Jump to content

LG Viewty Smart / Viewty II (GC900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο μάκρο είναι ίδια,δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποιο υπερέχει.Στις 2 πρώτες , άποψή μου, υπερέχει το ρενουάρ.

Εφεξής πάντως , και για διευκόλυνση όλων μας, σας παρακαλώ να ανεβάζετε φωτογραφίες στο αντίστοιχο θέμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229187

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 399
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ίσως βρήκα και τη λύση για τον αισθητήρα διαβάζοντας σε ένα forum πως μπαίνεις στο κρυφό μενού (1809#*900#) και πας στο "others" μετά στο "proximity test" και εκεί αυτός έκανε calibration. Εγώ πρώτα το απενεργοποίησα και μετά έκανα calibration και βγήκα από το μενού. Είχε αλλάξει η τιμή σε 3395 νομίζω από 3367. Τώρα σε απόλυτο σκοτάδι η οθόνη δείχνει να παραμένει ανοιχτή...

Με το αρένα πάντως δεν έχω πρόβλημα. Η οθόνη παραμένει ανοιχτή ακόμα και σε εντελώς σκοτεινό πρειβάλλον.

Και δεν έχω κάνει κάτι για αυτό, έτσι είναι το τηλέφωνο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

δε κάνουμε καλύτερα merge τα 2 θέματα των arena & smart μιας και πέρα από τις αναβαθμίσεις είναι ακριβώς τα ίδια; εγώ προσπαθώ να βρω καμιά εφαρμογή (όπως ebuddy) και διαβάζω το arena thread :P .

Ποιο είναι πιο όμορφο; Το ασημί ή το μαύρο;

νομίζω έχει αισθητήρα απόστασης, δηλαδή όσο πλησιάζει σε κάποιο αντικείμενο η οθόνη θα σβήσει...

κάτι άλλο,

η παρακάτω θήκη που αγόρασα από το Γερμανό είναι πολύ καλή για το κινητό μας!

http://www.cellphones.gr/product_details.asp?id=775

Ταιριάζει γάντι (μη σου πω καλύτερα και από το iphone :P )

http://www.cellphones.gr/p_photos/zoom/iphonebuggatileathercase.jpg

http://www.imageshack.gr/files/l6ymmwhu96nio26odcch_thumb.jpghttp://img8.imageshack.us/img8/1950/p040709132701.th.jpg

Συμφωνώ από άποψη μεγέθους αλλά με την κάμερα δεν υπάρχει πρόβλημα;;;

επειδη δεν προσεχω τα πραγματα μου(εχει φαει κατι τουμπες το w810 μου...)φοβαμε οτι θα το καταστρεψω στην πρωτη βδομαδα αν τελικα το αγορασω......ειναι και η οθονη αφης που πιστευω οτι χαλαει πολυ ευκολα
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

MHPWS XEREI KANEIS AN EXEI MARKARISMA? KAI AN MPORW NA KANW ZOOM STIS PICTURES...(NOT IN KAMERA) THANKS IN ADVANCE!:)

A EPIPLEON AN YPARXEI KAPOIOS TROPOS NA MHN GRATZOUNATAI H OTHONH...

Kαλησπέρα,αγορασα το viewty μια εβδομαδα πριν,στην αρχη ενθουσιαστηκα αλλα τωρα εχω απελπιστει...

Κολλαγε παρα πολυ συχνα και 2 φορες ειχε κλεισει μονο του,οποτε καλω την Lg και μου λενε να κανω την αναβαθμιση του firmware.Το αναβαθμισα εχτες,και απο τοτε δεν κολλησε παλι αλλα πλεον δεν δουλευει το led της καμερας...σε οτι λειτουργια και να δοκιμασω δεν αναβει.Μπηκα στο μενου εβαλα led οn αλλα τπτ.Επισης τα βιντεο που μπορει να αναπαραγει ειναι 320*240 σν δεν κανω λαθος γιατι εκανα convert διαφορα videos με μεγαλυτερη αναλυση π.χ. 720*480 αλλα το αποτελεσμα ηταν μη υποστηριζομενο αρχειο...

Και κατι τελευταιο,με το update η ενοχλητικη απαντηση εισερχομενης κλησης αλλαχτηκε απο yes no και sms πληκτρα...

Kαλησπέρα,αγορασα το viewty μια εβδομαδα πριν,στην αρχη ενθουσιαστηκα αλλα τωρα εχω απελπιστει...

Κολλαγε παρα πολυ συχνα και 2 φορες ειχε κλεισει μονο του,οποτε καλω την Lg και μου λενε να κανω την αναβαθμιση του firmware.Το αναβαθμισα εχτες,και απο τοτε δεν κολλησε παλι αλλα πλεον δεν δουλευει το led της καμερας...σε οτι λειτουργια και να δοκιμασω δεν αναβει.Μπηκα στο μενου εβαλα led οn αλλα τπτ.Επισης τα βιντεο που μπορει να αναπαραγει ειναι 320*240 σν δεν κανω λαθος γιατι εκανα convert διαφορα videos με μεγαλυτερη αναλυση π.χ. 720*480 αλλα το αποτελεσμα ηταν μη υποστηριζομενο αρχειο...

Και κατι τελευταιο,με το update η ενοχλητικη απαντηση εισερχομενης κλησης αλλαχτηκε απο yes no και sms πληκτρα...

Aν δε σου δουλεύει το led πηγαινε το πισω και ζήτησε αντικατάσταση

Ace of Hearts..

Aν δε σου δουλεύει το led πηγαινε το πισω και ζήτησε αντικατάσταση

Ναι αυτο θα κανω αλλα το περιεργο ειναι οτι πριν την αναβαθμιση επαιζε κανονικα:p

Καταλαβαν οτι δε σωνει την κατασταση στις φωτογραφιες και σου λενε "δε μαμιεται, το σβηνουμε τελειως"!:p

Ναι στο επισημο site της Lg(gr.lgmobile.com) αν δεν κανω λαθος.

Επισης πλεον δεν δουλευει ουτε η επεξεργασια εικονας και βιντεο

Στην επομενη αναβαθμιση λογικα θα σταματησει να δουλευει η καμερα,εκει παει η δουλεια

δε βρήκα κάτι, μόνο για το παλιό το viewty

Θα κατεβασεις τους usb drivers για το gc900 greece και απο κατω εχει ενα λινκ για αναβαθμιση λογισμικου που στην ουσια ειναι ενα προγραμμα που περναει την αναβαθμιση κατεβαζοντας εκεινη την στιγμη απο το ιντερνετ το νεο firmware.

http://www.gsmarena.com/lg_gc900_viewty_smart-review-375.php

Nα και το review, όσον αφορά την κάμερα=Disappointing 8 megapixel camera :(

Ace of Hearts..

καλησπέρα (1ο μου ποστ)

πρώτη φορά λέω να πάρω ένα touch κινητό...

τελικά μεταξύ των renoir - arena - viewty II τι προτείνει κάποιος;;;

(το οικονομικό δεν είναι θέμα μιας και καλύπτομαι από επιδότηση)

υπάρχει κάποιο άλλο (άλλης εταιρείας) που να είναι ανώτερο (ίδιας κατηγορίας);;;

ευχαριστώ...

Καλύτερα να ανοίξεις νέο θέμα στους διαξιφισμούς, όπου εκεί είναι για συγκρίσεις τηλεφώνων.

Καλή διαμονή στο myphone.gr! :) :)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Τα απόκρυφα του S-CLASS UI. Μυστικά, κρυφά, κόλπα που θα διευκολύνουν τη χρήση του S-class κινητού σας και πραγματικά θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες του κινητού σας. (επειδή πρόκειται για προσωπικό εγχείρημα αναμένεται ανά διάφορα χρονικά διαστήματα προσθήκη νέων χαρακτηριστικών)

Κλίκ εδώ.

παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τη χρήση του web στο κινητό. όταν μπαίνω σε οποιαδήποτε σελίδα και μένω εκεί για λίγο διαβάζοντας π.χ. το περιεχόμενό του, αν στη συνέχεια θέλω να συνεχίσω σε άλλη σελίδα, η σύνδεση "παγώνει" και δε μπαίνει πουθενά. Έτσι αναγκάζομαι να βγω από το wi-fi και να ξαναμπώ. Έχει συμβεί σε άλλον; Υπάρχει λύση;

Καλησπέρα!

Χτες πέρασα από media markt (429,00 σκέτη συσκευή) και είδα το τηλ, ασχολήθηκα μαζί του κανά 20λεπτο και μπορώ να πω ότι μου άφησε άριστες εντυπώσεις,ωραίο μενού, φο-βε-ρα βίντεο και φωτό, εύκολο στην χρήση του γενικά και χωρίς την εκνευριστική ροδέλα του 1, το θέμα με το φλας δεν ήταν εύκολο να το διαπιστώσω γιατί ο φωτισμός μέσα στο κατάστημα είναι εκτυφλωτικός:wacko: Κατά τα άλλα και ως κάτοχος του Viewty 1 είμαι βέβαιος ότι θα το πάρω μάλλον την επόμενη εβδομάδα που θα το φέρει και η wind (λόγω επιδότησης).

Μία ερώτηση.....γνωρίζει κανείς πως ΄΄ανοιγεί΄΄ το gps? Δεν κατάφερα να το βρώ μέσα στο μενού:(

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βρε παιδια αλλαξτε τη φωτο στην πρωτη σελιδα. Με το που μπαινει καποιος να δει το Viewty Smart βλεπει το πισω μερος του Renoir! Ειναι λιγο παραπλανητικο..:p

παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τη χρήση του web στο κινητό. όταν μπαίνω σε οποιαδήποτε σελίδα και μένω εκεί για λίγο διαβάζοντας π.χ. το περιεχόμενό του, αν στη συνέχεια θέλω να συνεχίσω σε άλλη σελίδα, η σύνδεση "παγώνει" και δε μπαίνει πουθενά. Έτσι αναγκάζομαι να βγω από το wi-fi και να ξαναμπώ. Έχει συμβεί σε άλλον; Υπάρχει λύση;

anyone??????????? plzzzzzzzzz