boymanos Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 παιδια υπαρχει και εφαρμογη που την κατευαζεις απο τον οπερα μινι και εχει μεσα οτι θελεις για το jet free!! το θεμα ειναι πως μπαινει το mini opera στο κινητο.εγω προσπαθησα πολλες φορες,αλλα δεν μου το ανοιγει.εσυ πως το εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Μολις το παρελαβα και αρχισα το 'παιχνιδι΄ μαζι του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos21 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 καλησπερα παιδια..το εχω 2 βδομαδες τωρα κ ξαφνικα αρχισε να κολλαει το κουμπι κλειδωματος.το εκλεισα μηπως ξεκολλησει αλλα δεν ανοιξε ποτε.κολλαει στην εικονα που λεει samsung s8000. βγαινει η μπαρα φορτωματος κ ειναι σαν να κανει διαρκως restart. εχει καποιος να προτεινει καμμια λυση?? ευχαριστω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ατυχία.....!!!! Έτσι ξεκίνησε και το δικό μου πρόβλημα.....Αρχικά φαινόταν θέμα ξεκλειδώματος αλλά τελικά δεν ενεργοποιούταν η οθόνη....πρεπει οπωσδήποτε να το πας για service....Να είσαι προετοιμασμένος να στο κρατήσουν τουλάχιστον 10 μερούλες..... Το κεντρικό εξουσιοδοτημένο είναι στην Πανεπιστημίου 56, στη στοά, και το τηλ. 2103301166. Έχει σε διάφορα σημεία της Αθήνας....αν δεν σε βολεύει αυτό. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλησπερα σας. Κι εγω μολις το πηρα.....ειναι στην φορτιση....τα νεοτερα αυριο με το καλο....Σας ευχαριστω ολους που με τις γνωμες-αποψεις-οδηγιες σας διευκολυνατε την αποφαση μου... Ιδιαιτερα την France που με την ταχυτατη κινηση της να το παει για service, τωρα ξερουμε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχουμε. Thanks again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ρε παιδια πως καταφερνετε και σας βρισκει το route 66? εμενα στο αμαξι δεν μπα να το αφηνω.....Μια φορά μόνο με λόκαρε. Για τον opera για πειτε μερικες οδηγίες όσοι το έχετε κάνει. Μόνο μέσω opera γίνεται? από πού τον κατεβάζουμε? ποιά έκδοση? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Aυτό το θεματάκι με την έλλειψη ελληνικών στο πληκτρολόγιο του route 66 με έχει ξενερώσει και εμένα.....!!!! Αυτό που έχω διαπιστώσει να δουλεύει πάντα και να βρίσκει το δρόμο είναι το εξής: - Έχω μία test επαφή και περνάω εκεί την οδό που θελω...εννοείται στα ελληνικά - στη συνέχει από το route επιλέγω την επαφή - και....το βρίσκει πάντα...!!! Με τα greeklish μου σπάει τα νεύρα....!!! Ελπίζω να σε βολέψει.. Δυστυχως κι εγω δεν μπορω να βγάλω άκρη με το route 66 με τιποτα ομως...heeelllpppp:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 εκδοση 4.2.0, με το που μπαινεις στην πρωτη σελιδα,εχει και ενα πρασινο βελακι που δειχνει προς τα κατω. φιλε δεν το βλεπω το ....βελακι...που ειναι??? μπορεις να βαλεις μια φωτο απο printscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 παιδια οταν πηγαινω να δω τις εικονες μου δηλαδη οταν βρισκομαι σε αυτες αργει και οταν τις βλεπω το ιδιο..εχω μνημη 2gb αυτη που ειχε το n82...τι μπορω να κανω? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 ατυχία.....!!!! Έτσι ξεκίνησε και το δικό μου πρόβλημα.....Αρχικά φαινόταν θέμα ξεκλειδώματος αλλά τελικά δεν ενεργοποιούταν η οθόνη....πρεπει οπωσδήποτε να το πας για service....Να είσαι προετοιμασμένος να στο κρατήσουν τουλάχιστον 10 μερούλες..... Το κεντρικό εξουσιοδοτημένο είναι στην Πανεπιστημίου 56, στη στοά, και το τηλ. 2103301166. Έχει σε διάφορα σημεία της Αθήνας....αν δεν σε βολεύει αυτό. Κ μένα μια δυο φορές ενώ ήταν κλειδωμένο δεν ενεργοποιούνταν η οθόνη...Αλλά δεν θυμάμαι αν το παρουσίαζε πριν το πάω για service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 παιδια οταν πηγαινω να δω τις εικονες μου δηλαδη οταν βρισκομαι σε αυτες αργει και οταν τις βλεπω το ιδιο..εχω μνημη 2gb αυτη που ειχε το n82...τι μπορω να κανω? Αυτή η 2GB που υπήρχε στο πακέτο αγοράς του Ν82 είναι κάκιστης ποιότητας και πάρα πολλοί έχουν αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα (απώλεια δεδομένων, καθυστέρηση εμφάνισης αρχείων κτλ). Για αρχή κάνε της φορμάτ και προχώρα σε αγορά νέας κάρτας. Σoυ προτείνω Sandisk. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 οκ ευχαριστω θα παω να αγορασω αυριο!!ελπιζω να δω διαφορα γιατι και στο n82 μου εκανε βλακειες... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km58 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλημερα και χρονια πολλά ! Σας εχει τυχει με το πρωϊνο ανοιγμα να αλλαζει και φοντο μονο του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanezos13 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλημερα σε ολους (τι καλημερα δλδ μεσημερι κοντευει).Τεσπα απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του samsung jet. Με το που αφαιρεσα την ζελατινα της οθονης παρατηρησα και εγω τη περιφημη φουσκα ( που περισσοτερο με νερα στο κεντρο της οθονης φιανονται). Αυριο το πρωι θα παω στα κεντρικα της samsung στην κηφησιας κ θα απαιτησω αλαγη τηλεφωνου. Παρουσιαστηκε σε κανενα αλλο το ιδιο προβλημα? Να επισημανω οτι δεν επηρεαζει τη λειτουργια της οθονης αλλα απλα φιανεται ασχημο. Ειχε καποιος απο εσας παρομοια εμπειρια η απλα ετυχε το δικο μ τηλεφωνο να ειναι ελατωματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλημερα σε ολους (τι καλημερα δλδ μεσημερι κοντευει).Τεσπα απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του samsung jet. Με το που αφαιρεσα την ζελατινα της οθονης παρατηρησα και εγω τη περιφημη φουσκα ( που περισσοτερο με νερα στο κεντρο της οθονης φιανονται). Αυριο το πρωι θα παω στα κεντρικα της samsung στην κηφησιας κ θα απαιτησω αλαγη τηλεφωνου. Παρουσιαστηκε σε κανενα αλλο το ιδιο προβλημα? Να επισημανω οτι δεν επηρεαζει τη λειτουργια της οθονης αλλα απλα φιανεται ασχημο. Ειχε καποιος απο εσας παρομοια εμπειρια η απλα ετυχε το δικο μ τηλεφωνο να ειναι ελατωματικο? Καλημερα φιλε....μην ανησυχεις....εχει ξανασυμβει... πηγαινε το στο service και σου αντικατσατουν την οθονη....απλα θα παρει αρκετες μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanezos13 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλημερα φιλε....μην ανησυχεις....εχει ξανασυμβει... πηγαινε το στο service και σου αντικατσατουν την οθονη....απλα θα παρει αρκετες μερες... καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση. φιλε μ το κινητο ειναι καινουριο, να φανταστεις δν εχω βγαλει τις ζελατινες ακομα, και θα μ το ανοιξουν για να αντικαταστησουν την οθονη? Συγνωμη αλλα αυτο δν το θεωρω αρκετο. Πιστευω οτι πρεπει να μ δωσουν καινουριο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση. φιλε μ το κινητο ειναι καινουριο, να φανταστεις δν εχω βγαλει τις ζελατινες ακομα, και θα μ το ανοιξουν για να αντικαταστησουν την οθονη? Συγνωμη αλλα αυτο δν το θεωρω αρκετο. Πιστευω οτι πρεπει να μ δωσουν καινουριο τηλεφωνο. Εννοειται φίλε!!Θα απαιτήσεις καινούριο κινητό!! Να πιέσεις όσο δεν πάει. Απλά να το πας το συντομότερο και να μην το χρησιμοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 φιλε δεν το βλεπω το ....βελακι...που ειναι??? μπορεις να βαλεις μια φωτο απο printscreen? παταμε και ανοιγει ο οπερα και εχουμε τα sait που εχει απο δικου του ε το 8 που λεει mobile Downloads λεω. οσο για το πως εβαλα τον οπερα, μπικα στο Google και εγραψα οπερα μινι, με εβγαλε στα πρωτα 10 αποτελεσματα και μπικα στο δευτερο που ελεγε οπερα Downloads,με το που μπαινεις αναγνωριζει και σου λεει την μαρκα του κινητου σου,απο κατω λεει ληψη του οπερα μινι.αυτο εκανα. Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση. φιλε μ το κινητο ειναι καινουριο, να φανταστεις δν εχω βγαλει τις ζελατινες ακομα, και θα μ το ανοιξουν για να αντικαταστησουν την οθονη? Συγνωμη αλλα αυτο δν το θεωρω αρκετο. Πιστευω οτι πρεπει να μ δωσουν καινουριο τηλεφωνο. να σου αλαξουν το κινητο και οχι μονο. αν υπαρχει καμια κ....λα εκει πες της να σου παρει και καμια :X:whistle:ετσι για την ψυχικη οδυνη που σου προκαλεσαν:lol: Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Καλημερα σε ολους (τι καλημερα δλδ μεσημερι κοντευει).Τεσπα απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του samsung jet. Με το που αφαιρεσα την ζελατινα της οθονης παρατηρησα και εγω τη περιφημη φουσκα ( που περισσοτερο με νερα στο κεντρο της οθονης φιανονται). Αυριο το πρωι θα παω στα κεντρικα της samsung στην κηφησιας κ θα απαιτησω αλαγη τηλεφωνου. Παρουσιαστηκε σε κανενα αλλο το ιδιο προβλημα? Να επισημανω οτι δεν επηρεαζει τη λειτουργια της οθονης αλλα απλα φιανεται ασχημο. Ειχε καποιος απο εσας παρομοια εμπειρια η απλα ετυχε το δικο μ τηλεφωνο να ειναι ελατωματικο? Τρεχατε χωριανοιιιιι κι αλλαξτε οθονες !!! Εγω θα καθομαι να σας παρακολουθω απλα. Και για οσους σκοπευουν να το αγορασουν και διαβαζουν για ασχημες φουσκες θα πω πως οποιος το πιανει το jetακι μου στο χερι λεει το ιδιο πραγμα : γαμ....ο κινητακι !!! Σε σημειο να το ζηλευει ενας με iphone 3gs ! Απο κει και περα ουτε φουσκες θυμαμαι(ουτε καν φαινεται πλεον),ουτε με μνημη προβλημα εχω,ουτε συρθηκε ποτε. Το μονο ελαττωμα που εντωπισα ειναι οταν σπανιως κολλαει το πληκτρο κλειδωματος και δε λειτουργει,οποτε το ξεκλειδωνεις με αλλο τροπο. Πταισμα για μενα,ολα τα κινητα το κανουν. Γιατι μιλαμε για ΚΙΝΗΤΟ,οχι για υπερυπολογιστη,και ολα εμφανιζουν θεματακια,γιατι εχουν λειτουργικο σιγουρα ΟΧΙ αλανθαστο. Καλη συνεχεια στον πανικο Και μη ξεχνιομαστε,ας βρουμε τιποτα πιο καλο σε apps και games,κατι θα υπαρχει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Φιλε εσυ μπορει να μην εχεις μεγαλο προβλημα αλλα σε μερικους ισως να φαινεται πολυ! Γιατι να μην πανε στην αντιπροσωπεια; Εφοσον ειναι προβλημα και διορθωνεται κι αφου το καλυπτει η εγγυηση ειναι χαζομαρα να το εχεις και να μην πας. Αν το εχεις βεβαια και δεν σ΄εχοχλει ειναι δικο σου θεμα.. αλλα και παλι δεν εχεις τιποτα να χασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Φίλε sx1vg18, καλομελέτα και έρχεται...!!! Μπορεί η φούσκα να σου φαίνεται υπερβολική...αλλά το "σπάνιο κόλλημα" που αναφέρεις στο κλείδωμα....μπορεί να είναι η αρχή προβλήματος....!!!...και να φτάσει να μη σου ενεργοποιείται η οθόνη...!!! Και σε εμένα έτσι ξεκίνησε...και τώρα το έχω ήδη 2 βδομάδες στο service και αναμένω.....!!!!...ελπίζοντας να μην χαθούν οι επαφές μου....!!!!! Επίσης, μη μου πεις πως σου λειτουργεί η διαχείρηση κλήσεων και μπορείς να πάρεις 2η γραμμή ενώ μιλάς ή κλείσεις την 1η.....!!...λειτουργία βασική νομίζω για ένα τηλέφωνο..και όχι για υπερυπολογιστή..!!! Το κινητό είναι όντως πολύ καλό...αλλά τα προβλήματα που έχουν προκύψει ήδη και οδηγούν σε αντικαταστάσεις οθόνης τουλάχιστον ...δεν είναι της πλάκας....!!!!....ούτε οι κάτοχοί τους που τα αναφέρουν ή αναρωτιούνται είναι οι τρελοί του χωριού...!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanezos13 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Καλημερα σε ολους (τι καλημερα δλδ μεσημερι κοντευει).Τεσπα απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του samsung jet. Με το που αφαιρεσα την ζελατινα της οθονης παρατηρησα και εγω τη περιφημη φουσκα ( που περισσοτερο με νερα στο κεντρο της οθονης φιανονται). Αυριο το πρωι θα παω στα κεντρικα της samsung στην κηφησιας κ θα απαιτησω αλαγη τηλεφωνου. Παρουσιαστηκε σε κανενα αλλο το ιδιο προβλημα? Να επισημανω οτι δεν επηρεαζει τη λειτουργια της οθονης αλλα απλα φιανεται ασχημο. Ειχε καποιος απο εσας παρομοια εμπειρια η απλα ετυχε το δικο μ τηλεφωνο να ειναι ελατωματικο? Τρεχατε χωριανοιιιιι κι αλλαξτε οθονες !!! Εγω θα καθομαι να σας παρακολουθω απλα. Και για οσους σκοπευουν να το αγορασουν και διαβαζουν για ασχημες φουσκες θα πω πως οποιος το πιανει το jetακι μου στο χερι λεει το ιδιο πραγμα : γαμ....ο κινητακι !!! Σε σημειο να το ζηλευει ενας με iphone 3gs ! Απο κει και περα ουτε φουσκες θυμαμαι(ουτε καν φαινεται πλεον),ουτε με μνημη προβλημα εχω,ουτε συρθηκε ποτε. Το μονο ελαττωμα που εντωπισα ειναι οταν σπανιως κολλαει το πληκτρο κλειδωματος και δε λειτουργει,οποτε το ξεκλειδωνεις με αλλο τροπο. Πταισμα για μενα,ολα τα κινητα το κανουν. Γιατι μιλαμε για ΚΙΝΗΤΟ,οχι για υπερυπολογιστη,και ολα εμφανιζουν θεματακια,γιατι εχουν λειτουργικο σιγουρα ΟΧΙ αλανθαστο. Καλη συνεχεια στον πανικο Και μη ξεχνιομαστε,ας βρουμε τιποτα πιο καλο σε apps και games,κατι θα υπαρχει !!! Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο κινητο αν δν ηταν δν θα το επερνα αλλα οταν δινω κοντα στα 400 ευρω για κινητο περιμενω να ειναι αψογο και οχι με το που το βγαζω απο το κουτι να εχει φουσκες κ μ****ιες. Σαφως και θα το αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanezos13 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Εννοειται φίλε!!Θα απαιτήσεις καινούριο κινητό!! Να πιέσεις όσο δεν πάει. Απλά να το πας το συντομότερο και να μην το χρησιμοποιεις. Τελικα πηγα στα κεντρικα της samsung και ανακαλυπτω οτι το κινητο που μου ειχαν πουλησει για ελληνικο (κατι που το ρωτησα πολλες φορες στο καταστημα απ' οπου το πηρα και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ελληνικοτατο) ειναι εισαγωγης απο γερμανια και δν το καλυπτει η εγγυηση. Τηλεφωνω στο καταστημα απειλωντας με καταγκελια και αμεσως ζυτησαν συγνωμη και μ ειπαν οτι θ μ το αντικαταστησουν αυριο με καινουριο ελληνικο και πως εγινε ενα λαθος και δν το καταλαβαν. Πρoσωπικα δν τους πιστευω νομιζω οτι πωλουν εισαγωγης για ελληνικα. δν θεωρω σωστο να πω ποιο καταστημα ηταν γιατι μπορει πραγματικα να εγινε λαθος αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδια πως βαζουμε της εφαρμογες στην καρτα; υπαρχει τροπος; Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts