bbbb Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Παιδιά ποια ρομ με sense προτείνετε για αντικατάσταση της πολύ καλής αλλά timebomb ρομ του raffyvito; Eβαλα την τελευταία του arto την 2.4.5 αλλά είχα έντονο πρόβλημα με το άνοιγμα της συσκευής από την αναμονή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Δεν υπάρχει και άλλη. UFE Nuts v6|Sense 2.5.2012|WM 6.5.5 23519|[WWE] Εκτός κι αν βάλεις official και manualy το Sence 2.5. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Ευχαριστώ.Θα την δοκιμάσω :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enplo69 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) χθες μου έσπασε η οθόνη ξέρει κανείς από που να παραγγείλω άλλη ? ευχαριστώ προκαταβολικά Edited May 10, 2010 by enplo69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 χθες μου έσπασε η οθόνη ξέρει κανείς από που να παραγγείλω άλλη ? ευχαριστώ προκαταβολικά http://cgi.ebay.co.uk/New-original-Acer-s200-S-200-neo-touch-LCD-Screen-/170466906879?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item27b09e92ff http://cgi.ebay.co.uk/Acer-S200-S-200-Neotouch-F1-LCD-screen-display-UK-/150441211683?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item2306feb723 http://cgi.ebay.co.uk/Acer-F1-Neo-Touch-S200-LCD-Digitizer-Screen-Tools-/110528346873?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item19bc00baf9 http://cgi.ebay.co.uk/Original-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Acer-S200-F1-/190385310841?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item2c53d94c79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Καλά το θέμα της 'σπασμένης' οθόνης έχει καταντήσει γραφικό για το συγκεκριμένο μοντέλο, τα κρούσματα γίνονται όλο και συχνότερα! Κρίμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Καλά το θέμα της 'σπασμένης' οθόνης έχει καταντήσει γραφικό για το συγκεκριμένο μοντέλο, τα κρούσματα γίνονται όλο και συχνότερα! Κρίμα.. Άλλο το ¨είναι προβληματική η οθόνη¨ και άλλο το ¨έσπασε η οθόνη¨. Ο φίλος δεν διευκρινίζει πώς έσπασε η οθόνη του. Αν ας πούμε του έπεσε το κινητό από την βεράντα δεν είναι κρίμα για το συγκεκριμένο κινητό, είναι κρίμα για το συγκεκριμένο φίλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Αυτό είναι γεγονός. Δεν πρέπει να γενικοποιούμε μια κατάσταση και να μην ξεχνάμε να υπολογίζουμε τον ανθρώπινο παράγοντα πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Από σήμερα εξερευνώ νέους κόσμους. Είμαι ένας κάτοχος Xperia X10i. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που πήρα από όλους σας. Να 'μαστε καλά και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Να χαρείτε τα Acerάκια σας γιατί είναι πολύ τίμια συσκευή. C U arround... :-) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Το έκανες τελικά το περασμα?:lol: Και εμείς ευχαριστούμε και για το blog! Σίγουρα θα τα πούμε και σε ανδροειδείς καταστάσεις Κωνσταντίνε.. Μέχρι τότε θα μείνω μόνος μου φαίνεται στο θρέντ, να πίνω το αίμα του πιο value for money κινητού ever..s200:D Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Από σήμερα εξερευνώ νέους κόσμους. Είμαι ένας κάτοχος Xperia X10i. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που πήρα από όλους σας. Να 'μαστε καλά και θα συνεχίσουμε να τα λέμε. Να χαρείτε τα Acerάκια σας γιατί είναι πολύ τίμια συσκευή. C U arround... :-) Και δεν έπαιρνες το Desire να κάνουμε και εκεί παρέα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Το έκανες τελικά το περασμα?:lol: Και εμείς ευχαριστούμε και για το blog! Σίγουρα θα τα πούμε και σε ανδροειδείς καταστάσεις Κωνσταντίνε.. Μέχρι τότε θα μείνω μόνος μου φαίνεται στο θρέντ, να πίνω το αίμα του πιο value for money κινητού ever..s200:D Kαι εγώ δεν πρόκειται να το πουλήσω.Εδώ τριγύρω θα είμαι :lol: Όσο μπορώ να εκμεταλεύομαι πλήρως τις δυνατότητες του κινητού,θα το έχω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Και δεν έπαιρνες το Desire να κάνουμε και εκεί παρέα; :) To Xperia είναι πολύ όμορφο (άσπρο). Μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένος (και λίγα λέω). Επίσης η SE από online service σκίζει. Ρυθμίσεις κλπ κατεβαίνουν και λειτουργούν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μόνο την οθόνη δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα. Πρέπει να πατάς λίγο πιο πάνω με το δάχτυλο και δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα. :lol: Το Acer το έχω ακόμα. Έβαλα αγγελία αλλά δεν τρελαίνομαι να το πουλήσω. Δεν ξέρω αλλά ψάχνω δικαιολογία για να το κρατήσω. Αφού είπα να το δώσω στη γυναίκα μου αλλά δεν ψήνεται. :mad: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ψήστην , ψήστην (για να χαρούμε και εμείς με την διατήρηση του blog):D Και εμένα η δικιά μου έτσι εκανε στην αρχή με το ΟΜΝΙΑ Ι αλλά τώρα...σαίνι:lol::lol::lol: δεν το αλλάζει με τίποτα. Να τις γνωρίσουμε να κάνoυν το "Myphone/Girl edition":lol::lol::lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ψήστην , ψήστην (για να χαρούμε και εμείς με την διατήρηση του blog):D Να τις γνωρίσουμε να κάνoυν το "Myphone/Girl edition":lol::lol::lol: Το blog θα παραμεινει. Αν βρισκω τιποτα καλο θα το ανεβαζω. Οσο για τα κοριτσια μας καλα θα ηταν αλλα δεν το βλεπω. Απο αλλη αποψη, ασε μην καλομαθει και μου τα παιρνει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Έχουμε βγει εδώ τόσο off-topic που αναγκάζομαι να επέμβω. Πείτε τα δικά σας αλλά τουλάχιστον προσθέστε κάτι και για το ACER για να έχω έναν λόγο να μην αφαιρέσω τα μηνύματα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 ΟΚ Γιάννη:) Στον Resco Explorer αλλά και σε αυτόν τον ενσωματωμένο,δεν μου διαβάζει κάποια avi >500 mb, και κολλάει το κινητό.. Αντίθετα αν τα ανοίξω απο τον Core/TCMP όλα παίζουν κανονικά.. Να φορμάρω εκ νέου την κάρτα? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Μήπως του έχεις βάλει (του Resco) να δείχνει thumbnails και σκαλώνει επειδή είναι μεγάλο? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Οχι Κωνσταντίνε, σε λίστα τα έχω, και μου το κάνει και με τον ενσωματωμένο. Αλλά παίζουν κανονικά:wacko: Anyway, κάτι άλλο εδώ και λίγο καιρό κάθε μήνα κατεβαίνω Κύπρο για δουλειά. ΚΑΘΕ φορά λοιπόν μου "κόλλαγε" ο δέκτης του gps, και έκανα και hard reset μια φορά. Ειχα εκνευριστεί πολύ, γιατί Ελλάδα,Αυστρία,Γερμανία,Ιταλία ποτέ δεν είχα πρόβλημα και χωρίς την πατέντα. Σήμερα βρήκα το γιατί:D Οταν ερχόμουν εδώ,έκλεινα το τηλέφωνο GSM γιατί χρησιμοποιώ την σύνδεση της δουλειάς στο P1i. Δεν απενεργοποιούσα όμως το A-gps με συνέπεια να μου κάνει αυτά τα κουφά και να ψάχνομαι στους ανάποδους δρόμους της Κύπρου με προσομοιώσεις:cry: Εχθές μου ήρθε επιφοιτηση και το έκλεισα, και όλα ΟΚ. Εντωμεταξύ Ελλάδα, και ένα μήνα να έχω να ανανεώσω την "εφημερίδα", και κλειστό να το έχω το A-gps όλα καλά. Πάλι καλά δεν το έστειλα Ιταλία:lol::lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 H acer κυκλοφόρησε patch που λέει πως διορθώνει ένα πρόβλημα του gps με 2g σιμ κάρτες που χάνει το σήμα. http://www.acer.co.uk/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=en&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3734&sp=page15e&ctx2.c2att1=17&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3734&CountryISOCtxParam=UK&ctx1.att21k=1&CRC=3713735360 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 To liquid δεν ειναι καλυτερο απο το s200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 H acer κυκλοφόρησε patch που λέει πως διορθώνει ένα πρόβλημα του gps με 2g σιμ κάρτες που χάνει το σήμα. http://www.acer.co.uk/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=en&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3734&sp=page15e&ctx2.c2att1=17&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3734&CountryISOCtxParam=UK&ctx1.att21k=1&CRC=3713735360 Τι είναι τούτο πάλι? Το πέρασε κανείς? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 δεν ξέρω τι ρόλο παίζει.Οι δικές μας κάρτες 3g δεν είναι;αλλά μου κάνει εντύπωση ότι το αρχείο είναι amf δηλαδή σαν το αρχείο της rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 3g 99% είναι.. Επίσης σου λέει ότι όλα θα διαγραφούν:confused: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Επειδή είμαι περίεργος :lol: το πέρασα για να δω τι θα κάνει.Αλλάζει το gsm κομμάτι σε 3.004 οπότε ίσως δούμε σε λίγο καιρό και ρομ με drivers 3.004.Επέστρεψα στην κανονική 3.003 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts