Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κεράκι αναψες;

Αυτο δεν σημενει οτι θα γινει η πληρωμη

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Χωρις paypal και pandawill είναι ζειν επικινδύνως..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

:lol:

Κακος εισαι βρε...........αλλα εχεις ενα δικαιο.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

εν τελει λεω να παραγγειλω απο vickmall με κανονικη διαδκασια paypal.τι λετε?καποοιος μου ειπε οτι λειτουργησε!

Αμήν! Αυτό να κανεις. (και τα επόμενα μηνύματα στο θέμα με αγορές απο Κίνα)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εμβασμα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό στον λογαριασμό της PayPal σε γερμανική τράπεζα και σε 1-2 εργάσιμες τα λεφτά είναι στο balance. το προτιμώ από το να κάνω 2ο λογαριασμό PayPal.

Καλη χρονιά σε όλους! Πως κανεις το εμβασμα σε λογαριασμο της paypal στη Γερμανια;

μέσω winbank Πειραιώς έστειλα το εμβασμα. άμα πας στην σελίδα της PayPal εκεί στο top up in a few days έχει της πληροφορίες του λογαριασμού που πρέπει να στείλεις. μέχρι 500€ το μήνα μπορούμε να στείλουμε εξωτερικό χωρίς δικαιολογητικά και τέτοια. την θεωρώ την πιο εύκολη λύση για αγορές πλέον απέξω.

μέσω winbank Πειραιώς έστειλα το εμβασμα. άμα πας στην σελίδα της PayPal εκεί στο top up in a few days έχει της πληροφορίες του λογαριασμού που πρέπει να στείλεις. μέχρι 500€ το μήνα μπορούμε να στείλουμε εξωτερικό χωρίς δικαιολογητικά και τέτοια. την θεωρώ την πιο εύκολη λύση για αγορές πλέον απέξω.

Ναι πραγματι. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα χρηματα εμφανιζονται στο balance του paypal μετα απο δυο εργασιμες ημερες.

μόνο άμα βρεις κάτι σε προσφορά δεν βολεύει. τώρα για κάτι που έχεις κανονισμενο να αγοράσεις, να περιμένεις 1-2 μέρες παραπάνω δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

μόνο άμα βρεις κάτι σε προσφορά δεν βολεύει. τώρα για κάτι που έχεις κανονισμενο να αγοράσεις, να περιμένεις 1-2 μέρες παραπάνω δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Έκανα το γνωστό κόλπο με το request και μου κράτησε στα 2.9€,0.45€ fee.Είναι τόσο ρε παιδιά;

Βέβαια πιστεύω πως μετά που θα κάνω αγορά μέσω δεν θα έχει κάποια προμήθεια,σωστά;

Με το Request κρατάει προμήθεια το paypal 3,4%+0,35.

Στις αγορές σε συνάλλαγμα από το balance θα σου χρεώνει τη δική του ισοτιμία που είναι η χειρότερη για τον αγοραστή.

Με το Request κρατάει προμήθεια το paypal 3,4%+0,35.

Στις αγορές σε συνάλλαγμα από το balance θα σου χρεώνει τη δική του ισοτιμία που είναι η χειρότερη για τον αγοραστή.

Δηλαδή αν η αγορά δεν είναι σε € αλλά σε άλλο νόμισμα,θα έχω πάλι προμήθεια;

Αυτή η προμήθεια είναι για να φορτώσεις το balance μέσω Request Money.

Όταν κάνεις αγορές με το balance σε συνάλλαγμα, το paypal κάνει υποχρεωτικά τη μετατροπή με τη δική του ισοτιμία. Δεν πληρώνεις προμήθεια αλλά χρεώνεσαι την ισοτιμία του που είναι χειρότερη από εκείνη της τράπεζας.

Αυτή η προμήθεια είναι για να φορτώσεις το balance μέσω Request Money.

Όταν κάνεις αγορές με το balance σε συνάλλαγμα, το paypal κάνει υποχρεωτικά τη μετατροπή με τη δική του ισοτιμία. Δεν πληρώνεις προμήθεια αλλά χρεώνεσαι την ισοτιμία του που είναι χειρότερη από εκείνη της τράπεζας.

Ενώ παλιά που βάζαμε την κάρτα είχαμε καλύτερη ισοτιμία επειδή βάζαμε να κάνει την μετατροπή η τράπεζα;Αλλά πληρώναμε και ένα 2% εχτρα (Πειραιως)

Άλλη διαδικασία να αγοράζεις με κάρτα (μπορείς και σήμερα αλλά με κίνδυνο να μην περνάει) και άλλη με το balamce, που αγοράζεις οτιδήποτε και από οποιονδήποτε πωλητή δέχεται paypal.

Κάθε διαδικασία έχει τα υπέρ και τα κατά.

Σε ότι αφορά στην προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα, μόνο η ΕΤΕ δεν κρατάει προμήθεια (ακόμη).

Άλλη διαδικασία να αγοράζεις με κάρτα (μπορείς και σήμερα αλλά με κίνδυνο να μην περνάει) και άλλη με το balamce, που αγοράζεις οτιδήποτε και από οποιονδήποτε πωλητή δέχεται paypal.

Κάθε διαδικασία έχει τα υπέρ και τα κατά.

Σε ότι αφορά στην προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα, μόνο η ΕΤΕ δεν κρατάει προμήθεια (ακόμη).

Μπορώ κάπου να δω τις ισοτιμίες του paypal και των ελληνικών τραπεζών;

Στο paypal τη βρίσκεις στο Profile/My Money/Paypal Balance/Currencies.

Οι τράπεζες χρησιμοποιούν τις ισοτιμίες των οργανισμών (Visa/MasterCard) που εκδίδουν τις κάρτες.

Τι ισοτιμίες τους θα τις βρεις στα αντίστοιχα links που έχω γράψει στο σχετικό κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου.

Καλησπερα και καλη χρονια.Ο αδελφος μου μολις εκανε τωρα στο paypal λογαριασμο και προσθεσε την πιστωτικη του.Μπορει να μου στειλει λεφτα στον δικο μου paypal balance με το (send money).ευχαριστω.

Να λογαριάζεις 2-3 μέρες.

Εργασιμες ...

Εγώ με send money σε 1 δευτερόλεπτο έχω τα χρήματα κανονικά στο balance του άλλου λογαριασμού τι 3 μέρες λέτε. Άμεσα μπαίνουν τα χρήματα.

Εγώ με send money σε 1 δευτερόλεπτο έχω τα χρήματα κανονικά στο balance του άλλου λογαριασμού τι 3 μέρες λέτε. Άμεσα μπαίνουν τα χρήματα.

Το αυτο και απο εμενα......αμεσα γινεται η μεταφορα παιδια......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......