drdedus Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 ok μόλις πέρασε η alpha amex premium με paypal στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Απο ποια χωρα για ebay? εγω μονο απο united kindom μπόρεσα... Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μπορούμε και πριν την πληρωμή OK, ευχαριστώ! Σε τι διαφέρει η primary κάρτα από τη μη primary? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 OK, ευχαριστώ! Σε τι διαφέρει η primary κάρτα από τη μη primary? Οταν εχεις μια καρτα primary, οταν θας πας να πληρωσεις κατι μεσω paypal θα εχει προεπιλεγμενη την εκαστοτε καρτα (primary) για πληρωμη. Αυτο μπορεις να το αλλαξεις και γενικα να διαλεξεις μηπως θελεις απο αλλη καταχωρημενη καρτα που εχεις να τραβηξει τα λεφτα. Δεν έχει καποια αλλη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ Fot1s! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 εκτος απο τα παραπάνω κατα λάθος χτες έβγαλα την amex από το paypal. 1 λοιπόν μετα από επικοινωνία με το paypal μου είπαν ότι η χρέωση είναι δοκιμαστική και δεν προχωράει η αν προχωρήσει στα γυρνάει αργότερα.... για να δούμε. 2 η amex στην alpha φαίνεται οτι δεν μπόρεσε να προστεθεί ξανά επειδή ειναι τα cc. Εγώ πιστεύω οτι το paypal δεν με άφησε. Το paypal αργότερα είπε ότι επειδή έγιναν πολλές προσπάθειες να μπει ξανά η κάρτα το νούμερο αυτό δεν μπορεί ποτε και με την καμια να προστεθεί σε οποιοδήποτε paypal και η μόνη λύση είναι Αλλαγή καρτας. Δοκιμαστικές χρεώσεις έγιναν στην Alpha Visa μου. Έμειναν για 5-10 λεπτά στις εκκρεμείς συναλλαγές και εξαφανίστηκαν. Σύνδεσα την πιστωτική ΑΜΕΧ μου τον Αύγουστο. Πήρα μάλιστα 2 κωδικούς επιβεβαίωσης επειδή ο πρώτος άργησε να έρθει. Μάλλον κάποιο παροδικό πρόβλημα δεν σε άφησε να την προσθέσεις στο λογαριασμό σου. Ίσως έχει σχέση με το παρακάτω... ΠΡΟΣΟΧΗ Μετα από άπειρες αγορές τους τελευταίου μήνες με την AMEXpremium να πω οτι χτες με 3 διαφορετικά paypal και με 3 διαφορετικές amex premium ηταν η πρώτη μερα που δεν προχώρησαν οι αγορές. Εγιναν πολλές δοκιμές σε κινεζομαγαζα και ebay. ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Πριν 2 ώρες έκανα αγορά $16 απο το FastTech. Σαν να ξεμπλόκαρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 για να το εξαντλήσουμε όσο γίνεται το θεμα να ρωτήσω αν καποιος έχει αφαιρέσει μια καρτα και να την έχει ξαναπροσθεσει αμέσως η καποια άλλη στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 για να το εξαντλήσουμε όσο γίνεται το θεμα να ρωτήσω αν καποιος έχει αφαιρέσει μια καρτα και να την έχει ξαναπροσθεσει αμέσως η καποια άλλη στιγμη? Το έκανα όταν άρχισαν τα CC με δύο πιστωτικές της Alpha. Δεν ζήτησε νέα επιβεβαίωση για την κάρτα. Μάλλον είχε κρατήσει τα στοιχεία της, παρά την διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μετα απο ποση ωρα, αφου σου εχουν κανει restore το λογαριασμο μπορεις να αγορασεις ξανα; Χτες προσπαθουσα με αγγλικο pp να αγορασω κατι, κ το pp μου μπλοκαρε το λογαριασμο γιατι φοβηθηκαν λεει οτι ηταν compromised. Εκανα verify με ανεβασμα id κ πριν 2-3 ωρες ηρθε μνμ οτι ειμαι restored. Εχω προσπαθησει να αγορασω παλι error. Κ μαζι τους που μιλησα, καμια ακρη δεν εβγαλα! Γγκρρρ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Συγνωμη βρε παιδια και την αστεια ερωτηση αλλα εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω την ασφαλεια (κανοντας Dispute) του PAYPAL (ευτυχως), οποτε αν μπορει καποιος να με ενημερωσει, οι 45 ημερες προθεσμια ισχυει η γινανε 180? :O Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ναι εδώ και μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω να βάλω στο balance μου κάποια χρήματα.... Αν στείλω πχ. 80 ευρώ σένα φίλο μου.... Μπορεί να μου τα ξανά στείλει? Και τι χρέωση θα έχουμε... Ευχαριστώ Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω να βάλω στο balance μου κάποια χρήματα.... Αν στείλω πχ. 80 ευρώ σένα φίλο μου.... Μπορεί να μου τα ξανά στείλει? Και τι χρέωση θα έχουμε... Ευχαριστώ Μπορεις να το κανεις.Τα στελνεις και μετα στα στελνει πισω.Η χρεωση θα ειναι για 80 ευρω 3,07 ευρω.Αυτη η χρεωση θα γινει αφου στειλεις τα χρηματα.Μετα μεταφορα απο balance σε balance γινετε δωρεαν οποτε μονο τα 3.07 θα χρεωθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 3€ ποπο. Δεν ειναι και λιγα. Βασικα πρεπει πχ να εχω 83.07 στην κάρτα? Λογικα ναι ε? Και το ποσό που κραταει ειναι 3 ευρω οσα και χρήματα να στειλεις? Ευχαριστώ φιλε... Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Φίλος μου έστειλε στο balance μου κάποια χρήματα, απο λάθος δικόμου έδωσα λάθος εμαιλ γίνεται ανάκληση απο τον φίλο μου και πώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Για να μου πει κάποιος προσθεσα την κάρτα revolut στο paypal πως την κάνω κύρια κάρτα αυτή κ δευτερεύουσα την άλλη της Πειραιώς? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 3€ ποπο. Δεν ειναι και λιγα. Βασικα πρεπει πχ να εχω 83.07 στην κάρτα? Λογικα ναι ε? Και το ποσό που κραταει ειναι 3 ευρω οσα και χρήματα να στειλεις? Ευχαριστώ φιλε... 3,4% του ποσού, σύν €0,35 80x3,4%=2,72 +0,35 ------------------- [b]€3,07[/b] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Για να μου πει κάποιος προσθεσα την κάρτα revolut στο paypal πως την κάνω κύρια κάρτα αυτή κ δευτερεύουσα την άλλη της Πειραιώς?Πας add or edit debit card, επιλέγεις την revolut και πατάς στο set primary. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπερα παιδια εκανα το κολπο με το send money και εβαλα τα λεφτα στο καινουργιο λογαριασμο που εφτιαξα και οχι στον παλιο που ειχα γτ επρεπε να συνδεσω και μια καρτα κατι που δεν ειχα αλλη.παρειγκειλα απο ebay κανονικα μεσω balance πειραζει ομως που ο λογαριασμος δεν ειναι verified?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπερα παιδια εκανα το κολπο με το send money και εβαλα τα λεφτα στο καινουργιο λογαριασμο που εφτιαξα και οχι στον παλιο που ειχα γτ επρεπε να συνδεσω και μια καρτα κατι που δεν ειχα αλλη.παρειγκειλα απο ebay κανονικα μεσω balance πειραζει ομως που ο λογαριασμος δεν ειναι verified?? Ευχαριστω Όχι, έτσι κάνουμε πολλοί νομίζω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Ωραια ευχαριστω φιλεε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Στο PayPal app πως μπορούμε να βάλουμε να κάνουμε login με κινητό και pin αντί για email και password? Το έχει σαν option στα settings της εφαρμογής αλλά για να δουλέψει πρέπει να έχεις ορίσει από πριν ένα pin μέσα από το σάιτ του PayPal. Δεν το βρίσκω όμως που είναι. Edited October 30, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οι χρεώσεις για μεταφορά χρημάτων από πρωτευον καρτα σε δευτερευον ειναι ειναι ιδια... Οπως πχ. Να στειλω εγω σε ενα φιλο..? Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά πήγα να ρωτήσω στη eurobank για να βγάλω κάρτα για paypal αλλά μου είπαν οτι λόγω των capital controls δε μπορούν να μου κάνουν νεο λογαριασμό, οπότε έχω μείνει μόνο σην επιλογή της εθνικής. Στην εθνική έχω μια ΕθνοCash Plus Maestro, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν έχουν κάρτες που συνεργάζονται με paypal, τι χαρτιά χρειάζομαι κλπ. Αυτό που δε ξέρω και θέλω να ρωτήσω εσάς είναι αν μπορώ να κάνω συναλλαγή με το vickmall.com μέσω paypal απο κάποια κάρτα της εθνικής, και ποιά θα είναι αυτή η κάρτα; Χρεωστική Debit Mastercard? Πιστωτική go Mastercard? Πιστωτική go Visa? ποιά;;;; Υ: Συγνώμη αλλά είμαι λίγο(πολύ) άσχετος σε αυτά :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 To σίγουρο είναι οτι το PayPal δεν δέχεται Maestro. Απο εκεί και πέρα, Visa και Mastercard είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts