Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Χρήστο και όλοι όσοι έχετε το iGO8 και αντιμετωπίζετε πρόβλημα, ανέβασα τα αρχεία που χρειάζονται για την ανάλυση του AcerF1. Σε μένα δουλεύει άψογα. Κάντε μια δοκιμή αντικαθιστώντας τα ήδη υπάρχοντα αρχεία (κράτηστε και ένα backup τα παλιά).

http://rapidshare.com/files/308153827/AcerF1_specific.zip

Δεν είναι το πρόγραμμα. Είναι τα branding.zip, data.zip και sys.txt για την ανάλυση του F1.

EDIT: Ανέβασα και το cab για το Gsensor εδώ http://rapidshare.com/files/308163668/PREI_GSensorSetting.CAB.

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια δε εχω λογια!!

Ειναι αυτα που θα εψαχνα αν δεν κουτουλουσα χθες:-)

Θα τα δοκιμασω μεσημερακι αλλα νομιζω με φτιαξατε!

Θα κανω και μια λιστα με τα προγραμματα που εχω βαλει και δουλευουν αψογα.

Καλημερα

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Kαλησπερα , μηπως μπορει καποιος να δωσει τα com settings του gps για το destinator 7 ?

EΙΝΑΙ COM 7 ΚΑΙ 9800 ?

Ναι. Απ' ότι έχω διαβάσει, το Baud Rate είναι παλιό κατάλοιπο και δεν παίζει ρόλο. Το Com 7 είναι το σημαντικό.

Κωνσταντίνος

Το cab με το HTC_HD keyboard to εγκατεστησα αλλα δεν το παιζει και το εκανα uninstall(TouchIT Keyboard)

Γιατι δεν παιζει σε εσενα δεν μπορω να καταλαβω. Ο tsourisg ειπε οτι το δουλευει κανονικα. Δεν νομιζω να το εκανες εγκατασταση στην καρτα ε;

To Fingerkeyboard δεν ξερω, αλλα δεν μου καθησε απο αρχη καθολου καλα. Ουτε να το βλεπω δεν θελω. Ασε που δεν εχει Τ9, και ουτε το πληκτρολογιο με τα 12 πληκτρα οπως τα κανονικα κινητα.

Κωστας - Κατερινη

Γιατι στο δικο μου αργει πολυ να βρει δορυφορους ενω το εχω στην com 7.

Υπαρχει καποιο αλλο setting που επηρεαζει ?

Την πρώτη φορά ή μετά από Hard Reset αργεί. Μετά βρίσκει πολύ γρήγορα δορυφόρους.

Υπάρχει και το utility "Satelite Data Update" που βοηθάει αν είναι ενημερωμένο από το Internet.

Κωνσταντίνος

Γιατι δεν παιζει σε εσενα δεν μπορω να καταλαβω. Ο tsourisg ειπε οτι το δουλευει κανονικα. Δεν νομιζω να το εκανες εγκατασταση στην καρτα ε;

Δεν επρεπε εκει ε??:lol::lol:

Θα το κανω παλι στην συσκευη,τωρα παλευω με το igo

To Fingerkeyboard δεν ξερω, αλλα δεν μου καθησε απο αρχη καθολου καλα. Ουτε να το βλεπω δεν θελω. Ασε που δεν εχει Τ9, και ουτε το πληκτρολογιο με τα 12 πληκτρα οπως τα κανονικα κινητα.

για να δουμε...

οντως με τα νεα data.zip και branding.zip επαιξαν και οι 2 εκδοσεις!!

οχι με την μια αλλα αφου εσβησα το sys.txt απο τον φακελο τους.

Το καλο ειναι οτι τωρα εχω και την 3.4.10680 εκδοση.

το κακο οτι δεν παιζουν τα dimka skins που ειχα και οτι τωρα δεν εχω sys.txt για να το παραμετροποιήσω!

Το προγραμμα ανοιγει απιθανα γρηγορα παντως!

freco kai tsourisg,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

για να δουμε...

οντως με τα νεα data.zip και branding.zip επαιξαν και οι 2 εκδοσεις!!

οχι με την μια αλλα αφου εσβησα το sys.txt απο τον φακελο τους.

Το καλο ειναι οτι τωρα εχω και την 3.4.10680 εκδοση.

το κακο οτι δεν παιζουν τα dimka skins που ειχα και οτι τωρα δεν εχω sys.txt για να το παραμετροποιήσω!

Το προγραμμα ανοιγει απιθανα γρηγορα παντως!

freco kai tsourisg,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν έσβησες το sys.txt τότε σίγουρα σου δημιούργησε νέο μόλις το έτρεξες. Δεν παίζει χωρίς sys.txt απ' ότι ξέρω.

Κωνσταντίνος

Και ομως επαιξε..

Το επανεφερα εγω παλι και ολα μια χαρα:dance:

Η δε αποδοση του igo στον δρομο καλυτερη απο οτι αλλο ειχα δει!

Επισης παιζει πλεον κανονικα το πληκτρολογιο του φιλου Κωστα

Θα τσεκαρω για 160 χαρακτηρες.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Μπορεί κάποιος κάτοχος να κάνει ένα benchmark test με το SKTools και να ποστάρει εδώ ένα screenshot με τα αποτελέσματα;

Modpic.gif

Μπορεί κάποιος κάτοχος να κάνει ένα benchmark test με το SKTools και να ποστάρει εδώ ένα screenshot με τα αποτελέσματα;

Πολύ ικανοποιητικά μου φαίνονται. Τι λες Γιάννη?

Integer 581.1350 Moves/25 usec

Floating point 19.662 MWIPS

RAM access 1554 Speed index

Draw bitmaps; 1493 Speed index

Main storage (write) 4039.45 KB/sec

Main storage (read) 43885.71 KB/sec

File List 6460 Items/s

SKTools loading 1216 ms

Κωνσταντίνος

Ενδιαφέρεστε για συγκριτικά benchmarks ανάμεσα σε Acer S200, HTC HD2 και OMNIA 2; Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://pocketnow.com/review/htc-hd2?p=4.

Ενδιαφέρον έχει το σχόλιο του Pocketnow.com: ¨The benchmarks results aren't surprising. In most of the tests the HD2 gets beat by the Acer neoTouch S200, a device which feels faster than the HD2 in day to day operation. Think about it this way: the HD2 feels like a really fast Touch Pro2. The neoTouch feels like...something else, with almost instant responses to your every press¨

• Administrators
Χμ... ενδιαφέρον. Έβαλα το link και στο thread του HD2 μιας και περί αυτού πρόκειται το review. Thanks. :rolleyes:

Modpic.gif

Οπου και εγινε ψιλογαργαρα :lol::lol:

Το μηνυμα λαθους για το igo μου το ξαναεβγαλε μια φορα αλλα περαν τουτου ουδεν!

Να αναφερω οτι εχω εκπλαγει ευχαριστα με το σημα του, αφου ειναι παντου καλυτερο απο του ΟΜΝΙΑ Ι με Wind.Πιο σταθερο και βρισκει ευκολα 3g.

2 ερωτησεις αν ξερετε..

Operamini και γενικα java αρχεια παιρνει?Γιατι δεν μπορεσα.

Ειχατε προβλημα με το satelite data update ποτε?

Επισης στο sktools benchmark παιρνω λιγο διαφορετικες τιμες.Λογικο?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Operamini και γενικα java αρχεια παιρνει?Γιατι δεν μπορεσα.

Δοκίμασε την έκδοση 10 του Opera:http://www.opera.com/mobile/download/. Εντυπωσιακή. Java δυστηχώς δεν έχω δοκιμάσει.

Ειχατε προβλημα με το satelite data update ποτε?

Ποτέ. Τί ακριβώς σου παρουσιάζει;

Επισης στο sktools benchmark παιρνω λιγο διαφορετικες τιμες.Λογικο?

Απόλυτα λογικό να παίρνεις λίγο διαφορετικές τιμές με διαφορετικά προγράμματα μετρήσεων αλλά και ανάμεσα σε διαδοχικές μετρήσεις με το ίδιο πρόγραμμα. Μικρές διαφορές όμως.

Δείτε και αυτό:http://www.youtube.com/watch?v=uVPy30-hJMk. Η ρομ είναι σχεδόν έτοιμη:clap:

Δείτε και αυτό:http://www.youtube.com/watch?v=uVPy30-hJMk. Η ρομ είναι σχεδόν έτοιμη:clap:

Μια χαρα πάει!

Περιεργο να μην υποστηριζει java.

Θα δοκιμασω τον opera 10 απλα ο mini κανει και συμπιεση στα data και ειναι χρησιμο καμια φορα!

Σημερα δεν μου κατεβαζει το data satelite update,αγνωστο γιατι.

Επισης δεν περναει γενικα στο δικτυο απο την usb συνδεση,αλλα μαλλον ειναι pc θεμα γιατι wifi ανοιγουν ολα κανονικα:)

Ευχαριστώ Γιώργο(αν δεν κάνω λάθος)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Να είσαι καλά Χρήστο. Έτσι από περιέργεια πάντως μπήκα στο Satelite update μόλις τώρα και μου κατέβασε δεδομένα κανονικά, άρα όντως στο pc σου μάλλον εντοπίζεται το πρόβλημα.

Περιεργο να μην υποστηριζει java.

Μια χαρά υποστηρίζει. Βάλε το Esmertec Jbed και θα παίξουν οι java εφαρμογές σου κανονικά.

Μπορείς να το βρεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2399488&postcount=1

Αν πρόκειται για τον Opera Mini μην το βάλεις. Πήγαινε αμέσως στον Opera Mobile 10. Τέλειος και σταθερότατος. Must have.

Edit: Και μην ψάχνεσαι με τις πατέντες στη registry για να κάνεις τον Opera να δουλεύει με το gsensor (γκουχ... γκουχ... όπως στα HTC :p) . Το Gravity Sensor κάνει τη δουλειά πανεύκολα.

Κωνσταντίνος

Ψαξε και βρές δηλαδή:lol:

Οσο κάνω την δουλειά μου δεν το πειράζω!

Επίσης για οποιον θέλει Tcpmp player με srt υποτιτλους,οι οδηγίες στο μέσον της σελίδας εδώ

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=5937

δουλεύουν κανονικά:)

thanks to btw.gr team!!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Μια χαρά υποστηρίζει. Βάλε το Esmertec Jbed και θα παίξουν οι java εφαρμογές σου κανονικά.

Μπορείς να το βρεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2399488&postcount=1

Αν πρόκειται για τον Opera Mini μην το βάλεις. Πήγαινε αμέσως στον Opera Mobile 10. Τέλειος και σταθερότατος. Must have.

τον θέλω μόνο για χρήση wind plus καμιά φορά.

Τον 10 τον βάζω τώρα.

Δεν μπορεί να τον εγκαταστήσει γιατί δεν ειναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό

Ευχαριστώ για την βοήθεια (και το blog:D)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

τον θέλω μόνο για χρήση wind plus καμιά φορά.

Τον 10 τον βάζω τώρα.

Δεν μπορεί να τον εγκαταστήσει γιατί δεν ειναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό

Αν λες για τον 10, βάλε το SDKcerts.cab πρώτα και θα μπει κανονικά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια (και το blog:D)

Προσπαθώ ;)

Κωνσταντίνος

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)