Roid_rage Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Και 21 μερες ε..; Οι χρεωσεις ποσο ειναι; Δλδ στα 100€ τι σου κραταει το ebay? Παντως για απλο listing δεν εχεις χρεωση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Ναι. Αλλά προσοχή, αν εισαι καινουργιος πωλητής μπορεί να κανουν κ 21 ημερες να γινουν διαθέσιμα! Επίσης, υπαρχουν καποιοι αγοραστές που μπορούν να βάλουν σαν προυποθεση οτι τα λεφτά αου θα είναι διαθέσιμα μολις παραλάβουν το προιον που τους εστειλες. Γενικότερα εχουν κ τα δύο κρατήσεις από κάθε πώληση όπως κ όρια αγγελιών/ποσού ανά μήνα.. Την επιλογή να είναι διαθέσιμα τα χρήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος που την έχει; Τόσα χρόνια ψωνίζω και δεν το έχω δει ποτέ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εγώ μόλις τώρα δεν μπόρεσα να αγοράσω από το eBay. Μου βγάζει μήνυμα να βάλω άλλη κάρτα. Αυτό βγάζει και σε εσάς όταν δεν την δέχεται; ακριβως αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Και 21 μερες ε..; Οι χρεωσεις ποσο ειναι; Δλδ στα 100€ τι σου κραταει το ebay? Παντως για απλο listing δεν εχεις χρεωση.. Οι χρεώσεις είναι διαφορετικές ανάλογα με την χώρα στην οποία βάζεις την Πώληση , αλλά και το είδος Δες εδώ για το COM http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html Για το .De http://pages.ebay.de/help/sell/fees.html Για το co.uk http://sellercentre.ebay.co.uk/introduction-ebay-fees Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 αγορα απο ebay,τζιφος! Τωρα πως μερικοι αγοραζετε κανονικα δεν το καταλαβαινω... Το ιδιο δεν μπορω να καταλαβω κι εγω. Με alpha visa πιστωτικη καθε μερα προσπαθω αλλα τζιφος. Μιλαω για paypal αλλα και σε αλλα site που κανεις απλα χρηση πιστωτικης οπως aliexpress παλι με κοβει. Και μιλαμε για καρτα που την εχω χρονια και εχει δωσει πολλα χιλιαρικα στο παρελθον μεσω paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καινούργια κάρτα prepaid στην πειραιώς μπορώ να βγάλω;; Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) μόλις τώρα αγορά 25$ από vickmall μέσω ππ χωρίς balance χρεωστική Πειραιώς.ηρθε άμεσα και το μειλ επιβαιβεωσης από ππ μόλις τώρα και δεύτερη αγορά από vickmall αλλά 22$ με τον ίδιο τρόπο. εν το μεταξύ είχα ρυθμίσει το ππ την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα από όταν έκανα το λογαριασμό μου και άλλαξε μόνο του.το παρατήρησα μόλις έκανα την πρώτη αγορά και το άλλαξα ξανά για την δεύτερη.πως άλλαξε μόνο του έχει συμβεί σε άλλον;μου έφαγε κάτι ψιλά με την ισοτιμία του 1.08 ενώ η δεύτερη αγορά που το πήρα πρέφα και το άλλαξα είναι με την τρέχουσα ισοτιμία της τράπεζας Edited September 20, 2015 by dimitris_789 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vara1000 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Προσπάθησα σήμερα με ππ και webbuy αλλά τπτ επίσης με χρήση χρεωστικης Πειραιώς τπτ. Το ποσό μικρό από bangood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 μόλις τώρα αγορά 25$ από vickmall μέσω ππ χωρίς balance χρεωστική Πειραιώς.ηρθε άμεσα και το μειλ επιβαιβεωσης από ππ μόλις τώρα και δεύτερη αγορά από vickmall αλλά 22$ με τον ίδιο τρόπο. εν το μεταξύ είχα ρυθμίσει το ππ την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα από όταν έκανα το λογαριασμό μου και άλλαξε μόνο του.το παρατήρησα μόλις έκανα την πρώτη αγορά και το άλλαξα ξανά για την δεύτερη.πως άλλαξε μόνο του έχει συμβεί σε άλλον;μου έφαγε κάτι ψιλά με την ισοτιμία του 1.08 ενώ η δεύτερη αγορά που το πήρα πρέφα και το άλλαξα είναι με την τρέχουσα ισοτιμία της τράπεζας Και σε εμένα άλλαξε μόνο του και με ξέσκισε... Πήρα 3 κινητά και έφαγα καπέλο 15 ευρώ μαζί με την προμήθεια... Πάλι καλά που μου έιχε δώσε κουπόνι το vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγώ με πιστωτική Πειραιώς τίποτα ακόμα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Και σε εμένα άλλαξε μόνο του και με ξέσκισε... Πήρα 3 κινητά και έφαγα καπέλο 15 ευρώ μαζί με την προμήθεια... Πάλι καλά που μου έιχε δώσε κουπόνι το vickmall. Εγω πάντως δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά... στην τελευταία αγορά που έκανα, 230 δολάρια, έβαλα να κάνει την μετατροπή η τράπεζα αλλά γλίτωσα μόλις 2 ευρώ σε σχέση με paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Λίγα είναι τα €2; Ξέρεις τι παίρνεις απο τους κινέζους με αυτά; :lol: Εμένα δεν μου έκανε τέτοια "κόλπα". USD έπαιρνε πριν, USD παίρνει και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 μόλις τώρα αγορά 25$ από vickmall μέσω ππ χωρίς balance χρεωστική Πειραιώς.ηρθε άμεσα και το μειλ επιβαιβεωσης από ππ μόλις τώρα και δεύτερη αγορά από vickmall αλλά 22$ με τον ίδιο τρόπο. εν το μεταξύ είχα ρυθμίσει το ππ την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα από όταν έκανα το λογαριασμό μου και άλλαξε μόνο του.το παρατήρησα μόλις έκανα την πρώτη αγορά και το άλλαξα ξανά για την δεύτερη.πως άλλαξε μόνο του έχει συμβεί σε άλλον;μου έφαγε κάτι ψιλά με την ισοτιμία του 1.08 ενώ η δεύτερη αγορά που το πήρα πρέφα και το άλλαξα είναι με την τρέχουσα ισοτιμία της τράπεζας Πως το αλλαξες; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Την επιλογή να είναι διαθέσιμα τα χρήματα μετά την παραλαβή του προϊόντος που την έχει; Τόσα χρόνια ψωνίζω και δεν το έχω δει ποτέ αυτό. +111111111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καινούργια κάρτα prepaid στην πειραιώς μπορώ να βγάλω;; ναι μπορεις, ανετα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πας paypal--->profile--->my money--->my preapproved payments--->update--->set availiable founding sources--->conversion options--->bill me in the currency listed--->submit και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 ναι μπορεις, ανετα. Ωραία, με γειά μου :) Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 +111111111 Δεν μας απαντάει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 +111111111 τι ειναι αυτο το νουμερο? εξηγησε το να το καταλαβουμε κι εμεις οι ασχετοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εννοεί ότι συμφωνεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αγορά χθες από amazon.co.uk (~40€) με debit της Πειραιώς. Όλα καλά, σήμερα μάλιστα έγινε και dispatched. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 τι ειναι αυτο το νουμερο? εξηγησε το να το καταλαβουμε κι εμεις οι ασχετοι. Δεν ισχύει παιδιά για όλες τις χώρες.. π.χ. Εγώ που έχω αγγλικό paypal όταν αγοράζω από ebay τις έχω αυτές τις επιλογές. Το ελληνικό ειναι ακόμα πολύ πίσω .. Οπότε κ αν καποιος αγοραστής ειναι από αγγλία λογου χάρη κ πάρει κατι από σας μπορεί να επιλεξει αυτο τον τροπο. Υ.Γ. Δε ξερω για ποιες αλλες χωρες ισχύει, αλλά φαντάζομαι για τις "προχωρημένες" ισχύει! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 προσπαθεια για αγορα απο banggood 54$ μεσω PP και χρηση eurobank visa, ακυρο!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 αγορα απο to2c με προπληρωμενη visa πειραιως και ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αγορά από vickmall τα μισά τα τράβηξε από το balance και τα άλλα μισά από Visa pireus bank :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts