luzu Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το θέμα είναι ότι αυτοί που φτιάχνουν αυτά τα προγραμματάκια ασχολούνται με συσκευές HTC (πχ waterlevel) ή Omnia (πχ shoot me). Είναι πολύ νωρίς ακόμα για το Acer και δεν ξέρω αν θα φτάσει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο ώστε να ασχολούνται τόσο πολύ με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει κάποια στιγμή. ΥΓ. Έβαλα μια δημοσκόπηση στο blog μου να δούμε κατά πόσο είμαστε ικανοποιημένοι με το Acer. Αν δε βαριέστε ρίξτε μια ψήφο. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι ενδιαφέρον για τους μελλοντικούς αγοραστές (κυρίως) αλλά και για μας. Πιστεύω ότι με τις πωλήσεις που κάνει κάποια στιγμή θα ασχοληθούν... Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το λόγο που συμβαίνει η όλη φάση... Δεν μπορούν να καταλήξουν σε ένα κοινό πρότυπο οι ενδιαφερόμενοι κατασκευαστές και μετά να το ακολουθούν όλοι και έτσι να τρέχουν τα πάντα παντού;;; Εμπόριο είναι αυτό θα μου πεις... εριξα κι εγώ ένα Απόλυτα...γιατί αν εξαιρέσεις αυτή τη χαζομάρα με το g-sensor όλα μοιάζουν άψογα... και πάλι χίλια μπράβο freco για το blog και χίλια ευχαριστώ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 ...εριξα κι εγώ ένα Απόλυτα...γιατί αν εξαιρέσεις αυτή τη χαζομάρα με το g-sensor όλα μοιάζουν άψογα... και πάλι χίλια μπράβο freco για το blog και χίλια ευχαριστώ...:D Ευχαριστώ πολύ luzu και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια. Είναι τόση πολλή πληροφορία εκεί έξω που χάνεται η μπάλα. Γι αυτό προσπαθώ να τα μαζέψω. Σκέφτομαι αργότερα άλλη μια δημοσκόπηση για το ποιό ήταν το προηγούμενο μας κινητό. Εγώ ας πούμε είχα Touch Pro. Πολύ καλό, αλλά τελικά το πληκτρολόγιο που ονειρευόμουν πριν το πάρω δεν μου έκατσε όπως το περίμενα και φυσικά πήγα σε λύση χωρίς HW keyboard. Από HTCάκιας πήγα σε Acer γιατί μου την έδωσε η πολιτική του καθαρού μάρκετινγ και της νέας τεχνολογίας που δίνεται με το σταγονόμερο. Αυτό βέβαια έχει και τα κατά του (βλ "έλλειψη" υποστήριξης από ένα forum όπως οι XDA). Τελικά όμως δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου και όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει περισσότερο το Acerάκι. Και στην τελική, ναι είμαστε γκατζετάκηδες αλλά πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που μετράει στις επιλογές μας. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Και στην τελική, ναι είμαστε γκατζετάκηδες αλλά πρέπει να δούμε τι είναι αυτό που μετράει στις επιλογές μας. ...και στις τσέπες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plin Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το παράγγειλα και εγώ από το Clove. Οι λόγοι που το προτίμησα σε σχέση με το HTC Leo που ήταν η αρχική μου επιλογή: 1. Τιμή. 200€ περίπου φτηνότερη τιμή, είναι μεγάλη διαφορά! 2. Λίγο μικρότερο μέγεθος (στο πλάτος κυρίως) που το κάνουν λίγο πιο φιλικό στη χρήση με το ένα χέρι 3. Τα HTC Leo που κυκλοφορούν τώρα έχουν ένα hardware bug στην κάμερα και βγάζουν φωτό με ροζ απόχρωση στο κέντρο. 4. Ποιότητα ήχου (σημαντικό σχετικά για ‘μένα). Σύμφωνα με τα παρακάτω test το ACER NeoTouch έχει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου (σαν hardware, διότι σαν software έχει έλλειψη, αλλά αυτό διορθώνεται). Ειδικά η παραμόρφωση IMD (ενδοδιαμόρφωσης) του HTC Leo, αν δεν είναι εσφαλμένη η μέτρηση, είναι απαράδεκτη! http://www.gsmarena.com/acer_neotouch-review-414p5.php http://www.gsmarena.com/htc_hd2-review-418p8.php 5. Ύπαρξη ραδιοφώνου Σε μερικές ημέρες θα το παραλάβω, Θέλω όμως τη βοήθειά σας για το ποια κάρτα να του βάλω. 1. Στο site της ACER: http://acer-uk.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/688/p/39%2C93/c/86%2C94/page/2/r_id/166/srchopen/1 αναφέρει ότι το μεγαλύτερο μέγεθος που υποστηρίζει είναι 16GB, ενώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά του στο GSMarena και αλλού αναφέρεται ότι δέχεται 32GB. Ποιο από αυτά τα δύο είναι αλήθεια; Να σημειώσω ότι στο manual που βρήκα εδώ: http://global-download.acer.com/GDFiles%5CDocument/User%20Manual/User%20Manual_Acer_1.0_A_A.zip?acerid=633861715911039305&Step1=Smart%20Handheld&Step2=neoTouch&Step3=neoTouch&OS=M02&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_27 δεν αναφέρει τίποτα παρά μόνο ότι υποστηρίζει κάρτες SDHC. Έχει βάλει κανείς 32GB κάρτα; 2. Έχει νόημα να πάρω κάποια γρήγορη κάρτα (σαν τη σειρά Ultra ή Extreme της Sandisk) σαν αυτές που χρησιμοποιούνται στις μεγάλες DSLR; Η μικρή εμπειρία μου μέχρι τώρα από WM συσκευές λέει ΟΧΙ, αλλά από την άλλη, ο Snapdragon είναι πολύ γρήγορος, μήπως τον ‘αδικήσω’ με κάρτα standard ταχύτητας; Σημειώνω ότι δεν θα βλέπω video HD οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζομαι υψηλό transfer rate. Τι λέτε; Ευχαριστώ τον athanaso77 για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Πάρε μια κάρτα microSDHC με όσο το δυνατό μεγαλύτερο class (6 ή 8 είναι καλό). Αυτό είναι που καθορίζει την υποστηριζόμενη ταχύτητα ανάγνωσης/γραφής της κάρτας. Στο μέγεθος δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου 32GB δεν θα βρεις πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Παιδιά παρατηρώ κάποια προβλήματα με την εφαρμογή τηλεφώνου της acer και ιδιαίτερα στο call history που τρώει τρελά σκαλώματα... αλήθεια υπάρχει τρόπος να βγάλουμε (ή να <<απενεργοποιήσουμε>>) κάποιες από τις εφαρμογές της acer...ο dialer των wm 6.0 μου φαινόταν πιο καλός :wacko::wacko: ξέρω ότι μπορούμε μέσω hardreset...απλά είναι μόνο μία...λέτε από registry να μπορούμε να κάνουμε κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Με hard reset δεν απενεργοποιείται τίποτα, η συσκευή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις απλά. Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά με κάποιο registry tweak ίσως να μπορείς να βάλεις το default dialer των windows. Δοκίμασε αν θες το εξής: HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin και άλλαξε την τιμή enabled από 0 σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω... Για το Hard reset εννοώ ότι υπάρχει τρόπος(πατώντας το κουμπί της κάμερας-thanks to freco) να μην εγκατασταθούν καθόλου οι εφαρμογές της acer... αλήθεια εσύ freco που από ότι κατάλαβα το δοκίμασες, μπορούμε να διαλέξουμε ποιες δεν θα βάλουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω... Για το Hard reset εννοώ ότι υπάρχει τρόπος(πατώντας το κουμπί της κάμερας-thanks to freco) να μην εγκατασταθούν καθόλου οι εφαρμογές της acer... αλήθεια εσύ freco που από ότι κατάλαβα το δοκίμασες, μπορούμε να διαλέξουμε ποιες δεν θα βάλουμε;; -Για να απενεργοποιήσεις το phone skin κάνε αυτό που σου λέει ο athanaso ή κάνε εγκατάσταση του advanced configuration tool που σου δίνει και πολλές άλλες επιλογές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνεχώς registry editor. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444974. Πριν πειραματιστείς πάρε καλού-κακού ένα backup. -Για το δεύτερο ερώτημά σου αν μετά από hard reset όπως πολύ σωστά είπες πατήσεις το πλήκτρο της φωτογραφικής τότε δεν εγκαθίσταται καμία εφαρμογή της Acer. Αν όμως μετά πας στον φάκελο των Windows θα δείς ότι υπάρχουν όλες οι εφαρμογές σε μορφή cab (24 cab συνολικά). Από εκεί επιλέγεις τι θα εγκαταστήσεις και τι όχι ;). -Το γνωστό δίδυμο ανέβασε καινούργια έκδοση Leo ρομ με WM 6.5 (όχι 6.5.1). http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582986. Όσοι πιστοί...φλασάρετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Όπως είπε και ο @tsourisg ή όλες ή καμμία (με το πάτημα της κάμερας). Μετά περνάς όποιες θέλεις με τα cab που βρίσκονται στο \Windows. Το παράγγειλα και εγώ από το Clove. Οι λόγοι που το προτίμησα σε σχέση με το HTC Leo που ήταν η αρχική μου επιλογή: .... 5. Ύπαρξη ραδιοφώνου ... Που παίζει (για πρώτη φορά) και χωρίς ακουστικά για κεραία. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g7agis Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 σε ευχαριστω πολυ.ειναι μεγαλο καταστημα?γνωστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 σε ευχαριστω πολυ.ειναι μεγαλο καταστημα?γνωστο? Αν μιλάς για το expansys που σου είπε ο Γιάννης (athanaso77), είναι απ΄τα πιο γνωστά εδώ μέσα και αξιόπιστο. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Γειά σε όλους, Μήπως έχει κανείς ή ξέρει που θα βρω την αρχική ROM (αυτή που έχει όταν το αγοράζεις); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plin Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Γειά σε όλους, Μήπως έχει κανείς ή ξέρει που θα βρω την αρχική ROM (αυτή που έχει όταν το αγοράζεις); Η τελευταία επίσημη Αγγλική ROM http://global-download.acer.com/GDFiles%5COS/OS/OS_Acer_2.003.00.EN_WM65_A.zip?acerid=633941895474953583&Step1=Smart%20Handheld&Step2=neoTouch&Step3=neoTouch&OS=M02&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_27 Υποθέτω ότι αυτή ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 σε ευχαριστω πολυ.ειναι μεγαλο καταστημα?γνωστο? Φυσικά. Κάνοντας χρήση και των υπαρχόντων κουπονιών θα έχεις και την σχετική έκπτωση στην αναγραφόμενη τιμή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2918803#post2918803 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Η τελευταία επίσημη Αγγλική ROM http://global-download.acer.com/GDFiles%5COS/OS/OS_Acer_2.003.00.EN_WM65_A.zip?acerid=633941895474953583&Step1=Smart%20Handheld&Step2=neoTouch&Step3=neoTouch&OS=M02&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_27 Υποθέτω ότι αυτή ζητάς. Οχι, αυτή την έχω. Εννοώ την πρώτη-πρώτη, αυτή με την οποία έρχεται η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ειναι σχεδον ιδια rom παντως.. Σε επικοινωνια μου με pdair.com μου ειπαν οτι δεν θα βγαλουν θηκη σιλικονης για το neotouch δυστυχως. Αν καποιος εχει κατι αλλο υποψην του ας μου πει. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 -Για να απενεργοποιήσεις το phone skin κάνε αυτό που σου λέει ο athanaso ή κάνε εγκατάσταση του advanced configuration tool που σου δίνει και πολλές άλλες επιλογές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνεχώς registry editor. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444974. Πριν πειραματιστείς πάρε καλού-κακού ένα backup. -Για το δεύτερο ερώτημά σου αν μετά από hard reset όπως πολύ σωστά είπες πατήσεις το πλήκτρο της φωτογραφικής τότε δεν εγκαθίσταται καμία εφαρμογή της Acer. Αν όμως μετά πας στον φάκελο των Windows θα δείς ότι υπάρχουν όλες οι εφαρμογές σε μορφή cab (24 cab συνολικά). Από εκεί επιλέγεις τι θα εγκαταστήσεις και τι όχι ;). Αισθάνομαι ότι το advanced configuration tool θα μου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Αισθάνομαι ότι το advanced configuration tool θα μου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα... Για το οποίο θα πρέπει πρώτα να έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου το NETCFv35.wm.armv4i.cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 -Το γνωστό δίδυμο ανέβασε καινούργια έκδοση Leo ρομ με WM 6.5 (όχι 6.5.1). http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582986. Όσοι πιστοί...φλασάρετε! Δεν νομιζω οτι αξιζει για την ωρα. Σχεδον ολα τα προγραμματα της acer λειπουν, η καλυτερα δεν τα εχει ενεργοποιημενα. Για να τα εχω ολα, το εστησα οπως ηθελα με την γνησια ρομ, εκανα backup, και εβαλα την ρομ των παιδιων, και μετα εκανα restore το backup που ειχα. Υπαρχει επιλογη στο sprite backup kai spbbackup για αναβαθμιση ρομ. Αλλα γενικα δεν μου αρεσει για την ωρα Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 και εβαλα την ρομ των παιδιων, και μετα εκανα restore το backup που ειχα. Αν κατάλαβα καλά... έκανες restore backup που είχες πάρει από άλλη ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Ναι βρε, μην τρομαζεις!:) Ξερω οτι δεν πρεπει και δεν το εχω ξανακανει, αλλα δεν ειχα και σκοπο να το κρατησω ετσι. Αλλωστε τα δυο αυτα προγραμματα για backup εχουν τετοια επιλογη και ολα πηγαν καλα. Ηθελα να δω ομως τι θα γινει. Και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα! Ολα δουλευαν οπως και πριν, με την ρομ των παιδιων, και μετα το restore ειχα και ολα τα προγραμματα της acer. Ολα, μα ολα δουλευαν αρμονικα, αλλα το μανιλα εχει πολλες ελλειψεις και δεν ειναι για παραπανω. Οποτε ειπα να εχω την γνησια ρομ. Παντως ετσι οπως το ειδα, εαν βελτιωσουν το μανιλα, θα το ξανακανω. Δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα. Οσον αφορα τα restore απο παλια backup, ισως θα επρεπε να το ξαναδουμε το θεμα. Αν δειτε τα αρχεια που γινονται restore, δεν πειραζουν καθολου το ολο συστημα. Τα αρχεια και registry entries που γινονται restore ειναι αυτα και μονο τα οποια προστεθηκαν, η αλλαχτηκαν απο τοτε που εγινε hard reset. Ισως βεβαια στην πραγματικοτητα να μην ειναι ακριβως ετσι και να πειραζει και αρχεια που δεν πρεπει, αλλα για πειραματικους σκοπους ειναι μια χαρα. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις την αξιοπιστία και τη σταθερότητα μιας καινούργιας ROM κάνοντας restore ένα backup που έχεις πάρει από άλλη ROM και μάλιστα τελείως διαφορετικής από την προηγούμενη. Πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν αντιμετώπισες ιδιαίτερα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παιδιά ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το κουμπί της φωτογραφικής.... Βασικά ανοίγει την εφαρμογή για την κάμερα αλλά μέχρι εκεί... Φωτογραφία δεν βγάζει.... Τι λέτε να φταίει.... ΤΟ είχε πάθει μία δύο αλλά με soft reset έφτιαχνε... Τώρα τίποτα... Αλήθεια πως μπορούμε να δείξουμε στο πρόγραμμα πιο κουμπί να ακούει για να βγάλει φωτό;;; Ψάχνω στη registry αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Όπως είπε και ο @tsourisg ή όλες ή καμμία (με το πάτημα της κάμερας). Μετά περνάς όποιες θέλεις με τα cab που βρίσκονται στο \Windows. Που παίζει (για πρώτη φορά) και χωρίς ακουστικά για κεραία. δηλαδη?σαν το νοκια 5030?εχει εσωτερικη κεραια?αν ισχυει ισως να μην περιμενω το xperia2 αλλα να παρω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts