kyros77 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Γεια σας παιδιά. Εγώ παρήγγειλα σήμερα το κινητό και το περιμένω μεθαύριο. Επειδή το παίρνω εταιρικό μου έδωσαν μια λίστα για να διαλέξω και παρατήρησα οτι το S8000 το είχε 2 φορές αλλά με διαφορετικό ΚΑΥ, κωδικό δηλαδή. Φυσικά διάλεξα αυτό με τον πιο μεγάλο κωδικό γιατί θεώρησα οτι είναι πιο πρόσφατο. Γνωρίζει κανείς αν έχει βγει κανένα update του κινητού που να διορθώνει τα κακώς κείμενα που διάβασα πιο πάνω (φούσκες κ.τ.λ) και να δικαιολογεί την αλλαγή κωδικού παραγγελίας του τηλεφώνου; Επίσης έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες του τοπικ αλλά δεν έχω δει κανένα ποστ σχετικά με το GPS. Χρειάζεται να εγκαταστήσουμε εμείς το λογισμικό και τους χάρτες ή τα έχει ήδη; Ακόμα και to manual που κατέβασα για να δω για το GPS δεν γράφει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Tι κωδικος ηταν????Απο ποια εταιρεια το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyros77 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Tι κωδικος ηταν????Απο ποια εταιρεια το πηρες? Επειδή είναι εταιρικό το πήρα απο τον ΟΤΕ. Ο ένας κωδικός παραγγελίας, το ΚΑΥ δλδ ήταν 11519492 και ο άλλος 11519571 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Επειδή είναι εταιρικό το πήρα απο τον ΟΤΕ. Ο ένας κωδικός παραγγελίας, το ΚΑΥ δλδ ήταν 11519492 και ο άλλος 11519571 εταιρικο κι εσυ; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Σε καποιο βιντεο μου φανηκε οτι ειδα να παιρνει κι ολοκληρη λεξη, αλλα οκ δεν παιρνω και ορκο. Αν παιρνει μονο ενα-ενα γραμμα μαλλον δεν λεει :) Τελευταια ερωτηση: τα εικονικο πληκτρολογιο εχει ελληνικους χαρακτηρες; Σε ευχαριστω και εσενα. Σημερα κατεβαινω πλαισιο μηπως το χει να το δω κι απο κοντα και συντομα το κλεινω μαλλον. Εχω εταιρικη επιδοτηση 333 ευρω! :rolleyes: Ναι ναι, εννοεοίται ότι έχει ελληνικούς χαρακτήρες το πλήκτρολόγιο. Έχει αισθητήρα και γίνεται αυτόματα qwerty αν γυρίσεις τη συσκευή οριζόντια και γενικά είναι πολύ βολικό με εξαίρεση το Τ9. Για το χειρόγραφο, έχει πλαίσιο αρκετά μεγάλο που θεωρητικά μπορείς να γράψεις περισσότερα γράμματα ταυτόχρονα νομίζω πως θέλει πολύυυυυ εξάσκηση για να παίρνει σωστά τη λέξη.. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν έχω εντρυφήσει!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Δεν μπορουσα να δω και πολλα πραγματα, αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι η οθονη γυρνουσε τρελλα απο οριζοντια σε καθετη τοποθετηση, ενω εγω την ειχα σταθερη. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ρυθμισης η θεμα....bug. Σας κανει τετοια...κολπα; Γιατι το συγκεκριμενο που ειδα γυρναγε η οθονη του λες και ητανε μεθυσμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Εμένα δεν το κάνει αυτό..Ποτέ θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Μην σου κανει εντυπωση. Ξερεις ποσοι το πιανουν εκει και το "παιδευουν" με τις χερακλες τους; Λογικο να τα παιξει καποια στιγμη! Αφου κανενας δεν εχει αναφερει εδω τετοιο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Οκ παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 ευτυχως που το διορθωνουν αμεσα και χωρις πολλα πολλα. france ανεφερες απλα την φουσκα η ζητησες αντικατασταση οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyros77 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Με το GPS δεν ασχολείται κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Φιλικη συμβουλη: αν θελεις gps, παρε pna. Εκτος και το θελεις απλα να το δεις απο περιεργεια και μονο. Αλλα αν σε ενδιαφερει πραγματικα το gps, μονο pna θα σε βολεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ευτυχως που το διορθωνουν αμεσα και χωρις πολλα πολλα. france ανεφερες απλα την φουσκα η ζητησες αντικατασταση οθονης; Το πήγα,το έδειξα και είπα ότι όταν το γυριζω στο φως και είναι σκοτεινή η οθονη φαίνονται κάτι νερά,κάτι κυκλάκια.Το είδε οντως και η κοπέλα της υποδοχής και μου το κράτησαν. Ως βλάβη αναφέρθηκε:no or faulty display Ως επιβεβαιωμένη βλάβη: display function problem Αρα ειναι βλάβη της οθόνης αυτό και απορώ τόσο καιρό γιατί κανένας άλλος δεν το έχει πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eno71 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Με το GPS δεν ασχολείται κανένας; Εγώ 2-3 φορές που το χρειάστηκα δούλεψε μια χαρά. Σίγουρα είναι απλά για στιγμές χρήσης και όχι συνεχή αφού καταναλώνει αρκετή μπαταρία. Σε προηγούμενες σελίδες υπάρχει ο τρόπος εγκατάστασης του route66. Αρα ειναι βλάβη της οθόνης αυτό και απορώ τόσο καιρό γιατί κανένας άλλος δεν το έχει πάει. Μα είναι τόσο ακραίες(σε εμένα τουλάχιστον)οι συνθήκες που διακρίνεις αυτη τη φούσκα που πραγματικά οι δαχτυλιές πάνω στο τηλ. είναι πολύ-πολύ περισσότερο ενοχλητικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Το πήγα,το έδειξα και είπα ότι όταν το γυριζω στο φως και είναι σκοτεινή η οθονη φαίνονται κάτι νερά,κάτι κυκλάκια.Το είδε οντως και η κοπέλα της υποδοχής και μου το κράτησαν. Ως βλάβη αναφέρθηκε:no or faulty display Ως επιβεβαιωμένη βλάβη: display function problem Αρα ειναι βλάβη της οθόνης αυτό και απορώ τόσο καιρό γιατί κανένας άλλος δεν το έχει πάει. ηθελα να το παω απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν ειχα καθολου χρονο και ετσι περιμενα καποιον απο δω απο τπ φορουμ αν αξιζει οντως να ξεκλεψω λιγο χρονο για να το παω. επισης πολλα ατομα εδω μεσα επεμεναν οτι δεν ειναι τιποτα και οτι ειναι υπερβολη να το πας στην αντιπροσωπεια και ετσι θεωρησα οτι ειναι καλυτερα να περιμενω νεοτερα. μια χαρα τωρα πρεπει να επιστρεψω το κινητο (λογω οθονης) και το λαπτοπ (λογω ανακλησης - timeline 3810T) τα νευρα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εμένα,η μικρή φόύσκα που είχα φαινόταν και με ανοιχτή οθόνη,υπο γωνία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyros77 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εγώ 2-3 φορές που το χρειάστηκα δούλεψε μια χαρά. Σίγουρα είναι απλά για στιγμές χρήσης και όχι συνεχή αφού καταναλώνει αρκετή μπαταρία. Σε προηγούμενες σελίδες υπάρχει ο τρόπος εγκατάστασης του route66. Χρησιμοποιεί το WAP ή έχει τους χάρτες στη μνήμη; Σε χρεώνει κάθε φορά που το χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Soul Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 69 ολόκληρες σελίδες ''πού είναι η φούσκα'' πάρτε μια καρφίτσα και σκάστε την τέλος πάντων...:p:p πάντα καλόπροαίρετα σχόλια.................. παράγγειλα την invisible shield και χτές έφαγα πόση ώρα στο πέρασμα...δεν είναι δύσκολο αλλά έκανα μια ψιλομ@λ@κία και μου φαινεται λίγο σαγρέ η επιφάνεια στο πάνω μέρος της οθόνης,κατά τα άλλα,είναι σαν να περνάς φιμέ στο αυτοκίνητο,όσο για γρατζουνιές........ίδωμεν ΥΓ:έχω και γώ φούσκα...:X:X:X λέτε να το στςίλω για επισκευή?? θα μου πουν φταίει η shield ααααχαχαχαχαχαααα:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km58 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 To παρήγγειλα και αυριο μου ειπαν οτι ερχεται. Εντυπώσεις πάραυτα μεχρι τη Δευτερα. Αν και νοιωθω τόσο σίγουρος για την αγορά. Ας είστε καλά ολοι που με πεισατε με τα λεγομενα σας. Το μονο μου άγχος ειναι οτι είχα συνηθήσει το πληκτρολογιο και τώρα . . . . . . . . Όμως βλέπω ότι είναι θέμα χρόνου όλες οι εταιρείες να παρουσιάζουν αυτού του τύπου, οπότε . . . μια ψυχη που είναι να βγεί ας βγεί απο νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 παιδιά, έχει κανεις πρόβλημα με την δεύτερη κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Παιδιά πήρα με τη σειρά μου το κινητάκι. Πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλή οθόνη. Βίντεο παίζει άψογα. Έβαλα ένα επεισοδιάκι να ελέγξω και βλέπεις άνετα παρόλο το μικρό μέγεθος. όσον αφορά το GPS, το ενεργοποίησα και όταν το επιλέγω μου δείχνει λάθος λογισμικού να ξανακάνω εγκατάσταση από το cd. καμιά ιδέα?? Τέλος, όταν πραγματοποιώ συνομιλίες, δεν μου δείχνει στο τέλος την διάρκεια αυτών. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Τη δείχνει.. Με πράσινα μικρά γράμματα με το που πατάς το πλήκτρο τερματισμού. Απλώς τη δείχνει λίγο. Αναβοσβήνει για 2 δευτερόλεπτα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misamisa Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 χωρίς να πατήσεις το πλήκτρο τερματισμού, μιλάς ήδη στη πρώτη γραμμή, k σε περνούν τηλ, τότε αναβοσβήνει η οθόνη k μετά το χάος, για να πάρω τι μια γραμμή χάνω την άλλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Λαμβανω μειλ απο τα εισερχομενα αλλα μου βγαζει μονο τον αποστολεα κ τον παραληπτη ρε παιδια.Μονο αυτα.Πως γινεται να το βλεπω ΟΛΟ το μειλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Θελω να παραγγειλω 3 συσκευες (ας ειναι καλα η επιδοτηση) αλλα κολλαω με το...προβλημα της 2ης κλησης, μιας και θελω να εχω dual sim, 2 αριθμους σε μια καρτα, και δεν ξερω μην εχει προβλημα τελικα με αυτο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts