theo1973 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι ακριβώς λέει σε εκείνο το μήνυμα θα καταλάβεις. Αφορά παροχή εξουσιοδότησης για μια λειτουργία κατά την οποία μπορεί το Paypal τραβάει λεφτά κατευθείαν από το συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό σου για αγορές που κάνεις. Στην Ελλάδα δεν λειτουργεί όμως καθώς εδώ δίνουμε αναγκαστικά πάγια εντολή στην τράπεζα για να πληρώνει και όχι σε ιδιώτες να τραβάνε μόνοι τους. Απλά το αγνοείς και δεν ασχολείσαι ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Γειά σας να κάνω μια ερώτηση; Έχω καταχωρήσει τρεις χρεωστικές κάρτες στο PayPal (διαφορετικών τραπεζών). Σε λίγες ημέρες θα γίνει αυτόματη ανανέωση ετήσιας συνδρομής μου για το office της Microsoft. Εάν η πρώτη κάρτα που φαίνεται σαν κύρια δεν έχει χρήματα τη συγκεκριμένη ημέρα αλλά έχουν οι άλλες δύο, θα γίνει κανονικά η χρέωση ή θα πρέπει να φροντίσω να υπάρχουν χρήματα στην κύρια κάρτα; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Άλλαξε την κάρτα, και όρισε κύρια αυτήν που έχει χρήματα, μέχρι να γίνει η πληρωμή και μετά, αλλάζεις πάλι, αν το θέλεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Άλλαξε την κάρτα, και όρισε κύρια αυτήν που έχει χρήματα, μέχρι να γίνει η πληρωμή και μετά, αλλάζεις πάλι, αν το θέλεις.πως αλλάζεις την κυρία κάρτα όμως; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Αν θυμάμαι καλά στην σελίδα που βλέπεις τις κάρτες , κανείς κλικ σε μία από αυτές και σου δίνει επιλογή για edit , delete , make primary . Το τελευταίο εννοείται δεν το γράφει εάν κάνεις κλικ στην προεπιλεγμένη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 πως αλλάζεις την κυρία κάρτα όμως; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πολλές φορές έχει δοθεί μόνο σε αυτό το τόπικ: https://www.paypal.com/signin?returnUri=https%3A%2F%2Fwww.paypal.com%2Fcgi-bin%2Fwebscr%3fcmd%3d_profile%2dcredit%2dcard%2dnew%2dclickthru%26flag_from_account_summary%3d1%26nav%3d0%2e3%2e2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Πολλές φορές έχει δοθεί μόνο σε αυτό το τόπικ: https://www.paypal.com/signin?returnUri=https%3A%2F%2Fwww.paypal.com%2Fcgi-bin%2Fwebscr%3fcmd%3d_profile%2dcredit%2dcard%2dnew%2dclickthru%26flag_from_account_summary%3d1%26nav%3d0%2e3%2e2αυτό το ξέρω. ΕΠΊΣΗΜΟ τρόπο στο ΝΈΟ site PayPal όμως;; αυτό που γράφεις είναι το ΠΑΛΙΌ site Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 αυτό το ξέρω. ΕΠΊΣΗΜΟ τρόπο στο ΝΈΟ site PayPal όμως;; αυτό που γράφεις είναι το ΠΑΛΙΌ site Δεν έχει σημασία αν φαίνονται οι κάρτες στην παλιά έκδοση, αφού από εκεί μπορείς να αλλάξεις την primary κάρτα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 αυτό το ξέρω. ΕΠΊΣΗΜΟ τρόπο στο ΝΈΟ site PayPal όμως;; αυτό που γράφεις είναι το ΠΑΛΙΌ site Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν υπάρχει τρόπος στο νέο site. Επειδή είναι "παλιό" το site δεν σου κάνει η λύση που σου έδωσα; Ε μην την εφαρμόζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ελαβα ένα email από paypal το οποιο με καλει να ενημερωσω τα προγράμματα περιηγησης στο ιντερνετ μεσω των οποιων χρησιμοποιω το paypal προκειμενου να συνεχίσω να εχω προσβαση. Είναι λογικο αυτό ή είναι καμια μουφα μειλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Έλεγξε τον αποστολέα του μηνύματος, για να δεις αν στάλθηκε από το paypal, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν στάλθηκε από εκεί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Από το Paypal είναι . Το έλιαβα και εγώ. Δεν έχει καμμία παραπομπή άρα δεν πρόκειται για απόπειρα ψαρέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Σημείωση: πως να επιλέξετε να κάνει τη μετατροπή των χρημάτων η τράπεζα ή το paypal Όταν κάνουμε login στο paypal πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις (το γρανάζι πάνω δεξιά) και κατά σειρά πηγαίνουμε: Payments, Manage Pre-approved payments, Set available funding sources, Conversion Options Δεν βρίσκω το Set Available funding sources. Άλλαξε το design/UI; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αν βρήκες το Pre-approved payments, το Set available ... είναι δεξιά στο πινακάκι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Δεν υπάρχει τρόπος στο νέο site. Επειδή είναι "παλιό" το site δεν σου κάνει η λύση που σου έδωσα; Ε μην την εφαρμόζεις...ναι βρε ευχαριστούμε απλά η τσαντίλα μου πήγαινε προς την PayPal όχι σε εσένα. Δεν έχει σημασία αν φαίνονται οι κάρτες στην παλιά έκδοση, αφού από εκεί μπορείς να αλλάξεις την primary κάρτα.ναι αλλά είναι ένα θέμα που στο νέο σαιτ δεν μπορείς να αλλάξεις την βασική κάρτα. τους το έχουμε γράψει αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι μερικές εφαρμογές πχ wind, COSMOTE, ΔΕΝ σε "περνάνε" απ το σαιτ της PayPal στο βήμα που επιλέγεις την κάρτα απ την οποία θα πληρώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Αν βρήκες το Pre-approved payments, το Set available ... είναι δεξιά στο πινακάκι. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... παρά μόνο τα παρακάτω: https://1drv.ms/f/s!AhX3qKiFnMMPr-Byh49H8fG0ZaGAow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Στην επιλογή "Pre-approved payments" πατάς το Manage pre-approved payments" και στη νέα καρτέλα εμφανίζεται ένα πινακάκι και πάνω δεξιά υπάρχει η επιλογή "Set available ...". Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 (edited) Το 1ο από αυτά που ανέβασες είναι το σωστό 1ο βήμα. Εκεί θα πατήσεις το "Manage pre-approved payments" Θα εμφανιστεί η καρτέλα "My pre-approved payments" Στο πινακάκι της καρτέλας, στα δεξιά, υπάρχει σύνδεσμος "Set Available Funding Sources" και το πατάς Θα εμφανιστεί η καρτέλα "Manage Funding Sources" με τις κάρτες που έχεις συνδέσει και σε κάθε μια, δεξιά, υπάρχει σύνδεσμος "Conversion Options". Θα πατήσεις το σύνδεσμο και θα εμφανιστεί η καρτέλα "Conversion Options" για τη συγκεκριμένη κάρτα. Εκεί θα επιλέξεις το "Bill me ......" Edited June 24, 2018 by Vasileios διαγραφή παραπομπής Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Επειδή από μια γρήγορη αναζήτηση στο νήμα δε βρήκα κάτι σχετικό, θα ήθελα μία βοήθεια. 8/6/2018 προσέθεσα μια χρεωστική της Eurobank, έκανα το γνωστό verification /confirm με το 1,5 ευρώ που επιστράφηκε σε τρεις μέρες. Ωστόσο στο λογαριασμό μου της efg - με τον οποίον είναι συνδεδεμένη η εν λόγω χρεωστική -από την ίδια ημερομηνία και μετά φαίνεται δεσμευμένο 1 δολάριο = 0,85 ευρώ. Ξέρετε τι μπορεί να είναι? Μιλώντας πριν από λίγο με την τράπεζα, μου είπαν ότι το ποσό θα λογιστεί 13 Ιουλίου 2018. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Επειδή από μια γρήγορη αναζήτηση στο νήμα δε βρήκα κάτι σχετικό, θα ήθελα μία βοήθεια. 8/6/2018 προσέθεσα μια χρεωστική της Eurobank, έκανα το γνωστό verification /confirm με το 1,5 ευρώ που επιστράφηκε σε τρεις μέρες. Ωστόσο στο λογαριασμό μου της efg - με τον οποίον είναι συνδεδεμένη η εν λόγω χρεωστική -από την ίδια ημερομηνία και μετά φαίνεται δεσμευμένο 1 δολάριο = 0,85 ευρώ. Ξέρετε τι μπορεί να είναι? Μιλώντας πριν από λίγο με την τράπεζα, μου είπαν ότι το ποσό θα λογιστεί 13 Ιουλίου 2018. Υπενθυμίζω ότι η Eurobank χρεώνει 2% προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Μα δεν πρόκειται για αγορά. Το 0.85€/1$ φαίνεται δεσμευμένο από to ίδιο το PayPal. Στο μήνυμα 9683 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7275718#post7275718 διάβαζω: "... Το 0.89 ειναι για να ελεχξει το paypal αν δουλευει η καρτα.“ Μήπως είμαι κι εγώ σ' αυτή την περίπτωση? Μάλλον πρόκειται για αυτή την περίπτωση(?) : https://www.paypal-community.com/t5/Fees-Archive/Why-was-I-charged-1-dollar-by-Paypal/td-p/138465 Edited June 28, 2018 by lzrs21lz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπέρα παιδια, να κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει παρακαλω να μου απαντησει. Θελω να τυπωσω από το paypal μια συναλλαγή που εκανα από το banggood γιατι μαλλον θα τη χρειαστω για το τελωνειο για να τους δειξω το ποσον που πληρωσα, και μολις παταω απο το paypal να τη τυπωσω, μου βγαζει εδώ και 3 μερες συνεχεια, Internal server error, και το προσπαθω συνεχεια ολο αυτό το μυνημα μου βγαζει, κι όχι τιποτε άλλο, αλλα αν μου ζητησουν απο το τελωνειο αποδεικτικο πληρωμης δε θα μπορεσω να τους το στειλω, και δε θα ξερω τι να κανω μετα. Παρακαλω πολύ, οποιος ξερει τι μπορει να συμβαινει η αν συμβαινει και σε αλλον η μονο σε μενα, να μου το πει, ευχαριστω πολύ για την οποια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπέρα παιδια, να κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει παρακαλω να μου απαντησει. Θελω να τυπωσω από το paypal μια συναλλαγή που εκανα από το banggood γιατι μαλλον θα τη χρειαστω για το τελωνειο για να τους δειξω το ποσον που πληρωσα, και μολις παταω απο το paypal να τη τυπωσω, μου βγαζει εδώ και 3 μερες συνεχεια, Internal server error, και το προσπαθω συνεχεια ολο αυτό το μυνημα μου βγαζει, κι όχι τιποτε άλλο, αλλα αν μου ζητησουν απο το τελωνειο αποδεικτικο πληρωμης δε θα μπορεσω να τους το στειλω, και δε θα ξερω τι να κανω μετα. Παρακαλω πολύ, οποιος ξερει τι μπορει να συμβαινει η αν συμβαινει και σε αλλον η μονο σε μενα, να μου το πει, ευχαριστω πολύ για την οποια απαντηση1)Print screen δεν κάνει? 2)Έχει το banggood στις λεπτομέρειες παραγγελίας την επιλογή download invoice 3)Γιατι δεν τυπώνεις το mail που σου έστειλε το PayPal όταν πληρωσες. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) 1)Print screen δεν κάνει? 2)Έχει το banggood στις λεπτομέρειες παραγγελίας την επιλογή download invoice 3)Γιατι δεν τυπώνεις το mail που σου έστειλε το PayPal όταν πληρωσες. Καλησπέρα φιλε μου και ευχαριστω για την απαντηση, το download invoice του banggood δεν το παιρνουν υπ οψιν, το εστειλε ενας φιλος μου πριν 2 βδομάδες και του ειπαν θελουν μονο του PayPal, δυστηχως δεν κρατησα το email του paypal που μου εστειλε, γιατι δεν περιμενα ότι δεν θα μπορω να το τυπωσω, γιατι παλιοτερα δεν ειχα ποτε τετοιο πρόβλημα. Edit: Print screen αυτό λεω, δεν κανει, και το εκανα παμπολλες φορες, βγαζει παντα αυτό το μυνημα: Internal server error Edited July 9, 2018 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Με priority direct mail ή άλλη μέθοδο αποστολής, σταμάτησαν το δέμα σου στο τελωνείο; Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts