Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειναι τιποτα τελειο και το ξερουμε ολοι. Οποτε να προσθεσω κατι ακομη.

- Υπερτερει το Ομνια 2 στα παρακατω κατα πολυ.

Στην καμερα, οπου βγαζει πολυ καλυτερες φωτος. Δεν το συζηταμε αυτο.

Στην Οθονη, η οποια ειναι τελεια! Στο acer ειναι ολα λιγο ατονα και αχρωμα διπλα στο ομνια.

Στην Φωτηνοτητα, οπου ειναι λιγο καλυτερη στο Ομνια.

Σε αυτά εγω δεν βρήκα ιδιαίτερη διαφορά και ψιλοαπογοητευτηκα απο αυτά που άκουγα.

Στην ηχογραφιση συνομοιλιας, οπου στο Ομνια ειναι τελεια. Στο Acer ακους τα παντα εκτος απο την φωνη του αλλου. Εκτος αν ειναι μονο στο δικο μου ετσι.

σε εμενα ακούγεται και ο συνομιλητής πεντακάθαρα.

Και να ρωτησω κατι μηπως βρηκε καποιος λυση. Τις φωτογραφιες και τα βιντεο γινετε να τα εχουμε σε εναν φακελο; και οχι σε 2 φακελους (Φωτος και Βιντεο) και ακομη οχι σε αλλους υποφακελους ξεχωριστα παλι αναλογα με την ημερομηνια;

Βασικα στο acer το μεγαλο ατου, ειναι η ταχυτητα. Δεν εχει κατι αλλο πιο ιδιαιτερο να παρουσιασει.

Και την απόδοση στο video playback.

Παντα φιλικα ,και χωρίς να αμφισβητώ τις γνώσεις σου,ούτε και πολά άλλα που ζητάνε πολλαπλάσια χρήματα:).

H γενική πάντως αίσθηση που σου αφήνει το τηλ είναι πάρα πολύ καλή,και νομίζω αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του!

Σαφές πρόβλημα η έλλειψη service center,που αν θέλει η εταιρεία μπορεί άνετα να κάνει αφου η υποδομή απο τα computer υπάρχει.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημητράκη εγώ το αποφάσισα....

Βαγγέλη αν ήταν dual sim θα το είχα πάρει πριν ακόμα βγεί:lol:

Αυτός είναι και ο λόγος που ένα χρόνο τώρα είμαι με το DX900

Έχω κουραστεί τόσα χρόνια να κυκλοφορώ καθημερινά με δύο συσκευές στην τσέπη(επαγγελματικό & προσωπικό):(

Παιδια, αν δεν ειδατε, βγηκε η ρομ με το μανιλα. εχει αρκετα προβληματα βεβαια. Και οποιος αποφασισει να την βαλει, να ξερει οτι ειναι μονο για δοκιμη. Οχι για να μεινει σαν βασικη ρομ. Εδω ειναι τα bugs που βρηκα μεχρι στιγμης. Α, πρεπει να βασιζεται στην τελευταια εκδοση ρομ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582986&page=13 στο ποστ #123

Οσο για το Ελληνικο πληκτρολογιο, τα παιδια που εχουν το HD2 εκαναν ιδη μετατροπες και διορθωσεις, τα οποια ειναι ετοιμα σε cab και δουλεουν ολα και στο acer καθως πρεπει να ειναι μεσα ολα τα αρχεια που χρειαζονται. Και μαλιστα με Τ9 και 160 sms. Το μονο προβλημα με το πληκτρολογιο, για εμενα τουλαχιστον, ειναι οτι εχει μονο το qwerty και οχι Phone keyboard με τα 12 πληκτρα.

Υπαρχει βεβαια και το αλλο που ειχα ετοιμασει εγω, αλλα αυτο μου αρεσει πιο πολυ.

Εδω ειναι και το λινκ που ζηταω καποια βοηθεια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257479

Κωστας - Κατερινη

Κώστα ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τον κόπο σου(όπως και του kplr βεβαίως)

Πιστεύεις θα δουλέψει σε original rom ώστε να το δοκιμάσω και να σου πώ αν το βγάζει?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Φίλοι μου,

οποιαδήποτε εφαρμογή έχω προσπαθήσει να περάσω που σχετίζεται με τον g-sensor (shoot me, waterlevel κτλ) τρώει ήττα...απλά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος...

ούτε τα παιχνίδια της resco δουλεύουν, απλά δεν ανοίγουν...

Τι λέτε να φταίει...

Έχω πάνω το προγραμματάκι που ρυθμίζουμε το που θα δουλεύει ο g sensor...

λέτε να τρώει καμία ήττα από αυτό;;;

:(

(edit: με παλιά και νέα rom έκανε τα ίδια)

Κώστα ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τον κόπο σου(όπως και του kplr βεβαίως)

Πιστεύεις θα δουλέψει σε original rom ώστε να το δοκιμάσω και να σου πώ αν το βγάζει?

Τι να δουλεψει; το πληκτρολογιο; Δεν νομιζω. Μονο αυτο που ανεβασα εγω θα δουλεψει σιγουρα.

Κωστας - Κατερινη

Φίλοι μου,

οποιαδήποτε εφαρμογή έχω προσπαθήσει να περάσω που σχετίζεται με τον g-sensor (shoot me, waterlevel κτλ) τρώει ήττα...απλά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος...

ούτε τα παιχνίδια της resco δουλεύουν, απλά δεν ανοίγουν...

Τι λέτε να φταίει...

Έχω πάνω το προγραμματάκι που ρυθμίζουμε το που θα δουλεύει ο g sensor...

λέτε να τρώει καμία ήττα από αυτό;;;

:(

(edit: με παλιά και νέα rom έκανε τα ίδια)

βρήκα σε ένα forum της Resco ότι η acer δεν έχει δημοσιεύσει το API για την χρήση του g-sensor...δηλαδή οι προγραμματιστές δεν μπορούν να αναφερθούν στα δεδομένα που δίνει ο g-sensor...

λέτε να υπάρχει καμία λύση;;;;;

μάλλον είναι οι παιδικές ασθένειες, που λένε, μιας πολύ καλής συσκευής από μία εταιρεία που δυστυχώς τώρα μπήκε στο παιχνίδι...

σίγουρα με ένα htc τέτοια θέματα δεν θα είχαμε...

αλλά...200ευρώ είναι αυτά...

βρήκα σε ένα forum της Resco ότι η acer δεν έχει δημοσιεύσει το API για την χρήση του g-sensor...δηλαδή οι προγραμματιστές δεν μπορούν να αναφερθούν στα δεδομένα που δίνει ο g-sensor...

λέτε να υπάρχει καμία λύση;;;;;

μάλλον είναι οι παιδικές ασθένειες, που λένε, μιας πολύ καλής συσκευής από μία εταιρεία που δυστυχώς τώρα μπήκε στο παιχνίδι...

σίγουρα με ένα htc τέτοια θέματα δεν θα είχαμε...

αλλά...200ευρώ είναι αυτά...

Το θέμα είναι ότι αυτοί που φτιάχνουν αυτά τα προγραμματάκια ασχολούνται με συσκευές HTC (πχ waterlevel) ή Omnia (πχ shoot me). Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το Acer και δεν ξέρω αν θα φτάσει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο ώστε να ασχολούνται τόσο πολύ με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.

Ας ελπίσουμε πως θα γίνει κάποια στιγμή.

ΥΓ. Έβαλα μια δημοσκόπηση στο blog μου να δούμε κατά πόσο είμαστε ικανοποιημένοι με το Acer. Αν δε βαριέστε ρίξτε μια ψήφο. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι ενδιαφέρον για τους μελλοντικούς αγοραστές (κυρίως) αλλά και για μας.

Κωνσταντίνος

Τι να δουλεψει; το πληκτρολογιο; Δεν νομιζω. Μονο αυτο που ανεβασα εγω θα δουλεψει σιγουρα.

Ναι αυτο εννοουσα.Μένω με το δικο σου και το Finger λοιπόν.

Το θέμα είναι ότι αυτοί που φτιάχνουν αυτά τα προγραμματάκια ασχολούνται με συσκευές HTC (πχ waterlevel) ή Omnia (πχ shoot me). Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το Acer και δεν ξέρω αν θα φτάσει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο ώστε να ασχολούνται τόσο πολύ με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.

ΥΓ. Έβαλα μια δημοσκόπηση στο blog μου να δούμε κατά πόσο είμαστε ικανοποιημένοι με το Acer. Αν δε βαριέστε ρίξτε μια ψήφο. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι ενδιαφέρον για τους μελλοντικούς αγοραστές (κυρίως) αλλά και για μας.

Εριξα ήδη "απόλυτη" ψήφο:lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Πιστεύω ότι με τις πωλήσεις που κάνει κάποια στιγμή θα ασχοληθούν...

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το λόγο που συμβαίνει η όλη φάση...

Δεν μπορούν να καταλήξουν σε ένα κοινό πρότυπο οι ενδιαφερόμενοι κατασκευαστές και μετά να το ακολουθούν όλοι και έτσι να τρέχουν τα πάντα παντού;;;

Εμπόριο είναι αυτό θα μου πεις...

εριξα κι εγώ ένα Απόλυτα...γιατί αν εξαιρέσεις αυτή τη χαζομάρα με το g-sensor όλα μοιάζουν άψογα...

και πάλι χίλια μπράβο freco για το blog και χίλια ευχαριστώ...:D

...εριξα κι εγώ ένα Απόλυτα...γιατί αν εξαιρέσεις αυτή τη χαζομάρα με το g-sensor όλα μοιάζουν άψογα...

και πάλι χίλια μπράβο freco για το blog και χίλια ευχαριστώ...:D

Ευχαριστώ πολύ luzu και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια. Είναι τόση πολλή πληροφορία εκεί έξω που χάνεται η μπάλα. Γι αυτό προσπαθώ να τα μαζέψω.

Σκέφτομαι αργότερα άλλη μια δημοσκόπηση για το ποιό ήταν το προηγούμενο μας κινητό.

Εγώ ας πούμε είχα Touch Pro. Πολύ καλό, αλλά τελικά το πληκτρολόγιο που ονειρευόμουν πριν το πάρω δεν μου έκατσε όπως το περίμενα και φυσικά πήγα σε λύση χωρίς HW keyboard.

Από HTCάκιας πήγα σε Acer γιατί μου την έδωσε η πολιτική του καθαρού μάρκετινγ και της νέας τεχνολογίας που δίνεται με το σταγονόμερο.

Αυτό βέβαια έχει και τα κατά του (βλ "έλλειψη" υποστήριξης από ένα forum όπως οι XDA).

Τελικά όμως δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου και όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει περισσότερο το Acerάκι. Και στην τελική, ναι είμαστε γκατζετάκηδες αλλά πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που μετράει στις επιλογές μας.

Κωνσταντίνος

• Administrators
Και στην τελική, ναι είμαστε γκατζετάκηδες αλλά πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που μετράει στις επιλογές μας.

...και στις τσέπες μας.

Modpic.gif

Το παράγγειλα και εγώ από το Clove. Οι λόγοι που το προτίμησα σε σχέση με το HTC Leo που ήταν η αρχική μου επιλογή:

1. Τιμή. 200€ περίπου φτηνότερη τιμή, είναι μεγάλη διαφορά!

2. Λίγο μικρότερο μέγεθος (στο πλάτος κυρίως) που το κάνουν λίγο πιο φιλικό στη χρήση με το ένα χέρι

3. Τα HTC Leo που κυκλοφορούν τώρα έχουν ένα hardware bug στην κάμερα και βγάζουν φωτό με ροζ απόχρωση στο κέντρο.

4. Ποιότητα ήχου (σημαντικό σχετικά για ‘μένα). Σύμφωνα με τα παρακάτω test το ACER NeoTouch έχει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου (σαν hardware, διότι σαν software έχει έλλειψη, αλλά αυτό διορθώνεται). Ειδικά η παραμόρφωση IMD (ενδοδιαμόρφωσης) του HTC Leo, αν δεν είναι εσφαλμένη η μέτρηση, είναι απαράδεκτη!

http://www.gsmarena.com/acer_neotouch-review-414p5.php

http://www.gsmarena.com/htc_hd2-review-418p8.php

5. Ύπαρξη ραδιοφώνου

Σε μερικές ημέρες θα το παραλάβω, Θέλω όμως τη βοήθειά σας για το ποια κάρτα να του βάλω.

1. Στο site της ACER:

http://acer-uk.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/688/p/39%2C93/c/86%2C94/page/2/r_id/166/srchopen/1

αναφέρει ότι το μεγαλύτερο μέγεθος που υποστηρίζει είναι 16GB, ενώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά του στο GSMarena και αλλού αναφέρεται ότι δέχεται 32GB. Ποιο από αυτά τα δύο είναι αλήθεια;

Να σημειώσω ότι στο manual που βρήκα εδώ:

http://global-download.acer.com/GDFiles%5CDocument/User%20Manual/User%20Manual_Acer_1.0_A_A.zip?acerid=633861715911039305&Step1=Smart%20Handheld&Step2=neoTouch&Step3=neoTouch&OS=M02&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_27

δεν αναφέρει τίποτα παρά μόνο ότι υποστηρίζει κάρτες SDHC. Έχει βάλει κανείς 32GB κάρτα;

2. Έχει νόημα να πάρω κάποια γρήγορη κάρτα (σαν τη σειρά Ultra ή Extreme της Sandisk) σαν αυτές που χρησιμοποιούνται στις μεγάλες DSLR; Η μικρή εμπειρία μου μέχρι τώρα από WM συσκευές λέει ΟΧΙ, αλλά από την άλλη, ο Snapdragon είναι πολύ γρήγορος, μήπως τον ‘αδικήσω’ με κάρτα standard ταχύτητας; Σημειώνω ότι δεν θα βλέπω video HD οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζομαι υψηλό transfer rate. Τι λέτε;

Ευχαριστώ τον athanaso77 για την άμεση απάντηση

• Administrators

Πάρε μια κάρτα microSDHC με όσο το δυνατό μεγαλύτερο class (6 ή 8 είναι καλό). Αυτό είναι που καθορίζει την υποστηριζόμενη ταχύτητα ανάγνωσης/γραφής της κάρτας.

Στο μέγεθος δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου 32GB δεν θα βρεις πουθενά.

Modpic.gif

Παιδιά παρατηρώ κάποια προβλήματα με την εφαρμογή τηλεφώνου της acer και ιδιαίτερα στο call history που τρώει τρελά σκαλώματα...

αλήθεια υπάρχει τρόπος να βγάλουμε (ή να <<απενεργοποιήσουμε>>) κάποιες από τις εφαρμογές της acer...ο dialer των wm 6.0 μου φαινόταν πιο καλός :wacko::wacko:

ξέρω ότι μπορούμε μέσω hardreset...απλά είναι μόνο μία...λέτε από registry να μπορούμε να κάνουμε κάτι;;

• Administrators

Με hard reset δεν απενεργοποιείται τίποτα, η συσκευή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις απλά. Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά με κάποιο registry tweak ίσως να μπορείς να βάλεις το default dialer των windows. Δοκίμασε αν θες το εξής:

HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin

και άλλαξε την τιμή enabled από 0 σε 1.

Modpic.gif

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω...

Για το Hard reset εννοώ ότι υπάρχει τρόπος(πατώντας το κουμπί της κάμερας-thanks to freco) να μην εγκατασταθούν καθόλου οι εφαρμογές της acer...

αλήθεια εσύ freco που από ότι κατάλαβα το δοκίμασες, μπορούμε να διαλέξουμε ποιες δεν θα βάλουμε;;

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω...

Για το Hard reset εννοώ ότι υπάρχει τρόπος(πατώντας το κουμπί της κάμερας-thanks to freco) να μην εγκατασταθούν καθόλου οι εφαρμογές της acer...

αλήθεια εσύ freco που από ότι κατάλαβα το δοκίμασες, μπορούμε να διαλέξουμε ποιες δεν θα βάλουμε;;

-Για να απενεργοποιήσεις το phone skin κάνε αυτό που σου λέει ο athanaso ή κάνε εγκατάσταση του advanced configuration tool που σου δίνει και πολλές άλλες επιλογές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνεχώς registry editor. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444974. Πριν πειραματιστείς πάρε καλού-κακού ένα backup.

-Για το δεύτερο ερώτημά σου αν μετά από hard reset όπως πολύ σωστά είπες πατήσεις το πλήκτρο της φωτογραφικής τότε δεν εγκαθίσταται καμία εφαρμογή της Acer. Αν όμως μετά πας στον φάκελο των Windows θα δείς ότι υπάρχουν όλες οι εφαρμογές σε μορφή cab (24 cab συνολικά). Από εκεί επιλέγεις τι θα εγκαταστήσεις και τι όχι ;).

-Το γνωστό δίδυμο ανέβασε καινούργια έκδοση Leo ρομ με WM 6.5 (όχι 6.5.1).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582986.

Όσοι πιστοί...φλασάρετε!

Όπως είπε και ο @tsourisg ή όλες ή καμμία (με το πάτημα της κάμερας). Μετά περνάς όποιες θέλεις με τα cab που βρίσκονται στο \Windows.

Το παράγγειλα και εγώ από το Clove. Οι λόγοι που το προτίμησα σε σχέση με το HTC Leo που ήταν η αρχική μου επιλογή:

....

5. Ύπαρξη ραδιοφώνου

...

Που παίζει (για πρώτη φορά) και χωρίς ακουστικά για κεραία.

Κωνσταντίνος

σε ευχαριστω πολυ.ειναι μεγαλο καταστημα?γνωστο?

Αν μιλάς για το expansys που σου είπε ο Γιάννης (athanaso77), είναι απ΄τα πιο γνωστά εδώ μέσα και αξιόπιστο.

Κωνσταντίνος

Γειά σε όλους,

Μήπως έχει κανείς ή ξέρει που θα βρω την αρχική ROM (αυτή που έχει όταν το αγοράζεις);

Γειά σε όλους,

Μήπως έχει κανείς ή ξέρει που θα βρω την αρχική ROM (αυτή που έχει όταν το αγοράζεις);

Η τελευταία επίσημη Αγγλική ROM

http://global-download.acer.com/GDFiles%5COS/OS/OS_Acer_2.003.00.EN_WM65_A.zip?acerid=633941895474953583&Step1=Smart%20Handheld&Step2=neoTouch&Step3=neoTouch&OS=M02&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_27

Υποθέτω ότι αυτή ζητάς.

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)