Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει τροπος για αγορα απο amazon.uk??? Sorry για το ασχετο ερωτημα αλλα δε βρηκα σχετικο θεμα.

Δες το skrill.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Απορία: Αν βάλω το balance μου σε δολάρια και κάνω request money (από τον εαυτό μου) σε δολάρια, θα χρεωθώ την ισοτιμία+προμήθεια του paypal ή της κάρτας μου?

Ωρα 09,40 σημερα το πρωι . Απο προπληρωμενη Πειραιως με την διαδικασια ( sent to family - friends ) εστειλα 200 ευρω σε δευτερο οικογενειακο paypal. Ολα οκ!!! Μπραβο στα παιδια εδω στο forum!!!!

Γεια σας.

Πηγα στην τραπεζα(eurobank) σημερα να βαλω χρηματα στην προπληρομενη καρτα,για να αγορασω ανταλακτικα απο το ebay,και εφαγα ακυρο!

μου ειπαν οτι δεν γινεται λογω capital control.

ολες οι τραπεζες το ιδιο κανουν?

υπαρχει αλλος τροπος? βοηθηστε παρακαλω :worry:

Ανοίγεις λογαριασμό στη eurobank και τα μεταφέρεις μόνος σου από εκεί στην κάρτα. Αλλά τώρα νομίζω δεν μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό
No root->No problem

Τι είναι αυτό;

Υπηρεσία που σου δίνει prepaid mastercard εξωτερικού. Την γεμίζεις με έμβασμα στην alpha και κάνεις κανονικά τα ψώνια σου.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Υπηρεσία που σου δίνει prepaid mastercard εξωτερικού. Την γεμίζεις με έμβασμα στην alpha και κάνεις κανονικά τα ψώνια σου.

Και μένα μου φάνηκε too good to be true!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Ανοίγεις λογαριασμό στη eurobank και τα μεταφέρεις μόνος σου από εκεί στην κάρτα. Αλλά τώρα νομίζω δεν μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό

Κοιτα,λογαριασμο εχω στη eurobank,καθως και προσβαση στο ebanking.

Aπλα ετυχε και περνουσα απο την τραπεζα,δεν ειχε κοσμο και ειπα να βαλω τα χρηματα κατ'ευθειαν στην προπληρωμενη.

Δηλαδη,αν καταθεσω τα χρηματα π.χ απο το ΑΤΜ της τραπεζας στον τραπεζικο λογαριασμο ,και υστερα απο τον υπολογιστη μου

τα μεταφερω στην prepaid,θα γινει?

Μετα το paypal θα πληρωσει κανονικα τα προιοντα που θελω?

Κοιτα,λογαριασμο εχω στη eurobank,καθως και προσβαση στο ebanking.

Aπλα ετυχε και περνουσα απο την τραπεζα,δεν ειχε κοσμο και ειπα να βαλω τα χρηματα κατ'ευθειαν στην προπληρωμενη.

Δηλαδη,αν καταθεσω τα χρηματα π.χ απο το ΑΤΜ της τραπεζας στον τραπεζικο λογαριασμο ,και υστερα απο τον υπολογιστη μου

τα μεταφερω στην prepaid,θα γινει?

Μετα το paypal θα πληρωσει κανονικα τα προιοντα που θελω?

πας καταθετεις τα χρηματα στο λογαριασμο σου μετα φορτωνεις τη καρτα μεσω ebanking και μετα με request βαζεις τα χρηματα στο paypal και κανεις τη δουλεια σου

Γεια σας.

Πηγα στην τραπεζα(eurobank) σημερα να βαλω χρηματα στην προπληρομενη καρτα,για να αγορασω ανταλακτικα απο το ebay,και εφαγα ακυρο!

μου ειπαν οτι δεν γινεται λογω capital control.

ολες οι τραπεζες το ιδιο κανουν?

υπαρχει αλλος τροπος? βοηθηστε παρακαλω :worry:

Φίλε μου μην τους ακούς. Άσχετοι είναι. Βέβαια δεν ξέρω αν λειτουργήσει στην δική σου κάρτα, αλλά το ότι ειπαν αυτοί ότι δεν γίνεται δεν σημαίνει ότι ισχύει.

Και μένα στη Πειραιώς μου είπαν με έκπληξη και απορία ότι δεν γίνονται αυτά. Δεν τους εξήγησα όμως πώς γίνεται το κόλπο, για να μη τους κάνω μάγκες. Τους άφησα στην άγνοιά τους. Έβαλα τα χρήματα στην καρτα και μέχρι τώρα έχω κάνει 3 φορτώματα στο Balance δεύτερου λογαριασμού Paypal που έχει η κόρη μου.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

το ιδιο ακριβως εγινε και με μενα πηγα να ρωτησω το διευθυντη στη eurobank

(γιατι οι υπολοιποι ηταν απασχολημενοι), να ανανεωσω τη προπληρωμενη που εχω

και καπως εγινε η κουβεντα και τον ειπα πως θελω να κανω αγορες απο το internet

και με λεει δε περναει αυτη μετα το cc εξω και να του λεω πως εχω κανει αγορες

μεσω pp και αυτος να επιμενει πως αποκλειεται φυσικα τον αφησα στην αγνοια του και εφυγα

Δε γίνεται στις προπληρωμένες να βάλεις χρήματα απευθείας στο atm; Προσωπικά με την πιστωτική μου στη eurobank πάντα απο το atm βάζω και είμαι οκ.Προχθές έβαλα 60€ χωρίς πρόβλημα

Δε γίνεται στις προπληρωμένες να βάλεις χρήματα απευθείας στο atm; Προσωπικά με την πιστωτική μου στη eurobank πάντα απο το atm βάζω και είμαι οκ.Προχθές έβαλα 60€ χωρίς πρόβλημα

Μόνο η Κύπρου έδινε δυνατότητα φορτισης απο ΑΤΜ, τώρα με τις συγχωνεύσεις δεν ξερω τι γινεται.

Αλλο η πιστωτική. Εκεί φαίνεται σαν να πληρώνεις το υπόλοιπό σου, κάτι που επιτρέπεται μέσω ATM σε πολλές τράπεζες, όχι όλες όμως.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βάλεις χρηματα απο ATM στο λογαριασμό σου και από εκεί να φορτίσεις την προπληρωμένη αν εχεις ebanking/phonebanking.

Άμα μπούνε τα λεφτά στο balance, μετά βγαίνουνε πάλι (στο χέρι) παρά μόνο με αγορές;

Η χρέωση 3,5% γίνεται στη φόρτωση balance ή σε μεταγενέστερη αγορά...;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

τα λεφτά αμα μπουν μπορουν να βγουν μέσω withdraw

withdraw δεν μπορεις να κανεις λογο CC

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ιδιο ακριβως εγινε και με μενα πηγα να ρωτησω το διευθυντη στη eurobank

(γιατι οι υπολοιποι ηταν απασχολημενοι), να ανανεωσω τη προπληρωμενη που εχω

και καπως εγινε η κουβεντα και τον ειπα πως θελω να κανω αγορες απο το internet

και με λεει δε περναει αυτη μετα το cc εξω και να του λεω πως εχω κανει αγορες

μεσω pp και αυτος να επιμενει πως αποκλειεται φυσικα τον αφησα στην αγνοια του και εφυγα

Συγνωμη φιλε μου αλλα θα σε χαρακτηρισω ευγενικα ως "αφελη" για να μην το πω αλλιως..... καλα ειναι δυνατον να τους το λετε οτι υπαρχει μια χαραμαδα αγορων? Δηλαδη ποσο ............. μπορει να ειστε?

With great power, comes great responsibility...

καλά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά, αλλά βέβαια αν κάποιος δει τις κινήσεις του λογαριασμού μας και φυσικά της κάρτας μας μια χαρά θα καταλάβει ότι κάνουμε αγορές από το εξωτερικό! :p

Ωρα 09,40 σημερα το πρωι . Απο προπληρωμενη Πειραιως με την διαδικασια ( sent to family - friends ) εστειλα 200 ευρω σε δευτερο οικογενειακο paypal. Ολα οκ!!! Μπραβο στα παιδια εδω στο forum!!!!

σωστος!! με send..... ευκολο και σωστο, ετσι? ουτε να σου δεσμευει χρηματα ουτε να σου λεει οτι εισαι πωλητης ενω δεν εισαι....

Αρα ειναι δοκιμασμένο με χρεωστική πειραιώς οτι πιάνει για paypal? απλα επειδή ειχα αλφα πρέπει να προσθέσω την καινουργια κάρτα της πειραιώς που θα βάλω ετσι?

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

καλά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά, αλλά βέβαια αν κάποιος δει τις κινήσεις του λογαριασμού μας και φυσικά της κάρτας μας μια χαρά θα καταλάβει ότι κάνουμε αγορές από το εξωτερικό! :p

μεγα λαθος, απλα βλεπει οτι τα μετεφερες σε καποιον στην ελλαδα ονοματι "georgepapadop01" (τυχαιο το ονομα που εβαλα ετσι) απο την στιγμη που τα χρηματα μπουνε στο balance η τραπεζα δεν εχει ιδεα που πηγαν μετα, πρεπει να ζητηθουν στοιχεια απο το paypal και φυσικα να συμφωνησει να τα δωσει. Αλλα το να πηγαινεις σε διεθυντη τραπεζας και να του λες το οτι "οχι οχι εγω ειμαι μαγκας και κανω αγορες απο το εξωτερικο με την δικη σας καρτα" παλι καλα που δεν του ζητησε παραιτερω στοιχεια πχ αρ. καρτας για να δει τι συμβαινει. Τελος παντων κλεινω εδω γιατι το θεμα ειναι για το paypal και τα τελευταια 30 post λενε μονο για πιστωτικες καρτες και τραπεζες οπου υπαρχει αλλο thread .

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρα ειναι δοκιμασμένο με χρεωστική πειραιώς οτι πιάνει για paypal? απλα επειδή ειχα αλφα πρέπει να προσθέσω την καινουργια κάρτα της πειραιώς που θα βάλω ετσι?

οχι δεν ειναι, εχει μελη που φαγαν πορτα πολλες φορες με πειραιως.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά κατάφερα και έκανα και εγώ το κολπάκι με το balance.

αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα.

μου βγάζει μήνυμά: Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions.

μήπως γ' αυτό? έχει συμβεί σε κάποιον????

σαφως και στα μπλοκαρε, εκανες request σωστα? οποτε εισαι πωλητης, σωστα? αρα στα δεσμευει αρκετες μερες (δεν γνωριζω ποσες) διοτι μπορει ο δηθεν "μουφα" κολπατζης αγοραστης, εσυ δηλαδη , να κανει dispute. Eιπα και ξαναλεω, με το paypal οσο μπορειτε να κανετε SEND money.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντάξει παιδια μπορεί το κόλπο να έχει γίνει αλλα εαν το παρακάνουμε παίζει και ρόλο το θέμα ασφάλειας της κάρτας απο την τράπεζα για αυτο και τρώνε κάτι "άκυρα" κάποια παιδιά εδώ μέσα τις πρώτες φορές αφήνει να γινει η μεταφορά απο την καρτα στο balance αλλα εαν συνεχιστεί με περισσότερες φορές το υποψιάζονται απο την τράπεζα οτι κατι τρέχει και σταματάνε την διακίνηση αυτή και ίσως μπλοκάρουν και την κάρτα.Αυτη ειναι η γνωμη μου για το θεμα, ισως ειμαι λαθος αλλα για σκεφτείτε λιγο ισως έχει κάποια βάση αυτό που λέω.

οχι φιλε, καμια σχεση, τα χρηματα ειτε με request, ειτε με send money, φαινεται οτι πηγαινουν σε Ελληνα...αυτο για την eurobank, η οποια ειχε πολυ καλες σχεσεις με το paypal, οι αλλες τραπεζες απλα το εχουν στην blacklist.

εγινε τιποτα σημερα οσοι προσπαθειτε να παραγγειλετε γιατι κατι διαβασα για χαλαρωση των capital controls

οχι φιλε μου τιποτα, καμια χαλαρωση, και εμεις το διαβασαμε αλλα προφανως ειναι ολα......προεκλογικα!!!