nikaki71 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Απο Αλφα κοπυ αποκλειεται. Οποτε αποκλειουμε και τα nokia store. ...μαλλον εχεις λαθος ενημερωση,γιατι υπαρχει κανονικα στην αλφα κοπυ στην Κατεχακη,απο χτες...Για το Ν97 λεω και σορυ για το off-topic... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Για ποιο video μιλας? του Ν86 φυσικα... κλεισε ολα τα φωτα σε ενα δωματιο τραβα βιντεο με ανοιχτα led χωρις να βαλεις νυχτερινη ληψη και αν βρεις κατι καλυτερο σου χαριζω το Ν86 μου..:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 του Ν86 φυσικα... κλεισε ολα τα φωτα σε ενα δωματιο τραβα βιντεο με ανοιχτα led χωρις να βαλεις νυχτερινη ληψη και αν βρεις κατι καλυτερο σου χαριζω το Ν86 μου..:X Απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται? το καταστημα λεγεται cleverphone ειναι ταξιαρχων 105 κορυδαλλο ειναι επισημη αντιπροσωπια νοκια και ερικσον εχει και ν97 ελληνικοτατο οχι εισαγωγης.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Pictures: Nokia N86 8MP Photo Samples http://dailymobile.se/2009/06/27/pictures-nokia-n86-8mp-photo-samples-2/ iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 λοιπον το n86 το ελεγξα απο κοντα σε καταστημα του εξωτερικου(Βρυξελλες),μολις κυκλοφορεισε.Εχει για μενα ενα σημαντικο μειονεκτημα,η ισχυς του σηματος wifi ειναι η μιση σε σχεση με το n82 δηλαδη οση και του n95, το τσεκαρα πολλες φορες.Επειδη στο παρελθον ειχα n95 και το wifi του μου εβγαζε την πιστη,αποφασησα να μεινω με το n82, θεωρω το wifi ενα πολυ σημαντικο στοιχειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 λοιπον το n86 το ελεγξα απο κοντα σε καταστημα του εξωτερικου(Βρυξελλες),μολις κυκλοφορεισε.Εχει για μενα ενα σημαντικο μειονεκτημα,η ισχυς του σηματος wifi ειναι η μιση σε σχεση με το n82 δηλαδη οση και του n95, το τσεκαρα πολλες φορες.Επειδη στο παρελθον ειχα n95 και το wifi του μου εβγαζε την πιστη,αποφασησα να μεινω με το n82, θεωρω το wifi ενα πολυ σημαντικο στοιχειο από ποιότητα κατασκευής πως σου φάνηκε; όντως η νοκια έβαλε ποιότητα της σειράς Ε στην Ν κατηγορία της; [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 από ποιότητα κατασκευής πως σου φάνηκε; όντως η νοκια έβαλε ποιότητα της σειράς Ε στην Ν κατηγορία της; η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλη, το D pad ειναι καλυτερο απο του n82 και οταν ακουσα τον ηχο εισαγωγης ωφειλω να πω οτι ηταν χαμηλης εντασης, βεβαια η ενταση δεν ηταν ρυθμισμενη στο max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Λοιπόν,το απέκτησα και ΄γω από παράλληλη εισαγωγή(γερμανικό) και ιδού οι εντυπώσεις μου σε άμεση σύγκριση με τον προκάτοχο του,το Ν85. Τα ευρωπαικά Ν86 που κυκλοφορούν στην Γερμανία κλπ. είναι σε μεγάλο ποσοστό Made in China διότι οι γραμμές παραγωγής Φινλανδίας,Ουγγαρίας έχουν μειώσει αρκετά την παραγωγή τους(1η διαφορά με το Ν85). Φυσικά αλλάξαμε το product code με το JAF(όσον αφορά την εγγύηση δεν την χάνει διότι μπορώ κάλλιστα αν υπήρχε πρόβλημα hardware μελλοντικά να επαναφέρω το δικό του product code,λέμε τώρα.....;)),σκέφτηκα πως τα προοριζόμενα για την Γερμανία Ν86 θα έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής(και αυτό βέβαια το βασίζω στην προσωπική μου εμπειρία από παλιά-6670 εποχής και μετά θυμάμαι την διαφορά που την διαπίστωνες σε μικρές λεπτομέρειες-προς θεού αυτό δεν σημαίνει πως τα "ελληνικά" θα είναι "κάπως" αλλά για μένα οι ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο δεν έχουν μεγαλύτερη σημασία από μια χάλια ποιότητα κατασκευής ενδεχομένως...την επιβεβαιωμένη υποψία μου την έχω εγώ και όχι μόνο εγώ-αρκετοί από μας πλέον) και όντως έτσι είναι,Eseries επίπεδο σε ΝSeries-τέλειο-ουτε τζόγος,ουτε τριξίματα,αίσθηση στιβαρότητας(2η χαώδης διαφορά με το άθλιο Ν85:mad:). Δόνηση όχι τόσο δυνατή όσο του Ν85,επίσης ένταση λίγο χαμηλότερη από τα ηχεία του,ίδιας έντασης στα ακουστικά(3η διαφορά με το Ν85),πιστεύω με τα πρώτα firmware updates να αυξηθεί η ένταση(το έχουμε ξαναδεί το έργο;)). Μια μεγάλη διαφορά είναι αντιληπτή άμεσα και αυτή είναι η ταχύτητα του επεξεργαστή σε όλες τις λειτουργίες του,από την ταχύτατη κάμερα εώς το GPS που λοκάρει πολύ γρήγορα(φυσικά το Garmin 5.00.50 παίζει μια χαρά),το Ovi Maps 3.0 με την πυξίδα πολύ ωραίο και χρήσιμο σίγουρα. Η διαχείρηση ενέργειας επίσης βελτιωμένη,απ΄ότι θυμάμαι το Ν85 τις πρώτες μέρες που ασχολιούμουν δεν άντεχε τόσο. Τι να πω,έπρεπε να βγάλουν το Ν85 έτσι ακριβώς πριν ένα χρόνο...αλλα όχι δε κάνει,να μη δώσουν κάτι σωστό στους καταναλωτές στα 500 € που το πούλαγαν τότε:mad:...συμπερασματικά το Ν86 αξίζει τα χρήματα που κοστίζει 100 φορές πιο πολύ τώρα παρά τότε το Ν85....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Με το wi-fi τί γίνεται? Έχει όντως χαμηλό σήμα όπως το Ν95? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Με το wi-fi τί γίνεται? Έχει όντως χαμηλό σήμα όπως το Ν95? Οχι το wifi δουλεύει κανονικά όπως και στα τελευταία 60άρια,με την ίδια απόδοση και πιο γρήγορα.Με την ευκαιρία της ερώτησης τι χαμήλωσε αυτό είναι ή ένταση φωτισμού του screensaver ώρας. Σε κάθε περίπτωση δυο πράγματα είναι ξεκάθαρα,η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του Ε86(ουπς συγγνώμη Ν86-νόμιζω καμμιά φορά ότι είναι ESeries κινητό...:)),το νοιώθεις όταν το δουλεύεις και η σβελτάδα του...ταχύτατο;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Με βάση αυτό σε ρώτησα. Εσύ με πιο κινητό το σύγκρινες? λοιπον το n86 το ελεγξα απο κοντα σε καταστημα του εξωτερικου(Βρυξελλες),μολις κυκλοφορεισε.Εχει για μενα ενα σημαντικο μειονεκτημα,η ισχυς του σηματος wifi ειναι η μιση σε σχεση με το n82 δηλαδη οση και του n95, το τσεκαρα πολλες φορες.Επειδη στο παρελθον ειχα n95 και το wifi του μου εβγαζε την πιστη,αποφασησα να μεινω με το n82, θεωρω το wifi ενα πολυ σημαντικο στοιχειο Η οθόνη στον ήλιο έχει το κλασικό πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Λοιπόν,το απέκτησα και ΄γω από παράλληλη εισαγωγή(γερμανικό) Καλορίζικο φίλε. Εύχομαι καλή συμβίωση με το νέο σου εργαλείο. :) Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Καλορίζικο φίλε. Εύχομαι καλή συμβίωση με το νέο σου εργαλείο. :) Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις. Συμβίωση,απ΄το στόμα μου το πήρες,αυτό ακριβώς είναι η προδιάθεση μου μετά από 2 μέρες-καιρό είχα να δω κινητό έτσι διότι οι τελευταίες απόπειρες της ΝΟΚΙΑ στα 60άρια ήταν σχεδόν ατοπήματα(βλ.Ν85,Ν96 κ.α.),έλεγα ειδικά για τα Ν85 "θα αντέξει αυτό 1 χρόνο και βάλε....:confused::wacko:...μπα...έτσι πως τρίζει και κουνιέται και γ:X****αι...δε νομίζω" και επιβεβαιώθηκαν οι αμφιβολίες μου απ΄ότι ακούω και διαβάζω:(. Το Ν86 είναι ενα σωστό κινητό των 400+ €(πάλι πολλά είναι ειδικά στην εποχή μας με την δυσμενή οικονομική κατάσταση της δυσπραγίας στον εμπορικό κλάδο ειδικά..),είναι αυτό που θα έπρεπε να λανσαριστεί στην θέση του Ν85-η τεχνογνωσία υπήρχε(ας περναγαν μια βόλτα από το R&D της Eseries να δουν πως γίνεται:lol:)τεσπα άργησαν αλλά τα κατάφεραν,το κινητό έχει ποιότητα κατασκευής,είναι γρήγορο επεξεργαστικά,έχει πολύ καλή κάμερα(για πρώτη έκδοση λογισμικού ειδικά-επιδέχεται βελτίωσης minor και θα την λάβει κατά τα συνηθισμένα αγαπημένα updates της μαμάς ΝΟΚΙΑ) και η οθόνη του αποδίδει πιο φυσικά τα χρώματα σε σχέση με την υπερβολή του Ν85 και πιστεύω αυτό οφείλεται στο τζάμι που την καλύπτει,είναι χάρμα οφθαλμών. Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα bootάρει πόσο γρήγορα εκτελεί τα πάντα,ακόμα και η κάμερα πέρα από την ταχύτητα του κλείστρου ως εφαρμογή είναι πολύ ταχύτερη στην εκκίνηση,λήψη και αποθήκευση των φωτογραφιών,το δε βίντεο επίσης πολύ ομαλό με μηδέν σπασίματα και τα ledάκια πολύ δυνατά το βράδυ....:) Επιτέλους θα αράξω γιατί βαρέθηκα να αλλάζω 60άρια,να δω αν τρίζουν αν κάνουν αν δεν κάνουν κλπ.,το Ν86 είναι αυτό που πρέπει να είναι και με το παραπάνω;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αυτό για τα χρώματα της οθόνης που λες είναι πολύ θετικό. Το Ν85 έχει πολύ έντονα/ψεύτικα χρώματα. Βέβαια αυτό για το τζάμι που την καλύπτει, πολύ περίεργο μου ακούγεται. Δοκίμασε πάντως και στον ήλιο να δεις μήπως έχει καλύτερα αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 η καμερα το βραδυ τι λεει....???? ειναι οι photos αξιες του 82...οπως λεγανε...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Το θέμα έχει καλυφθεί,είπαμε δεν έχει xenon,τέλος.Το θέμα της οθόνης κάτω από τον ήλιο έχει καλυφθεί επίσης,στο Ν86 είναι κάπως καλύτερα.Αυτά πρέπει να εμπεδωθούν γιατί η επανάληψη και ανούσια είναι και κουραστική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Δεν θυμάμαι να έχει αναφέρει κάποιος άλλος για την οθόνη του Ν86 κάτω από ήλιο (ούτε καν υπό σκιά).. πολύ απλά γιατί μέχρι τώρα δεν το είχε και κανένας! Το ότι το Ν85 έχει κι αυτό OLED οθόνη δεν σημαίνει κάτι.. ούτε στα reviews είδα να αναφέρουν κάτι τέτοιο. Ας μην λέμε μόνο τα θετικά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δεν θυμάμαι να έχει αναφέρει κάποιος άλλος για την οθόνη του Ν86 κάτω από ήλιο (ούτε καν υπό σκιά).. πολύ απλά γιατί μέχρι τώρα δεν το είχε και κανένας! Το ότι το Ν85 έχει κι αυτό OLED οθόνη δεν σημαίνει κάτι.. ούτε στα reviews είδα να αναφέρουν κάτι τέτοιο. Ας μην λέμε μόνο τα θετικά.. Για μένα έχει καλυφθεί και από τα reviews που έχω διαβάσει σε διάφορα forums σχετικά, και στην τελική τι νόημα έχει να πάρω ενα κινητό με amoled οθόνη και να πάω κάτω από τον ήλιο(ντάλα) να δω αν βλέπω την απεικόνηση της,πρέπει νά΄μαι και ανόητος αφού πλέον αυτό ακριβώς δεν θα το έκανα όχι γιατί δεν θα βλέπω τι λέει στην οθόνη του κινητού αλλά για την προστασία από τον ήλιο που δεν είναι πια τόσο "φιλικός" όσο πριν χρόνια(βλ.UV κλπ.). Αρα όλο αυτό με το πόσο readable είναι ή οθόνη κάτω από τον ήλιο δεν χρειάζεται πλέον πολλά επιχειρήματα για να μην αποτελεί θέμα,σκιά πάντα θα υπάρχει(ακόμα και στην παραλία ομπρέλες έχουμε-φωτογραφίες μπορούμε να βγάλουμε με το N86,βλέπεις τι φωτογραφίζεις...;)). Αν οπωσδήποτε θέλει κάποιος να βλέπει κάτω από τον ήλιο την οθόνη υπάρχει και το Ν95(χωρίς καν προστατευτικό τζάμι) κ.α.π.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Επιτέλους θα αράξω γιατί βαρέθηκα να αλλάζω 60άρια,να δω αν τρίζουν αν κάνουν αν δεν κάνουν κλπ.,το Ν86 είναι αυτό που πρέπει να είναι και με το παραπάνω;) Αντρεα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.... Πολυ ενθαρυντικα ολα αυτα που λες Αντε γιατι ειχαμε βαρεθει να αλλαζουμε τα..τριζονια(Ν85)μπας και πετυχουμε κανενα της προκοπης!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ:):D Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Αντρεα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.... Πολυ ενθαρυντικα ολα αυτα που λες Αντε γιατι ειχαμε βαρεθει να αλλαζουμε τα..τριζονια(Ν85)μπας και πετυχουμε κανενα της προκοπης!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ:):D Τέρμα τα τριζόνια:lol:,το κινητό έχει πολύ καλά υλικά κατασκευής,πιστεύω αντέχουν στο χρόνο(μένει να το δω αυτό;)). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ...Λογικα απο αυριο θα αρχισει δειλα-δειλα να κανει το ντεμουτο του στα πρωτα καταστηματα της Νοκια και στη χωρα μας...:D Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ...Λογικα απο αυριο θα αρχισει δειλα-δειλα να κανει το ντεμουτο του στα πρωτα καταστηματα της Νοκια και στη χωρα μας...:D Μακάρι για σας να το πάρετε για να ακούσουμε και τις εντυπώσεις άλλων χρηστών:),εγώ το συνιστώ πάντως απόλυτα για αγορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ...Λογικα απο αυριο θα αρχισει δειλα-δειλα να κανει το ντεμουτο του στα πρωτα καταστηματα της Νοκια και στη χωρα μας...:D Πληροφορίες από μέσα από την Alpha Copy λένε ότι θα παραλάβει η κεντρική αποθήκη την άλλη εβδομάδα. Μάλλον στο τέλος της άλλης εβδομάδας με αρχές της παράλλης θα το δούμε. Βέβαια στο τηλέφωνο από σήμερα λένε για μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου !!! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Συμβίωση,απ΄το στόμα μου το πήρες,αυτό ακριβώς είναι η προδιάθεση μου μετά από 2 μέρες-καιρό είχα να δω κινητό έτσι διότι οι τελευταίες απόπειρες της ΝΟΚΙΑ στα 60άρια ήταν σχεδόν ατοπήματα(βλ.Ν85,Ν96 κ.α.),έλεγα ειδικά για τα Ν85 "θα αντέξει αυτό 1 χρόνο και βάλε....:confused::wacko:...μπα...έτσι πως τρίζει και κουνιέται και γ:X****αι...δε νομίζω" και επιβεβαιώθηκαν οι αμφιβολίες μου απ΄ότι ακούω και διαβάζω:(. Το Ν86 είναι ενα σωστό κινητό των 400+ €(πάλι πολλά είναι ειδικά στην εποχή μας με την δυσμενή οικονομική κατάσταση της δυσπραγίας στον εμπορικό κλάδο ειδικά..),είναι αυτό που θα έπρεπε να λανσαριστεί στην θέση του Ν85-η τεχνογνωσία υπήρχε(ας περναγαν μια βόλτα από το R&D της Eseries να δουν πως γίνεται:lol:)τεσπα άργησαν αλλά τα κατάφεραν,το κινητό έχει ποιότητα κατασκευής,είναι γρήγορο επεξεργαστικά,έχει πολύ καλή κάμερα(για πρώτη έκδοση λογισμικού ειδικά-επιδέχεται βελτίωσης minor και θα την λάβει κατά τα συνηθισμένα αγαπημένα updates της μαμάς ΝΟΚΙΑ) και η οθόνη του αποδίδει πιο φυσικά τα χρώματα σε σχέση με την υπερβολή του Ν85 και πιστεύω αυτό οφείλεται στο τζάμι που την καλύπτει,είναι χάρμα οφθαλμών. Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα bootάρει πόσο γρήγορα εκτελεί τα πάντα,ακόμα και η κάμερα πέρα από την ταχύτητα του κλείστρου ως εφαρμογή είναι πολύ ταχύτερη στην εκκίνηση,λήψη και αποθήκευση των φωτογραφιών,το δε βίντεο επίσης πολύ ομαλό με μηδέν σπασίματα και τα ledάκια πολύ δυνατά το βράδυ....:) Επιτέλους θα αράξω γιατί βαρέθηκα να αλλάζω 60άρια,να δω αν τρίζουν αν κάνουν αν δεν κάνουν κλπ.,το Ν86 είναι αυτό που πρέπει να είναι και με το παραπάνω;) Από όσο θυμάμαι, ήσουν και ένας από τους πρώτος κατόχους του Ν85, και για τις πρώτες περίπου 10-15 ημέρες που το είχες στην κατοχή σου ήσουν κάθετος στο πόσο καλό είναι, και έντονα αντίθετος σε όσους κατηγορούσαν την ποιότητα κατασκευής του. Μετά τις 15 ημέρες, ξαφνικά από ένα ποστ σε ένα άλλο, ήσουν εντελώς αντίθετος με την αγορά του Ν85 για τα προβλήματα που αντιμετώπιζες, και ενώ αρχικά έλεγες σε όλους να το αγοράσουν, μετά έλεγες σε όλους να μην το σκέφτονται καν!! Δε θες να το δουλέψεις λίγες μέρες το κινητό, να έχεις μια καλύτερη και πιο σφαιρική και σταθερή γνώμη αυτή τη φορά.....? Υπάρχουμε αρκετοί που ενδιαφερόμαστε για το κινητό, και καλό είναι να υπάρχει ένα σαφές feedback από την χρήση του, και όχι μόνο οι αρχικές πολύ καλές εντυπώσεις από την αγορά του! Φιλικά πάντα, έτσι; :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts