basdel Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Επειδή είμαι στο παραπέντε να το αγοράσω, στη συσκευασία περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης και (το βασικότερο) κάλυμα (προστασία) οθόνης ή πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Επειδή είμαι στο παραπέντε να το αγοράσω, στη συσκευασία περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης και (το βασικότερο) κάλυμα (προστασία) οθόνης ή πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά; Εξαρταται...αν το παρεις απο τα multirama ή και to παμπλικ (νομιζω) θα σου δωσουν ΧΩΡΙΣΤΑ και μνημη 2 gb με πλοηγο και χαρτες δωρο.Προσεξε να τα ζητησεις γιατι το "ξεχνουν";)Οσο για το καλυμα εχει ενα ηδη τοποθετημενο στο κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Εξαρταται...αν το παρεις απο τα multirama ή και to παμπλικ (νομιζω) θα σου δωσουν ΧΩΡΙΣΤΑ και μνημη 2 gb με πλοηγο και χαρτες δωρο.Προσεξε να τα ζητησεις γιατι το "ξεχνουν";)Οσο για το καλυμα εχει ενα ηδη τοποθετημενο στο κινητο.. Πρόκειται μάλλον να το πάρω από εξωτερικό. Προφανώς θα έχει αγγλική rom Τα δικά σας έχουν Ελληνική rom ή αγγλική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ελληνικη το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Υπαρχει για το κινητακι μας εκοδη windows mobile 6.5.3 ?? τωρα εχουμε (τουλαχιστον εμενα) τα 6.5 !! και ενημερωση των windows για δν μπορει να κανει..? με wifi παω να συνδεθω αλλα με βγαζει να κοιταξω ρυμθισεις συνδεσης..η κατι τετοιο..!! Κατι δεν κανω καλα σιγουρα ε?! :p:p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Επειδή είμαι στο παραπέντε να το αγοράσω, στη συσκευασία περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης και (το βασικότερο) κάλυμα (προστασία) οθόνης ή πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά; και στα πλαισιο δινουν δωρο 2 γιγα με χαρτες..και να μη σου δωσουν φιλε μου ουτε 5 ευρω δεν εχουν...επισης ψαχνεις μαλλον καλυμα,εννοεις θηκη?πουλανε παντου..τπτ απο τα 2 δεν ειχε το κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Υπαρχει για το κινητακι μας εκοδη windows mobile 6.5.3 ?? τωρα εχουμε (τουλαχιστον εμενα) τα 6.5 !! και ενημερωση των windows για δν μπορει να κανει..? με wifi παω να συνδεθω αλλα με βγαζει να κοιταξω ρυμθισεις συνδεσης..η κατι τετοιο..!! Κατι δεν κανω καλα σιγουρα ε?! :p:p για το 6.5.3 δεν ξερω να σου πω...για το δευτερο με το wifi κανεις κατι λαθος γενικα στην συνδεση με wifi,το μηνυμα που σου βγαζει αυτο σημαινει,οχι οτι εχεις συνδεθει και δεν βρισκει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 για το 6.5.3 δεν ξερω να σου πω...για το δευτερο με το wifi κανεις κατι λαθος γενικα στην συνδεση με wifi,το μηνυμα που σου βγαζει αυτο σημαινει,οχι οτι εχεις συνδεθει και δεν βρισκει κατι Γενικα στην συνδεση για wifi την κανω μια χαρα...! μια χαρα ιντερνετ εχω..!! ενημερωση δεν μπορει να κανει....!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Γενικα στην συνδεση για wifi την κανω μια χαρα...! μια χαρα ιντερνετ εχω..!! ενημερωση δεν μπορει να κανει....!! προφανως το ιδιο κανει σε ολους,το ιδιο κανει κ σε μενα.ψαχνει κ μετα τπτ...να εισαι σιγουρος πως με το που υπαρχει κατι καινουργιο,οποιος το κανει θα ποσταρει εδω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofix Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 ρε παιδιά πως μπορώ να αλλάξω τη συντόμευση του τηλ καταλόγου στην αρχική οθόνη; θέλω να εμφανίζεται ο τηλ κατάλογος της resco που έχω εγκαταστήσει. ευχαριστώ! Παράθεση +++Don't mistake lack of talent for genius+++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaskal Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Βοηθήστε τον αμπαλο!!! οταν ειμαι σε μια ιστοσελιδα πως περιφερομαι??? δοκιμαζω 2πλο κλικ ή παρατεταμενο πατημα πανω στο συνδεσμο που θελω αλλα τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Βοηθήστε τον αμπαλο!!! οταν ειμαι σε μια ιστοσελιδα πως περιφερομαι??? δοκιμαζω 2πλο κλικ ή παρατεταμενο πατημα πανω στο συνδεσμο που θελω αλλα τπτ... με διπλο κλικ ζουμαρεις.Με παρατεταμενο ανοιγεις νεα καρτελα.με απλο μονο κλικ σε οτιδηποτε "ανοιγει" απλα το ανοιγεις.Αλλα σιγουρα ηδη θα το εχεις ανακαλυψει και απο μονος σου... ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ? Απο παλια σαμσουνγκ συσκευη εχω μεταφερει ολες μου τις επαφες στο pc mou.Αυτη την στιγμη βλεπω δλδ 350 κουτακια με τις επαφες μου στο σταθερο pc..ΟΛΕΣ αυτες θελω να τις περασω οπως ειναι στο κινητο μας.Εχω ιστολαρει το cd της samsung...πως ακριβως περναω αυτες τις 350 επαφες απο το αουτλουκ στο lite????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ? ...πως ακριβως περναω αυτες τις 350 επαφες απο το αουτλουκ στο lite????????? Εφόσον οι επαφές σου βρίσκονται στο outlook, γιατί δεν κάνεις "συγχρονισμό" του κινητού σου με το outlook χρησιμοποιώντας το καλώδιο σύνδεσης usb και το ActiveSync. Μ' αυτό το τρόπο οι δύο λίστες θα ενημερώσουν η μία την άλλη και μετά μπορείς να διαγράψεις (είτε απ' το κινητό είτε απ' το outlook) όποιες επαφές δεν χρειάζεσαι. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Εφόσον οι επαφές σου βρίσκονται στο outlook, γιατί δεν κάνεις "συγχρονισμό" του κινητού σου με το outlook χρησιμοποιώντας το καλώδιο σύνδεσης usb και το ActiveSync. Μ' αυτό το τρόπο οι δύο λίστες θα ενημερώσουν η μία την άλλη και μετά μπορείς να διαγράψεις (είτε απ' το κινητό είτε απ' το outlook) όποιες επαφές δεν χρειάζεσαι. Λοιπον...με το samsung new pc studio...μετα απο απιστευτη ταλαιπωρια χτες...καταλαβα πως πρεπει πρωτα να κανεις συγχρονισμο μεταξυ outlook και σταθερου,και αφου φορτωθουν ολες οι επαφες απο το αουτλουκ στο σταθερο υπολογιστη,μετα επιλεγεις συγχρονισμο μεταξυ σταθερου και ομνια λαιτ...Απιστευτη ταλαιπωρια η ολη διαδικασια,αφου επρεπε μετα να αλλαξω ολα τα ονοματα στο κινητο(μεσω του σταθερου πισι) γιατι μου τα εβγαζε οπως ηθελε ταξινομημενα... Τωρα μπορω να κανω hard reset?θα μου σβηστουν και ολες οι επαφες απο το κινητο σωστα?(ολα τα ονοματα τα εχω περασμενα στη συσκευη οχι στην σιμ)Αλλα τις ξαναπερναω παλι με την φτιαγμενη πλεον λιστα μου με ονοματα μεσω του new pc studio.Ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Εκανα αναβαθμιση στο λογισμικο του ginius μεσω του επισημου σαιτ αλλα δεν με αφηνει να κατεβασω τον καινουργιο χαρτη της Ελλαδας(1/2010):( Κανεις να βοηθησει ; (PM) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Επειδή κατάφερα να σπάσω την οθόνη του PNA GPS που είχα και δεν συμφέρει η επισκευή του, σκέφτομαι να αγοράσω άλλο. Έχω όμως προγραμματίσει εντός του μήνα να πάρω και το omnia lite. Θα ήθελα από κάποιους φίλους που έχουν το κινητό και το χρησιμοποιούν και σαν GPS στο αυτοκίνητο, να μου πουν κατά πόσο μπορεί αυτό να αντικαταστήσει, έστω και εν μέρει, τα PNA στα ταξίδια. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν γίνεται δουλειά, έστω και με κάποια προβληματάκια, να αποφύγω την αγορά PNA συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdimi Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Παιδιά γειά σας. Είμαι και εγώ κάτοχος του Omnia lite και έχω μια απορία. Μπορώ να αυξήσω την ένταση στο ακουστικό μου κατά την διάρκεια της κλήσης; (εννοείται πως την έχω τέρμα από τα πλαϊνά πλήκτρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Τωρα μπορω να κανω hard reset?θα μου σβηστουν και ολες οι επαφες απο το κινητο σωστα?(ολα τα ονοματα τα εχω περασμενα στη συσκευη οχι στην σιμ)Αλλα τις ξαναπερναω παλι με την φτιαγμενη πλεον λιστα μου με ονοματα μεσω του new pc studio.Ναι? Σωστά. Έκανα κι εγώ κάποια στιγμή hard reset και ξαναπέρασα όλες τις επαφές μου μέσω συγχρονισμού με το outlook, χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα από κάποιους φίλους που έχουν το κινητό και το χρησιμοποιούν και σαν GPS στο αυτοκίνητο, να μου πουν κατά πόσο μπορεί αυτό να αντικαταστήσει, έστω και εν μέρει, τα PNA στα ταξίδια. Πράγματι μπορεί, αν δεν σε ενοχλεί η μικρή - τουλάχιστον σε σχέση με τις 4,3" του mio 320b pna μου - οθόνη. Προσωπικά έχω εγκαταστήσει το igo8 και λειτουργεί άψογα. Μόνο "μειονέκτημα" η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας που θα σε υποχρεώσει να το έχεις μονίμως σε φόρτιση στις μεγάλες διαδρομές. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Επειδή κατάφερα να σπάσω την οθόνη του PNA GPS που είχα και δεν συμφέρει η επισκευή του, σκέφτομαι να αγοράσω άλλο. Έχω όμως προγραμματίσει εντός του μήνα να πάρω και το omnia lite. Θα ήθελα από κάποιους φίλους που έχουν το κινητό και το χρησιμοποιούν και σαν GPS στο αυτοκίνητο, να μου πουν κατά πόσο μπορεί αυτό να αντικαταστήσει, έστω και εν μέρει, τα PNA στα ταξίδια. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν γίνεται δουλειά, έστω και με κάποια προβληματάκια, να αποφύγω την αγορά PNA συσκευής. Χρησιμοποιω το προγραμμα του πλαισιου το οποιο λενε πως ειναι καλο.To εχω δοκιμασει πολλες φορες,το προβλημα ειναι πως πρωτον δυσκολευεται σχετικα να βρει δορυφορους στην αρχη,και οταν οδηγας το προβλημα ειναι οτι αργει απο 2-5 δευτερολεπτα...δλδ μπορει να εχεις φτασει στην στροφη και αυτο να σου λεει σε 20 μετρα στριψε...Αν στριψεις λαθος του παιρνει 2-8 δευτερολεπτα να ξανασυγχρονιστει...Χωρις να εχω εμπειρια,αποσο ρωτησα μου ειπαν πως ολα αυτα ειναι συμπτωματα των πρωτων gps συσκευων και πως οι συγχρονες δεν μασανε απο κατι τετοια...Βεβαια απο την αλλη κινητο ειναι...οποτε ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...και ναι η μπαταρια ειναι προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Παιδιά γειά σας. Είμαι και εγώ κάτοχος του Omnia lite και έχω μια απορία. Μπορώ να αυξήσω την ένταση στο ακουστικό μου κατά την διάρκεια της κλήσης; (εννοείται πως την έχω τέρμα από τα πλαϊνά πλήκτρα) Εχει απαντηθει φιλε μου στο thread ψαξε προς τα πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdimi Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Εχει απαντηθει φιλε μου στο thread ψαξε προς τα πισω Το διάβασα πίσω αλλά εκεί αναφέρεται στην ένταση του μικροφώνου, για να τον ακούνε οι άλλοι. Εγώ αναφέρομαι στην ένταση του ακουστικού επειδή δεν ακούω πολύ καλά τους άλλους. Τις δοκίμασα και αυτές τις ρυθμίσεις αλλά δεν έγινε τίποτα με το ακουστικό και πίστεψα ότι επειδή υπάρχει ρύθμιση για το μικρόφωνο ίσως υπάρχει λύση και για το ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Το διάβασα πίσω αλλά εκεί αναφέρεται στην ένταση του μικροφώνου, για να τον ακούνε οι άλλοι. Εγώ αναφέρομαι στην ένταση του ακουστικού επειδή δεν ακούω πολύ καλά τους άλλους. Τις δοκίμασα και αυτές τις ρυθμίσεις αλλά δεν έγινε τίποτα με το ακουστικό και πίστεψα ότι επειδή υπάρχει ρύθμιση για το μικρόφωνο ίσως υπάρχει λύση και για το ακουστικό. Πως θα αυξήσετε τον Ήχο Πατήστε αφού πάτε στο keypad του τηλεφώνου το εξής *#0002*28346# Αυτό θα σας φορτώσει ένα εργαλείο για ρύθμιση του ήχου της συσκλευής σε επίπεδο hardware. Πως να ακούτε το Loudspeaker του δυνατότερα τα ringtones, movies, mp3s. Κάντε κλικ στο menu, normal και μετά handset (το πρώτο, Phones headset/loudspeaker) Εδώ αλάξτε τα εξής: Speaker volume: SPK(02) -db για χαμηλότερες στάθμες, αυτό το έχω ρυθμίσει στο -1.5db (level) Digital-to-analog: DAC(0C) Αυτό πειράζει την συνολική ένταση για τα Mp3s, movies κλπ -και το headset και το loudspeaker. Αυτό το έχω ρυθμίσει στο 0db. Radio Volume: RVOL < μην το πειράζετε. Αν είναι RVOL το αφήνετε. Αν όχι το κάνετε έτσι. Πως να πειράξετε τώρα το headset / earphones volume . Κάντε κλικ στο menu, normal και μετά headset (το δεύτερο, Headphones) Εδώ μπορείτε να αλλάξετε: Headphones volume: HP(02) -db για χαμηλότερες στάθμες +db για υψηλές στάθμες, Αυτό το έχω βάλει στο 0db (level) Digital-to-analog: DAC(0C) Το ίδιο με το Loudspeaker. Πειράζει τα Mp3s, movies κλπ. Αυτό το έχω στο 0db. Radio Volume: RVOL < Τα ίδια. *Πρέπει να κάνετε κλίκ στο menu / apply για να γίνουν οι αλλαγές, *Προτείνω να παίξετε ένα Mp3 πρώτα, μετά να ακολουθήσετε τον οδηγό, να το ξαναπαιξετε να δείτε τις αλλαγές και μετά να πειράξετε οποιαδήποτε άλλη ρ'υθμιση. *Εγώ προτείνω επειδή το έψαξα αρκετά να ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Και παραμορφώνει ο ήχος και υπάρχει κίνδυνος να καεί το ηχειάκι του. Κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με σύνεση και μην το παρακάνετε. Αυτές τις ρυθμίσεις είναι δοκιμασμένες από πολύ κόσμο και βελτιώνει τον ήχο σε τρελό βαθμό. Οτιδήποτε παραπάνω απλά ρισκάρετε. Πηγη : http://omniacs.net/ ** Παρακαλω αν απογορευεται η αναδημοσιευση το μηνυμα να διαγραφει !! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojitooc Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Να ρωτησω και εγω κατι,το κινητο τι τυπο καρτα μνημης περνει; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Να ρωτησω και εγω κατι,το κινητο τι τυπο καρτα μνημης περνει; Ευχαριστω micro secure digital Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Πως θα αυξήσετε τον Ήχο Πατήστε αφού πάτε στο keypad του τηλεφώνου το εξής *#0002*28346# ..... ..... ... Οτιδήποτε παραπάνω απλά ρισκάρετε. Πηγη : http://omniacs.net/ ** Παρακαλω αν απογορευεται η αναδημοσιευση το μηνυμα να διαγραφει !! :) φιλε μου πατησα οτι ειπες αλλα τα μενου που μου βγαζει καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που περιγραφεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts