Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πληροφοριακα εχω δυο κινητα της samsung το Ε590 και το U600

και τα δυο ειναι εξαιρετικα κινητα, χωρις το παραμικρο κολλημα και με πολυ καλο ηχο και στα ακουστικα και στο ηχειο (ειδικα το Ε590!!)

απλα η samsung συνεχιζει την παραδοση των πολυ καλων και αξιοπιστων κινητων ;)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε portman περιμενε ακομα καμια εβδομαδα και μετα ελα πες μας τα bugs που εχει το κινητακι.Και εγω ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο.Αλλωστε το παιρνω μονο 360ευρο!!

Ρε παιδια εδω δεν υπαρχει ουτε ενα δωρεαν??

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

για το gps ειναι πραγματικα ξεφτιλα που στο επισημο site εχουν εικονες απο ενα super duper προγραμμα με 3d πλοηγηση - το οποιο αναφερεται και στο review του mobilereview (με screenshots στην ρωσικη εκδοση) - και λενε πως ειναι προεγκατεστημενο και πληρως λειτουργικο. http://jet.samsungmobile.com/#/feature

http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/s8000/scr/navigations/10.jpg

ελπιζω να προλαβω να δοκιμασω το route 66 με χαρτες απο το mininova μπας και βγει καποια ακρη

λοιπον εχω κι αλλο ενα νεο...

πηγα στη σελιδα του route66 που αναφερει ο goldeneye πανω πανω και κατεβασα το προγραμμα, η εγκατασταση εγινε παρα πολυ απλα συνεδεσα το κινητο με το pc ετρεξα το αρχειο που κατεβασα, το εγκατεστησα στην καρτα μνημης και τελος... τωρα εχω προγραμμα για πλοηγηση που δουλευει κανονικα και δεν εχω ελληνικους χαρτες :)

νομιζω οτι μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο...

Γειά σας κ απο μένα...μια ερώτηση...η πρώτη φόρτιση πρέπει να γίνει με κλειστό το τηλέφωνο και πόση ώρα πρέπει να είναι αυτή???αν το αφήσεις παραπάνω παίζει να έχει πρόβλημα ??? (για το συγκεκριμ΄ρνο τηλ μιλαω .... :)

λοιπον εχω κι αλλο ενα νεο...

πηγα στη σελιδα του route66 που αναφερει ο goldeneye πανω πανω και κατεβασα το προγραμμα, η εγκατασταση εγινε παρα πολυ απλα συνεδεσα το κινητο με το pc ετρεξα το αρχειο που κατεβασα, το εγκατεστησα στην καρτα μνημης και τελος... τωρα εχω προγραμμα για πλοηγηση που δουλευει κανονικα και δεν εχω ελληνικους χαρτες :)

νομιζω οτι μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο...

Dηλαδη υπαρχει προγραμμα για δωρεαν πλοηγηση αλλα ακομα δεν υπαρχουν χαρτες??:confused::confused:

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

Φιλε Portman κατι που ηθελα να σε ρωτησω... Δοκιμασες να δεις αν μπαινει στο youtube over wi-fi ? Απο το εργοστασιο εχει ηδη widget με το youtube εγκατεστημενο στο κινητο ?
Pain is Inevitable - Suffering is Optional

Το δικο μου δεν μπαινει στο youtube ουτε με ιτερνετ 3g αλλα ουτε και με wifi πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

Το δικο μου δεν μπαινει στο youtube ουτε με ιτερνετ 3g αλλα ουτε και με wifi πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

Παιδιά καλησπέρα και από μένα! Έχει γραφίδα το τηλέφωνο?????

Καλημερα παιδια σκεφτωμαι να το αγορασω αλλα επειδη εχω ειδη συσκευη το samsung U600 και με εκνευριζει μια λειτουργια του θα μπορουσε να μου πει καποιος αν και αυτη η συσκευη κανει το ιδιο πραγμα?

Αναγκαζομαι να κλεινω το κινητο τακτικα και μου ερχονται με μηνυμα οι αριθμοι των αναπαντητων κλησεων για να δω ποιοι (πελατες) με πηραν τηλεφωνο .Παω στα μηνυματα πρεπει να κανω αποκοπη διευθηνσης να καλεσω το νουμερο να το κλεισω αρον αρον και μετα μου βγαζει το ονομα.Η ιδια διαδικασια και με τα υπολοιπα 4 νουμερα του καθε sms (2 με 3συνηθως).Μου παιρνει 5 λεπτα, για κατι που σε προηγουμενα κινητα που ειχα γινοτανε σε 1.

αυτο πρεπει να είναι προβλημα του κινητου γιατι το ειχε η αδελφη μου και δεν ειχε τετοιο προβλημα.Στο jet δεν νομιζω να υπαρξει τετοιου ειδους προβληματος!

επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει samsung θα ηθελα να μαθω το εξης απο καποιον που το εχει παρει:οταν ακουμε μουσικη με τα ακουστικα και χτυπησει το τηλεφωνο απο μια κληση,ο ηχος του τηλεφωνου ακουγεται μεσα στα ακουστικα?ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν εχω το jet αλλά σε άλλο samsung που είχα ακουγόταν και στα ακουστικά και απο το ηχείο του κινητου....

αυτο πρεπει να είναι προβλημα του κινητου γιατι το ειχε η αδελφη μου και δεν ειχε τετοιο προβλημα.Στο jet δεν νομιζω να υπαρξει τετοιου ειδους προβληματος!

Δεν ειναι προβλημα με την εννοια του "χαλασμενου" απλα με αυτον τον τροπο λειτουργει το λογισμικο της samsung και αν μου αρεσει. Εμενα λοιπον επειδη με εχει κουρασει ελεγα ,αφου θα αλλαξω κινητο ας το αποφυγω αν γινεται .Οποτε η αλλαζω μαρκα η ελπιζω το νεο s8000 να λειτουργει με διαφορετικο τροπο.

θα ηθελα να ρωτησω το εξης αν ξερει καποιος.το προγγραμμα mini opera για περιηγηση στο ιντερνετ,το παιρνει?ή μπαινεις στο ιντερνετ με το προγραμμα που εχει μεσα?

θα ηθελα να ρωτησω το εξης αν ξερει καποιος.το προγγραμμα mini opera για περιηγηση στο ιντερνετ,το παιρνει?ή μπαινεις στο ιντερνετ με το προγραμμα που εχει μεσα?

Απο οσο ξερω χρησιμοποιει τον Dolphin Browser ο οποιος ειναι κατασκευασμενος απο την Samsung για τα κινητα της και παει αρκετα γρηγορα απο οτι εχω διαβασει..Μπορεις να ανοιξεις κ 5 σελιδες ταυτοχρονα νομιζω.. (δεν παιρνω κ ορκο)

Τωρα το αν γινεται να βαλεις το opera mini δεν γνωριζω αν και πιστευω πως δεν θα γινεται...Λογω κλειστου λειτουργικου.

Ο browser που εχει το κινητο θεωρειται αρκετα καλος (δεν τον εχω δει, αλλα ετσι εχω διαβασει)

opera mini σιγουρα μπορεις να βαλεις μιας και τρεχει μεσω java ;)

επειδή σκεφτομαι να το αγοράσω και εγώ το S 8000 έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με το κινητό ,1) τελικά τι γίνετε με το gps αν λειτούργει κανονικά και ποιο πρόγραμμα έχει και αν μπορεί κάποιος να μας πει σε σχέση με κάποιο άλλο κινητό πώς είναι το σήμα του gps πχ σε σχέση με το n95 και 2) με τη αρχεία είναι συμβατό τα προγράμματα που έχει πχ κάποιο αρχείο mp3 η ένα αρχείο avi μπορεί να τα παίξει η πρέπει να τα μετατρέψουμε ? ευχαριστώ εκ το πρότερων για τις απαντήσεις

Ο browser που εχει το κινητο θεωρειται αρκετα καλος (δεν τον εχω δει, αλλα ετσι εχω διαβασει)

opera mini σιγουρα μπορεις να βαλεις μιας και τρεχει μεσω java ;)

Καλο αυτο! Δεν το ηξερα...αν και νομιζω οτι αυτος ο browser που ειναι προεγκαταστημενος θα λειτουργει αψογα!

επειδή σκεφτομαι να το αγοράσω και εγώ το S 8000 έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με το κινητό ,1) τελικά τι γίνετε με το gps αν λειτούργει κανονικά και ποιο πρόγραμμα έχει και αν μπορεί κάποιος να μας πει σε σχέση με κάποιο άλλο κινητό πώς είναι το σήμα του gps πχ σε σχέση με το n95 και 2) με τη αρχεία είναι συμβατό τα προγράμματα που έχει πχ κάποιο αρχείο mp3 η ένα αρχείο avi μπορεί να τα παίξει η πρέπει να τα μετατρέψουμε ? ευχαριστώ εκ το πρότερων για τις απαντήσεις

Λειτουργει κανονικα απο οτι εγραψε ενας φιλος που εχει το κινητο εδω...Κατεβαζοντας το προγραμμα Route 66 μονο που προς το παρον (ελπιζω) δεν υπαρχουν ελληνικοι χαρτες... :(

Απο την αλλη οσο αναφορα τα αρχεια..Απο οσο ξερω παιζει τα παντα.. Divx/Xvid/Avi κλπ απευθειας απο το desktop του pc σου χωρις να χρειαζονται convert...

Ελπιζω να σε καλυψα... :D

Εγω θα ηθελα να μαθω το εξης απο τους ηδη χρηστες αλλα κ απο αυτους που γνωριζουν... Την 1η φορα το φορτιζουμε απευθειας χωρις να το βαλουμε καθολου μπρος το κινητο? Και για ποση ωρα περιπου.. Επειδη συνηθως την 1η φορα χρειαζεται μια αρκετα καλη (χρονοβορα) φορτιση απο οτι ξερω κ στη συνεχεια γυρω στις 3 πληρεις φορτισεις - αποφορτισεις με το κινητο κλειστο παντα.. Οσοι γνωριζουν ας γραψουν την γνωμη τους. Ευχαριστω.

επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις:αν το ραδιο εχει ανοιχτη ακροαση, και αν μπορουμε να διαχειρισθουμε την μουσικη απο το hands free( ανοιγμα,κλεισιμο,αλλαγη σταθμων).ευχαριστω εκ των προτερων.

επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις:αν το ραδιο εχει ανοιχτη ακροαση, και αν μπορουμε να διαχειρισθουμε την μουσικη απο το hands free( ανοιγμα,κλεισιμο,αλλαγη σταθμων).ευχαριστω εκ των προτερων.

Το ράδιο έχει ανοικτή ακρόαση αλλά πρέπει να έχεις επάνω τα ακουστικά για κεραία , κάνεις εγγραφή από ράδιο σε mp3 αλλά δε μπορείς να το χειριστείς απο το hands free.

Το ράδιο έχει ανοικτή ακρόαση αλλά πρέπει να έχεις επάνω τα ακουστικά για κεραία , κάνεις εγγραφή από ράδιο σε mp3 αλλά δε μπορείς να το χειριστείς απο το hands free.

δλδ οταν ακους ραδιο και θελεις να το κλεισεις για λιγο,κλεινει μονο απο το κινητο ή μπορεις να το κλεισεις και απο το hands free?

δλδ οταν ακους ραδιο και θελεις να το κλεισεις για λιγο,κλεινει μονο απο το κινητο ή μπορεις να το κλεισεις και απο το hands free?

Μόνο από το κινητό

• The title was changed to Samsung S8000 Jet