Jump to content

WAP Site: Βελτιώσεις και Προτάσεις

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en])

θα μπορούσατε μήπως να φτιάξετε τις σελίδες στο φόρουμ έτσι ώστε να δείχνουν ποιος απάντησε τελευταίος σε ένα θέμα; προς το παρόν δείχνει μόνο πόσες απαντήσεις έχει το θέμα και αυτό δεν είναι και πολύ βοηθητικό. Και κάτι ακόμα. Πως γίνετε και μπορώ να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες από το κινητό; όταν μπαίνω στην σελίδα βλέπω κάθε φορά μια σελίδα που λέτε ότι δεν γίνεται να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες. Κατά τα αλλά πολύ καλή δουλειά παιδιά η wap σελίδα είναι τελεία.:-)

• Απαντήσεις 393
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en])

Εχω ενα nokia n73 και προσπαθω να μπω μεσω wap στο myphone με τη χρηση του opera.οταν παει να ανοιξει την σελιδα μου γραφει {you dont have access to this site} γιατι δεν με βαζει???δεν εχω ξαναασχοληθει με wap γιαυτο οποιος μπορει να με βοηθησει~

thanks

εγώ μπαίνω με το Ν70 και με το όπερα 8.60 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μόνο μια φορά πιο παλιά θυμάμαι ότι με πέταγε στην www σελίδα αντί στην wap δεν ξέρω γιατί αλλά ήταν μόνο για εκείνη την μέρα.

Καλο θα ηταν να φαινετε ποιος απαντησε τελευταιος στο θεμα οπως επισης να υπαρχει επιλογη να πηγαινεις απευθειας στο τελευταιο unread post οπως στο κανονικο site και οχι να πρεπει να θυμασαι ποσες σελιδες ειχε το thread πριν για να υπολογιζεις ποσες νεες απαντησεις υπαρχουν και σε ποια σελιδα βρισκονται!

Επισης πως γινεται μεσω wap να δω τα thread που εχουν απαντησεις και που παρακολουθω απο το κανονικο site? Υπαρχει τετοια "συνεργασια" μεταξυ www & wap ?

Ακομα οταν ενα post αποτελειται απο πολλες σελιδες, μονο στην πρωτη σελιδα υπαρχει η επιλογη να προχωρισεις στο επομενο post με αποτελεσμα οταν εισαι στο τελος του δεδομενου post να χρειαζεται να επιστρεψεις στην αρχη του για να πας στο επομενο post!

kati akoma pou proseksa einai oti oti kai ry8miseis na kano den apo8ikeyonte.

p.x stis wap ry8miseis 8azo na mou deixnei ta smilies kano save tin kainouria ry8misi alla sta forums den vlepo kanena smilie. kai an ksanapao stis ry8miseis i epilogi einai pali sto na min fenontai ta smilies:(

• 2 weeks later...

Όταν πατάω να δω καποιο άρθρο λ.χ αυτα που αφορούν την Ελλάδα, εμφανίζεται μονο τιτλος του άρθρου και στο κύριο μέρος λέει μόνο (eof) .

Κατα τα άλλα πολυ καλή δουλεια

Όταν πατάω να δω καποιο άρθρο λ.χ αυτα που αφορούν την Ελλάδα, εμφανίζεται μονο τιτλος του άρθρου και στο κύριο μέρος λέει μόνο (eof) .

Κατα τα άλλα πολυ καλή δουλεια

To EOF ειναι terminator string και σημαινει End Of File.

Βασικα λεει στην PHP που ειναι το τελος του κειμενου που διαβαζεις.

Μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα (στο template iσως; ) :(

• 3 weeks later...
To EOF ειναι terminator string και σημαινει End Of File.

Βασικα λεει στην PHP που ειναι το τελος του κειμενου που διαβαζεις.

Μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα (στο template iσως; ) :(

Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε μια ρουτίνα... η οποία δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε μετά την πρόσφατα αναβάθμιση της PHP στο server. Διορθώθηκε και έτσι πλέον τα νέα στο WAP εμφανίζονται φυσιολογικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

paidia otan mpenw sto wap site me nokia 6280 ,oi stiles fenodai katheta me apotelesma i selida na einai terastia!as to kitaksei kapoios!

8a pas sths rythmiseis tou myphone kai sto wistyles 8a baleis series 60.kai egw 6280 exw

• 2 weeks later...

Γειά...

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το forum στο wap.

Δεν γίνεται MsK να κάνεις κάτι ώστε να υποστιρίζει Ελληνικούς Χαρακτήρες?Δεν είναι καλύτερα να αποφεύγουμε τα Greeklish?

Ακόμα... όταν συνδέομαι στο forum μέσω wap κάνει αυτόματη αποσύνδεση μόνο του. Γιατί?

Ευχαριστώ.

• 1 month later...

Κάνοντας κλικ για «Είσοδο στο φόρουμ», βγαίνω από την wap σελίδα και μπαίνω στην WEB (με τα kilobytes να πέφτουν σαν το χαλάζι φυσικά).

Μόνο εγώ το παθαίνω αυτό, ή κάτι δεν λειτουργεί σωστά;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• 2 months later...
Μπαίνω στο wap.myphone.gr αλλά όταν πατήσω ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM με παίρνει σε άλλη σελίδα για να βάλω username & password αλλά δεν υπάρχουν κουτάκια για να τα συμπληρώσω !!! Πώς μπορώ να κάνω LogIn?

• 1 month later...

Wirelessly posted (Nokia5610d-1/2.0 (04.20) Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1)

Polu kalh h wap ekdosh tou myphone .

An ginotan na vlepoume poios exei grapsei teleutaios se kathe thema tha htan polu kala :) .

Elpizw na ginei kapoia stigmh . Otan einai auto efikto.

• 2 months later...
  • 4 months later...
Κάνοντας κλικ για «Είσοδο στο φόρουμ», βγαίνω από την wap σελίδα και μπαίνω στην WEB (με τα kilobytes να πέφτουν σαν το χαλάζι φυσικά).

Μόνο εγώ το παθαίνω αυτό, ή κάτι δεν λειτουργεί σωστά;

Και εγώ το ίδιο.. θα έπρεπε να βλέπουμε κάτι άλλο υποθέτω..?;)

• 2 weeks later...
  • 7 months later...

Προσπάθησα κι εγώ να μπω εχθές και δεν με άφηνε να μπω στο forum.

Έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με το πότε θα ενεργοποιηθεί πάλι το wap;

Always be your self... :)

• 6 months later...

Θα προτείνω κάτι που ως τώρα δεν υπήρχε στην παρέα του Myphone.

Μια απλή σκέψη είναι και τίποτα παραπάνω.Θεωρώ πώς είναι και η κατάλληλη περίοδος να το προτείνω,μιας και μένει λίγος καιρός για τα χριστούγεννα.Επειδή η παρέα του Myphone μεγαλώνει και υπάρχει πλέον ένα πολύ φιλικό περιβάλλον,τί θα λέγατε φέτος έτσι στο κλίμα των γιορτών τον επόμενο μήνα να καθορίσουμε την κλήρωση δώρων για τρεις τυχερούς την ημέρα των χριστουγέννων? Μπορούμε να διοργανώσουμε πιστεύω εύκολα κάτι τέτοιο.Τι λέτε?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg