Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι μαστερκαρντ... δείτε τι γράφει στις κινήσεις λογ/σμού, τα 1,5 € + 1,5 € είναι δυο φορές "τραβηγμένα"...

:worry::worry::worry:

IMG_20171021_094108.jpg

Τό έχω ξανακάνει, αλλά τόσο αναποδιά δεν μου έχει ξανατύχει...

τη Δευτέρα θα πάω εγω στην τράπεζα να ρωτήσω τον υπάλληλο γιατί δεν λέει την αιτιολογία PP.

Επικαιροποιημένος λογ/σμός και έτοιμος προς χρήση είχαν πει όταν πέρασε ο φίλος για τσεκ αν είναι "ok" :confused:

Στο ΑΤΜ δεν θα δεις τον 4ψηφιο κωδικό.

Θα τον δεις στις συναλλαγές στο e-banking (εάν έχεις) ή θα στον πουν τηλεφωνικά.

Αφού έχεις ΕΤΕ, κάλεσε στο 2104848484

βρε παιδια..ενας φιλος μου εβαλε στο πορτοφολι της paypal χρηματα..πως μπορω να τα μεταφερω στην συνδεδεμενη καρτα που εχω στο paypal για να παω στο atm και να τα παρω?

βρε παιδια..ενας φιλος μου εβαλε στο πορτοφολι της paypal χρηματα..πως μπορω να τα μεταφερω στην συνδεδεμενη καρτα που εχω στο paypal για να παω στο atm και να τα παρω?

Δεν μπορούν να μεταφερθούν σε κάρτα, μόνο σε συνδεδεμένο ΙΒΑΝ

Δεν μπορούν να μεταφερθούν σε κάρτα, μόνο σε συνδεδεμένο ΙΒΑΝ

η καρτα που εχω συνδεδεμενη στο paypal ειναι χρεωστικη..εχει IBAN..

Η κάρτα είναι συνδεδεμένη με ΙΒΑΝ, δεν είναι λογαριασμός ΙΒΑΝ.

Μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) μπορούν να μεταφερθούν χρήματα από το balance και η τράπεζα σε χρεώνει προμήθεια 3-4€ για εισερχόμενο έμβασμα.

Η κάρτα είναι συνδεδεμένη με ΙΒΑΝ, δεν είναι λογαριασμός ΙΒΑΝ.

Μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) μπορούν να μεταφερθούν χρήματα από το balance και η τράπεζα σε χρεώνει προμήθεια 3-4€ για εισερχόμενο έμβασμα.

σ ευχαριστω που βοηθας αλλα μαλλον δεν σου δινω εγω να καταλαβεις...τραπεζικο λογαριασμο εχω με βιβλιαριο και καρτα..

Και ξαναλέω, αν συνδέσεις στο paypal τον λογαριασμό που λες, μπορείς να μεταφέρεις μόνο σ' αυτόν τα χρήματα που έχεις στο balance.

Δεν πάνε στην κάρτα.

Και ξαναλέω, αν συνδέσεις στο paypal τον λογαριασμό που λες, μπορείς να μεταφέρεις μόνο σ' αυτόν τα χρήματα που έχεις στο balance.

Δεν πάνε στην κάρτα.

τελος παντων ..μπορω να τα μεταφερω σε αλλο λογαριασμο που δεν ειναι συνδεδεμενος στο paypal? της μισθοδοσίας μου?

Μπορείς να συνδέσεις στο paypal όποιον λογαριασμό θέλεις.

Τι θέλεις να πεις με το "τέλος πάντων;

Μπορείς να συνδέσεις στο paypal όποιον λογαριασμό θέλεις.

Τι θέλεις να πεις με το "τέλος πάντων;

θελω να πω οτι δεν καταλαβα πως να το κανω με τον λογαρισμο που εχω ηδη στο paypal :)

μπορεις να μου πεις βημα βημα πως να το κανω με τον αλλο λογαριασμο?

ευχαριστω

a) Κάνε Κλίκ στο Wallet.

β) Κάνε κλίκ στο link account. Έτσι προσθέτεις τα στοιχεία του νέου σου λογαριασμού

γ) πάλι από το wallet κλίκ στο withdraw funds.

δ) Επιλέγεις τον λογαριασμό στον οποίον θα τα στείλεις.

a) Κάνε Κλίκ στο Wallet.

β) Κάνε κλίκ στο link account. Έτσι προσθέτεις τα στοιχεία του νέου σου λογαριασμού

γ) πάλι από το wallet κλίκ στο withdraw funds.

δ) Επιλέγεις τον λογαριασμό στον οποίον θα τα στείλεις.

σ ευχαριστω παρα πολυ...το εκανα.λογικα αυριο θα ενφανιστουν ε? και παλι 1000 ευχαριστω

τι κάνουμε όταν μέσα από εφαρμογές πχ της f2g όταν πας να κάνεις ανανέωση υπολοίπου μέσω PayPal ΔΕΝ σου δίνει την δυνατότητα που έχεις από πισι να επιλέξεις από ποια κάρτα του λογαριασμού PayPal θα πληρώσεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι κάνουμε όταν μέσα από εφαρμογές πχ της f2g όταν πας να κάνεις ανανέωση υπολοίπου μέσω PayPal ΔΕΝ σου δίνει την δυνατότητα που έχεις από πισι να επιλέξεις από ποια κάρτα του λογαριασμού PayPal θα πληρώσεις;

οκ..ευχαριστω πολυ

Αν θυμάμαι καλά, μιας και έχω αρκετό καιρό να ανανεώσω F2G μέσω της εφαρμογής, σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις κάρτα. Πρόσφατα που χρησιμοποίησα την εφαρμογή e-food και πλήρωσα μέσω PayPal, μου έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξω την κάρτα πληρωμής.

Αν βαλω τωρα καρτα εθνικης τραπεζας (χρεωστική μαστερκαρντ), θα ερθει αμεσως ο κωδικός στο e banking?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Όταν συνδέσεις την κάρτα και σε χρεώσει το 1,50€, μπορείς να δεις στο e-banking τον 4ψηφιο στις χρεώσεις της κάρτας

Και βέβαια γίνεται αν βάλεις άμεσα τον κωδικό στο paypal.

Η χρεωση, επομενως και ο 4ψηφιος αριθμος, θα φανει στο e-banking σου εντος 48ωρων.

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η χρέωση γίνεται άμεσα και όχι σε 48 ώρες.

Όπως χρεώνεσαι άμεσα την κάθε αγορά που κάνεις, έτσι γίνεται γίνεται και με τη χρέωση του paypal.

Άμεσα γίνεται αν έχεις ebanking το βλέπεις. Αν πας στην τράπεζα σου λένε 2-3 μέρες επειδή έχουν πολύ δουλειά
No root->No problem

Η χρέωση γίνεται άμεσα και όχι σε 48 ώρες.

Όπως χρεώνεσαι άμεσα την κάθε αγορά που κάνεις, έτσι γίνεται γίνεται και με τη χρέωση του paypal.

Θα φανει εγραψα και οχι θα γινει...Ναι η χρεωση γινεται αμεσα οπως και η αφαιρεση του ποσου αλλα εμενα στο e-banking εμφανιστηκε εντος 48ωρου το αναλυτικο της χρεωσης και ο 4ψηφιος.

Ισως ειναι αναλογα την τραπεζα.

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by NickTSPre