iGNiTEd Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 σε λίγες ώρες βγαίνει η 2,1 Cyanogenmod 5.0.7 beta1... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 σε λίγες ώρες βγαίνει η 2,1 Cyanogenmod 5.0.7 beta1... :) Ναι, αλλά μόνο για το παλιό radio (3.22.xx.xx):(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ναι, αλλά μόνο για το παλιό radio (3.22.xx.xx):(. ειναι σιγουρο αυτο; Βασιλη μπορεις να το κανεις port ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ειναι σιγουρο αυτο; Βασιλη μπορεις να το κανεις port ? Είναι σίγουρο και όχι δεν μπορώ να το κάνω port. Εξάλλου, τόσο καιρό δεν έχει γίνει port η CM 4.2. Αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση της HTC να δώσει των κώδικα για τον kernel (σχετικά με το radio 6.35.xx.xx) κι επιπλέον ο Cyanogen δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το καινούριο radio. Ο μοναδικός που έχει ασχοληθεί είναι ο Sanpei, αλλά για τους δικούς του λόγους, δεν έχει δώσει τον κώδικα, για να μπορέσουν να τον τροποποιήσουν και βελτιώσουν άλλοι developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 τι διαφορά έχει το παλιό radio από το καινούριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ανεβηκε στο youtube βιντεο απο beta tester της καινουργιας eclair rom του cyanogen για G1/Magic και ειναι 100% λειτουργικη Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Μας κλέψανε το ολοκαίνουριο κινητό htc magic και θέλω να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να εντοπίσω τη συσκευή με κάποιο τρόπο.. εννοώ μέσω gps, imei η μέσω κάποιου προγράμματος.. Αν όχι μπορώ να το μπλοκάρω με κάποιο τρόπο ωστε να μην μπορει να το χρησιμοποιήσει αυτός που το έκλεψε; Αν ενημερώσω την HTC,θα μπορούσε να κάνει κάτι; Ευχαριστώ πολύ! PS. Απορώ με τί ψυχή κλέβουν κάτι που ο άλλος έχει κάνει κόπο να αποκτήσει.. Απορώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistsakalog Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 καλησπερα παιδια ,θα ηθελα καποιες διευκρινισεις αν ειναι ευκολο,γιατι ειμαι ψιλο ασχετος. α)μπαινω στο ggogle maps και ενω προσπαθω να βρω καποια τοποθεσια,δεν μου εμφανιζει τιποτα.πρεπει να κατεβασω κατι???εχω συνδεση. β)οταν μπαινω στο μαρκετ και μου ζηταει κωδικο google και ονομα ,τα βαζω και ενω παει να κανει συνδεση,μου λεει μετα απο 5 λεπτα οτι η συνδεση με τον διακομιστη απετυχε διοτι ειτε δεν ειναι εφικτη ειτε η καρτα σιμ δεν εχει προσβαση δεδομενων.τι πρεπει να κανω.μου το εμφανιζει εδω και 3 μηνες τωρα. γ)γιατι δεν μου αποθηκευει τον ηχο στο ξυπνητηρι και γενικα τισς ρυθμισεις?? δ)οταν πτωτοανοιξα την συσκευη στην αρχικη οθονη του κινητου εγραφε ωρα,τοποθεσια(την πολη μμου),τον καιρο,θερμοκρασια και τα λοιπα.ξαφνικα ολα χαθηκαν και γραφει μονο την ωρα.ακομα και οταν παω στον καιρο δεν εμφανιζει τιποτα και οταν ψαχνω μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση.γιατι??? ευχαριστω πολυ και θα ηθελα να μου πειτε επισης αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας να μιλησω για να λυσω αυτα τα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) τι διαφορά έχει το παλιό radio από το καινούριο; Το καινούριο radio έχει να κάνει με το καινούριο SPL, που άλλαξε το μέγεθος των partitions στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Αν προσπαθήσεις να βάλεις τη ROM με το Sense στο system partition ενός Magic που έχει το παλιό SPL (και radio), απλά δε θα χωρέσει. Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Μας κλέψανε το ολοκαίνουριο κινητό htc magic και θέλω να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να εντοπίσω τη συσκευή με κάποιο τρόπο.. εννοώ μέσω gps, imei η μέσω κάποιου προγράμματος.. Αν όχι μπορώ να το μπλοκάρω με κάποιο τρόπο ωστε να μην μπορει να το χρησιμοποιήσει αυτός που το έκλεψε; Αν ενημερώσω την HTC,θα μπορούσε να κάνει κάτι; Ευχαριστώ πολύ! Αν είχες εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα, όπως το Wavesecure, τότε έχεις πιθανότητες να το εντοπίσεις ή να διαγράψεις τα περιεχόμενα του κινητού σου. Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αυτό που μπορείς ίσως να κάνεις, είναι να ρωτήσεις την εταιρεία κινητής σου, αν μπορούν να μπλοκάρουν το IMEI του κινητού σου. Στο εξωτερικό γίνεται. Εδώ δεν ξέρω. καλησπερα παιδια ,θα ηθελα καποιες διευκρινισεις αν ειναι ευκολο,γιατι ειμαι ψιλο ασχετος. α)μπαινω στο ggogle maps και ενω προσπαθω να βρω καποια τοποθεσια,δεν μου εμφανιζει τιποτα.πρεπει να κατεβασω κατι???εχω συνδεση. β)οταν μπαινω στο μαρκετ και μου ζηταει κωδικο google και ονομα ,τα βαζω και ενω παει να κανει συνδεση,μου λεει μετα απο 5 λεπτα οτι η συνδεση με τον διακομιστη απετυχε διοτι ειτε δεν ειναι εφικτη ειτε η καρτα σιμ δεν εχει προσβαση δεδομενων.τι πρεπει να κανω.μου το εμφανιζει εδω και 3 μηνες τωρα. γ)γιατι δεν μου αποθηκευει τον ηχο στο ξυπνητηρι και γενικα τισς ρυθμισεις?? δ)οταν πτωτοανοιξα την συσκευη στην αρχικη οθονη του κινητου εγραφε ωρα,τοποθεσια(την πολη μμου),τον καιρο,θερμοκρασια και τα λοιπα.ξαφνικα ολα χαθηκαν και γραφει μονο την ωρα.ακομα και οταν παω στον καιρο δεν εμφανιζει τιποτα και οταν ψαχνω μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση.γιατι??? ευχαριστω πολυ και θα ηθελα να μου πειτε επισης αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας να μιλησω για να λυσω αυτα τα προβληματα. Πιθανότατα εγκατέστησες κάποια εφαρμογή που έκανε αυτό το πρόβλημα (εάν πριν λειτουργούσε κανονικά). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι soft reset. Θα διαγράψει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει και θα μπορέσεις να διορθώσεις τα προβλήματά σου. Για την υποστήριξη μπορείς να τηλεφωνήσεις: Greece Ελλάδα, English +302 111 980955 Δευτέρα > Σάββατο 10:00 - 18:30 ( Δευτέρα > Παρασκευή ) 10:00am > 14:00 ( Σάββατο ) νούμερο χωρίς χρέωση; ή μέσω email. Ωστόσο, δε νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη (το λέω από ίδια πείρα, για κάτι πιο συγκεκριμένο και απλό από αυτά που ρωτάς εσύ). Καλή τύχη. Edited April 29, 2010 by vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ποτε θα εχουμε επισημη 2.1? Ξερουμε κατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μια περίεργη ερώτηση. Βολεύει όταν έχω το κινητό στο craddle να μην σβήνει η οθόνη (ρυθμίζεται από τα developing options). Με αυτή τη ρύθμιση σβήνει το backlight αλλά το lcd μένει ανοιχτό και ευαίσθητο στην αφή, οπότε με το παραμικρό άγγιγμα στην οθόνη αυτή φωτίζεται και είμαι στην εφαρμογή που ήμουν. Το θέμα είναι πως η οθόνη είναι LCD και παλαιότερα οι LCD αν το panel έμενε ανοιχτό στην ίδια εικόνα για πολύ ώρα μπορεί να κολλούσαν τα pixel. Έχετε ακούσει να συμβεί τίποτα τέτοιο με αυτό το κινητό; Μην πέσω για ύπνο και το πρωί δεν έχω magic! :p Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Κυκλοφόρησε η Cyanogen Cyanogen V5.0.7-Test1. Οδηγίες εγκατάστασης για το Magic 32A/32B μπορείτε να βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 αν την βάλει κανένας να μας πεί αν αξίζει για να αλλάξουμε ρ'αδιο κτλ για να την βάλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη, αλλά δεν τα έχω καταφέρει... Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω πως ακριβώς γίνεται ο συγχρονισμός στις επαφές; Και δεν αναφέρομαι στο ποια προγράμματα, ΟΤΑ ή κάποιον άλλο τρόπο. αλλά προς ποια ακτεύθυνση κάθε φορά, και ποιο περιεχόμενο! Δηλαδή... Το HTC Sync, συγχρονίζει ΜΟΝΟ τις επαφές που βρίσκονται στη μνήμη του κινητού με τον υπολογιστή ή και τις google επαφές με τον υπολογιστή; Τo gmail φαντάζομαι πως συγχρονίζει μόνο τις google επαφές στο κινητο με το gmail, σωστά; Αφενός λοιπόν, πως έχεις με εύκολο τρόπο μόνιμα συγχρονισμένα κινητό - pc - και gmail; Και αφετέρου, προς ποια κατεύθυνση γίνεται κάθε φορά ο συγχρονισμός; Στο HTC Sync το ελέγχεις, με το gmail όμως; Any help appreciated.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Όταν αλλάζεις μια google επαφή στο κινητό σου, αυτή συγχρονίζεται άμεσα (εάν έχεις επιλέξει να συμβαίνει αυτό) με το gmail. Συμβαίνει και το αντίστροφο. Δηλαδή, αλλαγή στο Gmail μεταφέρετε στο κινητό. Είναι αυτό που ονομάζεται mirroring. To gmail συγχρονίζει μόνο τις google επαφές και όχι αυτές που βρίσκονται στη SIM ή στο τηλέφωνο (τουλάχιστον αυτό συνέβαινε, όταν είχα προσπαθήσει να συγχρονίσω επαφές που βρίσκονταν στη συσκευή - όχι google επαφές). Δε χρησιμοποιούσα το Outlook, οπότε δεν ξέρω ποιες επαφές συγχρονίζονται. Υπάρχει εδώ ένας οδηγός για συγχρονισμό του Outlook με το gmail. Άποψή μου είναι να βγάλεις το HTC Sync από τη μέση. Δηλαδή, να συγχρονίζεις το κινητό με το gmail και αυτό με το Outlook. Κάπως έτσι: Magic -> Gmail -> Outlook και Magic <- Gmail <- Outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 εΧΩ προβλημα... ενω με την επισημη ελληνικη δουλευε το htc Sync με τη ρομ του Sanpei δεν δουλευει... ξερει κανεις πως διορθωνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 εΧΩ προβλημα... ενω με την επισημη ελληνικη δουλευε το htc Sync με τη ρομ του Sanpei δεν δουλευει... ξερει κανεις πως διορθωνεται? Αυτό που λέω κάθε φορά είναι να διαβάζετε τις οδηγίες των developers. Παραθέτω από το thread για τη ROM του Sanpei. HTC Sync will work with with http://www.easy-share.com/1909610034/HTCSync2.0.25.exe , thank beetleman and hanserson1 who uploaded it, thank capychimp who figured out this. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Αυτό που λέω κάθε φορά είναι να διαβάζετε τις οδηγίες των developers. Παραθέτω από το thread για τη ROM του Sanpei. εχεις δικιο βασιλη, απλα πιεζομαι απο το χρονο και την ανυπομονισια να μπει η cyanogen Beta :D θα postαρω εντυπωσεις σε λιγο αν δεν γινει Βrickακι! :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 αν την βάλει κανένας να μας πεί αν αξίζει για να αλλάξουμε ρ'αδιο κτλ για να την βάλουμε... φιλε μου στο g1 που την περασα αξιζει Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Εξακολουθω να εχω προβλημα... εμω με ανοιχτο το κινητο πρασινιζει το htc sync, σε fastboot mode δεν λεει να πρασινιζει :( και οταν γραφω το 1ο command sto cmd κολλαει σε ενα μηνυμα, waiting for device :S edit: Ακυρο ηθελε restart το pc :( Edited April 30, 2010 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Όταν αλλάζεις μια google επαφή στο κινητό σου, αυτή συγχρονίζεται άμεσα (εάν έχεις επιλέξει να συμβαίνει αυτό) με το gmail. Συμβαίνει και το αντίστροφο. Δηλαδή, αλλαγή στο Gmail μεταφέρετε στο κινητό. Είναι αυτό που ονομάζεται mirroring. To gmail συγχρονίζει μόνο τις google επαφές και όχι αυτές που βρίσκονται στη SIM ή στο τηλέφωνο (τουλάχιστον αυτό συνέβαινε, όταν είχα προσπαθήσει να συγχρονίσω επαφές που βρίσκονταν στη συσκευή - όχι google επαφές). Δε χρησιμοποιούσα το Outlook, οπότε δεν ξέρω ποιες επαφές συγχρονίζονται. Υπάρχει εδώ ένας οδηγός για συγχρονισμό του Outlook με το gmail. Άποψή μου είναι να βγάλεις το HTC Sync από τη μέση. Δηλαδή, να συγχρονίζεις το κινητό με το gmail και αυτό με το Outlook. Κάπως έτσι: Magic -> Gmail -> Outlook και Magic <- Gmail <- Outlook Κατάλαβα... Επειδή και εγώ προσπαθώ να βγάλω το htc sync από την μέση έχω το πρόβλημα: απλά προσπαθώ να καταλάβω, την πρώτη πρώτη φορά που θα γίνει συγχρονισμός αν θα σβηστεί τίποτα! Έχω επαφές στο gmail, και επαφές στο κινητό. Κάποιες κοινές, κάποιες διαφορετικές. Με τον συγχρονισμό θα βρεθώ απλά με πολλές διπλές, ή παίζει να σβηστεί κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 to gmail θα συγχρονίσει μόνο τις δικές του επαφές... αυτές που είναι στο κινητό ή την sim δεν θα τις πειράξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Κατάλαβα... Επειδή και εγώ προσπαθώ να βγάλω το htc sync από την μέση έχω το πρόβλημα: απλά προσπαθώ να καταλάβω, την πρώτη πρώτη φορά που θα γίνει συγχρονισμός αν θα σβηστεί τίποτα! Έχω επαφές στο gmail, και επαφές στο κινητό. Κάποιες κοινές, κάποιες διαφορετικές. Με τον συγχρονισμό θα βρεθώ απλά με πολλές διπλές, ή παίζει να σβηστεί κάτι; Δε νομίζω ότι θα σβηστεί κάτι. Απλά θα προστεθούν εκατέρωθεν οι μη κοινές επαφές. Ωστόσο, για να είσαι σίγουρος, κάνε export σε ένα αρχείο τις επαφές του Gmail (στις επαφές πάνω δεξιά υπάρχει επιλογή για εξαγωγή) και χρησιμοποίησε ένα προγραμματάκι, όπως το Handy Backup for Android (θα το βρεις στο market) για τις επαφές στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπερα και καλο .... "μηνα" .. :( :mad: :cry: - Η Cyanogen 5.0.7 test1 εχει ελληνικο πληκτρολογιο; - Απ'οτι ακουγεται στους xda ,υπαρχει θεμα με την μπαταρια; ή ειναι μονο στο G1; - Ειμαι εδω και πολυ καιρο με το official sense ui , με αλλαγμενο SPL και radio 6.35, τα backup που εχω παρει σε καποιες εφαρμογες με τη δικη τους εσωτερικη δυνατοτητα ληψης backup ,θα μπορω να τα επαναφερω στην 5.0.7 ; - Τι διαφορα υπαρχει μεταξυ της CyanogenMod-5 - Would you like a pony? (EXPERIMENTAL) [04/29 - v5.0.7-test1] και της [32a][3.22] CyanogenMod 5.0.7 - Eclair 2.1 (port) (05/02/2010) Modded ; - Μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω νεοτερη εκδοση ; .... Φιλικα Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Καλησπερα και καλο .... "μηνα" .. :( :mad: :cry: - Η Cyanogen 5.0.7 test1 εχει ελληνικο πληκτρολογιο; - Απ'οτι ακουγεται στους xda ,υπαρχει θεμα με την μπαταρια; ή ειναι μονο στο G1; - Ειμαι εδω και πολυ καιρο με το official sense ui , με αλλαγμενο SPL και radio 6.35, τα backup που εχω παρει σε καποιες εφαρμογες με τη δικη τους εσωτερικη δυνατοτητα ληψης backup ,θα μπορω να τα επαναφερω στην 5.0.7 ; - Τι διαφορα υπαρχει μεταξυ της CyanogenMod-5 - Would you like a pony? (EXPERIMENTAL) [04/29 - v5.0.7-test1] και της [32a][3.22] CyanogenMod 5.0.7 - Eclair 2.1 (port) (05/02/2010) Modded ; - Μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω νεοτερη εκδοση ; .... Φιλικα -Η cyAnogen Δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα μπορεις να βαλεις απο το market το htc IME. -με την μπαταρια? εμενα μου κραταει 1μιση μερουλα.. ( 2 ωρες κλησεις, 20-40 μηνυματα, μονιμα ανοικτο wifi) τωρα, δεν ξερω τι στανταρ ειχες εσυ για να συγκρινω.. -λογικα θα μπορεις να επαναφερεις ρυθμησεις.. αν οχι σε ολα, σε καποιες, ναι -αν θελεις να περιμενεις, εξαρταται απο σενα.. εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts