pavlidisc Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχουμε κανένα τελευταίο νέο για τα "κολλήματα" που παρουσίαζε το κινητό; Έγινε καμιά αναθάθμηση και λύθηκαν ή συνεχίζουν να υπάρχουν; Σκέφτομαι να το πάρω δώρο στην γυναίκα μου. Πιστεύω οτι είναι απο τα πιό εντυπωσιακά κινητά που έχουνε βγεί! Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Samsung jet. Το LG σίγουρα κερδίζει στην φινέτσα και το στύλ όμως (προσωπική άποψη). Λέω να το πάρω αλλα φοβάμαι μήν την πατήσω. Δεν θα έχει και καμιά βαριά χρήση. Μόνο τηλέφωνα θα κάνει και καμιά φωτο. Τί λέτε αξίζει ή να θα το βάλω στην άκρη και θα μου μείνει μόνο η φινέτσα; :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mk616 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Λοιπον μετα απο 4 μηνες χρησης εχω παρατηρησει τα εξης: 1. Δουλευει περιπου 3 μερες με μια πληρη φορτιση με μεση χρηση παντα (δεν το ταραζω ουτε σε ομιλια και sms ουτε σε παιχνιδια και εφαρμογες) 2. Εχει κανει freeze δυο φορες οταν ημουν σε χρηση internet και αυτες μονο. 3. Η οθονη δεν μαυριζει!!! 4. οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες την ημερα και κακες την νυχτα. 5. Το video που γραφει ειναι πολυ καλο 6. Το modem του ειναι γρηγορο 7,2 (χρηση για usb modem stick!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) Λοιπον μετα απο 4 μηνες χρησης εχω παρατηρησει τα εξης: 1. Δουλευει περιπου 3 μερες με μια πληρη φορτιση με μεση χρηση παντα (δεν το ταραζω ουτε σε ομιλια και sms ουτε σε παιχνιδια και εφαρμογες) 2. Εχει κανει freeze δυο φορες οταν ημουν σε χρηση internet και αυτες μονο. 3. Η οθονη δεν μαυριζει!!! 4. οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες την ημερα και κακες την νυχτα. 5. Το video που γραφει ειναι πολυ καλο 6. Το modem του ειναι γρηγορο 7,2 (χρηση για usb modem stick!!) Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μου αρέσει πολύ σαν τηλέφωνο, έχει 480x800 capacitive οθόνη, είναι πολύ εξυπηρετικο το γεγονός οτι το key pad μπορεί να χρησιμοποιειθεί για να μεταφέρει εντολές, και γενικά μου άρεσε πολύ όση ώρα το επεξεργάστηκε σε ένα κατάστημα που το βρήκα. Απλά διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια για κολλήματα, διακοπές συνομιλίας, κακές φωτό κ.α, και έχω αποθαρυνθεί... :( Δεν το θέλω για καμιά extreme χρήση αλλά τουλάχιστον σαν τηλέφωνο θέλω να δουλεύει ΣΩΣΤΑ! Edited June 4, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos15 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 παιδια εφαρμογες για το κινητο που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt_tuner Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 hi! δεν κσερω αν ρωταω σωστα εδω... αλλα στο crystal δεν πιανουν τα απλα στιλο... ειναι σαν το iphone? η κατι αλλο? αν παρω στιλακια για iphone θα δουλεψουν? γτ δν μπορω να βρω για το συγγεκριμενο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 hi! δεν κσερω αν ρωταω σωστα εδω... αλλα στο crystal δεν πιανουν τα απλα στιλο... ειναι σαν το iphone? η κατι αλλο? αν παρω στιλακια για iphone θα δουλεψουν? γτ δν μπορω να βρω για το συγγεκριμενο..... Αν μπαρεις στυκακι για iphone ναι θα δουλεψει. Τα κλασικα τα στυλακια δεν δουλευουν. Αυτο συμβαίνει γιατί το κινητό έχει προγραμματιστεί να αισθάνεται μια μεγάλη έκταση επαφής . Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παιδια τιποτα νεοτερο για το συγκεκριμενο μοντελο υπαρχει? Επειδη ενδιαφερομαι να παρω ενα ενος φιλου μου και μου αρεσε σαν συσκευη και σαν λειτουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παιδια τιποτα νεοτερο για το συγκεκριμενο μοντελο υπαρχει? Επειδη ενδιαφερομαι να παρω ενα ενος φιλου μου και μου αρεσε σαν συσκευη και σαν λειτουργιες. Σαν τι νεότερο δηλαδή;αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εννοω αν εχει βγει καποια αναβαθμιση σχετικα με τα κολληματα και τις επανεκκινησεις που παθαινε το μοντελο σε καποιους κατοχους. Αυτο που σκεφτομαι να παρω δεν ξερω ακομη ποτε αγοραστηκε και αν ειναι στην εγγυηση ( εχω την εντυπωση οτι ειναι). Τιμη 150€ θα το παρω και ειναι αγρατσουνιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εννοω αν εχει βγει καποια αναβαθμιση σχετικα με τα κολληματα και τις επανεκκινησεις που παθαινε το μοντελο σε καποιους κατοχους. Αυτο που σκεφτομαι να παρω δεν ξερω ακομη ποτε αγοραστηκε και αν ειναι στην εγγυηση ( εχω την εντυπωση οτι ειναι). Τιμη 150€ θα το παρω και ειναι αγρατσουνιστο. Για αναβαθμίσεις δε μπορώ να σου πω,πάντως είναι γεγονός ότι αυτό το κινητό δεν "περπάτησε πολύ" στην αγορά.Καλό θα είναι να σου πούνε παιδιά που το έχουν.Το κινητό κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, οπότε σαφώς και καλύπτεται από την 24μηνη εγγύηση που έχουν όλα τα κινητά.Γνώμη μου είναι πάντως ότι τα 150Ε είναι καλή τιμή. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Βασικα το κινητο ειναι αγορασμενο πριν 6 μηνες. Εδω και 2 μερες το εχω στην κατοχη μου δοκιμαστικα και ολα μου φαινονται μια χαρα. Απο καμερα οντως καμια σχεση με 8αρα παντως!Λογικα θα το παρω εφοσον εχω ακομα 1.5 χρονο εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts