thalassi Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Παιδιά καλησπέρα! Είναι λογικό όταν η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο να αλλάζει συχνά η φωτεινότητα της οθόνης όταν είναι αναμμένη?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 @xristosz13^^ η φωνητικες οδηγιες στο route ειναι επι πληρωμη με ετησια συνδρομη. υπαρχει καλωδιο 3.5mm jack σε RCA (κοινο σε βιντεοκαμερες) για το video και ειναι παμφθηνο σε μαγαζια με ηλεκτρονικα και τελος σχετικα με το iphone η διαφορα τιμης δεν δικαιολογειται ειδικα για τον ασχετο και μεσο χρηστη. @kakofonixx αναφερομουν αποκλειστικα στην ενταση του ηχου κατα την συνομιλια οντως για μουσικη υπαρχουν και καλυτερα @Neni_Da η φουσκα αλλαζει σχημα απο μερα σε μερα και εχει διαφορα απο συσκευη σε συσκευη. @kkotsos μην το σκεφτεσαι χτυπα το @france και σε μενα ετσι κανει @thalassi εχει να κανει με το ποση ωρα ειναι αναμμενη η οθονη αν εκεινη την ωρα πατας σε αυτη και απο τον περιβαλλοντα φωτισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Δυο καλα site για να κατεβασετε υλικο: http://www.zedge.net http://www.umnet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Σε εμένα εμφανίζεται και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη...υπό συγκεκριμένη γωνία...και όταν το φως πέφτει ακριβώς πάνω στο σημείο που είναι η φούσκα... εμμμμ... λεγοντας σβηστη, εννοουσα κλειδωμενη :rolleyes: οταν το κινητο ειναι απενεργοποιημενο η οθονη δεν παιρνει ρευμα οποτε ειναι λογικο να μην εμφανιζει τιποτα Οταν εχω κλειδωμενο το κινητο κ παω να δω την ωρα μου δειχνει την ωρα της τελευταιας φορας που ηταν ξεκλειδωτο και μολις το πατησω το κουμπι μου βγάζει την νέα ώρα. Ετσι ειναι κ στους υπολοιπους? φιλε france και σε μενα ετσι κανει νομιζω οτι απλα οταν κλειδωνει κραταει την τελευταια οθονη και οταν το ξεκλειδωνουμε κανει (ας πουμε) refresh :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 εμμμμ... λεγοντας σβηστη, εννοουσα κλειδωμενη :rolleyes: οταν το κινητο ειναι απενεργοποιημενο η οθονη δεν παιρνει ρευμα οποτε ειναι λογικο να μην εμφανιζει τιποτα φαινεται και με σβηστη οθονη η φουσκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Φίλε Goldeneye σε ευχαριστώ πολυ! Πάντως παιδιά όσον αφορά την ένδειξη της ώρας, εμένα μου την εμφανίζει κανονικά με το που θα πατήσω το κουμπάκι ξεκλειδώματος, δεν δείχνει την ωρα της τελευταίας φοράς που το είχα χρησιμοποιήσει αλλά της τωρινής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλησπέρα. Όσοι το έχουν πάρει από Ελλάδα με την εγγύηση της samsung, η έκδοση είναι με μαύροτο καπάκι; Από το e-click που τα φέρνει από Γερμανία έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 καλησπερα!πηρα το s8000 και αν ξερει καποιος πως θα του βαλω applicacion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 καλησπερα!πηρα το s8000 και αν ξερει καποιος πως θα του βαλω applicacion? καλημερα!βαλε το σχετικο ερωτιμα στο google και (εκτος των αλλων)θα σε βγαλει στις συγκεκριμενες σελιδες που εχει συζητηθει αυτο το θεμα εδω μεσα.(εναλλακτικη? διαβασετο ολο:wacko:)εγω αυτο κανω και ειμαι :cool: Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 περασα το "nav4all' μεσω tkfileexplorer2.2 ωραιο προγραμμα και free!μου ζηταει ομως αισθητηρα!μηπως ξερει κανενας τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 εβαλα το nav4all και δεν κανει συνδεση με το gps!!!καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Το nav4all έχει και φωνητική πλοήγηση? Επίσης έχω ψάξει παντού, αλλά ένα πρόγραμμα σαν το skype δεν έχω βρει. Έχω βάλει to skype, αλλά έχει μόνο chat και όχι δυνατότητα ομιλίας. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Να θεωρήσω ότι όλοι έχετε τελικά το μαύρο καπάκι το απλό και όχι το ιριδίζον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Το nav4all έχει και φωνητική πλοήγηση? Επίσης έχω ψάξει παντού, αλλά ένα πρόγραμμα σαν το skype δεν έχω βρει. Έχω βάλει to skype, αλλά έχει μόνο chat και όχι δυνατότητα ομιλίας. Ξέρει κανείς κάτι? ναι εχει σε πολλες γλωσσες και ελληνικη φωνητικη πλοηγηση,αλλα δεν κανει συνδεση με το gps του τηλεφωνου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanezos13 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Να θεωρήσω ότι όλοι έχετε τελικά το μαύρο καπάκι το απλό και όχι το ιριδίζον; Οταν το παρηγγειλα ζητησα το ιριδιζον καπακι και η απαντηση του καταστηματος ηταν η εξης: τα κινητά εχουν κωδικούς κι ονομασια,δεν ειναι αποδεκτή η περιγραφή που κανατε.Η Ευρωηλεκτρονική Ελλας-Φουρλής αντιπρόσωπος της Σαμουγκ στην Ελλαδα φερνει το κινητό αυτο με κωδικο χρωματος absolut black και το οποίο σας στειλαμε.Αλλα χρωματα είναι ΜΟΝΟ από εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 ναι εχει σε πολλες γλωσσες και ελληνικη φωνητικη πλοηγηση,αλλα δεν κανει συνδεση με το gps του τηλεφωνου! Θα προσπαθήσω να το βάλω και εγώ να δώ τι γίνεται. Πώς το εγκατέστησες? Μέσω του Η/Υ ή από το κιν? Δώσε αν μπορείς καμιά οδηγία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Οταν το παρηγγειλα ζητησα το ιριδιζον καπακι και η απαντηση του καταστηματος ηταν η εξης: τα κινητά εχουν κωδικούς κι ονομασια,δεν ειναι αποδεκτή η περιγραφή που κανατε.Η Ευρωηλεκτρονική Ελλας-Φουρλής αντιπρόσωπος της Σαμουγκ στην Ελλαδα φερνει το κινητό αυτο με κωδικο χρωματος absolut black και το οποίο σας στειλαμε.Αλλα χρωματα είναι ΜΟΝΟ από εξωτερικό. εμένα μαύρο έιναι. Μόνο στον ήλιο ιριδίζει όλο το κινητό, αλλά μάλλον κάτι άλλο εννούν. Στο e-bay είχε δεί να πουλιέται το καπάκι το οποίο έχει γραμμές (άλλο από το δικό μου). Άρα μάλλον δεν έρχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Θα προσπαθήσω να το βάλω και εγώ να δώ τι γίνεται. Πώς το εγκατέστησες? Μέσω του Η/Υ ή από το κιν? Δώσε αν μπορείς καμιά οδηγία. απο το pc!εχει τις οδηγιες στην σελιδα 63!αλλα οπως ειπα και πριν,το ανοιγω κανω τις ρυθμησεις κ.τ.λ,αλλα δεν βρισκει το gps του κινητου!αν ξερει καποιος ας μας πει καμια λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Από το κινητό πρέπει να το κατεβάσω. Ετσι λεει στο site. Χάνω κάτι? Αυτό μετά τρέχει σαν java? από τα παιχνίδια και καλά? Ή αντικαθιστά το route 66 και πας από την πλοήγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Από το κινητό πρέπει να το κατεβάσω. Ετσι λεει στο site. Χάνω κάτι? Αυτό μετά τρέχει σαν java? από τα παιχνίδια και καλά? Ή αντικαθιστά το route 66 και πας από την πλοήγηση? εγω στα παιχνιδια το εχω!αν κανω κατι λαθος ας βοηθησει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 εγω στα παιχνιδια το εχω!αν κανω κατι λαθος ας βοηθησει καποιος! Ενεργοποίησες την πλοήγηση απο το μενού-ρυθμίσεις-ρυθμίσεις τηλεφώνου-πλοήγηση ? Το κακό με το nav4all είναι οτι χρειάζεται σύνδεση στο internet κάθε φορά που ορίζεις διαδρομή για να κατεβάσει τους χάρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Ενεργοποίησες την πλοήγηση απο το μενού-ρυθμίσεις-ρυθμίσεις τηλεφώνου-πλοήγηση ? Το κακό με το nav4all είναι οτι χρειάζεται σύνδεση στο internet κάθε φορά που ορίζεις διαδρομή για να κατεβάσει τους χάρτες... ναι την εχω ενεργοποιησει!το route 66 χρεωνει οταν κανεις πλοηγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 ναι την εχω ενεργοποιησει!το route 66 χρεωνει οταν κανεις πλοηγηση? Οχι δεν χρεώνει τίποτα. Μόνο για φωνητική πλοήγηση πρέπει να πληρώσεις 60ε συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddragon Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Οχι δεν χρεώνει τίποτα. Μόνο για φωνητική πλοήγηση πρέπει να πληρώσεις 60ε συνδρομή. μα εμενα μου εβγαλε free φωνητικη πλοηγηση και καποιους χαρτες!τα κατεβασα απο το pc και λειτουργουν κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Σκέφτομαι να το πάρω και να δώσω δρόμο το 5800. Τι λέτε; Πάντως λίγο ξενέρωσα με αυτά που διαβάζω εδώ. Είναι πραγματικά τόσο τραγικά; Το βασικό για μένα είναι να λειτουργεί σταθερά δηλαδή να μην κολλάει τρις και λίγο όπως το 5800 και να αναγκάζομαι για reboot. Να υπάρχει free GPS Apps στα γνωστά στέκια και να είναι γρήγορο. Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts