Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, όταν πάω να μπω απο το e-buddy ακόμα κι αν έιμαι συνδεδεμένος σε δίκτυο wi-fi, αναβει κόκκινο το εικονιδιάκι 3g λογικά θα χρεώνεται έτσι δεν είναι??

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, όταν πάω να μπω απο το e-buddy ακόμα κι αν έιμαι συνδεδεμένος σε δίκτυο wi-fi, αναβει κόκκινο το εικονιδιάκι 3g λογικά θα χρεώνεται έτσι δεν είναι??

Πρέπει να πάς στο Μενού-Παιχνίδια και άλλα-Περισσότερα-Συνδέσεις και εκεί να επιλέξεις την wifi σύνδεση σου και όχι την wap η internet της τηλεφωνικής εταιρίας σου.

Τα δικα μου "μεταχειρισμενα" πιστεψε με ειναι σαν καινουργια ! Εχω πουλησει κι αλλα μου κινητα,εδω εδωσα το 5800 με τα γνωστα κατασκευαστικα του θεματα. Τι να πω,ή δε το ξερουν το κινητο ή διαβασαν το συγκεκριμενο panic-φορουμ.

Ναι θελω κατι σαν το Jet,γιατι μου αρεσε πολυ,απλα θελω και να επιστρεψω στα windows για διαφορους λογους

Παντως απο οτι εχω δει εχουν προσπαθησει παρα πολυ για το λογισμικο του να το κανουν ωραιο και "εξυπνο" και απο οτι εχω δει μοιαζει οσο μπορει βεβαια με windows mobile αφου σε πρωτη φαση αν δεις το ομνια 2 και το jet δε θα δεις καποια διαφορα εκτος αν πας να βαλεις καποια εφαρμογη βεβαια για windows mobile :p Κανω λαθος?

Ετσι απλα ενημερωτικα μπορεις αν θες βεβαια να μου πεις ποσο το πουλας? (δεν ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο απλα θελω να δω πανω κατω την τιμη του)

Φαινομενικα ειναι ιδια,αλλα υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Για καποιον που συνιθισε σε symbian και windows,ενα πιο "κλειστο" λειτουργικο του φαινεται λιγο. Γιατι κατα τ αλλα το κινητο ειναι πολυ ευχρηστο κατα την αποψη μου και εχει αρκετα καλοδουλεμενο λειτουργικο.

280 το δινω...Κανονικα 300+ ηθελα να το δωσω αλλα ελεω του ανταγωνισμου... :P

Φαινομενικα ειναι ιδια,αλλα υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Για καποιον που συνιθισε σε symbian και windows,ενα πιο "κλειστο" λειτουργικο του φαινεται λιγο. Γιατι κατα τ αλλα το κινητο ειναι πολυ ευχρηστο κατα την αποψη μου και εχει αρκετα καλοδουλεμενο λειτουργικο.

280 το δινω...Κανονικα 300+ ηθελα να το δωσω αλλα ελεω του ανταγωνισμου... :P

Κοιτα στην δικη μου περιπτωση για παραδειγμα δε θα με συμφερε να το παρω μεταχειρισμενο για 280 ευρω αφου το παιρνω καινουριο 226 ευρω. Λογικα λιγοι ειναι αυτοι που παιρνουν κινητο χωρις επειδοτησεις τωρα οποτε μαλλον για αυτο θα δυσκολευεσε να το πουλησεις... :p

Εισαι σιγουρος πως εχουν ολοι συνδεσεις και αρα επιδοτησεις ; και πως θα χουν ολοι 200 ευρω επιδοτηση και οχι εκεινα τα ψωρο 60 το πολυ 90 που δινουν συνηθως ; για την ακριβεια το δινω κοψοχρονια,αλλα και τι αλλο να κανω. Και δε φταιει αυτο,απλα το κινητο δεν "ακουστηκε" πολυ κι εδω μεσα διαφημιστηκε πολυ ασχημα

Εισαι σιγουρος πως εχουν ολοι συνδεσεις και αρα επιδοτησεις ; και πως θα χουν ολοι 200 ευρω επιδοτηση και οχι εκεινα τα ψωρο 60 το πολυ 90 που δινουν συνηθως ; για την ακριβεια το δινω κοψοχρονια,αλλα και τι αλλο να κανω. Και δε φταιει αυτο,απλα το κινητο δεν "ακουστηκε" πολυ κι εδω μεσα διαφημιστηκε πολυ ασχημα

Μα ουτε εγω εχω συνδεση ο πατερας μου εχει και με φορητοτητα σε vodafone παιρνω αυτη την επειδοτηση... τεσπα ας αφησουμε τις επειδοτησεις και τα συμβολαια... Τι εννοεις διαφημιστηκε ασχημα? Εγω απο εδω μεσα αποφασισα οτι τελικα θα παρω αυτο γιατι βλεπω θετικα σχολια κλπ...

Οποιος το ψαξε καλα και προσεκτικα,ναι το αγορασε και ειναι σιγουρα ευχαριστημενος. Οποιος εριξε ενα γρηγορο ματι εδω,το εβγαλε ""μαπα το καρπουζι"

http://www.gsmarena.com/major_samsung_s8000_jet_firmware_update_now_available-news-1274.php

Αναβαθμιση ετοιμη απ οτι φαινεται,οποιος την δοκιμασει ας μας πει εντυπωσεις

Φίλε μου, εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο και το αγόρασα πιο φθηνά από ότι το δίνεις.

300 ευρώ είναι πολλά λεφτά για κινητό και μάλιστα μεταχειρισμένο.

Το ότι το έχεις σε καλή κατάσταση όπως λες, είναι πλεονέκτημα για σένα να βρεις αγοραστή και όχι να το πουλήσεις ακριβά.

Φίλε μου, εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο και το αγόρασα πιο φθηνά από ότι το δίνεις.

300 ευρώ είναι πολλά λεφτά για κινητό και μάλιστα μεταχειρισμένο.

Το ότι το έχεις σε καλή κατάσταση όπως λες, είναι πλεονέκτημα για σένα να βρεις αγοραστή και όχι να το πουλήσεις ακριβά.

Ναι εχεις δικιο. Αλλα ξεκιναμε απο μια τιμη για να καταληξουμε καπου... I know how to play the game :D

http://darkforestgroup.com

Στο συγκεκριμένο forum θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ σχετικά με το (ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΟ) flasαρισμα της συσκευής μας. ;)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

παιδιά γαμάτη η συσκευή, αλλά....πάει για service.

έσβησε και δεν ξανάνοιξε.....ό,τι να ναι.

άντε να δούμε τι θα μας πούνε. το θέμα είναι εταιρικό και θα κάνω κανα 2μηνο να το δω

HELP. Δεν μπορω να κανω αντιγραφο ασφαλειας,δε μου το εμφανιζει σαν επιλογη !!! Εχει κανεις καμια ιδεα ;

κανενας που να εκανε αναβαθμηση υπαρχει;να μας πει το αποτελεσμα.

κυκλοφορησε και μπορουμε να την κανουμε μονοι μας?

Διαβασα οτι μπορει να μην ειναι αυθεντικη. Εμενα παντως στο pc studio δεν μου βγαζει καινουργια εκδοση,ασχετα αν καθε φορα μου προτεινει να κανω αναβαθμιση... Α ρε nokia που εισαι να τους δειξεις τα FOTA σου !

τι να τις κανεις τις αναβαθμισεις αν δεν χρειαζονται; αυτη η αναβαθμιση απλα βελτιωνει λιγο το browser το media player και εχει και screen rotation στα menu. σε αντιθεση με την ανυπαρκτη εταιρια που αναφερει ο φιλος παραπανω που παραγει ημιτελεις συσκευες με ενα καρο bugs και μετα βγαζει update για τους κακομοιρους επι πληρωμη beta testers εμ χρηστες ηθελα να πω. ειναι το μοναδικο κινητο που εδω και χρονια κανει οτι υποσχεται, εχει μπαταρια της προκοπης ειναι γρηγορο και κανει για τηλεφωνο.

φιλε sx1vg18 ξανασκεψουν για το omnia 2 και σκεψου την διαφορα μεγεθους τους περιορισμους των win για χρωματα στην οθονη, την ταχυτητα και την λειτουργικοτητα των windows. αγορασε το μονο εαν σου χρειαζονται οι εξτρα εφαρμογες. επισης σκεψου την χασουρα αν πουλησεις το jet και τα εξτρα χρηματα για την αγορα εαν πραγματικα δειχνουν την διαφορα των δυο κινητων. αυτα ελπιζω να βοηθησα.

τι να τις κανεις τις αναβαθμισεις αν δεν χρειαζονται; αυτη η αναβαθμιση απλα βελτιωνει λιγο το browser το media player και εχει και screen rotation στα menu. σε αντιθεση με την ανυπαρκτη εταιρια που αναφερει ο φιλος παραπανω που παραγει ημιτελεις συσκευες με ενα καρο bugs και μετα βγαζει update για τους κακομοιρους επι πληρωμη beta testers εμ χρηστες ηθελα να πω. ειναι το μοναδικο κινητο που εδω και χρονια κανει οτι υποσχεται, εχει μπαταρια της προκοπης ειναι γρηγορο και κανει για τηλεφωνο

+1000 :cool:

το jet ειναι ηδη το τριτο μου samsung

και τα τρια λειτουργουν αψογα χωρις ποτε καμια αναβαθμιση :)

Ρώτησα σε ένα απο τα πολλα service της samsung στη Θεσσαλονίκη, αν έχουν να αγωράσω το ιριδίζον (κόκκινο) πίσω καπάκι του jet. αλλά μού είπανε δεν έχουν τίποτα τέτοιο....

Εψαξα στο amazon.co.uk και δεν βρήκα τίποτα, στο Ebay.com το βρήκα μόνο αλλά δεν το στέλνουν Ελλάδα (μόνο UK).

Πιστεύω όλοι μας εχουμε την εκδωση που φένεται μαυρο, αλλά στον ήλιο είναι σκούρο βυσσινί.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

http://darkforestgroup.com

Στο συγκεκριμένο forum θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ σχετικά με το (ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΟ) flasαρισμα της συσκευής μας. ;)

μπηκαμε αλλα δεν καταλαβαμε ...εκδοση με Ελληνικα υπαρχει?

επισης τα εικονιδια στο menu μετακινουνται πλεον οπως στα Pixon , Corby κλπ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ειχα δει ενα βιντεο στο youtube που εδειχνε για νεο λογισμικο για το jet. Δεν ξερω αν εννοουσε για αυτο που δωσατε εδω περα παντως αν ειναι αυτο ειναι Ρωσσικο και εχει μονο Αγγλικα και αλλες ξενες γλωσσες.

Να αυτο ειναι το βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=WM7fmt3FKZY

It smells like russian spirit... Απ οτι φαινεται και απ τα σχολια απο κατω. Οποτε τιποτα επισημο ακομα !

• The title was changed to Samsung S8000 Jet