alexdmegara Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Για να πληρώσουμε με το paypal πρέπει να φορτίσουμε την χρεωστική (στην περιπτωσή μου) που έχουμε δηλώσει ή να στείλουμε έμβασμα στο paypal? Ευχαριστώ!:) Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Για να πληρώσουμε με το paypal πρέπει να φορτίσουμε την χρεωστική (στην περιπτωσή μου) που έχουμε δηλώσει ή να στείλουμε έμβασμα στο paypal? Ευχαριστώ!:) Το πρώτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdmegara Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Το πρώτο . δηλαδή έκανα βλακεία που έστειλα έμβασμα? κάτι άλλο, άμα φορτίσω την προπληρωμένη μου που έχω δηλώσει, θα εμφανιστεί αυτόματα το υπόλοιπο στο paypal? Edited April 19, 2012 by alexdmegara Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 δηλαδή έκανα βλακεία που έστειλα έμβασμα? κάτι άλλο, άμα φορτίσω την προπληρωμένη μου, θα εμφανιστεί αυτόματα το υπόλοιπο στο paypal? Αν εχεις παυπαλ και έστειλες έμβασμα, εκανες αυτο που λες, οχι δεν εμφανίζετε το υπόλοιπο στο παυπαλ, το παυπαλ δεν ξερει ποσα χρήματα εχει η καρτα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdmegara Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 βοήθησέ με λίγο, γιατί πρώτη φορά το χρησιμοποιώ:cry: τι να κάνω? να ακυρώσω το έμβασμα? να φορτίσω την κάρτα για να πληρώσω μέσω του paypal? Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 βοήθησέ με λίγο, γιατί πρώτη φορά το χρησιμοποιώ:cry: τι να κάνω? να ακυρώσω το έμβασμα? να φορτίσω την κάρτα για να πληρώσω μέσω του paypal? Τωρα πως να σε βοηθήσω σε αυτο? Εγω έμβασμα δεν στέλνω ουτε στον αδερφό μου που λεει ο λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdmegara Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) θα περιμένω να σταλεί το έμβασμα στο paypal και μετα θα το πάρω πισω... Edited April 19, 2012 by alexdmegara Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 θα περιμένω να σταλεί το έμβασμα στο paypal και μετα θα το πάρω πισω... Καταρχήν για να κάνεις αγορές με το paypal δε χρειάζεται να έχεις υπόλοιπο σε αυτό - κάθε φορά θα πάει και θα τραβάει το ποσό που χρειάζεται από την κάρτα. Τώρα αν για κάποιο λόγο θες να έχεις υπόλοιπο στο paypal (πχ για να στείλεις σε κάποιον), ορθώς έπραξες, καθώς μόνο με έμβασμα γίνεται (ή αν σου στείλει κάποιος άλλος χρήματα). Πρόταση μου, επειδή ότι κάνεις με έμβασμα έχει τραπεζικά έξοδα, αν δεν είναι κάποιο μεγάλο ποσό, ή κάποιο ποσό που το χρειάζεσαι άμεσα, άσε τα στο paypal, μην τα τραβήξεις πίσω... Εφόσον βέβαια προσδοκείς ότι μεσοπρόθεσμα θα κάνεις αγορές, και εφόσον τηρείς βασικούς κανόνες ασφαλείας για την προστασία των password σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdmegara Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 οκ ευχαριστώ. Θα τα αφήσω εκεί για μελλοντική αγορά. Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Καλησπέρα.Εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να ολοκληρώσω καποιες αγορές από το paypal (aquatuning,xspc...)χρήματα υπάρχουν στην κάρτα και έχω ξαναγοράσει από αυτά τα καταστήματα πριν μια βδομάδα περίπου.Σε άλλα site μπορώ και αγοράζω κανονικά,καμμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά γεια χαρά. Πρόσφατα επιχείρησα να κάνω μια αγορά μέσω PayPal και μου εμφανίζει στο τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωση αυτό: An error occurred while communicating to PayPal. Payment not completed. Please try again. Να σημειωθεί πως από το συγκεκριμένο Site έκανα κι άλλες αγορές. Η τελευταία αγορά ακυρώθηκε(για να γίνει αλλαγή των προϊόντων) και τα χρήματα επιστράφηκαν στο λογαριασμό μου. Από τότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν μου επιτρέπεται η αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδιά γεια χαρά. Πρόσφατα επιχείρησα να κάνω μια αγορά μέσω PayPal και μου εμφανίζει στο τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωση αυτό: An error occurred while communicating to PayPal. Payment not completed. Please try again. Να σημειωθεί πως από το συγκεκριμένο Site έκανα κι άλλες αγορές. Η τελευταία αγορά ακυρώθηκε(για να γίνει αλλαγή των προϊόντων) και τα χρήματα επιστράφηκαν στο λογαριασμό μου. Από τότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν μου επιτρέπεται η αγορά. Αυτο φαινεται σαν να εχεις πρόβλημα με το ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Έχω κανονικά πρόσβαση στο ίντερνετ. edit: Μία μέρα μετά, η αγορά πραγματοποιήθηκε. Edited April 25, 2012 by XL_31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Έκανα vertification την κάρτα μου στο paypal, είδα στο βιβλιάριο που έχω συνδέσει την κάρτα μου ότι μου χρεώσανε 1- 1.5 ευρώ. Θυμάται κανείς τον 4ψήφιο κωδικό από που θα τον πάρω για να γίνω verified στο paypal? Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην τράπεζα για να τον ρωτήσω? Κάπου διάβασα ότι μπορώ να τον δω τον κωδικό και στο site της τράπεζας, το e-banking τι είναι? Δηλαδή αρκεί να κάνω μία απλή εγγραφή στο site της τράπεζας? Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Διάβασε το σχετικό post στο Computing FAQ και το σχετικό άρθρο για το e-banking στη wikipedia. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Καλημερα παιδακια!Δυο γρηγορες ερωτησεις! 1)επειδη δεν θυμαμαι,για να αγορασω απο eBay απλα παταω buy item και τραβαει λεφτα το paypal αυτοματα μεσα απο την καρτα μου;Ή πρεπει να βαλω λεφτα απο την καρτα μου στο paypal ωστε να μπορεσει να τα τραβηξει;Αν ισχυει το δευτερο,πώς βαζουμε λεφτα απο την καρτα μας στο Paypal? 2) και ισως λιγο ασχετο.Ποσο κανει συνηθως να προστεθει το ποσο που βαζουμε στην χρεωστικη μας μεσω τραπεζας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 1) Το πρώτο. Φαντάζομαι ότι έχεις συνδέσει κάρτα με το λογαρισμό σου στο paypal. 2) Άμεσα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 1) Το πρώτο. Φαντάζομαι ότι έχεις συνδέσει κάρτα με το λογαρισμό σου στο paypal. 2) Άμεσα. Οντως,πραγματικα αμεσα!!στις 9 εβαλα λεφτα.στις 10 εκανα αγορα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Το εχω ποσταρει και σε αλλο φορουμ το παρακατω αλλα θα με ενδιέφερε και η δικη σας αποψη Θα ήθελα την γνώμη όσων περισσοτέρων γίνετε και έχετε την διάθεση να απαντήσετε , πιστεύετε ότι με όλα αυτά που ακούγονται γενικά με τις τραπεζες ( ειδικά τις τελευταίες μέρες ) και με οτι γινετε στην πολιτικη σκηνη οτι μια μεταφορα των χρηματων ( αποταμιεύσεων ) που εχει καποιος σε εναν λογαρισμο στο paypal ειναι μια καλη κινηση ? Αν εξαιρεσουμε το θεμα του hackaρισματος του λογαριαμσου και την απωλεια των χρηματων που και αυτο ειναι μια πιθανοτητα ( δεν ξερω κατα ποσο ειναι ομως υψηλη ). Τι αλλοι κινδυνοι μπορει να υπαρχουν ? το σκεπτικο ειναι να "ανεβασει" καποιος ας πουμε ενα καλο ποσο στο paypal και να μεινει εκει μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση ( τραπεζες - δραχμη ή ευρω κτλ ) , και αν ειναι και χρειαζεται τα χρηματα να στελνει οσα χρειαζεται (εστω και με την προμηθεια των 5 ευρω ) στον λογαριασμο του .. Τις γνωμες σας παρακαλω , και αν εχω ξεχασει κατι ή σκεφτει καποιος κατι που δεν υπολογισα ας το αναφερει για το καλο της συζητησης. Θελω να πιστευω οτι λογο της σύστασης του paypal ( λουξεμβουργο κτλ ) δεν θα υπαρχει καποιο θεμα εκει. ( Ευχομαι να ειμαι εντος θεματος ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αντε και τα ανέβασες, τι θα πει "μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα"? Αυτο μπορεί να διαρκέσει και 10 χρόνια ή στην τελική να ειναι και μόνιμο, το ποιο πιθανόν. Αν θελεις υποτίθεται να σώσεις τα λεφτα σου στειλ'τα σε κάποια αλλη χώρα οπως κάνουν ολοι οι ελληνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 nikos_kallithea καπου ειχα ακουσει ( δεν ξερω μπορει να εινα και ραδιο αρβύλα ) οτι και οι καταθεσεις Ελληνων στο εξωτερικο θα γυρισουν σε δρχ , αν υποθέσουμε οτι θα παμε στην δραχμη ... Αλλα αξιζει να βγαλεις ενα οχι και τοσο μεγαλο ποσο σε τραπεζα του εξωτερικου ? διαχείριση κτλ , πιστευω οτι στο paypal τουλαχιστον η διαχείριση ειναι πιο ευκολη και με λιγότερα έξοδα , επίσης δεν ξέρω αν ολοι εχουν την ευκολία να ανοίξουν ενα λογαριασμό στο εξωτερικό και εχουν τα καταλληλα δικαιολογητικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δεδομένου ότι μια τέτοια κουβέντα εφάπτεται με την αυτοεκπληρούμενη πτώχευση των τραπεζών και της χώρας μας, θα πρότεινα να μη συνεχιστεί δημόσια. Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό. Θα πρότεινα να παραμείνουμε σε θέματα συναλλαγών και διαδικαστικά του paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ραδιο αρβύλα ειναι Αλλα πιστευω δεν ειναι το κατάλληλο θεμα εδω για να ζητήσουμε τετοια, θα μας τα διαγράψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 οκ l3ft3r1s , συμφωνω , θα ανοιξω καινουργιο θεμα για να μην χαλασουμε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts