Jump to content

Αναπτήρες Zippo

c.a.D.J.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα τις βρίσκεις τόσο εύκολα σε περίπτερα?

σιγουρα!! μερικα εχουν και βαζουν και μονα τους,δεν χρειαζεται να αγορασεις ολο το πακετακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 132
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επισης μπορεις να παρεις την πετρα απο ενα απλο αναπτηρα(bic), να την βγαλεις και να την τοποθετησεις στον zippo σου! εγω ετσι κανω μερικες φορες οταν χανω το κουτακι με τις τσακμακοπετρες.

επισης μπορεις να παρεις την πετρα απο ενα απλο αναπτηρα(bic), να την βγαλεις και να την τοποθετησεις στον zippo σου! εγω ετσι κανω μερικες φορες οταν χανω το κουτακι με τις τσακμακοπετρες.

Αυτο δεν ειναι οτι το καλυτερο,μου το εχει πει ατομο το οποιο εχει "κολλησει" με την φιλοσοφια zippo.

κι'εγω εχω βαλει πετρα απο αναπτηρα bic με αποτελεσμα να διαλυσω ολο τον μηχανισμο.

επισης ενας που εχει αναπτηρα zippo και αποκλειστικα χρησιμοποιει αυτον θα πρεπει να ειναι καβαντζωμενος με (φιτιλια,πετρες,ζιπελαιο) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι βρήκα στο περίπτερο.. Και δεν είναι και ακριβές σιγά.. 1 ευρώ το πακέτο και νομίζω έχει γύρω στις 10.

τα νουμερα απο κατω δείχνουν σε ποσα μποφορ μπορει να αναψει ο αναπτηρας

πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s

sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i

siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55

τα νουμερα απο κατω δείχνουν σε ποσα μποφορ μπορει να αναψει ο αναπτηρας

http://www.zippoclick.com/collecting/dateCodes.aspx

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

επισης ενας που εχει αναπτηρα zippo και αποκλειστικα χρησιμοποιει αυτον θα πρεπει να ειναι καβαντζωμενος με (φιτιλια,πετρες,ζιπελαιο) :)

τα εχω αυτα, αλλα οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου, καμια φορα χανω το κουτακι με τις πετρες και αναγκαστηκα βαζω πετρα απο απλο αναπτηρα:p

@Alex0077 ναι, ειναι φθηνες οι πετρες! αν αναλογιστεις και ποση διαρκεια εχουν, τοτε ειναι μηδαμηνο

(πρεπει να το σκοτωσα ε?:X) το ποσο!

παντα μου αρεσαν οι zippo αν και δεν μπορουσα την μποχα στην πρωτη τζουρα μετα το αναμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 3 weeks later...
Ενα zippo τον εχασα, τον αλλο τον εσπασα το καπακι(απο τα πολλα μα παρα πολλα πεσιματα) δεν πειραζει ομωσ τωρα ξερω πανω απο 15 καλα κολπακια, εαν αλλο τον εσπασα μεσα εκει που ειναι η τσακμακοπετρα στο ροδελακι απο πανω εφυγε ο αξονας και εσπασε η μια μερια. Αυτοι ειναι 3 zippo αυθεντικοι. Εσπασα και το καπακι ενως μουφα zippo μολις σε 3 μερες απο πεσιματα (περιμενα να χαλασει ευκολα αλλα οχι και τοσο) και εαν αλλο μουφα που εχω τωρα για να ασχολουμαι λιγακια με τα κολπακια. Το αγαπημενο μου ειναι ενα κολπακι ειναι εκεινο που σβηνω την φωτια(στην ουσια δεν σβηνει) και με το κουνημα του χεριου 'η απαλο φυσιμα και αλλα ξαναναβει ειναι πολυ απλο αυτο μονο που ασχολη8ηκα λιγο παραπανω με το συγκεκριμενο τρικ και μπορω κυριολεκτικα να παιζω την φωτια μπορω να την σηκωσω σε υψος εως και 10 εκατοστων πανω απο τον αναπτηρα! Στην ουσια ειναι ο αναπτηρας ενα κενο εως 10 εκ. απο πανω μια ελαχιστη φλογα. Φοβερο οποιος το εχει δει εμεινε και φυσικα γινεται μονο σε κλειστο χωρο να μην φυσαει καθολου.

παντα μου αρεσαν οι zippo αν και δεν μπορουσα την μποχα στην πρωτη τζουρα μετα το αναμα.

:lol: Σωστος αν και... με zippo ποτε δεν καταπινουμε την πρωτη ρουφηξια μετα το αναμα :p

Dream big and dare to fail..

• 1 month later...

http://www.findgift.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=148&Itemid=71&lang=el

Φθηνός αλλά πανέμορφος και μπορείς να τον χαρίσεις και στην αγάπη σου: http://www.findgift.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=154&flypage=flypage.tpl&product_id=3601&option=com_virtuemart&Itemid=71&lang=el

Και ο αγαπημένος μου, κάτι ιδιαίτερο, μπρούτζινος (WHERE EAGLES DARE): http://www.findgift.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3499&category_id=151&option=com_virtuemart&Itemid=71&lang=el

Έτσι δεν θα είσαι πια στεναχωριμένος! ;-)

ειχα ρωτησει εναν που πουλαει ζιππο γι αυτο το θεμα.

Αυτα που λεει απο κατω ειναι η ημερομηνια κατασκευης.

Ο μηχανισμος του ζιππο ειναι σε ολους ο ιδιος. Αυτο που πληρωνεις παραπανς ειναι για την εξωτερικη θηκη ;)

Και εγω ειχα 3 ζιππο. Τωρα ομως 2...εχασα τον εναν :( τον αγαπημενο μου :(

μπορεί να μην καπνίζω σχεδόν καθόλου αλλά δεν μπορούσε αυτός ο zippo να μην γίνει δικός μου. :lol:

http://img183.imageshack.us/img183/556/img00005200906031153.th.jpg

Ένας αναπτηρας δεν είναι μόνο για καπνιστές. Κάνει και για τύπους του μπαρμπεκιου. χεχε!!

η για κάτι πορωμένους τύπους με τις harley :lol:

να σας ρωτησω κατι? εσεις ολοι που εχετε zippo καπνιζετε?
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

http://www.findgift.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=148&Itemid=71&lang=el

Φθηνός αλλά πανέμορφος και μπορείς να τον χαρίσεις και στην αγάπη σου: http://www.findgift.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=154&flypage=flypage.tpl&product_id=3601&option=com_virtuemart&Itemid=71&lang=el

Και ο αγαπημένος μου, κάτι ιδιαίτερο, μπρούτζινος (WHERE EAGLES DARE): http://www.findgift.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3499&category_id=151&option=com_virtuemart&Itemid=71&lang=el

Έτσι δεν θα είσαι πια στεναχωριμένος! ;-)

eμενα γιατι μου φαινονται πανακριβοι? :S

να σας ρωτησω κατι? εσεις ολοι που εχετε zippo καπνιζετε?

εγώ όχι. μπορεί να κάνω ένα το τρίμηνο και άν!

• 3 weeks later...
Παιδιά,έχω έναν που δεν ανάβει εύκολα,άκόμη και με καινούρια πέτρα και αλλαγμένο φιτίλι,μάλλον έχει φαγωθεί η ροδέλα...πρέπει να τον στείλω στο service?Χρειάζεται η απόδειξη για να ισχύσει η εγγύηση?

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Παιδιά,έχω έναν που δεν ανάβει εύκολα,άκόμη και με καινούρια πέτρα και αλλαγμένο φιτίλι,μάλλον έχει φαγωθεί η ροδέλα...πρέπει να τον στείλω στο service?Χρειάζεται η απόδειξη για να ισχύσει η εγγύηση?

Οχι μην τρελενεσαι! Συνηθως οσο πιο χρησιμοποιημενος ειναι ενας Zippo τοσο το καλυτερο για να το αναψεις.

Ετσι και με το φιτιλι, Θα σου παρει καιρο για να μπορεσει να αναψει με την πρωτη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

Δηλαδη το ροδελάκι,δε χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση?Γιατί εχω δει σε μερικούς,που απο τη χρήση,δε μπορούν να τρίψουν καλά τη πέτρα,με αποτέλεσμα να βγάζει λίγες σπίθες...

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Δηλαδη το ροδελάκι,δε χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση?Γιατί εχω δει σε μερικούς,που απο τη χρήση,δε μπορούν να τρίψουν καλά τη πέτρα,με αποτέλεσμα να βγάζει λίγες σπίθες...

Δε νομίζω ειναι αρκετα δυσκολο να χαλασει το ροδελακι. Τώρα αν η πετρα σου ειναι καινουργια καλά θα κάνεις να την τριψεις αρχικά αντίθετα απο την φορά που ανάβει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

Δε νομίζω ειναι αρκετα δυσκολο να χαλασει το ροδελακι. Τώρα αν η πετρα σου ειναι καινουργια καλά θα κάνεις να την τριψεις αρχικά αντίθετα απο την φορά που ανάβει.

κάποιος μου είχε πει και δεν ξέρω αν ισχύει οτι οι zippo έχουν εγγύηση εφ όρου ζωής. οπότε αν σου έχει χαλάσει το ροδελάκι το στέλνεις για φτιάξιμο