pneuma1629398144 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 παιδια το εχει ενας φιλος μου.το τηλ ειναι καλο.τα συν του ειναι γρηγορο δεν κολαει στην αφη.τα μειον ειναι οτι στο ιντρερνετ παρολο που βλεπεις βιντεο στο youtoube στις αλλες σελιδες δεν εμφανιζει εικονες με τιποτα δεν ξερω γιατι το κανει αυτο?το διαφανες πληκτρολογιο δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...καποιες φορες αλλα πατας αλλα δειχνει...τελος η καμερα ειναι κατωτερη των περιστασεων...αυτα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ξέρουμε πότε θα το φέρει η vodafone κ σε ποια τιμή κυμαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Σημερα το αποκτησα και εγω,μπορω να πω οτι ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Λιγο συνηθεια θελει ο τροπος εισαγωγης απο το διαφανες πληκτρολογιο αλλα σιγα σιγα.Σε γενικες γραμμες για τα χρηματα που κοστιζει ειναι παρα πολυ καλο και σιγουρα εχει το wow factor:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Με γεια! Θα ηθελα να δω φωτο και ειδικα σε σκοτεινο περιβαλλον. Αν ειναι ευκολο να ποσταρετε κανα δυο να παρουμε μια γευση..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 τι λετε οσοι το πηρατε αξιζει να δωσω το arena κ να παρω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 τι λετε οσοι το πηρατε αξιζει να δωσω το arena κ να παρω αυτο? Προσωπικα δεν το ξερω το αρενα γιατι δεν το ειχα ουτε το εχω , αλλα εγω το πηρα στην συζυγο , και ειναι το μονο κινητο που με εχει πλεον ψησει να ξεφυγω απο τα νοκια , και μαλιστα προσωπικα λεω να παρω το σμαρτ για να μην εχουμε τα ιδια. Πολυ καλο και τιμιο ειδικα και για τα χρηματα του. Οπως εχω ξαναπει αν ηταν νοκια δεν θα εφταναν 700 ευρω. Χωρις να μπορω να κανω συγκριση με το αρενα λοιπον ναι κατα τ'αλλα παρτο φιλε μου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 τι λετε οσοι το πηρατε αξιζει να δωσω το arena κ να παρω αυτο? Αν σε ενδιαφέρει μόνο η "μούρη" του πληκτρολογίου, πάρτο. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 η καμερα? η δεν αξιζει? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Σήμερα που το έπιασα στα χέρια μου μου φάνηκε πολύ στοιβαρό και ωραίο κινητό.Από λειτουργίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα. Ειμαι και εγω ενας απολυτα ικανοποιημενος κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου. Μονο καλα σχολια μπορω να πω προς το παρον αν και οι 2 εβδομαδες χρησης δεν μου επιτρεπουν να πω μεγαλα λογια.... Μονο μια ερωτηση εχω να κανω. Software για αυτο το κινητο που μπορουμε να βρουμε;;; Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Η συκευασία περιλαμβάνει και θηκούλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Η συκευασία περιλαμβάνει και θηκούλα? Ναι μια soft μαυρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
respect13 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 το πηρα και εγω παιδια...πολλι καλο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 το πηρα πολυ ομορφο γρηγορο κ χωρις κοληματα αν κ μου λειπουν τα μεταλικα μερη του αρενα ομως φενετε πιο σταθερο κ με καλυτερη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Για ποιο λόγο δεν έχει γίνει τόσο καιρό ένα review για το κινητό στο site? Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θα ήθελα μια γνώμη από τους γνώστες του αντικειμένου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Βασικα κι εγω σκεφτομαι να το αποκτησω αλλά κολλαω λιγο επειδη ειμαι φανταρος και αυτο συνεπαγεται πως θα περνα πολυ ωρα μεσα σε μια τσεπη, εστω και μεσα σε θηκη, αρα ειναι πιθανο να γεμισει γρατσουνιες. Οι κατοχοι τι λενε οσον αφορα την αντοχη του σε κακουχιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 δεν νομιζω να κανει για σκληρη χρηση κ νομιζω θα γρατσουνιετε ευκολα γιατι ειναι ολο απο ενα σκληρο πλαστικο που δεν φενετε να αντεχει σε κακουχιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 μπορει καποιος να ανεβασει καποιες φωτογραφιες να δουμε καμερα, ισως να μην εχει μεινει στο επιπεδο του viewty II, να εχει βελτιωσει καποιες ρυθμισεις... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Xθες το ειδα στον Κωτσοβολο με πεσμενη τιμη στα 329 ευρω και το χτυπησα αφου τηλεφωνικα πουλησα το innov8 (εξαιρετικο σε ολα του αλλα...η μπαταρια...:cry: ). Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και με εντυπωσιασε. Το μενου του ειναι ενα βελτιωμενο Arena, το youtube παιζει μεσω wi-fi και η εμφανιση του βγαζει ματι. Με αυτην, π[λεον, την τιμη πρεπει να πουλησει περισσοτερο γιατι το αξιζει με χιλια! Εγώ το αγόρασα στα 289 (you crazy) και αύριο το παραλαμβάνω. Μακάρι να είναι όπως τα λες. Με αυτή την τιμή σίγουρα αξίζει. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 haki οταν το δουλεψεις λιγο κανε ενα review αν θες επειδη η γνωμη σου μετραει και ειδικα στις φωτογραφιες!:D Θα ηθελα να δω ποσο καλες βγαζει το βραδυ και επισης σε ποιους τομεις εξυπηρετει το πληκτρολογιο. Ας πουμε ειναι βολικο για να γραφεις sms? Πεφτει η τιμη του και θα το΄χω στα υπ΄οψιν.. αρκει εκτος των αλλων να εχει μια αξιοπρεπη αυτονομια..μην χρειαζεται καθε μερα φορτισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Έτυχε σήμερα να παίξω λιγάκι με το GD900. Πολύ καλή κάμερα,εντυπωσιακός σχεδιασμός,γρήγορο μενού και αρκετά στιβαρή κατασκευή. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 παιδια να ρωτησο κατι. Στο παραπανω βιντεακι ειδα οτι εχει ενα παιχνιδι με ζαρια που με το κουνιμα του κινιτου κουνιουντε και τα ζαρια.Αυτο το κανει και το αρενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 παιδια να ρωτησο κατι. Στο παραπανω βιντεακι ειδα οτι εχει ενα παιχνιδι με ζαρια που με το κουνιμα του κινιτου κουνιουντε και τα ζαρια.Αυτο το κανει και το αρενα? Ναι! Το κανει! Αλλα η ερωτηση σου μαλλον θα επρεπε να ειναι στο αντιστοιχο topic του Arena. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 χαλια η καμερα ρε ****** μου ! :/ Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Κριμα!:( Ηλπιζα οτι θα εβγαζε ικανοποιητικες φωτο, τουλαχιστον οπως το αρενα. Μηπως να του δωσω μια 2η ευκαιρια; Εχει τοσα καλα χαρακτηριστικα και δεν θελω κινητο μονο για φωτογραφιες αλλα δεν ξερω..:confused: Οπως και να΄χει ευχαριστουμε haki για τις χρησιμες πληροφοριες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts