pektis7 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Παιδιά έκανα μια αγορά από eBay πριν 3 μήνες και επειδή ακόμα δεν έχει έρθει αυτό που αγόρασα ζήτησα refund. Ο πωλητής λέει πως το PayPal δεν τον αφήνει να κάνει refund γιατί έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα της συναλλαγής. Παίζει κάτι τέτοιο ή κάνει τον Κινέζο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι δεν μπορεί. Απλά άνοιξε dispute και περίμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά προσπαθώ από χτες να κάνω την πρώτη μου αγορά στο ebay μέσω paypal και την ώρα που επιλέγω επιλογή πληρωμής με paypal βάζω τα στοιχεία μου και δεν φορτώνει ποτέ το verifying your information!!! Έχω βάλει την κάρτα μου στο paypal (Cosmote prepaid Mastercard είναι) έχω μέσα ήδη 2 ευρώ και το προϊόν που θέλω να πάρω κάνει 0.80 λεπτά!! Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποίος ασχοληθεί!! Και σε μενα παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Κολλάει στην οθονη verifying your information και δεν προχωραει. Ειμαι μελος απο το 2008 εχω κανει verify και εχω αγορασει απειρες φορες. Επισης μεσω της σελιδας του paypal μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου.... Καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Και σε μενα παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Κολλάει στην οθονη verifying your information και δεν προχωραει. Ειμαι μελος απο το 2008 εχω κανει verify και εχω αγορασει απειρες φορες. Επισης μεσω της σελιδας του paypal μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου.... Καμια ιδεα???Εγώ δεν έχω ξανακάνει αγορά και νόμιζα ότι έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος!! Έστειλα στην paypal email να δω τι γίνεται μόλις τώρα και θα ενημερώσω αύριο με το τι παίζεται!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εγώ δεν έχω ξανακάνει αγορά και νόμιζα ότι έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος!! Έστειλα στην paypal email να δω τι γίνεται μόλις τώρα και θα ενημερώσω αύριο με το τι παίζεται!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως είναι πολύ μικρό το υπόλοιπο που μένει και δημιουργεί πρόβλημα; Επίσης Έχεις κάνει την κάρτα verified στο PayPal; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μα δεν μπαινει καν στο σαιτ για να φανει αν υπαρχει υπολοιπο (που στη δικη μου περιπτωση δεν παιζει). Το συστημα κολλάει στην οθονη εισαγωγης από το ebay στο paypal. Εγω βεβαια εχω χρονια τον λογαριασμο και εχω κανει και verification και πολλες αγορες μεχρι και πριν από λιγοτερο από μηνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μήπως είναι πολύ μικρό το υπόλοιπο που μένει και δημιουργεί πρόβλημα; Επίσης Έχεις κάνει την κάρτα verified στο PayPal; Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΈχω μέσα στο λογαριασμό 2 ευρώ και θέλω να πάρω ένα πράγμα που κάνει 0.80 λες να είναι χαμηλο; Επίσης έκανα confirm την κάρτα μου με τον 4ψηφιο κωδικό που στέλνει 1.50 ευρώ και πρέπει να βάλω τον κωδικό μετά το PP*XXXX!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έχω μέσα στο λογαριασμό 2 ευρώ και θέλω να πάρω ένα πράγμα που κάνει 0.80 λες να είναι χαμηλο; Επίσης έκανα confirm την κάρτα μου με τον 4ψηφιο κωδικό που στέλνει 1.50 ευρώ και πρέπει να βάλω τον κωδικό μετά το PP*XXXX!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έκανες confirm, δεν χάνεις τίποτα να προσθέσεις 5€ μέσα για σιγουριά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Καλημέρα παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω και μπορει να φανει πολύ ασχετη, αν και εχω κανει πολλες φορες αγορες από κινα, πρωτη φορα μου συμβαινει αυτό και ειλικρινα δε ξερω ακριβως πως να το κανω. Εκανα τις προαλλες μια αγορα από alliexpress, εχω κανει πολλες αγορες, μια αγορα μου τελευταια δεν την παρελαβα και περασε το χρονικο οριο για να κανω dispute, στελνω στον πωλητη μυνημα, και μου λεει να του δωσω το λογαριασμο μου του paypal για να μου κανει εκει την επιστροφή χρηματων γιατι μεσω alliexpress περασε το χρονικο οριο και δεν μπορει να μου επιστρεψει εκει τα χρηματα. Και τωρα η κουτη ερωτηση που όμως πρωτη φορα μου συμβαινει γι αυτό δε ξερω.. Πως ακριβως να δωσω το λογαριασμο μου του paypal στον πωλητη του alliexpress που μου τον ζηταει για να μου κανει επιστροφή στο paypal? Ειλικρινα αυτό πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω τι να του δωσω που μου λεει να του δωσω τον λογαριασμο μου του paypal. Συγνωμη για την χαζη ερωτηση αν είναι, αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε αυτό στις τοσες αγορες που εχω κανει. Οποιος ξερει να μου απαντησει ειλικρινα θα του ημουν υπόχρεος, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Καλημέρα παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω και μπορει να φανει πολύ ασχετη, αν και εχω κανει πολλες φορες αγορες από κινα, πρωτη φορα μου συμβαινει αυτό και ειλικρινα δε ξερω ακριβως πως να το κανω. Εκανα τις προαλλες μια αγορα από alliexpress, εχω κανει πολλες αγορες, μια αγορα μου τελευταια δεν την παρελαβα και περασε το χρονικο οριο για να κανω dispute, στελνω στον πωλητη μυνημα, και μου λεει να του δωσω το λογαριασμο μου του paypal για να μου κανει εκει την επιστροφή χρηματων γιατι μεσω alliexpress περασε το χρονικο οριο και δεν μπορει να μου επιστρεψει εκει τα χρηματα. Και τωρα η κουτη ερωτηση που όμως πρωτη φορα μου συμβαινει γι αυτό δε ξερω.. Πως ακριβως να δωσω το λογαριασμο μου του paypal στον πωλητη του alliexpress που μου τον ζηταει για να μου κανει επιστροφή στο paypal? Ειλικρινα αυτό πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω τι να του δωσω που μου λεει να του δωσω τον λογαριασμο μου του paypal. Συγνωμη για την χαζη ερωτηση αν είναι, αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε αυτό στις τοσες αγορες που εχω κανει. Οποιος ξερει να μου απαντησει ειλικρινα θα του ημουν υπόχρεος, ευχαριστω Απλα δίνεις το e-mail που εχεις για να μπαίνεις στο paypal και εκείνος θα σε στειλει τα χρηματα στο balance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εχει το alliexpress paypal?? Αν πληρωσες με pp τα λεφτα επιστρεφονται απο κει που φυγανε,δηλαδη αν πληρωσες με ππ και τραβηχτηκαν απο καρτα ,στην καρτα θα ξαναμπουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Εχει το alliexpress paypal?? Αν πληρωσες με pp τα λεφτα επιστρεφονται απο κει που φυγανε,δηλαδη αν πληρωσες με ππ και τραβηχτηκαν απο καρτα ,στην καρτα θα ξαναμπουνεΚάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι πωλητές το υποστηρίζουν αλλά είναι ελάχιστοι. Δεν νομίζω να μιλάει για τέτοια περίπτωση το παιδί πάντως. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Απλά το e-mail θα δώσεις. Τίποτα άλλο. Θα σου στείλει τα χρήματα εκεί. Ακόμα και αν δεν έχεις paypal . Οπότε θα λάβεις ένα e-mail με οδηγίες για να ανοίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Απλά το e-mail θα δώσεις. Τίποτα άλλο. Θα σου στείλει τα χρήματα εκεί. Ακόμα και αν δεν έχεις paypal . Οπότε θα λάβεις ένα e-mail με οδηγίες για να ανοίξεις. Σ ευχαριστω πολύ φιλε μου για την απαντηση. Όταν λες το email θα του στειλω, εννοεις το email που εδωσα στο paypal για να κανω εγγραφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ακριβώς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ακριβώς αυτό. Σ ευχαριστω παρα πολύ. Το σκεφτηκα ότι ισως ηταν αυτό, αλλα δε μου ειχε ξανατυχει ποτε, και δεν ημουν σιγουρος μην κανω και κατι που δεν επρεπε κι ολας. Και παλι σ ευχαριστω για την απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Φίλος μου είχε κάνει παραγγελία από το GB με Chronopost, το οποίο κόλλησε στην Γαλλία (έλεγε insufficient documents). Κάναμε claim, το PayPal κατάλαβε (λανθασμένα) όμως ότι κόλλησε στο τελωνείο μας, και να στείλουμε επίσημα έγγραφα από το τελωνείο και κάτι τέτοια. Εν τω μεταξύ το tracking ανανεώθηκε και το δέμα γυρίζει στο Gearbest. Το θέμα είναι ότι στο resolution center πρέπει μέχρι αύριο να ανεβάσει ο άλλος τα "αποδεικτικά", και δεν έχει επιλογή να αφήσει comment ή κάτι τέτοιο. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Έχω μέσα στο λογαριασμό 2 ευρώ και θέλω να πάρω ένα πράγμα που κάνει 0.80 λες να είναι χαμηλο; Επίσης έκανα confirm την κάρτα μου με τον 4ψηφιο κωδικό που στέλνει 1.50 ευρώ και πρέπει να βάλω τον κωδικό μετά το PP*XXXX!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενας τροπος να ξεπεράσεις το πρόβλημα είναι να κανεις την διαδικασια μεσω του ebay.com.AU. Από εκει δεχεται και την πληρωμη κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Χαίρετε, 1. Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να συνδέσει τον ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό του με το paypal ώστε να κάνει ανάληψη του paypal balance σε τοπικό ελληνικό λογαριασμό (eurobank με ενδιαφέρει) 2. Μπορείς να κάνεις ανάληψη το usb paypal balance σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό συναλλάγματος (usd), ώστε να αποταμιεύσεις συνάλλαγμα εντός ελλάδας; 3. Προσπαθώ να κάνω confirm τον τραπεζικό μου λογαριασμό της eurobank αλλά μου δείχνει ότι είναι "CHECKING" και όχι "SAVINGS". Παίζει ρόλο αυτό; 4. Μήπως αποτυγχάνω να confirmάρω τον ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό μου στο paypal λόγω των capital control; 5. Όταν μπαίνω στο paypal, στο σημείο που μου δείχνει τον λογαριασμό μου, έχει μια επιλογή για DIRECT DEBIT του ελληνικού τραπεζικού λογαριασμού (απευθείας χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού και όχι της κάρτας, με σκοπό τις αγορές). Το χρησιμοποιεί κανένας; Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; Προσφέρεται κανονικό αυτή τη στιγμή ή είναι μπλοκαρισμένο και το έχουν εκεί για διακοσμητικούς λόγους; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 1. Ναι, με χρέωση προμήθειας γιατί η τράπεζα βλέπει την πράξη σαν εισερχόμενο έμβασμα 2. Όχι (προφανώς εννοείς usd και όχι usb) 3. Σωστό είναι, δεν παίζει ρόλο 4. Όχι, γράψε αναλυτικά τι κάνεις Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Να σε "εκμεταλλευτώ λίγο" γιατί βλέπω ότι είσαι γνώστης 1. Έδωσα εντολή για confirm του ελληνικού eurobank (EUR) τραπεζικού λογαριασμού μου στο paypal και μου έβγαλε μήνυμα ότι θα στείλουν 2 μικρά deposits (ώστε να τα καταχωρήσω μετά στο paypal και να αποδείξω ότι είμαι ο κάτοχος του λογαριασμού). Απλά πρέπει να περιμένω τώρα ώστε να δω τα 2 αυτά deposits; 2. Δεν θα υπάρξει fee για εισερχόμενο έμβασμα γι' αυτά τα 2 test deposits κατά το confirmation του paypal (που θα οδηγήσει στο να εξανεμιστούν); 3. Μπορώ να δηλώσω στον ίδιο λογαριασμό paypal και ΚΥΠΡΙΑΚΟ (EUR) λογαριασμό ταμιευτηρίου εκτός από ελληνικό; 4. Την υπηρεσία DIRECT DEBIT που χρεώνεται απευθείας ο ελληνικός τραπεζικός λογαριασμός στο paypal, την χρησιμοποιεί κανένας; Είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα; (Παλιά θυμάμαι δεν ήταν, αλλά σήμερα που μπήκα, μου την έβγαλε ως διαθέσιμη και την ενεργοποίησα μάλιστα). Να είσαι καλά (ή και ό,ποιος άλλος ξέρει να με βοηθήσει) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Να σε "εκμεταλλευτώ λίγο" γιατί βλέπω ότι είσαι γνώστης 1. Έδωσα εντολή για confirm του ελληνικού eurobank (EUR) τραπεζικού λογαριασμού μου στο paypal και μου έβγαλε μήνυμα ότι θα στείλουν 2 μικρά deposits (ώστε να τα καταχωρήσω μετά στο paypal και να αποδείξω ότι είμαι ο κάτοχος του λογαριασμού). Απλά πρέπει να περιμένω τώρα ώστε να δω τα 2 αυτά deposits; 2. Δεν θα υπάρξει fee για εισερχόμενο έμβασμα γι' αυτά τα 2 test deposits κατά το confirmation του paypal (που θα οδηγήσει στο να εξανεμιστούν); 3. Μπορώ να δηλώσω στον ίδιο λογαριασμό paypal και ΚΥΠΡΙΑΚΟ (EUR) λογαριασμό ταμιευτηρίου εκτός από ελληνικό; 4. Την υπηρεσία DIRECT DEBIT που χρεώνεται απευθείας ο ελληνικός τραπεζικός λογαριασμός στο paypal, την χρησιμοποιεί κανένας; Είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα; (Παλιά θυμάμαι δεν ήταν, αλλά σήμερα που μπήκα, μου την έβγαλε ως διαθέσιμη και την ενεργοποίησα μάλιστα). Να είσαι καλά (ή και ό,ποιος άλλος ξέρει να με βοηθήσει) 1-2) Απλα περιμενεις να φτασουν τα εμβασματα.Οι τραπεζες χρεώνουν (Οι περισσότερες) για ποσα πανω απο 15 ευρω εξοδα εισερχόμενου εμβάσματος και λόγου οτι το ποσό θα είναι μικρο δεν θα εχεις καποια χρέωση. 3)Οπως γνωρίζω δεν δέχεται το PayPal IBAN αλλης χωρας απο αυτης που εχεις δηλώσει στον λογαριασμο. Μάλλον με ενα e-mail στο support να στο περάσουν. 4) Εγω που δοκιμασα να το ενεργοποιησω στον λογαριασμο μου με εβγαζε το σφαλμα ''Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.'' οποτε μαλλον δεν δουλευει ακομα στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 OK, ευχαριστώ Πάντως εμένα μου έχουν ενεργοποιήσει το direct debit Bank: Eurobank Ergasias S.A. Direct Debit Instruction View Accepted Υπάρχει κάποιος άλλος που να το έχει αυτό; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 3)Οπως γνωρίζω δεν δέχεται το PayPal IBAN αλλης χωρας απο αυτης που εχεις δηλώσει στον λογαριασμο. Μάλλον με ενα e-mail στο support να στο περάσουν. Άπό πότε ισχύει τέτοιο πράγμα; Κανονικότατα έχω συνδεδεμένους και λειτουργούν και Γερμανικό (Ν26) και Μαλτέζικο (Leupay) λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Άπό πότε ισχύει τέτοιο πράγμα; Κανονικότατα έχω συνδεδεμένους και λειτουργούν και Γερμανικό (Ν26) και Μαλτέζικο (Leupay) λογαριασμούς. Χμμμ πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες... οπότε στο ΊΔΙΟ paypal account μπορείς να έχεις τραπεζικούς λογαριασμούς από διάφορες χώρες και να κινείς χρήμα από 'δω και από κει... Γερμανικός λογαριασμός, κυπριακός λογαριασμός, ελληνικός λογαριασμός.... μου βάζεις ωραίες ιδέες για να γλιτώνω fees και .... cap 1ta1 c0n t rο1s ... μην επεκταθούμε καλύτερα για προφανείς λόγους Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts