Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι και με adb install είναι γρήγορο και εύκολο, βασικά γι αυτό ήταν και πολύ εύκολο να σχεδιαστέι το πρόγραμμα, αλλά είναι τόσο βολικό για μενα, που ούτε το mass storage ενεργοποιώ για να βάλω αρχεία στην sd

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia kalispera exw ena provlimataki exw ksexasei to gmail mou pou exw gia to htc magic kai to kleidwsa me to systima asfaleias auto me tis mpilies kai den mporw na kanw tipota mou zitaei sunexeia na valw to gmail kai ton kwdiko kserei kaneis tipota ti mporw na kanw euxaristw

καταρχην καλο ειναι να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες και οχι greekglish..

οσο για αυτο που ρωτησες, formatl δοκιμασες να κανεις; αν κανεις reset και περασεις custom rom,φανταζομαι πως θα ξεκλειδωσει..

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia kalispera exw ena provlimataki exw ksexasei to gmail mou pou exw gia to htc magic kai to kleidwsa me to systima asfaleias auto me tis mpilies kai den mporw na kanw tipota mou zitaei sunexeia na valw to gmail kai ton kwdiko kserei kaneis tipota ti mporw na kanw euxaristw

Καλησπέρα, το έχω πάθει και εγώ αυτό φίλε koraki ΄και ξέρω πως φρίκαρες.. Προφανώς αυτό που σου προτείνει ο emperor να κάνεις δε γίνεται καθώς δεν ξέρεις πως να μπεις στο μενού.. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης το μενού είναι ανοιχτό και δε χρειάζεσαι κωδικό οπότε αν κλείσεις το τηλ. βρίσκεσαι μέσα. Μετά πας και κάνεις επαναφορά του συστήματος (format) και ξεμπερδεύεις.. Ελπίζω να βοήθησα...

Καλησπέρα, το έχω πάθει και εγώ αυτό φίλε koraki ΄και ξέρω πως φρίκαρες.. Προφανώς αυτό που σου προτείνει ο emperor να κάνεις δε γίνεται καθώς δεν ξέρεις πως να μπεις στο μενού.. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης το μενού είναι ανοιχτό και δε χρειάζεσαι κωδικό οπότε αν κλείσεις το τηλ. βρίσκεσαι μέσα. Μετά πας και κάνεις επαναφορά του συστήματος (format) και ξεμπερδεύεις.. Ελπίζω να βοήθησα...

Μανο, εννοουσα απο recovery εγω... δεν νομιζω να θελει και εκει κωδικο! :O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια προβλημα!!!!!!!!

ειχα την cm 5.0.8 εβαλα την 6 !!!

1) κολλαει απιστευτα ειδικα οταν ειναι κατεβασεις την γραμμη ειδοποιήσεων για ν διαβασεις ενα μυνημα

2) λειπει το μαρκετ(????)

3) λειπει το widjet με τον καιρο και τα νεα

ααα

4) η "συλλογη" που βλεπεις φοτο κολλαει απιστευτα

τι κανω ????

ευχαριστω εκ των προτερων

παιδες σκεφτομαι να το παρω απο νετ για δευτερο κινητο αξιζει,απο αποψη ανταποκρισης οθονης τη λεει,και ακομα απο αυτονομια?ευχαριστω εκ των προτερων για τις πληροφοριες

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Ή κάνε wipe και μετά βάλε την 6.

Εγώ απο την αρχή έτσι έκανα και δούλεψε άψογα με την πρώτη

πως κανω wipe????

παιδια προβλημα!!!!!!!!

ειχα την cm 5.0.8 εβαλα την 6 !!!

1) κολλαει απιστευτα ειδικα οταν ειναι κατεβασεις την γραμμη ειδοποιήσεων για ν διαβασεις ενα μυνημα

2) λειπει το μαρκετ(????)

3) λειπει το widjet με τον καιρο και τα νεα

ααα

4) η "συλλογη" που βλεπεις φοτο κολλαει απιστευτα

τι κανω ????

ευχαριστω εκ των προτερων

ok εκανα wipe !!! και παλι τιποτα!!!!!!

πειτε μου υπαρχει λυση???

ειμαι απελπισμενος αισθανομαι σαν να εχω χαλασμενο κινητο!!!!!!!!!!

καποιος να βοηθησει!!!

ok εκανα wipe !!! και παλι τιποτα!!!!!!

πειτε μου υπαρχει λυση???

ειμαι απελπισμενος αισθανομαι σαν να εχω χαλασμενο κινητο!!!!!!!!!!

καποιος να βοηθησει!!!

μονο εγω εχω αυτο το προβλημα??

Όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα έκανα τα εξής. Πρώτα backup την SD στο pc , μετά από recovery partition SD με τις προεπιλεγμενες τιμές , μετά copy την ρομ στην SD από usb toggle και τέλος wipe φουλ. Έτσι κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Δημήτρης

Ναι, αν τα κάνεις αυτά και δε δουλεύει, τότε τι να πω. Θα δοκιμάσεις άλλη rom καλύτερα.

Σε froyo δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη απο του cyanogen, αλλά μπορείς να πας σε 2.1

λυθηκε το προβλημα!!!!

δηστυχως εχω νεο ομως:

δεν μου περναει τις επαφεσ απο την sim στο κινητο

κανω εισαγωγη βγαινει μια μπαρα που λεει την κατασταση αντιγραφης ολοκληρωνεται αλλα δεν εμφανιζονται στις επαφες!!!!

τι κανω??

εχω κουραστει..δωστε μου μια λυση!!!

Cyanogenmod rc2 is out. Οδηγιες εγκαταστασης στο Androidgreece

Πολύ πιο γρήγορη από την rc1. O πιο γρήγορος browser που έχω δει στο magic. 4.034 mflops.

καλημερα!

εχω βαλει στο κινητο την smoki 0.75 αν θυμαμαι καλα απο εκδοση. Τη ντελευται παντως αλλα εχω θεμα με τις επαφες και το facebook...

Δε μπορω να βαλω σε καμια επαφη αντιστοιχια με επαφη απο το facebook. γραφει οτι δεν βρεθηκαν αντιστοιχιες

Καμια ιδεα?

Να σημειωσω οτι στην stock rom παλια ειχε δουλεψει κανονικα

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

παιδια μια βοηθεια παρακαλω , πως μπορουμε να εγκαταστησουμε νεα ρομ χωρις την βοηθεια του υπολογιστη ?? οκ κατεβαζω την ρομ την ονομαζω update.zip , την βαζω στην καρτα μνημης μετα τι κανω ?.... το τηλεφωνο ειναι νεκρο (σαν να μην εχει καμια ρομ μεσα ) ποιον συνδιασμο κουμπιων χρησιμοποιω για να μπω σε bootmode και να επιλεξω την ρομ για εγκατασταση ??

(ειχα βαλει μια hero rom αλλα αυτος που το πηρε εκανε αναβαθμιση και φυσικα το κινητο κολησε )

Το κινητο ειχε αυτη την ρομ http://www.androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=336

καμια ιδεα τι μπορω να κανω ???? και ποια ρομ να βαλω ???

Ας σημμειωθει οτι οταν παταω ταυτοχρονα το home +power μετα απο λιγο μου βγαζει ενα σημαδι με κοκκικο και ενα τηλεφωνο

Edited by domal

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Όταν λες έκανε αναβάθμιση τι εννοείς έτρεξε το official ruu ; Τι Magic είναι 32α 32β Vodafone Cosmote ;
Δημήτρης