Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα

Μπορει να χρησιμοποιηθει Maestro debit card στο Paypal?

Ευχαριστω

Στην πρωτη σελιδα του παυπαλ φαίνονται οι καρτες που ειναι αποδεκτές

https://www.paypal.com/gr

Μου ήρθε email από PayPal για αλλαγές στο licence agreement. Κοίταξα το certificate και είναι από μία Akamai Technologies. Ο owner του certificate δεν εμφανίζεται. Το SSL όμως του PayPal είναι από τη Verisign. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Προσωπικά θα στείλω ένα email στο PayPal να δω τι θα μου πουνε.

Μου ήρθε email από PayPal για αλλαγές στο licence agreement. Κοίταξα το certificate και είναι από μία Akamai Technologies. Ο owner του certificate δεν εμφανίζεται. Το SSL όμως του PayPal είναι από τη Verisign. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Προσωπικά θα στείλω ένα email στο PayPal να δω τι θα μου πουνε.

Ελαβα και εγω ενα εμαιλ απο παυπαλ αλλα δεν βλεπω κατι το ύποπτο, το θεμα του είναι "Please read the updates to the PayPal User Agreement"

Δεν ξέρω αν λεμε για το ιδιο μήνυμα.

Το δε λινκ που δίνει με τους νεους όρους ειναι αυτό

https://cms.paypal.com/se/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Legal_Hub_full&locale.x=en_US

Edit

Επίσης να σας πω οτι εδώ υπάρχουν καποιες οδηγίες στα Ελληνικά

https://www.paypal-europe.com/ellinikos/?mpch=ads&mplx=3484-129460-12439-27

Edited by nikos_kallithea

παιδια επειδη εχω μπερδευτει να κανω δυο ερωτησεις.εκανα προσφατα paypal και εδωσα τες για εγκριση μια καρτα ,οποτε αυτο με το 1.50 ευρω δεν μου εχει εμφανιστει ακομα ,ποσες εργασιμες περιπου θελει?επισης εχω μπερδευτει στο τι ακριβως χρειαζεται αυτη η εγκριση,γιατι εγω χτες εκανα αγορα απο ebay με την ιδια καρτα(που δενε χει εγκριθει) και ολα οκ μου βγαζει οτι η μεταφορα ολοκρηρωσηκε δεν μου γαζει ουτε pending ουτε τπτ τετοιο.τελικα πηγαν τα λεφτα η οχι το verιfication γτ χρειαζεται?

Ελαβα και εγω ενα εμαιλ απο παυπαλ αλλα δεν βλεπω κατι το ύποπτο, το θεμα του είναι "Please read the updates to the PayPal User Agreement"

Δεν ξέρω αν λεμε για το ιδιο μήνυμα.

Το δε λινκ που δίνει με τους νεους όρους ειναι αυτό

https://cms.paypal.com/se/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Legal_Hub_full&locale.x=en_US

Edit

Επίσης να σας πω οτι εδώ υπάρχουν καποιες οδηγίες στα Ελληνικά

https://www.paypal-europe.com/ellinikos/?mpch=ads&mplx=3484-129460-12439-27

Εγώ πονηρεύομαι λόγω SSL φίλε μου. Πώς γίνεται να είναι σε άλλον merchand; Πώς γίνεται να μην φαίνεται ο owner;

μπορω να στιλο απο pay safe τα λεφτα σε pay pall και μετα να τα στιλο σε τραπεζικο λογαριασμο? μου εχουν πει πος γινετε Edited by arta13

μπορω να στιλο απο pay safe τα λεφτα σε pay pall και μετα να τα στιλο σε τραπεζικο λογαριασμο? μου εχουν πει πος γινετε

Τι ειναι αυτό παλι?

παιδια επειδη εχω μπερδευτει να κανω δυο ερωτησεις.εκανα προσφατα paypal και εδωσα τες για εγκριση μια καρτα ,οποτε αυτο με το 1.50 ευρω δεν μου εχει εμφανιστει ακομα ,ποσες εργασιμες περιπου θελει?επισης εχω μπερδευτει στο τι ακριβως χρειαζεται αυτη η εγκριση,γιατι εγω χτες εκανα αγορα απο ebay με την ιδια καρτα(που δενε χει εγκριθει) και ολα οκ μου βγαζει οτι η μεταφορα ολοκρηρωσηκε δεν μου γαζει ουτε pending ουτε τπτ τετοιο.τελικα πηγαν τα λεφτα η οχι το verιfication γτ χρειαζεται?

Τι εννοείς λέγοντας έγκριση;

1.50€ σου χρεώνουν όταν ζητάς να κάνεις verify την κάρτα σου. Μήπως εννοείς αυτό; Αν ναι αυτό γίνεται άμεσα, αλλά που ψάχνεις να το δείς; Στο λογαριασμό της κάρτας σου θα το δεις ή αν έχεις e-banking στην τράπεζα που εξέδωσε την κάρτα σου.

Το verification χρειάζεται για να μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις συναλλαγές από ένα όριο και μετά. Δεν ξέρω πόσο είναι το όριο αυτό. Κανά χιλιάρικο ίσως.

Πριν λίγη ώρα έκανα μια αγορά από Ebay και πλήρωσα με πευπαλ . Ενώ μου ήρθε η απόδειξη από το πευπαλ στο εμαιλ μου για την αγορά , το προιόν δεν φαίνεται στη λίστα με τις αγορές μου στο Ebay . Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν? Τι λέτε να παιζει?

Πριν λίγη ώρα έκανα μια αγορά από Ebay και πλήρωσα με πευπαλ . Ενώ μου ήρθε η απόδειξη από το πευπαλ στο εμαιλ μου για την αγορά , το προιόν δεν φαίνεται στη λίστα με τις αγορές μου στο Ebay . Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν? Τι λέτε να παιζει?

Δεν μου εχει συμβεί ποτε, μήπως εχεις κάνει καμια αλλαγή στο εβαυ - MySummary.

Τα αντικείμενο το βρισκεις στο εβαυ σαν προσφορά, ειναι ακομα ανεβασμενο? μηπως το κατεβασαν ή εχει καποιο προβλημα ο πωλητής.

Δεν μου εχει συμβεί ποτε, μήπως εχεις κάνει καμια αλλαγή στο εβαυ - MySummary.

Τα αντικείμενο το βρισκεις στο εβαυ σαν προσφορά, ειναι ακομα ανεβασμενο? μηπως το κατεβασαν ή εχει καποιο προβλημα ο πωλητής.

Το αντικείμενο είναι κανονικά στο Ebay. Στο paypal γράφει κανονικά το προιόν που πληρώθηκε , όμως στο Ebay είναι σαν να μην το αγόρασα ποτέ .

Το αντικείμενο είναι κανονικά στο Ebay. Στο paypal γράφει κανονικά το προιόν που πληρώθηκε , όμως στο Ebay είναι σαν να μην το αγόρασα ποτέ .

Στειλε ενα εμαιλ στο εβαυ με τον αριθμό του προϊόντος και γράψ' τους τι ακριβώς συμβαίνει.

Παιδια προχτες ενεργοποιησα τη προπληρωμενη καρτα που απεκτησα για χρηση της στο paypal. Μου ειπαν απο τη τραπεζα να παω αυριο να παρω ενα κωδικο για να κανω το verification της καρτας και να μου επιστραφει το 1,5 ευρω απο τη paypal. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Στις αγορες μου μεσω ιντερνετ θα μου ερχεται λογαριασμος στο σπιτι οποτε πραγματοποιω μια αγορα; Ή απλα ενα ενημερωτικο email αντι του λογαριασμου ενημερωτικου χαρακτηρα; Απλα διοτι στη προπληρωμενη καρτα βαζω ποσα ως 30 ευρω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!Ποια ειναι η διαδικασια;

Παιδια προχτες ενεργοποιησα τη προπληρωμενη καρτα που απεκτησα για χρηση της στο paypal. Μου ειπαν απο τη τραπεζα να παω αυριο να παρω ενα κωδικο για να κανω το verification της καρτας και να μου επιστραφει το 1,5 ευρω απο τη paypal. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Στις αγορες μου μεσω ιντερνετ θα μου ερχεται λογαριασμος στο σπιτι οποτε πραγματοποιω μια αγορα; Ή απλα ενα ενημερωτικο email αντι του λογαριασμου ενημερωτικου χαρακτηρα; Απλα διοτι στη προπληρωμενη καρτα βαζω ποσα ως 30 ευρω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!Ποια ειναι η διαδικασια;

Απο το παυπαλ & το εβευ θα παίρνεις εμαιλ, καμια φορα μερικοι πωλητές στέλνουν και τιμολόγια αγορας μεσα στην συσκευασία, απο την τραπεζα (κυπρου) εγω δεν παίρνω κανενα ενημερωτικό, αλλα ελέγχο παντα απο το ιντερνετ τις χρεώσεις.

Eχω συνδεσει στο paypal μια χρεωστικη καρτα της Πειραιως η οποια ειναι άυλη ...Πηγα προχθες να συνδεθω αλλα δεν θυμομουν το cvc και ετσι εξεδοσα καινουρια καρτα με διαφοερτικο προφανως αριθμο καρτας...Δυστυχως ομως ειχα ξεχασει και τον κωδικο του paypal και δεν θυμαμαι ουτε τις ερωτησεις ασφαλειας...τους εστειλα ι μειλ αλλα απαντανε βλακειες...ξερετε αν μπορω να δημιουργησω καινουριο λογαριασμο με ιδιο μειλ,διευθυνση κλπ?
:w00t:

Eχω συνδεσει στο paypal μια χρεωστικη καρτα της Πειραιως η οποια ειναι άυλη ...Πηγα προχθες να συνδεθω αλλα δεν θυμομουν το cvc και ετσι εξεδοσα καινουρια καρτα με διαφοερτικο προφανως αριθμο καρτας...Δυστυχως ομως ειχα ξεχασει και τον κωδικο του paypal και δεν θυμαμαι ουτε τις ερωτησεις ασφαλειας...τους εστειλα ι μειλ αλλα απαντανε βλακειες...ξερετε αν μπορω να δημιουργησω καινουριο λογαριασμο με ιδιο μειλ,διευθυνση κλπ?

Βλακειες αποκλείεται να απάντησαν.

Οχι δεν μπορεις μα το ιδιο μαιλ να κανεις δεύτερο λογαριασμο, προσπάθησε να τα βρεις με το παυπαλ.

Βλακειες αποκλείεται να απάντησαν.

Οχι δεν μπορεις μα το ιδιο μαιλ να κανεις δεύτερο λογαριασμο, προσπάθησε να τα βρεις με το παυπαλ.

Mα τους εστειλα τι εγινε,απαντησαν κατι που δεν απαντουσε στην ερωτηση μου,τους ξανα εστειλα και μου εστειλαν ενα λινκ για να βαθμολογισω τις υπηρεσιες τους...

Mα τους εστειλα τι εγινε,απαντησαν κατι που δεν απαντουσε στην ερωτηση μου,τους ξανα εστειλα και μου εστειλαν ενα λινκ για να βαθμολογισω τις υπηρεσιες τους...

Κανε add σε ενα ποστ την ερώτηση που τους έκανες και την απάντηση που σου έστειλαν, μηπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Αν δεν θυμάσαι τους κωδικούς ασφαλείας μπορείς απλά να απαντήσεις την ερώτηση με τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας.

Αν δεν θυμάσαι τίποτα, προφανώς δεν θα σου δώσουν πρόσβαση .

Με ένα free e-mail και μία νέα πιστωτική κάρτα ανοίγεις αμέσως νέο λογαριασμό .

Αν δεν θυμάσαι τους κωδικούς ασφαλείας μπορείς απλά να απαντήσεις την ερώτηση με τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας.

Αν δεν θυμάσαι τίποτα, προφανώς δεν θα σου δώσουν πρόσβαση .

Με ένα free e-mail και μία νέα πιστωτική κάρτα ανοίγεις αμέσως νέο λογαριασμό .

Απλα επειδη ειχα ξεχασει το cvc της καρτας εβγαλα καινουρια και απλα δεν θυμαμαι την παλια,αρα πιο ευκολο θαταν να φτιαξω καινουριο λογαριασμο ε?απλα θα μπορω με καινουριο μαιλ να βαλω την ιδια διευθυνση?

@nikos_kallithea οταν λες add τι εννοεις ?:O

• 2 weeks later...
η αγορες μεσω paypal ειναι καλυτερες απο οτι με αλλον τροπο; . τελος τι διαδικασια πρεπει να κανω για να αγορασω ; και πωσ το παραλαμβανω; .

η αγορες μεσω paypal ειναι καλυτερες απο οτι με αλλον τροπο; . τελος τι διαδικασια πρεπει να κανω για να αγορασω ; και πωσ το παραλαμβανω; .

Το παυπαλ ειναι μονόδρομος, τωρα αν εχεις κατι αλλο πιο συγκεκριμένο να ρωτησεις καλως, αλλιως η ερωτηση σου περιλαμβάνει και τις 125 σελιδες του θέματος.

Το παυπαλ ειναι μονόδρομος, τωρα αν εχεις κατι αλλο πιο συγκεκριμένο να ρωτησεις καλως, αλλιως η ερωτηση σου περιλαμβάνει και τις 125 σελιδες του θέματος.

οκ αρα οτι αγοραζουμε μονο με paypall τωρα πια!! απο οτι καταλαβα. οκ σε ευχαριστω θα ριξω μια ματια . διοτι δεν εχω ιδεα υπαρχει καποια συγκεκριμενη καρτα που πρεπει να εχουμε για να αγοραζουμε απο το ιντερνετ ; .ή οχι .