Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και 21 μερες ε..;

Οι χρεωσεις ποσο ειναι; Δλδ στα 100€ τι σου κραταει το ebay? Παντως για απλο listing δεν εχεις χρεωση..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ναι.

Αλλά προσοχή, αν εισαι καινουργιος πωλητής μπορεί να κανουν κ 21 ημερες να γινουν διαθέσιμα!

Επίσης, υπαρχουν καποιοι αγοραστές που μπορούν να βάλουν σαν προυποθεση οτι τα λεφτά αου θα είναι διαθέσιμα μολις παραλάβουν το προιον που τους εστειλες.

Γενικότερα εχουν κ τα δύο κρατήσεις από κάθε πώληση όπως κ όρια αγγελιών/ποσού ανά μήνα..

Την επιλογή να είναι διαθέσιμα τα χρήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος που την έχει; Τόσα χρόνια ψωνίζω και δεν το έχω δει ποτέ αυτό.

Guest margarita12
Εγώ μόλις τώρα δεν μπόρεσα να αγοράσω από το eBay. Μου βγάζει μήνυμα να βάλω άλλη κάρτα. Αυτό βγάζει και σε εσάς όταν δεν την δέχεται;

ακριβως αυτο!

Και 21 μερες ε..;

Οι χρεωσεις ποσο ειναι; Δλδ στα 100€ τι σου κραταει το ebay? Παντως για απλο listing δεν εχεις χρεωση..

Οι χρεώσεις είναι διαφορετικές ανάλογα με την χώρα στην οποία βάζεις την Πώληση , αλλά και το είδος

Δες εδώ για το COM http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html

Για το .De http://pages.ebay.de/help/sell/fees.html

Για το co.uk http://sellercentre.ebay.co.uk/introduction-ebay-fees

αγορα απο ebay,τζιφος! Τωρα πως μερικοι αγοραζετε κανονικα δεν το καταλαβαινω...

Το ιδιο δεν μπορω να καταλαβω κι εγω. Με alpha visa πιστωτικη καθε μερα προσπαθω αλλα τζιφος. Μιλαω για paypal αλλα και σε αλλα site που κανεις απλα χρηση πιστωτικης οπως aliexpress παλι με κοβει. Και μιλαμε για καρτα που την εχω χρονια και εχει δωσει πολλα χιλιαρικα στο παρελθον μεσω paypal

μόλις τώρα αγορά 25$ από vickmall μέσω ππ χωρίς balance χρεωστική Πειραιώς.ηρθε άμεσα και το μειλ επιβαιβεωσης από ππ

μόλις τώρα και δεύτερη αγορά από vickmall αλλά 22$ με τον ίδιο τρόπο.

εν το μεταξύ είχα ρυθμίσει το ππ την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα από όταν έκανα το λογαριασμό μου και άλλαξε μόνο του.το παρατήρησα μόλις έκανα την πρώτη αγορά και το άλλαξα ξανά για την δεύτερη.πως άλλαξε μόνο του έχει συμβεί σε άλλον;μου έφαγε κάτι ψιλά με την ισοτιμία του 1.08 ενώ η δεύτερη αγορά που το πήρα πρέφα και το άλλαξα είναι με την τρέχουσα ισοτιμία της τράπεζας

Edited by dimitris_789

Προσπάθησα σήμερα με ππ και webbuy αλλά τπτ επίσης με χρήση χρεωστικης Πειραιώς τπτ. Το ποσό μικρό από bangood

μόλις τώρα αγορά 25$ από vickmall μέσω ππ χωρίς balance χρεωστική Πειραιώς.ηρθε άμεσα και το μειλ επιβαιβεωσης από ππ

εν το μεταξύ είχα ρυθμίσει το ππ την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα από όταν έκανα το λογαριασμό μου και άλλαξε μόνο του.το παρατήρησα μόλις έκανα την πρώτη αγορά και το άλλαξα ξανά για την δεύτερη.πως άλλαξε μόνο του έχει συμβεί σε άλλον;μου έφαγε κάτι ψιλά με την ισοτιμία του 1.08 ενώ η δεύτερη αγορά που το πήρα πρέφα και το άλλαξα είναι με την τρέχουσα ισοτιμία της τράπεζας

Και σε εμένα άλλαξε μόνο του και με ξέσκισε...

Πήρα 3 κινητά και έφαγα καπέλο 15 ευρώ μαζί με την προμήθεια...

Πάλι καλά που μου έιχε δώσε κουπόνι το vickmall.

Και σε εμένα άλλαξε μόνο του και με ξέσκισε...

Πήρα 3 κινητά και έφαγα καπέλο 15 ευρώ μαζί με την προμήθεια...

Πάλι καλά που μου έιχε δώσε κουπόνι το vickmall.

Εγω πάντως δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά... στην τελευταία αγορά που έκανα, 230 δολάρια, έβαλα να κάνει την μετατροπή η τράπεζα αλλά γλίτωσα μόλις 2 ευρώ σε σχέση με paypal...

Λίγα είναι τα €2; Ξέρεις τι παίρνεις απο τους κινέζους με αυτά; :lol:

Εμένα δεν μου έκανε τέτοια "κόλπα". USD έπαιρνε πριν, USD παίρνει και τώρα.

Πως το αλλαξες;

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Την επιλογή να είναι διαθέσιμα τα χρήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος που την έχει; Τόσα χρόνια ψωνίζω και δεν το έχω δει ποτέ αυτό.

+111111111

Καινούργια κάρτα prepaid στην πειραιώς μπορώ να βγάλω;;

ναι μπορεις, ανετα.

With great power, comes great responsibility...

Πας paypal--->profile--->my money--->my preapproved

payments--->update--->set availiable founding

sources--->conversion options--->bill me in the currency

listed--->submit και είσαι οκ

Αγορά χθες από amazon.co.uk (~40€) με debit της Πειραιώς. Όλα καλά, σήμερα μάλιστα έγινε και dispatched.

129026.png?1640591734

τι ειναι αυτο το νουμερο?

εξηγησε το να το καταλαβουμε κι εμεις οι ασχετοι.

Δεν ισχύει παιδιά για όλες τις χώρες..

π.χ. Εγώ που έχω αγγλικό paypal όταν αγοράζω από ebay τις έχω αυτές τις επιλογές.

Το ελληνικό ειναι ακόμα πολύ πίσω ..

Οπότε κ αν καποιος αγοραστής ειναι από αγγλία λογου χάρη κ πάρει κατι από σας μπορεί να επιλεξει αυτο τον τροπο.

Υ.Γ. Δε ξερω για ποιες αλλες χωρες ισχύει, αλλά φαντάζομαι για τις "προχωρημένες" ισχύει!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

προσπαθεια για αγορα απο banggood 54$ μεσω PP και χρηση eurobank visa, ακυρο!!!!
With great power, comes great responsibility...