sv2evs Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αυτο ειναι οταν το paypal πηγε να τραβιξει τα λεφτα απο την καρτα σου και δεν ειταν επιτιχης και σου βγαζει το Denied.Δεν τραβηξε τα λεφτα οποτε δεν υπαρχουν χρηματα να τα παρεις πισω! Από την τράπεζα μου είπαν οτι υπαρχει ενα δεσμευμένο πόσο 5€ μάλλον ειναι αυτο; Αφού δεν υπαρχει γιατι φαίνεται δεσμευμένο; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Από την τράπεζα μου είπαν οτι υπαρχει ενα δεσμευμένο πόσο 5€ μάλλον ειναι αυτο; Αφού δεν υπαρχει γιατι φαίνεται δεσμευμένο; Αν η αγορα που εκανες ειναι 5 ευρω αξιας τοτε υπηρχε προβλημα στην μεταφορα.Τα χρηματα θα επιστραφουν πισω στην καρτα τοτε σε 3-5 εγρασιμες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Αν η αγορα που εκανες ειναι 5 ευρω αξιας τοτε υπηρχε προβλημα στην μεταφορα.Τα χρηματα θα επιστραφουν πισω στην καρτα τοτε σε 3-5 εγρασιμες μερες απο την προσπάθεια που έκανα, ανέφερα ήδη ότι η ημερομηνία έχει περάσει..θα περιμένω να δω τι θα γίνει κλείνωντας ο μήνας και αν όχι θα επικοινωνήσω πάλι με την τράπεζα να δω αν είναι ακόμα δεσμευμένο το ποσό...γιατί επιχείρησα να αγοράσω μια μπαταρία κινητού ενώ είχα βάλει χρήματα, τώρα τι έγινε ακριβώς δεν ξέρω και θέλω να καταλάβω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ΚΑθε φορα που βάζω τα στοιχεία μου πεταει αυτο το μήνυμα "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-3004." Δε ξέρω τι να κανω και βιαζομαι επειδή θα λήξει και o κωδικος για το oneplus one :worry::worry: http://prntscr.com/61grkr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ΚΑθε φορα που βάζω τα στοιχεία μου πεταει αυτο το μήνυμα "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-3004." Δε ξέρω τι να κανω και βιαζομαι επειδή θα λήξει και o κωδικος για το oneplus one :worry::worry: http://prntscr.com/61grkr Λογαριασμο paypal εχεις; Η καρτα σου εχει το υπολοιπο μεσα; Η καρτα μπορει να χρεισιμοπιιθη για online αγορες?Προσπαθεις να κανεις την αγορα σαν guest χωρεις να εχεις λογαριασμο;Η εχεις λογαριασμο πας να περασεις την καρτα και δεν στην δεχετε?Η μιπως την εχεις περασμενη μεσα στον λογαριασμο σου ιδη και δεν την κανει αποδοχη?Ξερω πολλα ρωταο αλλα για να δω τι τρεχει και να βοιθεισω! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ΚΑθε φορα που βάζω τα στοιχεία μου πεταει αυτο το μήνυμα "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-3004." Δε ξέρω τι να κανω και βιαζομαι επειδή θα λήξει και o κωδικος για το oneplus one :worry::worry: http://prntscr.com/61grkr Μηπως το ποσο της αγορας υπερβαινει το πιστωτικο σου οριο, οχι ως μεμονωμενη αλλα αθροιστικα με προηγουμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το πρωι εκανα μια αγορα απο geekbuying.η πληρωμη εγινε κανονικα (στο paypal account μου εμφανιζει status completed,στο web banking μου φαινεται κανονικα η χρεωση).στο site ομως του κινεζομαγαζου δειχνει οτι ειναι ακομα unpaid ,επισης δεν μου εχουν στειλει επιβεβαιωτικο μαιλ με την παραγγελεια. ουτε ομως και το paypal μου εχει στειλει μαιλ receipt απο το service@intl.paypal.com οπως παντα στελνει σε αναλογες περιπτωσεις. καμια ιδεα? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το πρωι εκανα μια αγορα απο geekbuying.η πληρωμη εγινε κανονικα (στο paypal account μου εμφανιζει status completed,στο web banking μου φαινεται κανονικα η χρεωση).στο site ομως του κινεζομαγαζου δειχνει οτι ειναι ακομα unpaid ,επισης δεν μου εχουν στειλει επιβεβαιωτικο μαιλ με την παραγγελεια. ουτε ομως και το paypal μου εχει στειλει μαιλ receipt απο το service@intl.paypal.com οπως παντα στελνει σε αναλογες περιπτωσεις. καμια ιδεα? ανεμενε αναγνωριση,δεν θα αργησει. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 10 παραγγελειες απο το εν λογω μαγαζι και ποτε δεν ειχα προβλημα.θεωρεις οτι το προβλημα ειναι απο το κινεζομαγαζο?το paypal γιατι δεν μου εστειλε mail επιβεβαιωσης της πληρωμης οπως συνηθως κανει? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Λογαριασμο paypal εχεις; Η καρτα σου εχει το υπολοιπο μεσα; Η καρτα μπορει να χρεισιμοπιιθη για online αγορες?Προσπαθεις να κανεις την αγορα σαν guest χωρεις να εχεις λογαριασμο;Η εχεις λογαριασμο πας να περασεις την καρτα και δεν στην δεχετε?Η μιπως την εχεις περασμενη μεσα στον λογαριασμο σου ιδη και δεν την κανει αποδοχη?Ξερω πολλα ρωταο αλλα για να δω τι τρεχει και να βοιθεισω! :happy: Εχω λογαριασμο.Εχει.Ναι γιατι εχω κανει κι αλλες αγορες με αυτην την καρτα.Παω να κανω την αγορα με το λογαριασμο μου και δεν δέχεται την καρτα:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Εχω λογαριασμο.Εχει.Ναι γιατι εχω κανει κι αλλες αγορες με αυτην την καρτα.Παω να κανω την αγορα με το λογαριασμο μου και δεν δέχεται την καρτα:):) Απο πια τραπεζα ειναι η καρτα?Αμα ειναι να τα βαλεις στο υπολοιπο paypal μεσω εμβασματος και ετσι να το πληρωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μηπως το ποσο της αγορας υπερβαινει το πιστωτικο σου οριο, οχι ως μεμονωμενη αλλα αθροιστικα με προηγουμενες? Δε ξέρω ,πως μπορω να το δω; ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο πια τραπεζα ειναι η καρτα?Αμα ειναι να τα βαλεις στο υπολοιπο paypal μεσω εμβασματος και ετσι να το πληρωσεις. Μastercard είναι.Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Γνωριζει κανεις γιατι απο τις 22/01/15 που εκανα paypal κτλ και αγορασα κατι και μου χρεωσαν 1,50ευρω και τα πιστωσαν παλι πισω, εχει μεινει ενα ποσο 1,02ευρω σαν δεσμευμενο μεχρι και σημερα...ουτε επιστραφηκε στην καρτα ουτε επισης εχει φυγει απο το web banking σαν ολοκληρωμενη ενεργεια με αυτο το ποσο. Edited February 7, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δε ξέρω ,πως μπορω να το δω; ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μastercard είναι.Ευχαριστω για την απαντηση Οχι τον τυπο της καρτας απο πια τραπεζα ειναι.(eurobank,Πειραιως κ.α. ) ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωριζει κανεις γιατι απο τις 22/01/15 που εκανα paypal κτλ και αγορασα κατι και μου χρεωσαν 1,50ευρω και τα πιστωσαν παλι πισω, εχει μεινει ενα ποσο 1,02ευρω σαν δεσμευμενο μεχρι και σημερα...ουτε επιστραφηκε στην καρτα ουτε επισης εχει φυγει απο τις κινησεις μου μεσω web banking. Αυτο που αγορασες μιπως εκανε 2,52 και τραβιξε το 1,50 ευρω και αλλα 1,02 αππ την καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Οχι τον τυπο της καρτας απο πια τραπεζα ειναι.(eurobank,Πειραιως κ.α. ) ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που αγορασες μιπως εκανε 2,52 και τραβιξε το 1,50 ευρω και αλλα 1,02 αππ την καρτα? όχι, εκανα λογαριασμου, μου χρεωσαν το 1,50 ευρω, στην αγορα που εκανα 340 ευρω περιπου, μου αφαιρεσαν το 1,50 ευρω, δλδ πληρωσα 338,50 πες και μεχρι και σημερα φαινεται ενα ποσο 1,02 ευρω δεσμευμενω στις κινησεις της καρτας, χωρις να εχει πιστωθει η αφαιρεθει σαν ενεργεια να το πω... Συνηθως, πληρωνω για αγορες, μενουν σε εκκρεμοτητα πχ και αφου φανουν στις κινησεις μου, τοτε φευγουν και απο της εκκρεμεις κινησεις πες. αυτο το 1.02 δεν εφυγε. Edited February 7, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Απο πια τραπεζα ειναι η καρτα?Αμα ειναι να τα βαλεις στο υπολοιπο paypal μεσω εμβασματος και ετσι να το πληρωσεις. πειραιως**** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδια συμβαινει κατι πολυ παραξενο. Χθες ειχα πχ 513 ευρω στην καρτα, σημερα ξυπναω και βλεπω χωρις να εχω παραγγειλει τιποτα κτλ, πως επεσα κατω 1,02ευρω στο ακυρο. Μπορει καποιος να βοηθησει τι ακριβως γινεται και μου τρωει 1,02 ευρω? Από της 22/01 εχω ενα δεσμευμενο ποσο 1,02 και τωρα χθες κι αλλο 1,02 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδια συμβαινει κατι πολυ παραξενο. Χθες ειχα πχ 513 ευρω στην καρτα, σημερα ξυπναω και βλεπω χωρις να εχω παραγγειλει τιποτα κτλ, πως επεσα κατω 1,02ευρω στο ακυρο. Μπορει καποιος να βοηθησει τι ακριβως γινεται και μου τρωει 1,02 ευρω? Από της 22/01 εχω ενα δεσμευμενο ποσο 1,02 και τωρα χθες κι αλλο 1,02 ευρω. Μπες στο paypal σου.Και πανε εκει που σε δειχνω στην εικονα και δες αν υπαρχει καμια αγορα αξιας 1.02 ευρω.Αν οχι τοτε παρε ενα τηλεφωνο την τραπεζα σου μιπως σε βοηθησουν περισσοτερο! http://prntscr.com/62hxe3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Μπες στο paypal σου.Και πανε εκει που σε δειχνω στην εικονα και δες αν υπαρχει καμια αγορα αξιας 1.02 ευρω.Αν οχι τοτε παρε ενα τηλεφωνο την τραπεζα σου μιπως σε βοηθησουν περισσοτερο! http://prntscr.com/62hxe3 Όχι, δεν εχω καμια αγορα με τετοιο ποσο και ουτε δειχνει κιολας τετοιο ποσο. 1 22/1/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150122 4012329 2 4/2/2015 13,05 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150204 4560469 3 8/2/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150208 4715263 Αυτο ακριβως συμβαινει και δειχνεις σε αναμονη με λιγα λογια οτι ειναι να φανουν στις κινησεις μου. Αρχιζω να ανησυχω πραγματικα.. Το 13,05 που δειχνει αγνοησε το γιατι ειναι κατι που εχω παραγγειλει και ειναι να φανει στις κινησεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ξερει κανεις τελικα τι μπορει να ειναι η χρεωση 1,02 ευρω? Ψαχνω και στο ιντερνετ, εχουν καποιοι παρομοιο προβλημα, αλλα λυση δεν βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παρε την τραπεζά σου τηλέφωνο(επρεπε να το ειχες κάνει ηδη) και ενημέρωσε μας Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παρε την τραπεζά σου τηλέφωνο(επρεπε να το ειχες κάνει ηδη) και ενημέρωσε μας Αυριο πρωι πρωι θα παω απο την alpha bank. Σε ενα forum της paypal, καποιος εγραψε αυτο εδω. * PayPal will charge $1.95 to your card. (Once you have confirmed your card, this amount is refunded to your PayPal account immediately or to your card within 30 days.) Επισης, εγω εχω αλλα στοιχεια διευθυνσης στην καρτα μου και τα ιδια στοιχεια σε ebay κτλ με την paypal για αγορες. Καποιος ειχε γραψει πως θα πρεπει η paypal με την καρτα, να εχουν ιδια στοιχεια και διαφορετικα να εχεις μονο στα site ebay κτλ που θελεις απλα να σταλει η παραγγελεια. Δεν ξερω, αν η παραγγελεια πηγαινει στα στοιχεια βαση paypal η βαση των στοιχειων που εχεις δωσει σε ebay κτλ. Αρχιζω σκεφτομαι διαφορα, μηπως δεν επιβεβαιωνονται τα στοιχεια μου και ειναι καποια επιστροφη η ξερω γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ναι το paypal σου κρατάει 1,5€ οταν συνδέσεις την κάρτα τα οποία σου επιστρέφει. Αυτό γίνεται μία φορά στην αρχή. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ναι το paypal σου κρατάει 1,5€ οταν συνδέσεις την κάρτα τα οποία σου επιστρέφει. Αυτό γίνεται μία φορά στην αρχή. Αυτο παει, μου εγινε και οντως επιστραφηκαν. Το 1,02 ευρω δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ειναι. Στην δευτερη χρεωση 1,02 ευρω που μου εχει, θυμαμαι πως χθες το βραδυ εκανα καποια αλλαγη μεσα στην paypal στα στοιχεια μου, και το πρωι που μπηκα στο web banking, ειδα αυτη την χρεωση. Δηλαδη σε καθε αλλαγη που κανεις, κραταει 1.02 τα οποια κ μενουν σαν εκκρεμοτητα ολοκληρωσης? Εχω μπερδευτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το βασανίζεις αδικα. Παρε την τράπεζα να σου πει αναλυτικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts