one_tree_hill Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Υπομονή μια μέρα... Ξέρουμε περίπου ώρα release? Ω, ρε μάνα, θα καεί το πελεκούδι :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Εγώ που έχω 2.2.1 jailbroken 3G από Vodafone Ελλάδα όταν βγει η 3 τι κάνω; Update ή shift+update(restore); Πιστεύω ότι με restore θα ήταν καλύτερα γιατί θέλω clean installation να φύγουν και οι εφαρμογές που έχω εκτός AppStore. Για restore πρέπει να μπω σε DFU ή τίποτα τέτοιο; Ή μάλλον να περιμένω μέχρι να βγει pwn για την 3; Shift+restore.. Αν αναβαθμισεις θα μεινει πισω το προηγουμενο jailbreak.. Οποτε restore, upgrade to 3, jailbreak 3 οταν βγει! Οχι δε χρειαζεται DFU.. Μονο στο jailbreak το κανεις αυτο ή, αν δεν κανω λαθος, οταν εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα (πχ. δεν ανοιγει το κιν) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Ρε παιδια τι γινεται? Απο χτες το τηλεφωνο οταν το βαζω σε αυτοματη ρυθμιση ωρας παει μια ωρα πισω. Και ολες οι ρυθμισεις ειναι σε Ελλαδα και η αναβαθμιση η 2.2.1. Απο τη Vodafone που περασα δεν ηξεραν τι συμβαινει, το μονο που μου ειπανε οτι ειχανε περασει κι αλλοι δυο με το ιδιο προβλημα. Εμένα ακομη 1 ωρα πισω είναι :mad: Τι σας πειραζει να το ρυθμισετε και να το αφησετε χειροκινητο παρα αυτοματο; Σιγα τα λαχανα!:happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ποση ωρα κανει να κατεβασει την 3.0?επαφεσ photos ή αλλα αρχεια θα επηρεαστουν? Αναλογα την ταχυτητα της συνδεσης σου! Οχι δεν επηρεαζεται τιποτα, αφου κανεις update.. Αλλα και restore να κανεις, δεν τιθεται θεμα αφου ολα τα κρατα το iTunes με ενα backup!:) εχω jailbreak iphone με firmware 2.2...την τεταρτη θα χρειαστει να κάνω restore και μετά jailbreak ή απλά upgrade? Oπως προαναφερθηκε, restore, update, jailbreak!;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τα mms & την wind ....... περνάω τις ρυθμίσεις και κάνω restart όταν ανοίγει το κινητό μου δείχνει δίκτυο TIM GR και μπορώ και στέλνω και λαμβάνω mms κανονικά κοιτάω τις ρυθμίσεις και είναι όλες κανονικά μετά από κάποια ώρα μου αλλάζει το όνομα του δικτύου σε WIND GR και χάνει το APN , Username και Password από τις ρυθμίσεις οπότε δεν στέλνει και δεν λαμβάνει mms. Κανένας άλλος με Wind έχει το ίδιο πρόβλημα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μπαταρίας (?) συνέχεια.... Περιμένοντας την official κυκλοφορία του OS 3.0 για να το πάω για έλεγχο, παρατήρησα ότι το πρόβλημα δεν είναι η μπαταρία αλλά κάποια διαρκής εκπομπή σήματος. Θα έχετε παρατηρήσει καμία φορά πριν χτυπήσει, όταν χτυπάει, ή όταν κάνετε μια κλήση που ακούγονται παρεμβολές-παράσιτα στις γύρο συσκευές ήχου. Ε αυτό εμένα το κάνει συνέχεια. Του άλλαξα κάρτα και έβαλα μια της Wind τα ίδια. Το δοκίμασα σε μέρη με διαφορετική ποιότητα σήματος, με ανοιχτό και κλειστό το 3G, τα ίδια. Μάλλον ως εδώ ήταν τα «ψωμιά του». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αυτό με τις παρεμβολές, το τουτ του ρου του του ρου του τοοουυυυ (:p) το κάνουν όλα τα κινητά, ανεξαρτήτως sim. Άρα εδώ δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Τώρα, όσον αφορά τη μπαταρία... Μήπως έχεις ανοικτό το tethering? Ή κάτι άλλο ενεργοβόρο? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ και κατι χαζο:τεταρτη 17 ιουνιου θα ειναι διαθεσιμη η 3.0.δηλαδη σημερα βραδυ 12.01 θα ειναι διαθεσιμη? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Όχι στην Αμερική θα είναι μεσημέρι-απόγευμα Τρίτης τότε. Και δεν έχουν ανακοινώσει ακριβώς ώρα που θα βγεί. Ελπίζω πάντως να ισχύσει το 00:01 ώρα Αμερικής οπότε αύριο με τον πρωινό καφέ να κάνω την αναβάθμιση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αυτό με τις παρεμβολές, το τουτ του ρου του του ρου του τοοουυυυ (:p) το κάνουν όλα τα κινητά, ανεξαρτήτως sim. Άρα εδώ δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Τώρα, όσον αφορά τη μπαταρία... Μήπως έχεις ανοικτό το tethering? Ή κάτι άλλο ενεργοβόρο? Έχει δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφω, και έχω μέτρο σύγκρισης με ενός συναδέλφου το iPhone (OS 2.2.1). Δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα νέο παρά μόνο τις παραμέτρους που πρότεινε το iTunes. Αν του βγάλω τη SIM η μπαταρία κρατάει όπως παλιά, βέβαια μόνο με Web Surfing, mails & μουσική. Με την SIM μέσα αρχίζει τα «τουτ του ρου του του ρου του τοοουυυυ» και την εξαντλεί μέσα σε 4 ώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 εμένα πάλι από χτες παρατηρώ ότι όταν το συνδέω με το itunes μερικές φορές βγαζει το μηλαράκι στην οθόνη το κινητό και μετά από λίγο επανέρχεται κανονικά. έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Η μήπως έχει πρόβλημα το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τα mms & την wind ....... περνάω τις ρυθμίσεις και κάνω restart όταν ανοίγει το κινητό μου δείχνει δίκτυο TIM GR και μπορώ και στέλνω και λαμβάνω mms κανονικά κοιτάω τις ρυθμίσεις και είναι όλες κανονικά μετά από κάποια ώρα μου αλλάζει το όνομα του δικτύου σε WIND GR και χάνει το APN , Username και Password από τις ρυθμίσεις οπότε δεν στέλνει και δεν λαμβάνει mms. Κανένας άλλος με Wind έχει το ίδιο πρόβλημα ?? οχι σε εμενα πεζει μια χαρα εδω και 1 εβδομαδα. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosf1234 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 To Tap tap 2.6 υποστηριζει push notifications , κατεβαστε το free και θα σας εμφανιστει η επιλογη στα settings του κινητου. Τι θα λεγανε τα παιδια εαν ενοψη της επισημης κυκλοφοριας που ειναι αυριο ανοιγαμε ενα νεο θεμα οπου θα συζηταμε τις εφαρμογες που το υποστηριζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ρε παιδια εχω ενα προβλημα...προσπαθω σε mac να κατεβασω iphone firmware files και εμφανιζονται στα downloads ως φακελοι που μπορεις να ανοιξεις και υπαρχουν αλλα αρχεια μεσα...δεν κατεβαινει δηλαδη ως ενα (με το icon του itunes το κλασσικο) και δεν μπορω να το επιλεξω για να κανω restore....τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Τα .ipsw είναι στην ουσία zip αρχεία, οπότε αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα πιάνει ο safari μετά το κατέβασμα και τα ααποσυμπιέζει. Δες στο trash, μάλλον θα βρεις εκεί τα .ipsw. Αλλιώς κατέβασέ τα με FF. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Τα .ipsw είναι στην ουσία zip αρχεία, οπότε αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα πιάνει ο safari μετά το κατέβασμα και τα ααποσυμπιέζει. Δες στο trash, μάλλον θα βρεις εκεί τα .ipsw. Αλλιώς κατέβασέ τα με FF. θα ξαναδοκιμασω γιατι τα εσβησα ολα...αλλα πρωτη φορα συμβαινει αυτο...το FF υποθεσω οτι ειναι firefox εε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Για την ωρα, που απ'οτι καταλαβαινω εχει συμβει σε ολους προφανως φταιει η vodafone. Το automatic ειναι η ωρα που παιρνει απο το δικτυο. Δεν εγινε και τιποτε να ειναι σε manual mode αλλα θελω οταν ταξιδευω να εχω αυτοματα την ωρα της χωρας στην οποια πηγαινω και οχι να κανω εγω τη ρυθμιση. Ελπιζω να λυθει συντομα το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 προσπαθω να βρω και itunes version 8.0 η 8.1.1 για mac και δεν μπορω...μπορει καποιος να βοηθησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 αν μιλας για να κανεις jailbreak μπορεις να περιμενεις λιγες μερες μεχρι η dev team να βγαλει τα νεα Pwnage tool και QuickPwn για την 8.2 εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 το κανω σε windows τελικα αλλα δε μου τρεχει το quickpwn 2.2.5....εχω net framework 2.0 , ποιο χρειαζομαι??? ακυρο ενταξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Κατά τι ώρα προβλέπεται να βγει η έκδοση, και το jailbreak? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Κατά τι ώρα προβλέπεται να βγει η έκδοση, και το jailbreak? Υπομονή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 τελικα η GM ειναι και η final version... Αν κανετε click sto itunes για update θα σας πει οτι ειναι updated στην τελευταία... Αρα το ανακοίνωσε και η apple.... Τωρα να δούμε τι θα γινει με το JB :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 τελικα η GM ειναι και η final version... Αν κανετε click sto itunes για update θα σας πει οτι ειναι updated στην τελευταία... Αρα το ανακοίνωσε και η apple.... Τωρα να δούμε τι θα γινει με το JB :) Μα ούτως ή άλλως δεν έχει βγει ακόμη η final έκδοση άρα που να βρεί την νεώτερη; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ναι αλλα χθες αν έκανα click μου έβγαζε για developers και κάτι τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts