Jump to content

LG Crystal (GD900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια το εχει ενας φιλος μου.το τηλ ειναι καλο.τα συν του ειναι γρηγορο δεν κολαει στην αφη.τα μειον ειναι οτι στο ιντρερνετ παρολο που βλεπεις βιντεο στο youtoube στις αλλες σελιδες δεν εμφανιζει εικονες με τιποτα δεν ξερω γιατι το κανει αυτο?το διαφανες πληκτρολογιο δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...καποιες φορες αλλα πατας αλλα δειχνει...τελος η καμερα ειναι κατωτερη των περιστασεων...αυτα...:)

• Απαντήσεις 210
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα το αποκτησα και εγω,μπορω να πω οτι ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Λιγο συνηθεια θελει ο τροπος εισαγωγης απο το διαφανες πληκτρολογιο αλλα σιγα σιγα.Σε γενικες γραμμες για τα χρηματα που κοστιζει ειναι παρα πολυ καλο και σιγουρα εχει το wow factor:p

Με γεια! Θα ηθελα να δω φωτο και ειδικα σε σκοτεινο περιβαλλον. Αν ειναι ευκολο να ποσταρετε κανα δυο να παρουμε μια γευση..;)

τι λετε οσοι το πηρατε αξιζει να δωσω το arena κ να παρω αυτο?

Προσωπικα δεν το ξερω το αρενα γιατι δεν το ειχα ουτε το εχω , αλλα εγω το πηρα στην συζυγο , και ειναι το μονο κινητο που με εχει πλεον ψησει να ξεφυγω απο τα νοκια , και μαλιστα προσωπικα λεω να παρω το σμαρτ για να μην εχουμε τα ιδια.

Πολυ καλο και τιμιο ειδικα και για τα χρηματα του.

Οπως εχω ξαναπει αν ηταν νοκια δεν θα εφταναν 700 ευρω.

Χωρις να μπορω να κανω συγκριση με το αρενα λοιπον ναι κατα τ'αλλα παρτο φιλε μου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι λετε οσοι το πηρατε αξιζει να δωσω το arena κ να παρω αυτο?

Αν σε ενδιαφέρει μόνο η "μούρη" του πληκτρολογίου, πάρτο. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος...

η καμερα? η δεν αξιζει?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Σήμερα που το έπιασα στα χέρια μου μου φάνηκε πολύ στοιβαρό και ωραίο κινητό.Από λειτουργίες?

Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα. Ειμαι και εγω ενας απολυτα ικανοποιημενος κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου. Μονο καλα σχολια μπορω να πω προς το παρον αν και οι 2 εβδομαδες χρησης δεν μου επιτρεπουν να πω μεγαλα λογια.... Μονο μια ερωτηση εχω να κανω. Software για αυτο το κινητο που μπορουμε να βρουμε;;;

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

• 4 weeks later...
το πηρα πολυ ομορφο γρηγορο κ χωρις κοληματα αν κ μου λειπουν τα μεταλικα μερη του αρενα ομως φενετε πιο σταθερο κ με καλυτερη καμερα

Για ποιο λόγο δεν έχει γίνει τόσο καιρό ένα review για το κινητό στο site? Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θα ήθελα μια γνώμη από τους γνώστες του αντικειμένου...

Βασικα κι εγω σκεφτομαι να το αποκτησω αλλά κολλαω λιγο επειδη ειμαι φανταρος και αυτο συνεπαγεται πως θα περνα πολυ ωρα μεσα σε μια τσεπη, εστω και μεσα σε θηκη, αρα ειναι πιθανο να γεμισει γρατσουνιες. Οι κατοχοι τι λενε οσον αφορα την αντοχη του σε κακουχιες?

δεν νομιζω να κανει για σκληρη χρηση κ νομιζω θα γρατσουνιετε ευκολα γιατι ειναι ολο απο ενα σκληρο πλαστικο που δεν φενετε να αντεχει σε κακουχιες

μπορει καποιος να ανεβασει καποιες φωτογραφιες να δουμε καμερα, ισως να μην εχει μεινει στο επιπεδο του viewty II, να εχει βελτιωσει καποιες ρυθμισεις...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• 2 weeks later...
Xθες το ειδα στον Κωτσοβολο με πεσμενη τιμη στα 329 ευρω και το χτυπησα αφου τηλεφωνικα πουλησα το innov8 (εξαιρετικο σε ολα του αλλα...η μπαταρια...:cry: ). Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και με εντυπωσιασε. Το μενου του ειναι ενα βελτιωμενο Arena, το youtube παιζει μεσω wi-fi και η εμφανιση του βγαζει ματι. Με αυτην, π[λεον, την τιμη πρεπει να πουλησει περισσοτερο γιατι το αξιζει με χιλια!

Εγώ το αγόρασα στα 289 (you crazy) και αύριο το παραλαμβάνω. Μακάρι να είναι όπως τα λες. Με αυτή την τιμή σίγουρα αξίζει.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

haki οταν το δουλεψεις λιγο κανε ενα review αν θες επειδη η γνωμη σου μετραει και ειδικα στις φωτογραφιες!:D

Θα ηθελα να δω ποσο καλες βγαζει το βραδυ και επισης σε ποιους τομεις εξυπηρετει το πληκτρολογιο. Ας πουμε ειναι βολικο για να γραφεις sms?

Πεφτει η τιμη του και θα το΄χω στα υπ΄οψιν.. αρκει εκτος των αλλων να εχει μια αξιοπρεπη αυτονομια..μην χρειαζεται καθε μερα φορτισμα!

Έτυχε σήμερα να παίξω λιγάκι με το GD900.

Πολύ καλή κάμερα,εντυπωσιακός σχεδιασμός,γρήγορο μενού και αρκετά στιβαρή κατασκευή.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

παιδια να ρωτησο κατι. Στο παραπανω βιντεακι ειδα οτι εχει ενα παιχνιδι με ζαρια που με το κουνιμα του κινιτου κουνιουντε και τα ζαρια.Αυτο το κανει και το αρενα?

παιδια να ρωτησο κατι. Στο παραπανω βιντεακι ειδα οτι εχει ενα παιχνιδι με ζαρια που με το κουνιμα του κινιτου κουνιουντε και τα ζαρια.Αυτο το κανει και το αρενα?

Ναι! Το κανει!

Αλλα η ερωτηση σου μαλλον θα επρεπε να ειναι στο αντιστοιχο topic του Arena.

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαλια η καμερα ρε ****** μου ! :/

Κριμα!:( Ηλπιζα οτι θα εβγαζε ικανοποιητικες φωτο, τουλαχιστον οπως το αρενα. Μηπως να του δωσω μια 2η ευκαιρια; Εχει τοσα καλα χαρακτηριστικα και δεν θελω κινητο μονο για φωτογραφιες αλλα δεν ξερω..:confused:

Οπως και να΄χει ευχαριστουμε haki για τις χρησιμες πληροφοριες!:)