Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι για αυτό λέω

το εχω βάλει εξ αρχής..δεν καταλαβαίνω:blink:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άραγε προβλέπεται να έρθει επίσημα Ελλάδα?
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Άραγε προβλέπεται να έρθει επίσημα Ελλάδα?

Θεωρώ απίθανο να έρθει επίσημα στην Ελλάδα αλλά Βαγγέλη δεν βρίσκω και τον λόγο να σε ανησυχεί ιδιαίτερα αυτό:cool:

Πάντως σε σχέση με το HD2 προσωπικά το θεωρώ πολύ πιο τίμια αγορά αλλά και σε κάποια σημεία πολύ καλύτερο...

Φαντάσου πως εγώ εδώ και ένα χρόνο με το DX900 το οποίο θεωρείται και ξεπερασμένης τεχνολογίας και είμαι υπερ ευχαριστημένος:)

Θεωρώ απίθανο να έρθει επίσημα στην Ελλάδα αλλά Βαγγέλη δεν βρίσκω και τον λόγο να σε ανησυχεί ιδιαίτερα αυτό:cool:

Πάντως σε σχέση με το HD2 προσωπικά το θεωρώ πολύ πιο τίμια αγορά αλλά και σε κάποια σημεία πολύ καλύτερο...

Φαντάσου πως εγώ εδώ και ένα χρόνο με το DX900 το οποίο θεωρείται και ξεπερασμένης τεχνολογίας και είμαι υπερ ευχαριστημένος:)

Δημήτρη γεια. Έχω μια σημαντική επιδότηση από WIND. Το HD2 το έχω απορρίψει διότι δεν τρέχει το ArcPad. Το F1 από πάντα με έθελγε ιδιαίτερα. Το έβρισκα πιο τίμιο από όλα. Όμως το OMNIA II μάλλον είναι μονόδρομος λόγω επιδότησης…..

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Βαγγέλη,περίμενε μέχρι την Δευτέρα που θα βρεθούμε στο meeting και μετά αποφασίζεις...

Πάντως την επιδότηση μπορείς και να την αξιοποιήσεις και για να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου,οπότε με τα λεφτά εκείνα παίρνεις το F1 και ξεμπερδεύεις...

Υ.Γ:Tην Δευτέρα θέλω να μου δώσεις και την εφαρμογή ArcPad,μιας και μου χρειάζεται και εμένα.

Πηρα και εγω το Acer τελικα! Τελειο μεχρι τωρα.

Το GPS βρισκει δορυφορους αμεσως,

ειναι γρηγορο,

και το προγραμμα Bluetooth ειναι απλα τελειο.

Τα Περισσοτερα τα εχετε μαθει απο αλλους.

Εκεινο που βλεπω ακομη ειναι οτι το ραδιο για την μουσικη, επιτελους δουλευει και χωρις ακουστικα. Βρισκει δηλαδη σταθμους κανονικοτατα!

Αυτο βεβαια γινετε μονο στην καινουργια εκδοση.

Επειδη παιδευτηκα λιγο, γιατι δεν περνουσε, να σας πω τι εκανα (την οδηγεια αυτη την βρηκα στους xda developers).

Εγω ειχα την εκδοση S200_1_002c.00_EN_01

Αλλαξα εδω HKLM\Controlpanel\Acer\SystemInfo\Software\Language

και το εκανα απο EN_01 σε ΕΝ με το resco registry.

Και μετα ειδε κανονικα την νεα εκδοση, την οποια μπορειτε να την κατεβασετε απο το ποστ που ειναι λιγο πιο επανω.

Edit: Το μονο που βρισκω λιγο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι οτι η καμερα δεν ειναι τοσο καλη οσο του ομνια. Το βραδυ χωρις φως οι φωτος ειναι μαυρες. Επρεπε να βαζανε 2 δυνατα φλας. Την ημερα ειναι οσο για να λες οτι κατι τραβηξα. Στην νεα ρομ διαβασα οτι ειναι καλυτερες την ημερα, αλλα αυτο θα το δουμε αυριο.

Κωστας - Κατερινη

Κώστα καλορίζικο. Πέρασα και εγώ εδώ και κάποιες ώρες την καινούργια ρομ αλλά αυτό με το ράδιο δεν το είχα παρατηρήσει. Απλά τέλειο. Επίσης με την ρομ αυτή τα ringtones ακούγονται πιο δυνατά.

Τι μένει τώρα; Η custom rom με το TF3D 2.5 και θα έχουμε να κάνουμε με μία ολοκληρωμένη συσκευή από όλες τις απόψεις:)

Παντως ειναι μια απο τις πολυ λιγες φορες που δεν απογοητευτηκα αμεσως απο ενα PPC. Την τελευταια φορα που δεν απογοητευτηκα ηταν με το Ομνια 1 και την προτελευταια ηταν...... δεν θυμαμαι. :lol:
Κωστας - Κατερινη

Υ.Γ:Tην Δευτέρα θέλω να μου δώσεις και την εφαρμογή ArcPad,μιας και μου χρειάζεται και εμένα.

O.K.

Ενδιαφέρουσα η διέξοδο που μου δίνεις.....

To παρήγγειλα και εγώ ως αντικαταστάτη του omnia,στο οποίο το μόνο που με χαλάει είναι η μικρή ανάλυση της οθόνης του,ειδικά όταν το συγκρίνω με το hp 214.Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου:cool:

Πηρα και εγω το Acer τελικα! Τελειο μεχρι τωρα.

Το GPS βρισκει δορυφορους αμεσως,

ειναι γρηγορο,

και το προγραμμα Bluetooth ειναι απλα τελειο.

Τα Περισσοτερα τα εχετε μαθει απο αλλους.

Εκεινο που βλεπω ακομη ειναι οτι το ραδιο για την μουσικη, επιτελους δουλευει και χωρις ακουστικα. Βρισκει δηλαδη σταθμους κανονικοτατα!

Αυτο βεβαια γινετε μονο στην καινουργια εκδοση.

Επειδη παιδευτηκα λιγο, γιατι δεν περνουσε, να σας πω τι εκανα (την οδηγεια αυτη την βρηκα στους xda developers).

Εγω ειχα την εκδοση S200_1_002c.00_EN_01

Αλλαξα εδω HKLM\Controlpanel\Acer\SystemInfo\Software\Language

και το εκανα απο EN_01 σε ΕΝ με το resco registry.

Και μετα ειδε κανονικα την νεα εκδοση, την οποια μπορειτε να την κατεβασετε απο το ποστ που ειναι λιγο πιο επανω.

Edit: Το μονο που βρισκω λιγο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι οτι η καμερα δεν ειναι τοσο καλη οσο του ομνια. Το βραδυ χωρις φως οι φωτος ειναι μαυρες. Επρεπε να βαζανε 2 δυνατα φλας. Την ημερα ειναι οσο για να λες οτι κατι τραβηξα. Στην νεα ρομ διαβασα οτι ειναι καλυτερες την ημερα, αλλα αυτο θα το δουμε αυριο.

Παντως ειναι μια απο τις πολυ λιγες φορες που δεν απογοητευτηκα αμεσως απο ενα PPC. Την τελευταια φορα που δεν απογοητευτηκα ηταν με το Ομνια 1 και την προτελευταια ηταν...... δεν θυμαμαι. :lol:

Καλορίζικο!!Και εγω τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ.Ευχαριστουμε για το tip.To omniaII το 'εδωσες τελικα?

Μου τρέχουν τα σάλια ρε γ@μώτ@.....

ε, πάρτο :lol::lol:

To παρήγγειλα και εγώ ως αντικαταστάτη του omnia,στο οποίο το μόνο που με χαλάει είναι η μικρή ανάλυση της οθόνης του,ειδικά όταν το συγκρίνω με το hp 214.Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου:cool:

Αντε να μεγαλώνει η παρέα!

Κώστα καλορίζικο. Πέρασα και εγώ εδώ και κάποιες ώρες την καινούργια ρομ αλλά αυτό με το ράδιο δεν το είχα παρατηρήσει. Απλά τέλειο. Επίσης με την ρομ αυτή τα ringtones ακούγονται πιο δυνατά.

Τι μένει τώρα; Η custom rom με το TF3D 2.5 και θα έχουμε να κάνουμε με μία ολοκληρωμένη συσκευή από όλες τις απόψεις:)

Ακούει πάντως η acer Γιιωργο.Και οι xda φίλοι;)

Ελπίζω να μπορώ να φλασάρω απο VIsta ε?

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Μου τρέχουν τα σάλια ρε γ@μώτ@.....

Δημητράκη εγώ το αποφάσισα....

Χαιρετώ όλους...

Από προχθές βρίσκεται και στα δικά μου χέρια αυτό το μηχανηματάκι....

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Η μετάβαση από το lg ks20(το οποίο βγήκε θηρίο) είναι εντυπωσιακή, κυρίως όσον αφορά την ταχύτητα....

Πραγματικά η acer μπορεί να μην έβαλε touch flo κτλ αλλά άλλαξε αυτά που χρειαζόταν να αλλάξει...

Αρχίζω τις ερωτήσεις όμως τώρα...

Έχει καταφέρει κανένας να δουλέψει το spb mobile shell 3.5 με το g-sensor??

Επίσης ενώ το igo σε landscape δουλεύει μια χαρά άμα(χειροκίνητα) το βάλω σε portrait(από το μενού του) τρώει μεγάλο σκάλωμα...

Χρησιμοποιώ τα αρχεία που ο freco έχει δώσει για τον οποίο ότι και να πώ θα είναι λίγο για το άψογο blog...:):):D:D

Δεν ειναι τιποτα τελειο και το ξερουμε ολοι. Οποτε να προσθεσω κατι ακομη.

- Υπερτερει το Ομνια 2 στα παρακατω κατα πολυ.

Στην καμερα, οπου βγαζει πολυ καλυτερες φωτος. Δεν το συζηταμε αυτο.

Στην Οθονη, η οποια ειναι τελεια! Στο acer ειναι ολα λιγο ατονα και αχρωμα διπλα στο ομνια.

Στην Φωτηνοτητα, οπου ειναι λιγο καλυτερη στο Ομνια.

Στην ηχογραφιση συνομοιλιας, οπου στο Ομνια ειναι τελεια. Στο Acer ακους τα παντα εκτος απο την φωνη του αλλου. Εκτος αν ειναι μονο στο δικο μου ετσι.

Και να ρωτησω κατι μηπως βρηκε καποιος λυση. Τις φωτογραφιες και τα βιντεο γινετε να τα εχουμε σε εναν φακελο; και οχι σε 2 φακελους (Φωτος και Βιντεο) και ακομη οχι σε αλλους υποφακελους ξεχωριστα παλι αναλογα με την ημερομηνια;

Βασικα στο acer το μεγαλο ατου, ειναι η ταχυτητα. Δεν εχει κατι αλλο πιο ιδιαιτερο να παρουσιασει.

Κωστας - Κατερινη

Χαιρετώ όλους...

Από προχθές βρίσκεται και στα δικά μου χέρια αυτό το μηχανηματάκι....

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Η μετάβαση από το lg ks20(το οποίο βγήκε θηρίο) είναι εντυπωσιακή, κυρίως όσον αφορά την ταχύτητα....

Πραγματικά η acer μπορεί να μην έβαλε touch flo κτλ αλλά άλλαξε αυτά που χρειαζόταν να αλλάξει...

Αρχίζω τις ερωτήσεις όμως τώρα...

Έχει καταφέρει κανένας να δουλέψει το spb mobile shell 3.5 με το g-sensor??

Επίσης ενώ το igo σε landscape δουλεύει μια χαρά άμα(χειροκίνητα) το βάλω σε portrait(από το μενού του) τρώει μεγάλο σκάλωμα...

Χρησιμοποιώ τα αρχεία που ο freco έχει δώσει για τον οποίο ότι και να πώ θα είναι λίγο για το άψογο blog...:):):D:D

Κατάφερα να κάνω το spb mobile shell να ακούει τον g-sensor...

γίνεται ακριβώς με τον τρόπο που περιγράφει o freco στο blog του...όχι με το προγραμματάκι(άψογο) το οποίο δυστυχώς δεν βλέπει το spb shell αλλά με το πείραγμα της registry...

Τώρα να δούμε πώς θα κάνουμε και το Carousel να ακούει τον g-sensor...

ξερουμε τι ακριβως διορθωσε στη νεα εκδοση της ρομ η acer?

Στην acer που κοιταξα δεν ειδα κανενα changelog....

Η μικρή ανάλυση ή το μικρό μέγεθος; :confused:

(Από το omnia, είναι μακράν ανώτερο)

Η ανάλυση.Η ποσότητα της πληροφορίας που σου δίνει μια vga-wvga οθόνη,δε μπορεί να συγκριθεί με μια qvga-wqvga.Στο internet browsing,στην ανάγνωση κειμένων,σε προγράμματα πλοήγησης είναι εμφανής(τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) η διαφορά.

Αλλαγες της νεας ρομ .

1.Improves camera picture and video quality

2.Enables increased ringtone volume

3.Reduces power consumption in idle mode

4. Corrects translation errors

Απο το site της ACER .

Με την εγγυηση του Neotouch,αγορασμενου απο expansys,τι ισχυει γενικα,γνωριζει κανεις?

Αν παθει κατι η συσκευη φευγει για εξωτερικο?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Administrators
Δυστυχώς η παντελής έλλειψη τεχνικής υποστήριξης εδώ στην Ελλάδα είναι από τα βασικότερα προβλήματα που δεν αφήνουν τις συγκεκριμένες συσκευές να διεκδικήσουν το μερίδιο της αγοράς που τους αρμόζει.

Modpic.gif

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)