thierry_14 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Γεια σας παιδιά. Θελω να αγορασω κατι απο ebay και πηγα και εβγαλα prepaid visa απο την τραπεζα κυπρου. Πρεπει να γραφτώ στο paypal για να κανω αγορες; Εκανα αναζητηση στο θεμα και χαθηκα περισσοτερο... Ολα αυτα, τραπεζες, paypal, prepaid, μου φενονται κινέζικα. ευχαριστω Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Γεια σας παιδιά. Θελω να αγορασω κατι απο ebay και πηγα και εβγαλα prepaid visa απο την τραπεζα κυπρου. Πρεπει να γραφτώ στο paypal για να κανω αγορες; Εκανα αναζητηση στο θεμα και χαθηκα περισσοτερο... Ολα αυτα, τραπεζες, paypal, prepaid, μου φενονται κινέζικα. ευχαριστω μπορεις και χωρις να γραφτεις στο paypal. εχει τετοια επιλογη οταν αγοραζεις κατι. δεν ξερω αν υπαρχει περιορισμος σε ποσο ομως. καλο ειναι να γραφτεις στο παυπαλ. ασφαλεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 μπορεις και χωρις να γραφτεις στο paypal. εχει τετοια επιλογη οταν αγοραζεις κατι. δεν ξερω αν υπαρχει περιορισμος σε ποσο ομως. καλο ειναι να γραφτεις στο παυπαλ. ασφαλεια . πηγα να γραφτω και μου λεει οτι η καρτα εχει αποσυρθει απο την τραπεζα... εγω σημερα το πρωι την εβγαλα.... τι μπορει να παιζει; Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 πηγα να γραφτω και μου λεει οτι η καρτα εχει αποσυρθει απο την τραπεζα... εγω σημερα το πρωι την εβγαλα.... τι μπορει να παιζει; δεν ξερω τι παιζει. μηπως επειδη ειναι prepaid ? για ρωτα την τραπεζα και στειλε ενα μαιλ στο παυπαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 πηγα να γραφτω και μου λεει οτι η καρτα εχει αποσυρθει απο την τραπεζα... εγω σημερα το πρωι την εβγαλα.... τι μπορει να παιζει; φρόντισε να έχει χρήματα η κάρτα μέσα οταν θα την δηλ.ωσεις στο paypal... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 φρόντισε να έχει χρήματα η κάρτα μέσα οταν θα την δηλ.ωσεις στο paypal... οκ φίλε. αυτο ηταν τελικα. να αι καλα ευχαριστω πολυ:) Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisg7 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Πρόσφατα δέχτηκα 200 ευρώ στον νέο λογαριασμό μου paypal, αλλά η συγκεκριμένη υπηρεσία μου κράτησε από αυτά 11,5 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος γιατί έγινε αυτό; Δεν έχω διαβάσει πουθενά για παρακράτηση τόσο μεγάλου ποσού. Τι «παίζει»; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Γιατί το paypal παίρνει και προμήθεια?Εγώ όσες φορές έχω αγοράσει κάτι δεν μου κράτησε τίποτα...Και τώρα που το λες είχα μια περιεργεια για το απο που βγαζει λεφτα αυτό το paypal αν δεν κρατάει προμήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisg7 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Το θέμα είναι ότι εγώ ούτε καν αγόρασα... Απλά μου έστειλαν 200ευρώ εκ των οποίων το 11,15 μου το κράτησε το paypal! Τι κλοπή είναι αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Το θέμα είναι ότι εγώ ούτε καν αγόρασα... Απλά μου έστειλαν 200ευρώ εκ των οποίων το 11,15 μου το κράτησε το paypal! Τι κλοπή είναι αυτή; Δεν είναι κλοπή. Απλά είναι μια καλοστημμένη επιχείρηση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Γιατί το paypal παίρνει και προμήθεια?Εγώ όσες φορές έχω αγοράσει κάτι δεν μου κράτησε τίποτα...Και τώρα που το λες είχα μια περιεργεια για το απο που βγαζει λεφτα αυτό το paypal αν δεν κρατάει προμήθεια απο τον πωλητη παιρνει προμηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 καλησπερα παιδια! γραφτηκα κανονικα, προσθεσα την χρεωστικη μου καρτα (μια visa electron της πειραιως, δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα που την δηλωσα ως σκετη visa) και ειμαι στο βημα link and confirm your card, οπου εκανα το πρωτο σκελος και δεσμευτηκε το 1,5 € απο τον λογαριασμο μου. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που θα παρω τον 4-ψηφιο κωδικο που αναφερει οτι χρειαζεται ωστε να ολοκληρωθει η διαδικασια και να ειμαι verified user χωρις ορια στις συναλλαγες. αυτον τον κωδικο τον ζηταω απο την τραπεζα ή μου τον στελνει το paypal;;; Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 καλησπερα παιδια! γραφτηκα κανονικα, προσθεσα την χρεωστικη μου καρτα (μια visa electron της πειραιως, δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα που την δηλωσα ως σκετη visa) και ειμαι στο βημα link and confirm your card, οπου εκανα το πρωτο σκελος και δεσμευτηκε το 1,5 € απο τον λογαριασμο μου. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι απο που θα παρω τον 4-ψηφιο κωδικο που αναφερει οτι χρειαζεται ωστε να ολοκληρωθει η διαδικασια και να ειμαι verified user χωρις ορια στις συναλλαγες. αυτον τον κωδικο τον ζηταω απο την τραπεζα ή μου τον στελνει το paypal;;; Το είπες μόνος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Παιδια εχω προβλημα με το paypal. Εχω ενεργοποιήσει πριν λίγη ώρα κι εγω το paypal λογαριασμό μου (φυσικά και με τον τετραψήφιο αριθμό απο την τράπεζα) και τον έχω συνδέσει με προπληρωμένη κάρτα (πειραιώς). Δυστυχώς όταν πάω να αγοράσω (rapidshare) μου γράφει ότι δεν μπορώ να πληρώσω με paypal. "Your payment was not accepted by PayPal". Φυσικά η κάρτα μου έχει χρήματα. Ti γίνεται? τι να κάνω? Χρειάζεται να περάσουν κάpοιες ώρες από το verified του paypal acount? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassbabe Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα με τη Stardock. Εκανα verify πριν λιγες ωρες αλλα οταν φτανω στο τελευταιο σταδιο της αγορας μου λεει: "Order Status: Your Order has been denied by PayPal PayPal has denied this order based on payment methods set up in your PayPal account. Please use another method of payment or check your payment information in PayPal" Εψαξα σε ρυθμισεις του Paypal αλλα δεν εβγαλα ακρη :ninja::ninja: Μπορει να βοηθησει κανεις???? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδια εχω προβλημα με το paypal. Εχω ενεργοποιήσει πριν λίγη ώρα κι εγω το paypal λογαριασμό μου (φυσικά και με τον τετραψήφιο αριθμό απο την τράπεζα) και τον έχω συνδέσει με προπληρωμένη κάρτα (πειραιώς). Δυστυχώς όταν πάω να αγοράσω (rapidshare) μου γράφει ότι δεν μπορώ να πληρώσω με paypal. "Your payment was not accepted by PayPal". Φυσικά η κάρτα μου έχει χρήματα. Ti γίνεται? τι να κάνω? Χρειάζεται να περάσουν κάpοιες ώρες από το verified του paypal acount? Εφοσον δεχτηκε το τετραψηδιο κωδικο ειτε δεν εχεις διαθεσιμο υπολοιπο (ξανατσεκαρε) ειτε επικοινωνησε με την τραπεζα να δεις αν δεχεται μεσω paypal που λογικα θα δεχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 μετα απο 24 ώρες λυθηκαν όλα. Βέβαια έκανα πρώτα μια άλλη αγορα και στη συνεχεια αγόρασα και το rapidshare!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 μετα απο 24 ώρες λυθηκαν όλα. Βέβαια έκανα πρώτα μια άλλη αγορα και στη συνεχεια αγόρασα και το rapidshare!!!! Πόσο το αγόρασες το rapidshare; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Παιδια μια πληροφορια! Ισως να εχει ξαναγραφτει αλλα επειδη ψιλοεπειγει δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα τα προηγουμενα..... Εχω κανει καταλαθος Premier account... Υπαρχει τροπος να το ριξω σε personal ?!?!:cry: Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisg7 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Καλησπέρα σας, Έκανα κατά λάθος αναβάθμιση από personal account σε premier account. Γνωρίζει κάποιος καλά να μου πει τις διαφορές και αν επιβαρύνομαι κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 καλημερα παιδια. παραγγειλα απο ebay κατι και μου ρθε mail "You are the winning buyer for the item below". εγω τωρα πρεπει να πατησω εκει που λεει pay now? και αν ναι, εκει μου λεει "Enter the redemption code for your gift card, gift certificate, or coupon". τι κωδικο βαζω? αυτον που μου δωσε η τραπεζα για να γινω verify στο paypal, ή καποιον αλλο? ευχαριστω πολυ:) Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δε βάζεις τίποτα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πόσες μέρες χρειάζονται για να έρθει ο κωδικός στην τράπεζα για verified ; Εχω κάνει την εγγραφή στο paypal και περιμένω τον κωδικό. Χωρίς την εισαγωγή του κωδικού αριθμού δεν μπορώ να κάνω αγορές ; Ευχαριστώ Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πόσες μέρες χρειάζονται για να έρθει ο κωδικός στην τράπεζα για verified ; Εχω κάνει την εγγραφή στο paypal και περιμένω τον κωδικό. Χωρίς την εισαγωγή του κωδικού αριθμού δεν μπορώ να κάνω αγορές ; Ευχαριστώ εμενα ειχε κανει 2-3 μερες να εμφανιστει σαν κινηση. οχι δεν μπορεις μεσω paypal. με πιστωτικη νομιζω μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Παιδια μια πληροφορια! Ισως να εχει ξαναγραφτει αλλα επειδη ψιλοεπειγει δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα τα προηγουμενα..... Εχω κανει καταλαθος Premier account... Υπαρχει τροπος να το ριξω σε personal ?!?!:cry: http://www.lmgtfy.com/?q=paypal+premier+to+personal+account :lol: Σοβαρά τώρα: Try this 1. Log in to your account. 2. Click the Help link. 3. Click the Contact Us link. 4. Under Help by Email click the Contact Customer Service link. 5. Select My Account Profile topic. 6. Select Downgrade Account in the subtopic box. 7. Enter your request for an account-type change. 8. Click Continue. http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=312998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts