tpal Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω ακόμα καμια συναλλαγή. δοκίμασα με κάρτες πειραιώς, eurobank και εθνικής χωρίς καμια τύχη Και εγώ τα ίδια. Με Πειραιώς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλημέρα παιδιά Επιστροφή χρήματα στην κάρτα μας(τράπεζα) πόσες περίπου μέρες κάνει για να τα δούμε τα λεφτά;;;; Εξαρτάται φίλε μου την τράπεζά σου. Εμένα χρειάστηκαν περίπου τρείς με τέσσερις εργάσιμες ημέρες στην Πειραιώς με χρεωστική, που είχα ζητήσει refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ούτε εγώ κατάφερα να αγοράσω χτες. Πρέπει να φτιάξω δεύτερο λογαριασμό και να του στείλω χρήματα από τον πρώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παραγγελια απο Πορτογαλια, ακυρο με αμεση πληρωμη, αλλα περασε με Paypal. Eurobank prepaid Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλημερα! δοκιμασα και εγω χτες και εφαγα ακυρο με eurobank visa, ενω με balance ok με send money.... κανετε 2ο λογαριασμο paypal και καλα συγγενη σας πχ εγω εκανα της μανας μου. Βαζουμε email αλλο, τηλεφωνο του, ονομα του κτλ και δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα! το αγνοεις το να την βαλεις δλδ. Στελνεις απο το ενα στο αλλο χρεωνεσαι 3,75 ευρω στα 100, απο balance σε balance ειναι δωρεαν. Να πω πως απο ebay δεν με δεχτηκε με τον 2ο λογαριασμο ελεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν εχει αλλαξει! και εστειλα ξανα το balance δωρεαν στον 1ο και μετα ολα καλα, εχω κανει 2 αγορες απο τοτε και εχω ακομα υπολοιπο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Σημερα, μολις τωρα 12 μεσημερι περιπου μου περασε πληρωμη μικροποσου {4,5 ευρω + 1,60 (που πηρε αυτοματα απο το υπαρχον υπολοιπο Paypal)} για μια ανανεωση στην Ιταλια Απο ελληνικη καρτα Εθνικης /Mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Χαίρετε! Χθες το βράδυ προσπάθησα να αγορασω απο sportsdirect, μεσω paypal balance, το οποίο έχει παραπάνω λεφτά από αυτά που χρειάζονται και εφαγα τρελή πορτα!!! Κατάφερε κάποιος να αγοράσει από sportsdirect? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Χαίρετε! Χθες το βράδυ προσπάθησα να αγορασω απο sportsdirect, μεσω paypal balance, το οποίο έχει παραπάνω λεφτά από αυτά που χρειάζονται και εφαγα τρελή πορτα!!! Κατάφερε κάποιος να αγοράσει από sportsdirect? Ευχαριστώ Προχτες προσπάθησα...ενώ ή τράπεζα μου αρνήθηκε τη πληρωμή στο PayPal την έχει ως pending. Φυσικά το sportsdirect δεν είχε κατοχυρώσει καμία παραγγελία. Τελικά με εξυπηρέτηση φίλος από εξωτερικό. Το περίεργο είναι ότι το sportsdirect δέχεται και απευθείας κάρτα αλλά και πάλι δεν την δεχόταν την πληρωμη Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Προχτες προσπάθησα...ενώ ή τράπεζα μου αρνήθηκε τη πληρωμή στο PayPal την έχει ως pending. Φυσικά το sportsdirect δεν είχε κατοχυρώσει καμία παραγγελία. Τελικά με εξυπηρέτηση φίλος από εξωτερικό. Το περίεργο είναι ότι το sportsdirect δέχεται και απευθείας κάρτα αλλά και πάλι δεν την δεχόταν την πληρωμη Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μενα! Και σημερα το paypal την πληρωμη την έχει pending. Αλλα μαλλον δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anddem Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Σήμερα εκανα 2 παραγγελίες απο minideal με prepaid πειραιως χωρις balance χωρις κανενα προβλημα. Στο ebay έφαγα άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 1. Μετά από 1,5 μήνα μου αποδέσμευσε η Alpha Bank τις προμήθειες ανεπιτυχών συναλλαγών request money που είχα κάνει... έχω μερικές ακόμα .. ;) 2. Νωρίτερα το μεσημέρι, για μια συναλλαγή με gearbest με έβγαλε στην επιλογή paypal balance ή κάρτα .. κ επιλέγοντας το δεύτερο (κάρτα amex) πέρασα κανονικά την πληρωμή.. 3. Γενικότερα, τον τελευταίο καιρό, ότι συναλλαγή έχω κάνει και σε minideal, gearbest, ryanair, κτλ με paypal με απευθείας χρεώσεις έχουν γίνει!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Χθες προσπάθησα να κάνω μια αγορά στο ebay με την eurobank visa απευθείας και δεν την πήρε.Σήμερα με alpha amex έκανα απευθείας αγορά απο vickmall Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να πει τι ακριβώς γίνεται με το paypal? προσπάθησα μέσα απο ebay να παραγγείλω μέσσω paypal με κάρτα alpha visa χρεωστική και δεν πέρασε η συναλλαγή.Γνωστή μου παρήγγειλε κανονικά με eurobank visa.Άκουσα και το ενδεχόμενο η τράπεζα να βάζει όριο συναλλαγών κάθε μέρα οπότε να παραγγέλνεις 12 παρά 1 και 12 και 1.Με ενδιαφέρει παραγγελία απο minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Θα ξαναπροσπαθήσεις. Αυτό με 12 κλπ δεν ισχύει. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Καλησπέρα! χτες και εγω εφαγα ακυρο με την καρτα eurobank visa απο paypal αλλα την δηλωσα στο ebay ΠΡΙΝ κανω login στο paypal επειδη εχω balance, οταν εκανα login ομως ενω την δηλωσα και εκει μετα δεν ειχε σαν επιλογη να την επιλεξω, εβαζε μονο το balance, αλλα φανταζομαι παλι δεν θα την περνουσε. Απο banggood απευθειας εκανα αγορα πριν 3 μερες και στις 15 Αυγουστο κανονικα ομως. Επισης δοκιμη σε aliexpress απευθειας καρτα δεν εχει paypal ακυρο. Τελικα στο ebay αγορασα κανονικα με το balance που το εχω απο send money σε αλλον λογαριασμο και ξανα πισω στον 1ο.... Ειπαμε ΔΕΝ κανουμε request γιατι φαινομαστε σαν πωλητες....send money για οσους δεν αγοραζουν! Edited September 22, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλημερα! δοκιμασα και εγω χτες και εφαγα ακυρο με eurobank visa, ενω με balance ok με send money.... κανετε 2ο λογαριασμο paypal και καλα συγγενη σας πχ εγω εκανα της μανας μου. Βαζουμε email αλλο, τηλεφωνο του, ονομα του κτλ και δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα! το αγνοεις το να την βαλεις δλδ. Στελνεις απο το ενα στο αλλο χρεωνεσαι 3,75 ευρω στα 100, απο balance σε balance ειναι δωρεαν. Να πω πως απο ebay δεν με δεχτηκε με τον 2ο λογαριασμο ελεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν εχει αλλαξει! και εστειλα ξανα το balance δωρεαν στον 1ο και μετα ολα καλα, εχω κανει 2 αγορες απο τοτε και εχω ακομα υπολοιπο. :) We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct. Τι πρέπει να κάνω? δεν μου επιτρεπει την μεταφορα χρηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct. Τι πρέπει να κάνω? δεν μου επιτρεπει την μεταφορα χρηματων με τι καρτα δοκιμασες? με send money και ουτε αυτο αφηνει? εκανες σωστα τον 2ο λογαριασμο? η καρτα υπηρχε απο πριν στον 1ο λογαριασμο paypal ή την εβαλες τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 μαστερκαρντ, μολις τον εφτιαξα και τον επιβεβαιωσα και απο το mail που εστειλε, υπηρχε στον 1ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δουλευε καλα η καρτα πριν με το paypal? καλα ρε γμτ ουτε send money δεν σε αφηνει να κανεις? τοσο κλειδωμα οι τραπεζες ποια? αμα δεν μπορει με τπτ θα προτεινα αν εχεις κανα φιλο, συγγενη κτλ να του πει να σου κανει send money απο την δικια του και να του δωσεις στο χερι τα χρηματα προκειμενου να μπορεις να αγορασεις με paypal. Δεν βλεπω αλλη λυση αν δεν εχεις αλλη καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) ειχε αλλαξει καρτα ο πατερας μου και δεν γινοταν. μπηκα δηλωσα τη νεα και εγινε η μεταφορα, τα χρημματα δεν τα βλεπω. (ειχα διαβασει οτι καθυστερει να τα εμφανισει) Μολις παρειγγειλα κανονικα απο minideal...ευχαριστω Edited September 22, 2015 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδιά εμένα εχθες δέχτηκε για πρώτη φορά μετά τα cc έκανα ανανέωση Wind 10€ με Πειραιώς καρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδιά εμένα εχθες δέχτηκε για πρώτη φορά μετά τα cc έκανα ανανέωση Wind 10€ με Πειραιώς καρτα! Αυτό έχει επιτραπεί πολύ καιρο .. Ανανεωνω τα cu μου έτσι από τον Αύγουστο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giodour Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Να ρωτήσω κάτι, επειδή θέλω τώρα να κάνω paypal και εχω διαβάσει τοσες σελίδες και εχω μπουρδουκλωθεί... Πρέπει να μεταφέρω χρήματα απο την κάρτα Πειραιώς που θα δηλώσω στο balance του paypal ή μου τα τραβάνε απ΄ευθείας απο την κάρτα κατα την παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 3 αγορές μικρής αξίας στο ebay μέσω paypal και χωρίς balance , έγιναν πρίν απο λίγο με χρεωστική της alpha Ελπίζω να μπορέσω να μπορέσω κι αυτές τις ημέρες με μεγαλύτερο ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μενα! Και σημερα το paypal την πληρωμη την έχει pending. Αλλα μαλλον δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. To sportsdirect και προ cc τραβούσε τα χρήματα την στιγμή που έστελνε το δέμα. Μέχρι να δεις στο status της παραγγελίας σου ( μέσα απο την σελίδα του καταστήματος ) να γράφει ότι περιμένει το κούριερ, στο paypal θα φαίνεται pending. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts