Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

oλα τα eurowarehouse κωστα εχουν πολυυυ ποιο ακριβες τιμες σε συνολο μαζι μετα μεταφορικα στο σπιτιτι σε 5 μερες

από την κινα που κανει αγνωστο ποσο χρονο το ξαιρεις πιστευω

εγω εγραψα τι εκανα για να μην νομιζει καποιος ότι στελνω πελατες σε συγγεκριμενο μαγαζι :p

oλα τα eurowarehouse κωστα εχουν πολυυυ ποιο ακριβες τιμες σε συνολο μαζι μετα μεταφορικα στο σπιτιτι σε 5 μερες

από την κινα που κανει αγνωστο ποσο χρονο το ξαιρεις πιστευω

εγω εγραψα τι εκανα για να μην νομιζει καποιος ότι στελνω πελατες σε συγγεκριμενο μαγαζι :p

Καλα ναι δεν διαφωνω,δεν νομιζω να αγορασει καποιος απο εκει.:)

Αλλα ειμαστε και εκτος.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλημέρα

μου κάνανε refund αλλά τα λεφτά δεν έχουν φανεί στον τραπεζικό λογαριασμό μου για ποιο λόγο?

Ποτε στο εκαναν?Γιατι περνει απο 2 εως και 5 μερες...Σπανια και 10 μερες(Εργασιμες)

Ποτε στο εκαναν?Γιατι περνει απο 2 εως και 5 μερες...Σπανια και 10 μερες(Εργασιμες)

πριν 2-3 μέρες.επίσης στο paypal στο status μου λέει ότι τα λεφτά από το refund μεφέρθηκαν στην κάρτα.

η κάρτα είναι χρεωστική.επίσης πήγα στην τράπεζα και στις κινήσεις μου φαίνονται μόνο οι κινήσεις λογαριασμού του Οκτωμβρίου.

και το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι παραπάνω από το υπόλοιπο που δείχνει.δηλάδή να περιμένω κάποιες μέρες?

ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι παραπάνω από το υπόλοιπο που δείχνει.

Η συναλλαγή είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Φυσικό είναι, τη Δευτέρα λογικά θα περάσει στις κινήσεις του λογαριασμού.

ξερει κανεις πως "λεμε" στο paypal να τραβηξει πρωτα απο την καρτα και μετα απο το balance?
With great power, comes great responsibility...

ξερει κανεις πως "λεμε" στο paypal να τραβηξει πρωτα απο την καρτα και μετα απο το balance?

Για να τραβήξει από κάρτα ενώ έχεις χρήματα στο balance, θα πρέπει να η αγορά να είναι σε διαφορετικό νόμισμα από αυτό που έχεις ως primary στο balance και να έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις την μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει η τραπεζα/καρτα.

The day is my enemy, the night my friend

Για να τραβήξει από κάρτα ενώ έχεις χρήματα στο balance, θα πρέπει να η αγορά να είναι σε διαφορετικό νόμισμα από αυτό που έχεις ως primary στο balance και να έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις την μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει η τραπεζα/καρτα.

εχω euro στο balance, ενω η αγορα θα γινει σε $ (banggood) και primary καρτα εχω της revolut οπου εχω επιλεξει να κανει την μετατροπη η revolut.... προχωραω καλα?

With great power, comes great responsibility...

εχω euro στο balance, ενω η αγορα θα γινει σε $ (banggood) και primary καρτα εχω της revolut οπου εχω επιλεξει να κανει την μετατροπη η revolut.... προχωραω καλα?

Αν έχεις ορισει το primary νομισμα € στο balance, καλά προχωράς. Κανονικά όταν προχωρησεις την αγορά πρέπει να σου βγάλει η πληρωμή να γίνει από την revolut.

καλημέρα

μου κάνανε refund αλλά τα λεφτά δεν έχουν φανεί στον τραπεζικό λογαριασμό μου για ποιο λόγο?

Εμενα μου εχουν κανει τους τελευταιους δυο μηνες σε δυο συναλλαγες 12+ μερες (ημερολογιακες).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Στον λογαριασμο μου εχω λινκ 2 καρτες και 2 λογ/σμους.Καρτες Μια αλφαμπανκ και μια πειραιως και το ιδιο με τους λογαριασμους.Εχω ανοιξει εδω και ενα μηνα λογαριασμο σε γερμανικη τραπεζα εχω παρει καρτες κτλ κτλ μπορω να λινκαρω επισης τον γερμανικο λογαριασμο μαζι με τους ελληνικους στο paypal?

Οταν εχουμε balance σε € και θελουμε να πληρώσουμε κάποιο προιόν σε $ συμφέρει να γυρισουμε το primary σε δολαρια?
No root->No problem

Στον λογαριασμο μου εχω λινκ 2 καρτες και 2 λογ/σμους.Καρτες Μια αλφαμπανκ και μια πειραιως και το ιδιο με τους λογαριασμους.Εχω ανοιξει εδω και ενα μηνα λογαριασμο σε γερμανικη τραπεζα εχω παρει καρτες κτλ κτλ μπορω να λινκαρω επισης τον γερμανικο λογαριασμο μαζι με τους ελληνικους στο paypal?

Ναι μπορεις.

Οταν εχουμε balance σε € και θελουμε να πληρώσουμε κάποιο προιόν σε $ συμφέρει να γυρισουμε το primary σε δολαρια?

Δε συμφέρει και τόσο αλλα τι άλλο να κάνεις αν δεν μπορείς να τραβήξεις λεφτά απο κάρτα;

Δεν κερδίζεις κάτι με αυτό γιατί η μετατροπή θα γίνει πάλι με την ισοτιμία του PayPal, όπως συμβαίνει και αν πληρώσεις κάποιο προϊόν σε $ ενώ στο balance έχεις ευρώ. Και κάθε φορα που αλλάζει η ισοτιμία θα αλλάζει ανάλογα και το πόσο στο balance. Αυτό που συμφέρει αν οι αγορές σου είναι γενικά σε $, είναι να γυρίσεις το primary σε $ και την επόμενη φορά που θα μεταφέρεις λεφτά στο balance να στείλεις $, οπότε η μετατροπή της ισοτιμίας θα γίνει από την τράπεζα που είναι πιο συμφέρουσα. Με αυτό τον τρόπο δεν σε ενδιαφέρει πλέον η ισοτιμία του PayPal.

Δε συμφέρει και τόσο αλλα τι άλλο να κάνεις αν δεν μπορείς να τραβήξεις λεφτά απο κάρτα;

Δεν κερδίζεις κάτι με αυτό γιατί η μετατροπή θα γίνει πάλι με την ισοτιμία του PayPal, όπως συμβαίνει και αν πληρώσεις κάποιο προϊόν σε $ ενώ στο balance έχεις ευρώ. Και κάθε φορα που αλλάζει η ισοτιμία θα αλλάζει ανάλογα και το πόσο στο balance. Αυτό που συμφέρει αν οι αγορές σου είναι γενικά σε $, είναι να γυρίσεις το primary σε $ και την επόμενη φορά που θα μεταφέρεις λεφτά στο balance να στείλεις $, οπότε η μετατροπή της ισοτιμίας θα γίνει από την τράπεζα που είναι πιο συμφέρουσα. Με αυτό τον τρόπο δεν σε ενδιαφέρει πλέον η ισοτιμία του PayPal.

Ευχαριστω παιδια!

No root->No problem

Εστω οτι στελνω δολλαρια στο paypal με την μεθοδο request.

1)Αν χρησιμοποιησω εθνικη θα χρεωθω κατι παραπανω απ τα χρηματα που θα στειλω?

2) ιδια ερωτηση για πειραιως

3) ιδια ερωτηση για αλφα μπανκ

απ οτι θυμαμαι 3,4 % και 0.90 καθε φορα

Από τα χρήματα που θα στείλεις δεν θα χρεώσεις κάτι παραπάνω από την τράπεζα, απλώς στο balance τελικά θα μπουν λιγότερα από αυτά που θα στείλεις λόγω των κρατήσεων του paypal που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.

οκ, περα απο αυτο?

γιατι ειχα κανει μια συναλλαγη σε ελληνικο καταστημα με καρτα της πειραιως και ειχε κρατησει προμηθεια ιντερνετ(κατι τετοιο εγραφε)

απ οτι θυμαμαι 3,4 % και 0.90 καθε φορα

Στην πραγματικότητα, η προμήθεια του paypal είναι 3,4%+0,35 για κάθε μεταφορά.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ, περα απο αυτο?

γιατι ειχα κανει μια συναλλαγη σε ελληνικο καταστημα με καρτα της πειραιως και ειχε κρατησει προμηθεια ιντερνετ(κατι τετοιο εγραφε)

Άλλη η προμήθεια της τράπεζας στη μετατροπή συναλλάγματος και άλλο η προmήθεια του paypal στη μεταφορά με request.

Πιο πάνω έγραψες ότι αγόρασες από ελληνικό κατάστημα με κάρτα και η τράπεζα σου κράτησε προμήθεια.