Jump to content

HTC Thoth (Advantage successor)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

HTC Thoth is the successor of the HTC Advantage 7500 (also known as HTC Athena) and the Advantage X7510 - (Athena 2).

The Thoth is expected to come with a 4.8" WVGA screen (slightly smaller compared to the 5-inch VGA one of the original Athena). A 5-megapixel camera, 512MB ROM, 256MB RAM and Windows Mobile 6.5 will also be onboard.

The most exciting feature, though, is the fast processor - the 1GHz Qualcomm 8250 Snapdragon chipset. Expect it in September.

http://www.gsmarena.com/htc_2009_roadmap_is_now_updated_now_weve_got_the_specs-news-821.php

ας σβηστει αν υπαρχει ηδη

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Administrators

Και μια φωτογραφία...

http://i.gsmarena.com/vv/newsimg/09/01/htc-lineup-2009/gsmarena_018.jpg

(Δυστυχώς ούτε το επερχόμενο Whitestone, ούτε το Firestone θα φοράνε τον πολυαναμενόμενο επεξεργαστή της Qualcomm στα 1GHz! :mad: )

Modpic.gif

οχι,:lol::lol:

αλλα οταν ειχα το x7500

το ειχα συνηθισει.

παντως στο μπουφαν χωρουσε.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι ρε συ μην είσαι χαζός. όταν το αγοράζεις σου δίνουν δώρο και ένα σακίδιο για να το κουβαλάς στην πλάτι.

• Administrators
θα τα δουμε αυτα τα μοντελα ελλαδα?

Ας βγει με το καλό και θα το δούμε.

αυτο θεωρειται κινητο??

Μάλλον πιο κοντά σε netbook φέρνει παρά σε κινητό.

Modpic.gif

Ας βγει με το καλό και θα το δούμε.

Μάλλον πιο κοντά σε netbook φέρνει παρά σε κινητό.

Έχει νόημα όμως μια τέτοια συσκευή τώρα που βγήκανε τα netbook; Από θέμα επιδόσεων, λειτουργικού και κόστους;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

παντως μου κανει εντυπωση που

δεν βαλανε πιο μεγαλη οθονη.

περιμενα τουλαχιστον καμια 6''αρα.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Τότε όμως υποθέτω ότι δεν θα είχε κανένα μέλλον γιατί θα ήταν ένα τηλέφωνο σε μέγεθος netbook. Ποιος θα το έπαιρνε; Τουλάχιστον τώρα μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκεται κάπου ανάμεσα.

Modpic.gif

κάτι σημαίνει αυτό...μπόρει να σκεύτεται κάτι άλλο η htc..! θα δούμε στην πορεία...

• 4 weeks later...

εμένα μου αρέσει πολύ αυτός ο υπολογιστής.. αρκεί να μην έχει μεγάλο πάχος..

γιατί να χρησιμοποιώ 13 ίντσες για να χαζοσερφάρω στο ίντερνετ αφού μου φτάνουν 4?

και επιπλέον έχω και τηλ, ναβιγκέιτορ κλπ;

• Administrators
Άλλο 13" και άλλο 4". Δεν είναι το ίδιο πράγμα και είναι πολύ πιο ακριβό από ένα κλασσικό netbook. Τώρα σαν τηλέφωνο δεν ξέρω πόσο θα σε εξυπηρετήσει.

Modpic.gif

γιατί να χρησιμοποιώ 13 ίντσες για να χαζοσερφάρω στο ίντερνετ αφού μου φτάνουν 4?

και επιπλέον έχω και τηλ, ναβιγκέιτορ κλπ;

Πρώτον το να χαζοσερφάρεις στο internet δεν είναι και τόσο απλό στα windows mobile λόγω περιορισμών των προγραμμάτων.

Δέυτερον αν σου φτάνουν τα 4", γιατί το Thoth έχει 4,8" πάρε το Touch Pro 2 που έχει 3,6" και πληκτρολόγιο.

Η τιμή του αν κρίνουμε από την τωρινή του advantage δύσκολο να πλησιάσει των netbooks και πραγματικά πιστεύω δεν αξίζει καθόλου. Πάντως μπορείς να πάρεις netbook με 8" και το βασικότερο θα τρέχει xp.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators

Να προσθέσω και κάτι σημαντικό... δεν είναι υπολογιστής, αλλά WM PDA Phone με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Νομιζω οτι αν ηταν κοντα στα 4 θα ηταν καλυτερη επιλογη απο πλευρας ογκου μια και θα ηταν κατι σαν HD αλλα με λιγο μεγαλυτερη οθονη,ασε που θα μπορουσε καλιστα να ηταν στο μεγεθος του HD αν απλως μεγαλωναν την οθονη πανω σε αυτο το σκαρι! Δυσκολα πραγματα βεβαια.....
[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλλον δίκιο έχετε.. και η τιμή του θα είναι τουλάχιστον γύρω στα 700.. ίσως για να χαζοσερφάρεις δεν χρειάζεται και τόσο μεγάλο και ακριβό μοντέλο..κάνει και ένα πιο μικρό και πιο φτηνό.. όπως το άι-φον..

• Administrators
700 ευρώ θα κάνει το Pro 2. Αυτό υπολόγισε το αρκετά παραπάνω και αν κρίνω από την τιμή που είχε ο προκάτοχος του.

Modpic.gif