Tomario Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 'Εχετε δίκιο.Δεν θα ξαναγίνει.Συγνώμη κιόλας για την καθυστερημένη απάντηση.Η συσκευή είναι καινούργια.Συνεπώς λέω να πάω να τη παραλάβω....Ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθεια και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 'Εχετε δίκιο.Δεν θα ξαναγίνει.Συγνώμη κιόλας για την καθυστερημένη απάντηση.Η συσκευή είναι καινούργια.Συνεπώς λέω να πάω να τη παραλάβω....Ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθεια και πάλι. Εννοειται πως εχεις ερωτησεις να κανεις... 1.Ειναι ακριβως το ιδιο κινητο που πωλειται παντου?Θελω να πω,το μοντελο ειναι το ιδιο..το λογισμικο ειναι η ιδια γλωσσα?Οι οδηγιες ειναι μεταφρασμενες απο την samsung στα ελληνικα?Γιατι εχει τυχει να παραγγελνω λαπτοπ απο τον σκρουτζ και να μου ερχεται μεν το ιδιο μοντελο,με γερμανικο πληκτρολογιο δε.. 2.Εγγυηση?Τι γινεται σε περιπτωση βλαβης μετα απο εναμισι χρονο?Πρεπει να το επιστρεψεις στο noname μαγαζι που βρηκες?Κι αν εχει κλισει?Πρεπει να το επιστρεψεις στην samsung hellas?Πρεπει να το επιστρεψεις ταχυδρομικως σε καμια samsung γαλλιας...?(με ολα τα εξοδα δικα σου) 3.doa 7 ημερων? Αν παρεις αυτες τις απαντησεις τοτε αγορασε το Καποιος για τις δικες μου ερωτησεις λιγο πιο πανω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedted Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) Πριν μια εβδομαδα αγορασα κι εγω το omnia lite... Το κινητο απο λειτουργιες τα σπαει...πραγματικα ειναι καταπληκτικο...ομως μου παρουσιασε προβλημα στο μικροφωνο και δεν με ακουγαν σχεδον καθολου...μου εκαναν αντικατασταση και με την καινουρια συσκευη παρατηρω οτι ειναι σαν να ειναι πολυ μειωμενη η ενταση του ακουστικου(παρολο που το εχω βαλει στο τερμα) αλλα και παλι οι αλλοι δεν με ακουν καλα...με ακουν καλυτερα απ'οτι με το προηγουμενο αλλα πρεπει να μιλαω δυνατα αλλιως προσπαθουν να καταλαβουν τι λεω απο τα συμφραζομενα...εχετε παρατηρησει κ εσεις να ειναι πιο χαμηλα η ενταση του ακουστικου (παρολο που ειναι στο ανωτατο οριο) ή να μην σας ακουν τοσο καλα οσο προηγουμενες συσκευες? @spermnator: Η αναβαθμιση λειτουργικα κανει τη συσκευη να τρεχει λιγο πιο ανετα και σου παρεχει κ αλλο τροπο εμφανισης...δηλαδη αντι να εμφανιζεται η εναρξη πανω αριστερα εχεις ενα "κουμπι" (λιγο πιο μεγαλο και πιο ευκολο στο πατημα με το δαχτυλο και οχι αποκλειστικα με το πενακι) κατω αριστερα. Επισης, μπορεις να κανεις back up τα αρχεια σου με σχετικο προγραμμα (το οποιο δεν το εχω εγω στη συσκευη μου και μου το ειχε πει τριτος και δυστυχως δεν το θυμαμαι για να σου πω πιο ειναι) και αν εχεις στον υπολογιστη σου outlook, μεσω του οδηγου συσκευης που σου δινει η samsung, συγχρονιζει τις επαφές σου εκει... Edited May 15, 2010 by speedted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Πριν μια εβδομαδα αγορασα κι εγω το omnia lite... Το κινητο απο λειτουργιες τα σπαει...πραγματικα ειναι καταπληκτικο...ομως μου παρουσιασε προβλημα στο μικροφωνο και δεν με ακουγαν σχεδον καθολου...μου εκαναν αντικατασταση και με την καινουρια συσκευη παρατηρω οτι ειναι σαν να ειναι πολυ μειωμενη η ενταση του ακουστικου(παρολο που το εχω βαλει στο τερμα) αλλα και παλι οι αλλοι δεν με ακουν καλα...με ακουν καλυτερα απ'οτι με το προηγουμενο αλλα πρεπει να μιλαω δυνατα αλλιως προσπαθουν να καταλαβουν τι λεω απο τα συμφραζομενα...εχετε παρατηρησει κ εσεις να ειναι πιο χαμηλα η ενταση του ακουστικου (παρολο που ειναι στο ανωτατο οριο) ή να μην σας ακουν τοσο καλα οσο προηγουμενες συσκευες? @spermnator: Η αναβαθμιση λειτουργικα κανει τη συσκευη να τρεχει λιγο πιο ανετα και σου παρεχει κ αλλο τροπο εμφανισης...δηλαδη αντι να εμφανιζεται η εναρξη πανω αριστερα εχεις ενα "κουμπι" (λιγο πιο μεγαλο και πιο ευκολο στο πατημα με το δαχτυλο και οχι αποκλειστικα με το πενακι) κατω αριστερα. Επισης, μπορεις να κανεις back up τα αρχεια σου με σχετικο προγραμμα (το οποιο δεν το εχω εγω στη συσκευη μου και μου το ειχε πει τριτος και δυστυχως δεν το θυμαμαι για να σου πω πιο ειναι) και αν εχεις στον υπολογιστη σου outlook, μεσω του οδηγου συσκευης που σου δινει η samsung, συγχρονιζει τις επαφές σου εκει... Δοκιμασε αυτο:Πατα τον κωδικο *#0002*28346# θα σε βγαλει σε ενα μενου επελεξε voice speaker και πατα gain.Στο πινακα κανε το MGNR7 0110 και το MGNL3 1001 [με τα βελακια].Υποτιθεται οτι ανεβαζει την ενταση..Στο τελος πατα apply .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 @spermnator: Η αναβαθμιση λειτουργικα κανει τη συσκευη να τρεχει λιγο πιο ανετα και σου παρεχει κ αλλο τροπο εμφανισης...δηλαδη αντι να εμφανιζεται η εναρξη πανω αριστερα εχεις ενα "κουμπι" (λιγο πιο μεγαλο και πιο ευκολο στο πατημα με το δαχτυλο και οχι αποκλειστικα με το πενακι) κατω αριστερα. Επισης, μπορεις να κανεις back up τα αρχεια σου με σχετικο προγραμμα (το οποιο δεν το εχω εγω στη συσκευη μου και μου το ειχε πει τριτος και δυστυχως δεν το θυμαμαι για να σου πω πιο ειναι) και αν εχεις στον υπολογιστη σου outlook, μεσω του οδηγου συσκευης που σου δινει η samsung, συγχρονιζει τις επαφές σου εκει... Νασαι καλα φιλε μου,ευχαριστω.Ομως την αναβαθμιση πως την κανω? Και ρε παιδια,ενας να βοηθησει δεν υπαρχει σε αυτα που ρωταω?Μιση απαντηση γραμμη ειναι στις 7 ερωτησεις που εχω :( Εστω,απαντηστε μου σε αυτα τα 2 μονο.. : 1.web tv απο τον αντεννα δεν μπορω να δω?Εχω βαλει το flash 7 που εχετε αναφερει στο φορουμ αλλα τπτ...Γινεται η δεν γινεται? 2.Μου εδωσαν το Sygic:mobile maps 2009 απο το πλαισιο.Με τπτ μα με τπτ ομως δεν κλειδωνει ο δορυφορος.Το δοκιμασα στο δωματιο μου στην ταρατσα μου στην βεραντα μου στο αμαξι μου,και στην αγια παρασκευη,και στην κορινθο.ΤΙΠΟΤΑ.Αναμονη για σημα gps με ασπρα γραμματα..Τα ιδια και με το GPS test το οποιο οσες φορες και αν το τρεχω,το ινστολαρω και το ξεινστολαρω,μετα απο το σκαν μου βγαζει :Κιτρινη κουκιδα:GPS Starting up και πανω δεξια το fix γινεται απο 0D---> 1D.Τιποτα αλλο.Σε ΟΠΟΙΟ μερος κ αν το δοκιμασα:mad::mad::mad: Εχει καποιος να προτεινει κατι?Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το gps της συσκευης?Ολοκαινουργια ειναι και εννοειται αγρατζουνιστη:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedted Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 @spermnator: εγκαθιστας το προγραμμα που σου εχει δωσει η samsung στο cd για συσκευες windows mobile. Συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και ανοιγει αυτοματα η εφαρμογη και εκει εχει την επιλογη για αναβαθμιση. Τωρα κατα ποσον ειναι αξιοπιστο δεν γνωριζω...ξερω ανθρωπους που εχουν κανει αναβαθμιση απο εκει και ολα εγιναν μια χαρα και αλλους που τους παρουσιαστηκε προβλημα. Επισης, σε καποιους που εχουν Vista ή 7 κολλαει η εφαρμογη. Μπορεις να το στειλεις και στη samsung αλλα δεν ξερω ποσες μερες θα σου κρατησουν το κινητο. @piros61: ευχαριστω για τη βοηθεια και το δοκιμασα αλλα δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα. Βασικα οι μισοι μου λενε οτι τα 2-3 πρωτα δευτερολεπτα που ξεκιναω να μιλησω δεν με ακουν καλα (σαν να απενεργοποιειται το μικροφωνο οταν δεν μιλαω και με το που ξεκινησω να μιλαω να ξαναενεργοποιειται αλλα με μικρη καθυστερηση) και αλλοι μου λενε οτι με ακουν γενικα χαμηλα. Επισης, εξακολλουθω να μην ακουω καλα...για να περιγραψω αυτο που συμβαινει ειναι σαν να ακουω μονιμα ενα θορυβο-βαβουρα απο πισω παρολο που ο συνομιλητης βρισκεται σε μερος με απολυτη ησυχια...εχει διαπιστωσει κανεις κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imco70 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Παιδες καλησπερα Πηρα προσφατα το lite και ειναι αδυνατο μεχρι τωρα να δουλεξει οποιοδηποτε prog GPS, οτι ρυβμιση και να κανω στην συσκευη (com bautrade) η ^Κυρια^ λεει δεν βρεθηκε GPS. Ομολογω οτι ειμαι ασχετος (εχω το κινητο 2 μερες) και καθε βοηθεια ειναι επιθυμητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Πηρες και το ginius driver που δινουν δωρο;Αυτο μου δουλευει καλα..Δες τις προηγουμενες σελιδες υπαρχουν χρησιμες συμβουλες για το gps oπως και για πολλα αλλα .Και εμεις εδω ειμαστε αν δεν βρεις ακρη...:) Δες κατ το gpstest..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Παιδες καλησπερα Πηρα προσφατα το lite και ειναι αδυνατο μεχρι τωρα να δουλεξει οποιοδηποτε prog GPS, οτι ρυβμιση και να κανω στην συσκευη (com bautrade) η ^Κυρια^ λεει δεν βρεθηκε GPS. Ομολογω οτι ειμαι ασχετος (εχω το κινητο 2 μερες) και καθε βοηθεια ειναι επιθυμητη Δοκίμασε τη λύση του GPS Test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 . Μου εδωσαν το Sygic:mobile maps 2009 απο το πλαισιο.Με τπτ μα με τπτ ομως δεν κλειδωνει ο δορυφορος.Το δοκιμασα στο δωματιο μου στην ταρατσα μου στην βεραντα μου στο αμαξι μου,και στην αγια παρασκευη,και στην κορινθο.ΤΙΠΟΤΑ.Αναμονη για σημα gps με ασπρα γραμματα..Τα ιδια και με το GPS test το οποιο οσες φορες και αν το τρεχω,το ινστολαρω και το ξεινστολαρω,μετα απο το σκαν μου βγαζει :Κιτρινη κουκιδα:GPS Starting up και πανω δεξια το fix γινεται απο 0D---> 1D.Τιποτα αλλο.Σε ΟΠΟΙΟ μερος κ αν το δοκιμασα:mad::mad::mad: Εχει καποιος να προτεινει κατι?Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το gps της συσκευης?Ολοκαινουργια ειναι και εννοειται αγρατζουνιστη:( Καποιο καλο παλικαρι δεν εχει να προτεινει τπτ για αυτο το προβλημα με το gps?Οχι τπτ αλλο,αν οντως δεν κανω κατι εγω λαθος κ εχει προβλημα η συσκευη,εχω 1 μερα ακομα για επιστροφη στο καταστημα και αλλαγη με αλλη συσκευη...μετα σερβις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Καποιο καλο παλικαρι δεν εχει να προτεινει τπτ για αυτο το προβλημα με το gps?Οχι τπτ αλλο,αν οντως δεν κανω κατι εγω λαθος κ εχει προβλημα η συσκευη,εχω 1 μερα ακομα για επιστροφη στο καταστημα και αλλαγη με αλλη συσκευη...μετα σερβις... δες αν εχεις βαλει σωστα τις COM και baud rate : πανε Εναρξη - ρυθμισεις - γενικες ρυθμισεις - GPS - Συνδεση και δες εκει ... εγω π.χ το εχω βαλει : Θυρα Προγραμματος GPS: COM 4 / Θυρα υλικου GPS : COM9 / και Baud rate : 19200 Εσενα αυτα που σε ενδιαφερουν ειναι τα : Θυρα προγραμματος GPS και Baud Rate κοιταξε τι τα εχεις βαλει...και στο προγραμμα GPS αλλα και στο GPS TEST θα βαλεις τα ιδια.....!! ** Και μεσα σε δωματιο μην περιμενεις να πιασει , παρα πολυ δυσκολα...!! Τσεκαρετα και πες μας...! Τωρα δεν μου ερχετε κατι αλλο...!! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 @spermnator: Δοκίμασε τις παραπάνω λύσεις και αν δεν βγάλεις άκρη κάνε ένα hard reset και ξαναπροσπάθησε με το GPS Test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 1.Πως κανω αναβαθμιση απο τα mobile 6.1 στα 6.5?Και αν την κανω,τι ακριβως εξυπηρετει ΠΡΑΚΤΙΚΑ?(οχι απαντηση του στιλ να μωρε ειναι πιο καινουργιο αρα κατι καλυτερο θα κανει :ρ) 4.Ειμαι στο youtube.Αν επιλεξω να δω καποιο βιντεο,γιατι μου ανοιγει μια μαυρη πλατφορμα και το παιζει το βιντεο απο εκει?Δεν γινεται να το δω κανονικα απο την σελιδα του youtube?Πως? 7.Μιας και ειπα για τον οπεραμινι,γιατι δεν δουλευει σε landscape?Eψαξα στις ρυθμισεις του και δεν μου δινει τετοια επιλογη..Μου διαφευγει κατι? 1. Στο Omnia Lite είναι εγκατεστημένα τα 6.5. Δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Δες τις προδιαγραφές από το site της Samsung http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-B7300IKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F 4. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3113284&highlight=%EF%E8%FC%ED%E7+%D3%DE%EC%E5%F1%E1#post3113284 και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3145103#post3145103 Μπορεί να πάρεις απαντήσεις και για άλλα ερωτήματά σου 7. Μη ψάχνεις άκρη με το Opera. Το προεγκατεστημένο 9.5 δουλεύει σε landscape. Το Mini και το 10 δεν δουλεύουν. Έχει και μεγάλα προβλήματα με τα downloads. Έχε το νου σου μήπως βγάλουν καμμιά αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Όσον αφορά τον opera, κατά τη γνώμη μου τα τελευταία builds του 9.7 δουλεύουν μια χαρά. Επίσης σε "πειραγμένες" εκδόσεις της 10 έκδοσης υπάρχει η δυνατότητα και για περιστροφή αλλά και κανονική υποστήριξη flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Μη ψάχνεις άκρη με το Opera. Το προεγκατεστημένο 9.5 δουλεύει σε landscape. Το Mini και το 10 δεν δουλεύουν. Έχει και μεγάλα προβλήματα με τα downloads. Έχε το νου σου μήπως βγάλουν καμμιά αναβάθμιση. Οπα παιδιά μην λέμε τέτοια... Ο τελευταίος επίσημος Opera10 (οχι βέβαια η έκδοση mini που δεν είναι για smartphones) δουλεύει άψογα (landscape, downloads κλπ.) Όσον αφορά στο θέμα του flash, που ως γνωστόν δεν είναι ευθύνη μόνο browser support αλλά θέμα πλατφόρμας θα λυθεί οριστικά σε Windows phone μόνο με την έκδοση 7 και τις αντίστοιχες συσκευές, όπου θα υπάρχει η έκδοση 10.1 σύμφωνα με τα πλάνα της Adobe. Ήδη σήμερα π.χ υπάρχει η σχετική είδηση@myphone οτι είναι έτοιμη για Αndroid. Εμείς λοιπόν βολευόμαστε με Opera10 και αυτή την έκδοση flash http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedted Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 αν δεν κανω λαθος εχει βγει και αλλη αναβαθμιση η 6.5.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Μαλιστα.Μετα απο 6 μερες προσπαθειων το προβλημα λυθηκε μεσα σε 10 λεπτα με hard reset και εγκατασταση των παντων απο την αρχη..Τωρα το gps δουλευει αβασανιστα χωρις να κανω κατι διαφορετικο απο οτι εκανα εδω κ 6 μερες:ninja: 1.φλασ βιντεος αποτι καταλαβα δεν προκειται να δουμε ακομα... 2.Αγορασα πολλα παιχνιδια της gameloft τα περισσοτερα,τα οποια ηταν για samsung touch screen στο μεγεθος της οθονης μας.Ομως ολα ειναι τραγικα,ειναι .jar αρχεια,ολα με τραγικα γραφικα κτλ κτλ.Μηπως ψαχνω λαθος?Υπαρχουν παιχνιδια που εκμεταλευονται το κινητο μας ή ολα οσα βγαινουν ειναι επιπεδου game boy?Αν ναι,τι καταληξη εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 ΤΕΛΙΚΑ γινετε αναβαθμιση λογισμικου μεσω wifi ή usb?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Οπα παιδιά μην λέμε τέτοια... Ο τελευταίος επίσημος Opera10 (οχι βέβαια η έκδοση mini που δεν είναι για smartphones) δουλεύει άψογα (landscape, downloads κλπ.) ( Όπως είπα, με τον Opera πρέπει να προσέχεις για αναβαθμίσεις. Είχα εγκατεστημένη προηγούμενη έκδοση του Opera 10 που δεν δούλευε σε landscape. Εγκατέστησα την τελευταία και δουλεύει μια χαρά. Συνεχίζεται το πρόβλημα με το download. Γιά να κατεβάσω με τον opera αρχεία gpx, plt, wpt από το http://www.hellaspath.gr πρέπει να χρησιμοποιήσω downloader. Πολύ μεγάλη η φασαρία και προτιμώ να χρησιμοποιώ τον προεγκατεστημένο ie για αυτή τη δουλειά και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imco70 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 δες αν εχεις βαλει σωστα τις COM και baud rate : πανε Εναρξη - ρυθμισεις - γενικες ρυθμισεις - GPS - Συνδεση και δες εκει ... εγω π.χ το εχω βαλει : Θυρα Προγραμματος GPS: COM 4 / Θυρα υλικου GPS : COM9 / και Baud rate : 19200 Οντος με τα ανω ειμαι και εγω οκ με το Ginious Τα εβαλα περιμενα 3' για σημα και οκ!!! Αν και για αλλον εγραξες (sperminator) ειμαι οκ εγω :) ty much much:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Συνεχίζεται το πρόβλημα με το download. Γιά να κατεβάσω με τον opera αρχεία gpx, plt, wpt από το http://www.hellaspath.gr πρέπει να χρησιμοποιήσω downloader. Πολύ μεγάλη η φασαρία και προτιμώ να χρησιμοποιώ τον προεγκατεστημένο ie για αυτή τη δουλειά και μόνο. Έχεις πρόβλημα με μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία αρχείων λοιπόν αν και δεν θα έπρεπε, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι fair για το προιόν να γενικεύουμε το συμπέρασμα, ειδικά την στιγμή που είναι προφανώς κλάσεις ανώτερο σε όλα τα υπόλοιπα από τον ΙΕ...διαβάζει ο απλός χρήστης ένα τέτοιο post και νομίζει οτι έχει να κάνει με τον πιο προβληματικό browser της κινητής.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Έχεις πρόβλημα με μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία αρχείων λοιπόν αν και δεν θα έπρεπε, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι fair για το προιόν να γενικεύουμε το συμπέρασμα, ειδικά την στιγμή που είναι προφανώς κλάσεις ανώτερο σε όλα τα υπόλοιπα από τον ΙΕ...διαβάζει ο απλός χρήστης ένα τέτοιο post και νομίζει οτι έχει να κάνει με τον πιο προβληματικό browser της κινητής.... Ούτε συζήτηση ότι ο Opera είναι καλύτερος από τον ie. Και δεν νομίζω ότι επειδή ανέφερα κάποια ελλατώματά του τον μειώνω. Εγώ μάλιστα χρησιμοποιώ τον Opera Mini που τον βρίσκω ακόμη καλύτερο για κινητά παρά τους κάποιους συμβιβασμούς (πχ landscape). Όσο για το πρόβλημα με το download δεν αφορά ένα τύπο αρχείων αλλά ένα τύπο κατεβάσματος. Αντί να τα κατεβάσει τα ανοίγει σε άλλη σελίδα. Αν ο Opera είχε μια επιλόγη "αποθήκευση προορισμού" όπως ο ie θα ήταν τέλειος. Μέχρι όμως να την αποκτήσει, δεν είμαι τόσο πιστός οπαδός του ώστε να χρησιμοποιώ downloader. Για αυτή τη δουλειά (και μόνο για αυτή) χρησιμοποιώ τον ie. Αυτό είπα, αυτό προτείνω, και απολογούμαι αν δόθηκε η εντύπωση ότι θεωρώ γενικά καλύτερο τον ie για χρήση με το Omnia Lite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Το πρόβλημα σου εξακολουθώ να πιστεύω οτι προκαλείται από τα ομολογουμένως ασυνήθιστα αρχεία που επιχειρείς να αποθηκεύσεις. Φυσικά και υπάρχει επιλογή προορισμού για κάθε download - default είναι το my documents και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλης θέσης από το σχετικό πλαίσιο διαλόγου, σκέψου οτι χθες που δεν είχα internet κατέβασα στην κάρτα μνήμης τον driver της κάρτας δικτύου για τον υπολογιστή μου! Ψάξτο λίγο παραπάνω και πες μας μήπως υπάρχει κάποια λύση που δεν μας περνάει από το μυαλό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Αν ο Opera είχε μια επιλόγη "αποθήκευση προορισμού" όπως ο ie θα ήταν τέλειος. Χρησιμοποιείστε την τελευταία έκδοση του Opera 9.7. Δουλεύει μια χαρά και σε αυτό που ζητάτε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=486502 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Σήμερα είπα να τσεκάρω μέσω του Samsung Kies αν υπάρχει διαθέσιμη καμία αναβάθμιση για το κινητό και ειδικότερα η πολυπόθητη 6.5.3...και πράγματι μου βγάζει "upgrade available" !! και από εδώ ξεκινάνε τα παράξενα... Κατ' αρχήν η "current" με την "new" version που μου έδειχνε είχαν ακριβώς τον ίδιο κωδικό και ήταν συγκεκριμένα η ΧΧΙΚ3/EURIK2/XXIK1...! Εν πάσει περιπτώσει είπα να προχωρήσω και αφού πήρα τα σχετικά backups, γίνεται το download της αναβάθμισης και λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας του upgrade έρχεται το μήνυμα "failed to convert to upgrade mode. Please try again later"...!?!?! οπότε προφανώς δεν έγινε παρά μια τρύπα στο νερό (πάλι καλά που δεν καταλήξαμε με κανένα νεκρό τηλέφωνο...) Όποιος ενδιαφέρεται και έχει χρόνο δοκιμάζει και θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts