Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σας πω τι σκεφτηκα? Υπαρχει περιπτωση να την εχω κανει εγω την πατατα? Στο paypal δηλωσα το ονομα κ το επιθετο μου, η καρτα ομως ειναι στο ονομα της μανας μου, μιας κ τη δικη μου δεν τη δεχοταν. Ναι μεν οταν εκανα την εγγραφη τραβηξε 1,5 ευρω γιατι το ειδα απο τη διαφορα υπολοιπου αλλα η συναλλαγη δεν φαινεται. υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο?

Σε καθε περιπτωση παντως, αν δεν γινει κατι, μπορω να διαγραψω το λογαριασμο μου απο το paypal και να κανω ενα καινουργιο στο ονομα της μανας μου?

Προσπαθησα να ανοιξω νεο λογαριασμο με την ιδια καρτα αλλα δεν δεχεται δυο διαφορετικα ονοματα με την ιδια καρτα..

Το 1,5€ το έχει δεσμεύσει η τράπεζα σε λίγες μέρες θα σου δείξει την χρέωση έτσι ώστε να πάρεις τον κωδικό.

Για τα διαφορετικά στοιχεία δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Συγνωμη για το διπλο ποστ, ξεχασα να βαλω της φωτογραφιες

Το ποσό των 2500 είναι ετήσιο .

Ο λογαριασμός σου έκανε reset την πρώτη Οκτωβρίου 2013, και έχεις ακόμα 2500 να ξοδέψεις χωρίς να χρειαστεί να δώσεις άλλα στοιχεία.

Μέχρι την πρώτη Οκτωβρίου 2014 αν ξοδέψεις πάνω από 2500 , θα χρειαστεί να δώσεις τα στοιχεία σου .

rodriguez και Vasileios σας ευχαριστω πολυ :thanks:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλησπερα σας,παιδια εχει διαφορα η χρεωστικη καρτα απο την πρωπληρωμενη?συγνωμη για την μαλλον ηλιθια ερωτηση αλλα...δεν το χω..αυριο μαλλον θα παω σε κανα δυο τραπεζες να ρωτησω γιατι θελω να βγαλω καποια καρτα για αγορες απο ebay...τωρα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι να προσεξω...

καλησπερα σας,παιδια εχει διαφορα η χρεωστικη καρτα απο την πρωπληρωμενη?συγνωμη για την μαλλον ηλιθια ερωτηση αλλα...δεν το χω..αυριο μαλλον θα παω σε κανα δυο τραπεζες να ρωτησω γιατι θελω να βγαλω καποια καρτα για αγορες απο ebay...τωρα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι να προσεξω...

Η χρεωστική συνδέεται με κάποιον λογαριασμό ταμιευτηρίου. Η προπληρωμένη είναι για να εκμεταλλεύονται οι τράπεζες την άγνοια του κόσμου ;) Προμήθεια φόρτισης καθε φορά που βάζεις χρήματα, προμήθεια ανανέωσης, προμήθεια αν έχεις βάλει λεφτά και θέλεις να τα βγάλεις...προμήθεια. .προμήθεια. .

Η χρεωστική συνδέεται με κάποιον λογαριασμό ταμιευτηρίου. Η προπληρωμένη είναι για να εκμεταλλεύονται οι τράπεζες την άγνοια του κόσμου ;) Προμήθεια φόρτισης καθε φορά που βάζεις χρήματα, προμήθεια ανανέωσης, προμήθεια αν έχεις βάλει λεφτά και θέλεις να τα βγάλεις...προμήθεια. .προμήθεια. .

μαλιστα..αρα παμε σε χρεωστικη...μαλλον

μαλιστα..αρα παμε σε χρεωστικη...μαλλον

μακριά από χρεωστική Eurobank , έχει χρέωση 1,5 ευρώ ανά συναλλαγή.

Ανά συναλλαγή ή αν η συνναλαγή γίνεται σε ξένο νόμισμα?

Όχι , της Alpha δεν έχει άλλες χρεώσεις εκτός από το κλασσικό 2% στην μετατροπή συναλλάγματος.

Ανά συναλλαγή ή αν η συνναλαγή γίνεται σε ξένο νόμισμα?

αν γίνει σε ξένο νόμισμα.

η πειραιως η κυπρου..θα δω σε καμια ωριτσα που θα βγω...τελικα αποφασισα prepaid πειραιως,την περασα ηδη κ στο paypal με επιτυχια οπως εγραψε,τωρα θα κανω μια ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι θα εχει χιλιο απαντηθει αλλα ας την κανω:O ξεκιναω κανονικα αγορες?πρεπει να κανω κατι αλλο?στο ποσο μου δειχνει 0.00 ενω εβαλα γι αρχη καποιο ποσο..φανταζομαι ειναι λογικο αυτο...

Edited by Kopoylos

Φιλαράλι αν τελικά την κάνεις την βόλτα που λες στην τράπεζα κάνε μας μια σ'υνοψη εδώ για να ξέρουμε.

έχω μια prepaid από κύπρου αλλά τώρα που μπήκε στην πειραιώς θέλει χρεωση 2 ευρώ σε κάθε φόρτιση,δεν συμφέρει καθόλου πλέον.

Την έκανε την βόλτα κι έβγαλε prepaid. Σε ενα χρόνο θα τη σταματήσει.... Όπως όλοι ;)

όντως τώρα τα διάβασα τα παρακάτω μηνύματα.

Κάπου δοκιμασμένα για να μη τσονταρουμε συνέχεια στη φόρτιση ξέρουμε?

η εθνική έχει βγάλει τίποτα?

Η λύση είναι να βγάλεις χρεωστική.

Η οποία μάλιστα σου δίνεται δωρεάν με το άνοιγμα του λογαριασμού, να συμπληρώσω...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Η οποία μάλιστα σου δίνεται δωρεάν με το άνοιγμα του λογαριασμού, να συμπληρώσω...

και επανέρχομαι στο θέμα της εθνικής όπου έχω λογαριασμό,ξέρουμε αν έχει τέτοιου είδους κάρτες διαθέσιμες πλέον?

δεν την παλευω στις τράπεζες καθόλου,μόνο στην σκέψη να περάσω από όλες με πιάνει πονοκέφαλος:O

και επανέρχομαι στο θέμα της εθνικής όπου έχω λογαριασμό,ξέρουμε αν έχει τέτοιου είδους κάρτες διαθέσιμες πλέον?

δεν την παλευω στις τράπεζες καθόλου,μόνο στην σκέψη να περάσω από όλες με πιάνει πονοκέφαλος:O

Η Εθνική έχει Maestro η οποία δεν κάνει για χρήση στο internet.

Φιλαράλι αν τελικά την κάνεις την βόλτα που λες στην τράπεζα κάνε μας μια σ'υνοψη εδώ για να ξέρουμε.

έχω μια prepaid από κύπρου αλλά τώρα που μπήκε στην πειραιώς θέλει χρεωση 2 ευρώ σε κάθε φόρτιση,δεν συμφέρει καθόλου πλέον.

Ναι θέλει εγώ έβαλα Πειραιώς τελικά. ..Βέβαια δεν μου πήραν 2 ευρώ ούτε για τις επόμενες 3 φορτίσεις όπως μου είπε ο τύπος που μου την εκδοσε. ..

Ναι θέλει εγώ έβαλα Πειραιώς τελικά. ..Βέβαια δεν μου πήραν 2 ευρώ ούτε για τις επόμενες 3 φορτίσεις όπως μου είπε ο τύπος που μου την εκδοσε. ..

Γιατί δεν μας ακούς? ;)

Πήγες για προσφορές και δεν βρήκες ούτε μία ; Μα δεν πήγες σε χρεωστική.

Πήγες για προσφορές και δεν βρήκες ούτε μία ; Μα δεν πήγες σε χρεωστική.

θα πω μονο αυτο...η γυναικα μου πηγε...:D