τα acer cabs, για να δω αν υπάρχει το πρόβλημα του ήχου. Δεν το έχω δει ακόμα.

Θα δείξει.

Το πρόβλημα μου το παρουσιάζει από τα 3-6kHz και πάνω.. Στην φωνή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά αν μπουν drums και πιατίνια γίνεται της κακομοίρας! Ακούγεται ένα buzzing και μόνο αν βάλω όλες τις συχνότητες από 6k και πάνω στο ελάχιστο στο equalizer του pocketmusic κάτι ακούγεται. Είμαι από hard reset, χωρίς τα cabs της acer.

Υ/Γ όχι δεν είμαι υστερικός με τον ήχο.. Είμαι από τους ανθρώπους που το 64kbps eAAC+ του φαίνεται CD..

!!!! EDIT !!!! να τονίσω ότι πρόκειται για πρόβλημα στον ήχο του bluetooth αποκλειστικά (οποιουδήποτε a2dp bt έχω δοκιμάσει). από το mini-jack και το μεγαφωνάκι ακούγονται όλα άριστα!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Με ή χωρίς satellite data update πάλι δυσκολεύεται να κλειδώσει.Μόνο αν βγω στην ταράτσα του κτιρίου που δουλεύω στον 6ο όροφο και βλέπει ουρανό χωρίς εμπόδια θα πιάσει σήμα σε κάπου 1 λεπτό.Με ανοιχτό το πρόγραμμα πλοήγησης αν πάω τώρα στο αμάξι και το βάλω για πλοήγηση θα έχει σήμα αλλά θα με δείχνει όπου να`ναι.Θα μένει πίσω,θα πάει πιο μπροστά,με δείχνει στα διπλανά στενά.Το αυτοκίνητό μου δεν είναι γαλλικό και δεν έχει τις μεμβράνες που εμποδίζουν το σήμα gps να πιάσει.Αν εντω μεταξύ κάνω soft reset ενώ είχε ήδη σήμα gps,αμέσως μετά θα κάνει την ίδια ώρα να πιάσει και πάλι σήμα.Ενώ κανονικά θα έπρεπε να πιάνει αμέσως(hot fix)

Άλλαξε rom με διαφορετικό radio και ξανατεστάρισε το:confused:

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)