orestis28 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδια εχει αλλαξει κατι στο paypal? Πριν 20 μερες ειχα κανει την τελευταια μου αγορα μεσο paypal και την εκανα χωρις πρόβλημα , όπως και ολες τις προηγουμενες. Σημερα παω να κανω μια και το site της εταιριας μου βγαζει αυτό το μηνυμα : " PayPal gateway has rejected request. Instruct the customer to retry the transaction using an alternative payment method from the customers PayPal wallet. The transaction did not complete with the customers selected payment method (#10417: Transaction cannot complete)." Παω στο paypal και βλεπω ότι λεει για το SEPA https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/sepa?&mpch=ads&mplx=3484-141228-12439-318 Ξερει κανενας τι παιζει και τι πρεπει να κανουμε? Το paypal γραφει ότι θα ερθει email με πληροφοριες για το τι πρεπει να κανεις και δεν μου εχει ερθει κατι. Και θελω να βαλω την παραγγελια μεχρι το βραδυ, γιατι το site εχει εκπτωσεις που ληγουν σημερα, και δεν ξερω τι να κανω. Αν ξερει καποιος ας βοηθησει. Τελικα βρηκα τι πρόβλημα υπηρχε. Πλεον το paypal δεν δουλευει όπως παλια, με τον αριθμο της καρτας. πρεπει να μπεις στο προφιλ σου και να καταχωρησεις το ΙΒΑΝ του λογαριασμου που είναι συνδεδεμενο με την καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά... Έχω ένα θέμα με την πρόσβαση του paypal Έληξε η κάρτα και πάω σήμερα να βάλω την νέα ....δεν θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης γιατί δεν το χρησιμοποιώ συχνά και πάω να κάνω επαναφορά κωδικού....εκεί μου ζητάει να απαντήσω 2 ερωτήσεις τις όποιες επειδή ο λογαριασμός είναι χρόνια εγώ δεν τις θυμάμαι....υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω reset τον κωδικό; Πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους...; Eίχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Αναμένω τις συμβουλές σας Παιδιά θα παρακαλούσα καμία βοήθεια.....δεν έχω βγάλει άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδιά θα παρακαλούσα καμία βοήθεια.....δεν έχω βγάλει άκρη... Λογικα αν τους εξηγησεις τι και ποιος θα σου ζητησουν καποια εγγραφα για να ταυτοποιησουν οτι εισαι εσυ και θα στον ξεκλειδωσουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Λογικα αν τους εξηγησεις τι και ποιος θα σου ζητησουν καποια εγγραφα για να ταυτοποιησουν οτι εισαι εσυ και θα στον ξεκλειδωσουν πως θα επικοινωνήσω μαζί τους....δεν βρίσκω τρόπο...;;;;ξέρει κάποιος τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 το μονο που ισως σε βοηθησει ειναι το τηλεφωνο που δινουν: 00353 1 436 9111 Ειναι στα αγγλικα η τηλεφωνικη εξυπηρετηση υποψην. Ζητα τους ενα email για να στειλεις καποια εγγραφα. Στην τελικη αν δε βγαλεις ακρη ανοιξε αλλο λογαριασμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 το μονο που ισως σε βοηθησει ειναι το τηλεφωνο που δινουν: 00353 1 436 9111 Ειναι στα αγγλικα η τηλεφωνικη εξυπηρετηση υποψην. Ζητα τους ενα email για να στειλεις καποια εγγραφα. Στην τελικη αν δε βγαλεις ακρη ανοιξε αλλο λογαριασμο μάλιστα.....email...υπάρχει για support; δεν ήθελα να αλλάξω email....σε νέο λογαριασμό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 μάλιστα.....email...υπάρχει για support; δεν ήθελα να αλλάξω email....σε νέο λογαριασμό.... πηγαινε εδω. Αν δε σου ανοιξει μονο του τη φορμα επικοινωνιας πατα δεξια που λεει email us και θα σου την βγαλει https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/home/?action=emailus# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 πηγαινε εδω. Αν δε σου ανοιξει μονο του τη φορμα επικοινωνιας πατα δεξια που λεει email us και θα σου την βγαλει https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/home/?action=emailus# μια χαρά...αύριο θα τους κάνω ερώτηση....το θέμα είναι να απαντήσουνε....χεχεχ να είστε καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Τελικα βρηκα τι πρόβλημα υπηρχε. Πλεον το paypal δεν δουλευει όπως παλια, με τον αριθμο της καρτας. πρεπει να μπεις στο προφιλ σου και να καταχωρησεις το ΙΒΑΝ του λογαριασμου που είναι συνδεδεμενο με την καρτα. Δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις χρηματα με prepaid(αφου δεν κοιταει σε κανενα λογαριασμο)δεν γνωριζω πολλα κ ετοιμαζομαι για πρωτη αγορα μιας κ μεχρι τωρα τις 4-5 φορες που ψωνισα ηταν μαζι με αλλον κ την εκανε αυτος.Μπορει καποιος να με διαφωτισει?λογαριασμο εχω κ δεν εχω περασει καρτα ακομα κ ελεγα να περασω την prepaid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις χρηματα με prepaid(αφου δεν κοιταει σε κανενα λογαριασμο)δεν γνωριζω πολλα κ ετοιμαζομαι για πρωτη αγορα μιας κ μεχρι τωρα τις 4-5 φορες που ψωνισα ηταν μαζι με αλλον κ την εκανε αυτος.Μπορει καποιος να με διαφωτισει?λογαριασμο εχω κ δεν εχω περασει καρτα ακομα κ ελεγα να περασω την prepaid Με τις prepaid δεν ξερω τι γινεται. Εγω εχω χρεωστικη. Μεχρι τωρα ειχα καταχωρισει τα στοιχεια της καρτας στο paypal και εκανα κανονικα αγορες. Προχτες δεν με αφηνε να κανω μια αγορα και ψάχνοντας ειδα ότι εχει αλλαξει το συστημα λειτουργίας του paypal και επρεπε να καταχωρησω και το ΙΒΑΝ του λογαριασμου που είναι συνδεδεμενη η καρτα. Φανταζομαι ότι και για τις prepaid θα υπαρχει καποια λυση. Μπορει και να μην εχει αλλαξει κατι για αυτές τις καρτες. Δοκιμασε να κανεις μια αγορα να δεις αν την προχωραει, και μολις δεις αν γινετε αποδεχτη από το paypal τη σταματας πριν την ολοκληρωση. Ριξε κι εδώ μια ματια, μηπως λεει κατι για τις προπληρωμένες. http://ec.europa.eu/internal_market/payments/sepa/index_en.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μια βοηθεια αν μπορειτε. εκανα dispute στο paypal γιατι απο 2/12 δε εχω ακομη παραλλαβει το δεμα μου . αν το παω se claim υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου αν αποφασισει το paypal εναντιον μου; συνηθως τι αποφαση βγαζει για τετοιες περιπτωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Θα περιμένεις λίγες μέρες ακόμα μήπως έρθει . Δες πόσο περιθώριο έχεις μέχρι να κάνεις claim Αν έχεις πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να χάσεις τα χρήματα σου. Αν έχεις πληρώσει με υπόλοιπο στο paypal υπάρχει περίπτωση να κρίνουν εναντίον σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Θα περιμένεις λίγες μέρες ακόμα μήπως έρθει . Δες πόσο περιθώριο έχεις μέχρι να κάνεις claim Αν έχεις πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να χάσεις τα χρήματα σου. Αν έχεις πληρώσει με υπόλοιπο στο paypal υπάρχει περίπτωση να κρίνουν εναντίον σου . 20/12 ειχα κανει ακομη μια παραγγελια απο το ιδιο καταστημα τη οποια παρελαβα σημερα . οπως επισης αλλες 2 παραγγελιες η μια 17/12 και η αλλη 23/12. απο αλλα καταστηματα. στο τρακινκ της παραγγελιας απο 3/12 ειναι κολημενο στο information receive. πληρωσα με πιστωτικη μεσω paypal. γιατι στη περιπτωση της πιστωτικης κρινουν υπερ και στο λογαριασμο κατα; Edited January 10, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisb Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 γιατι στη περιπτωση της πιστωτικης κρινουν υπερ και στο λογαριασμο κατα; Έλα ντε; Το γνωρίζουμε αυτό σίγουρα; Ή έτσι το λέμε; Παράθεση Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Εγώ δεν είπα ότι κρίνουν κατά. Είπα ότι υπάρχει περίπτωση αν έχεις πληρώσει με το υπόλοιπο σου να κρίνουν κατά σου. Ο λόγος είναι απλός : Αν έχεις πληρώσει με πιστωτική , μπορείς να ακυρώσεις την συναλλαγή και μέσω τις πιστωτικής σου . Άρα τους έχεις στο χέρι. Σε αντίθετη περίπτωση , κάνουν ότι θέλουν . Σε μία περίπτωση έστειλα πίσω μία μνήμη που ήρθε 1GB αντί για 16GB . Ο πωλητής δεν πήγε να το παραλάβει. Αποτέλεσμα : το PAYPAL έκρινε υπέρ του πωλητή ( και ας είχε ήδη 48 αρνητικές για τον ίδιο λόγο ) Δυστυχώς είχα πληρώσει με υπόλοιπο του λογαριασμού ..... δύο μήνες μετά το γράμμα επέστρεψε πάλι σε μένα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγώ δεν είπα ότι κρίνουν κατά. Είπα ότι υπάρχει περίπτωση αν έχεις πληρώσει με το υπόλοιπο σου να κρίνουν κατά σου. Ο λόγος είναι απλός : Αν έχεις πληρώσει με πιστωτική , μπορείς να ακυρώσεις την συναλλαγή και μέσω τις πιστωτικής σου . Άρα τους έχεις στο χέρι. Σε αντίθετη περίπτωση , κάνουν ότι θέλουν . Σε μία περίπτωση έστειλα πίσω μία μνήμη που ήρθε 1GB αντί για 16GB . Ο πωλητής δεν πήγε να το παραλάβει. Αποτέλεσμα : το PAYPAL έκρινε υπέρ του πωλητή ( και ας είχε ήδη 48 αρνητικές για τον ίδιο λόγο ) Δυστυχώς είχα πληρώσει με υπόλοιπο του λογαριασμού ..... δύο μήνες μετά το γράμμα επέστρεψε πάλι σε μένα . δε ηξερα οτι μπορεις να ακυρωσεις συναλαγη που εγινε με πιστωτικη απο τη τραπεζα . δηλαδη πας στη τραπεζα και λς οτι εγω πληρωσα το ταδε αλλα δε ελαβα το προιον και αμεσως το ακυρωνει; λιγο παραλογο μου φαινεται . τι θα εμποδιζε να το κανεις αυτο ακομη και αν εχεις παραλαβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ακριβώς έτσι. Λογικό ή παράλογο , αυτό είναι. Ο πωλητής μπορεί να αποδείξει ότι το παρέλαβες αν το έχειμ στείλει συστημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Πλέον οι τράπεζες κάνουν claim, όπως και το paypal. Αλλά δεν είναι ολες οι τράπεζες οργανωμένες σ αυτό τον τομέα (πχ η εθνική είναι για κλάμματα, eurobank και alpha bank είναι καλές) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Δεν ειδα να αναφερετε εδω στα φορα. Κατι δεν μου πηγαινε καλα οταν πληρωσα 103,56 EUR απο τα 99 που ειχα εγω υπολογισει στην πρωτη μου παραγγελια των 134$. Το paypal με χρεωνε αρκετα πιο ακριβα στη μετατροπη συναλλαγματος, χειρτερα και απο την ισοτιμια που εχει μεσα στο λογαριασμο. Κατα την πληρωμη υπαρχει επιλογη για το ποιος θα κανει την μετατροπη, το paypal που ειναι προεπιλογη, ή η τραπεζα. Στην δικια μου περιπτωση η Πειραιως εχει σαφως καλυτερη ισοτιμια απο το paypal. 117,47 EUR έναντι 120+ ευρω που ζητουσε το paypal για 158 δολλλαρια. Οποτε ελεγχουμε τι χρεωνει ποιος και αναλογα επιλεγουμε στο Currency Conversion Paypal, συνήθως χρεωνει παραπανω Τραπεζα ,συνηθως χρεωνει λιγοτερα, ειναι η επιλογη που στην περιγραφή εχει το my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction Edited January 11, 2014 by highsky Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 εχει αναφερθει σε πολλα τοπικς, και κυριως στο τοπικ του Paypal :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 χιλιες φορες να το ξαναλεμε να μην πληρωνουn αδικα οι μαιφοναδες:) ωραιος highsky!! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις. Ψωνίζω χρόνια από internet και χρησιμοποιώ το paypal χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Δύο - τρεις ερωτήσεις ήθελα να κάνω. 1) Σε σάιτ που προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής και μέσω paypal και μέσω πιστωτικής κατευθείαν (έχω πιστωτική) αξίζει καλύτερα να πληρώσω μέσω πιστωτικής γιατί θα γλιτώσω αυτό το 4% προμήθεια που αναφέρει κάποιος πιο πάνω ή δεν ισχύει αυτό; Γενικά επιλέγω το paypal γιατί μου φαίνεται πιο εύκολο να παρακολουθήσω τις συναλλαγές μου μέσω του history και μ' αρέσει που υπάρχει ένα αρχείο του τι γίνεται, ενώ στην πιστωτική μου χρειάζεται να περιμένω το μηνιαίο έντυπο που έρχεται σπίτι μου, που περιγράφει όλες τις συναλλαγές μου αναλυτικά. 2) Ίσως δεν είναι το κατάλληλο θέμα να το ρωτήσω αυτό, αλλά είναι σε συνδυασμό με την προηγούμενη ερώτηση, οπότε επιτρέψτε μου να το θέσω εδώ. Μπορώ αν χρησιμοποιήσω κάποιο τρόπο (πχ e-banking, κάτι το οποίο δεν έχω δουλέψει ποτέ μου, απλά το έχω ακουστά) να παρακολουθώ κατευθείαν σε real time τι γίνεται με την πιστωτική μου, όπως βλέπω και με το paypal το ιστορικό την ίδια μέρα. Ενημερωτικά είχα μία πιστωτική της Αγροτικής που πλέον ανήκει στην Πειραιώς αλλά η πιστωτική ισχύει κανονικά. 3) Τελευταίο. Έκανα μία μικρή αγορά όπου πλήρωσα με paypal και ζήτησα ακύρωση πριν καμιά βδομάδα. Μου έστειλαν mail ότι η ακύρωση έγινε κανονικά, βλέπω και από το tracking number το δέμα ενώ είχε φτάσει στα ελληνικά ταχυδρομία τελικά επιστράφηκε στον αρχικό αποστολέα. Το θέμα είναι πως στο paypal δεν βλέπω ακόμα την επιστροφή των χρημάτων παρότι πάνε 4-5 μέρες ίσως και παραπάνω. Πόσες μέρες παίρνει να μπούνε τα χρήματα εφόσον γίνεται μία επιστροφή, γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τυχόν απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 1. Καλύτερα μέσω paypal για να έχεις ασφάλεια 45 ημερών αν συμβεί τπτ. 2. Ναι εξαρτάται απο τη τράπεζα σου αλλα μπορείς να τα βλέπεις online ειτε με καθυστέρηση 2-3 ημερών. 3.Αν εχεις ανοίξει case και σου έγραψε οτι πήρες refund , θα μπούν τα χρήματα μέσα κανονικά. Αρκεί να έχεις λάβει email απο τη paypal που να λέει οτι σου ήρθαν τα χρήματα πίσω και θα πιστωθούν σύντομα στη κάρτα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το τσεκάρω τότε για το e banking. To καλύτεο είναι να απευθυνθώ στην τράπεζα μου ε; Από όσο γνωρίζω υποστηρίζει. Σχετικά με το refund mail δεν έχω λάβει ακόμα όχι. Μάλλον δεν το έκαναν ακόμα ε; Ίσως περιμένουν να τους επιστραφεί το προϊόν από το ταχυδρομείο τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Γμωρίζει κανένας αν το paypal κραταει εξτρα χρήματα απο τον αγοραστή πάνω απο ένα ποσό? Θελω να κανω αγορά λίγο πάνω από €300, θυμαμαι παλιότερα κρατούσε αλλά δε θυμάμαι απο ποιό ποσό και πάνω.. Ευχαριστώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts