Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(Aπλα ξαναρωταω εδω γιατι αλλαξε η σελιδα)

Καλησπερα! πριν απο λιγες ωρες επεσε στα χερια μου και αρχισα να το σεταρω. Πρωτα ακολουθησα αυτα που εχει στην υπογραφη του ο webvirus στο 1ο βημα που λεει για τον οπερα οτι πρεπει να ειναι κλειστο το procces του για να προχωρησω το βημα 1, οσες φορςε κ να το κλεισω αυτο παραμενει active,τι κανω? τα αλλα βηματα τα εκανα κανονικα.

Το zoom πως δουλευει και τι κανει?

Φαινεται πολυ πιο γρηγορο απο το d1 που ειχα κι ας εχει ιδιο επεγεργαστη νομιζω

Otan ειμαι σε καποιο μενου πως παταω ΟΚ?

Εβαλα το SpbMobileShel (oπως ειχα και στο d1) και το install egine στο κινητο και οχι στην storage, το αφηνω ετσι?

το e-shop εχει screen protector gia το d2?

EDIT (13/5): Προσθήκη πληροφορίας

Σε αντίθεση με το Touch HD, το D2 μπορεί και έχει 2-way d-pad. τι εννοώ?

μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη zoom bar ως D-Pad για πάνω κάτω. (ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό και ΠΑΡΑ πολύ βολικό για μένα).

Για να το κάνετε βάλτε το Advanced Config Tools πηγαίνετε στο Smart Touch ορίστε ποια εφαρμογή θέλετε να λειτουργεί

με τη zoom bar, και μετά ορίστε το Wheel Sensitivity στο 6. Να λοιπόν κάτι που το D2 έχει παραπάνω απο το HD το οποίο

δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει σε Hardware έστω μορφή.

Στο Advanced Config Tools δεν βλεπω το smart touch για να κανω αυτο που αναφερεις

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βάλε τον opera χωρίς να το κλείσεις.

ασε το spb εκεί που είναι

για το eshop μπες και δες. τι ερωτήσεις είναι αυτές ρε παιδιά. έλεος (http://www.e-shop.gr)

δεν κοίταξες πολύ στο advanced. κάτω δεξιά έχει μενού κουμπί.

ΥΓ. γιάννη σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

το έβαλα. το κλείνει. το activesync τρώει μπαταρία?

Ελα βρε μην βαρας. Ποση ωρα ψαχνω στο e-shop αλλα δεν μπορω να το βρω γμτ

Poio ειναι απο αυτα? http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=screen+protector&x=0&y=0

Οκ το βρηκα το smart touch ευχαριστω!!

• Administrators
το έβαλα. το κλείνει. το activesync τρώει μπαταρία?

Το activesync... φυσικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένει ανοιχτό όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με το PC.

Modpic.gif

Το activesync... φυσικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένει ανοιχτό όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με το PC.

δεν το ήξερα αυτό. σε αυτή τη περίπτωση ρε συ γιάννη μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να βάλεις στο post με την μπαταρία μου το εξής κάτω απο τη Λύση 6?

Λύση 7

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πρόγραμμα για να κλείνει αυτόματα το ActiveSync όταν δεν χρειάζεται. Τραβάει μπαταρία όταν τρέχει άσκοπα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208822

.......................

θα το έκανα εγώ αλλά δεν με αφήνει να κάνω edit το post μου :)

Κι ενας άλλος τρόπος για να το ελέγχουμε αν τρέχει χωρίς να περασουμε κανενα πρόγραμμα, είναι να το "ξεκρύψουμε" (unhide, g@mω τα ελληνικά μου!!!):lol:

HKCU\Software\HTC\TaskManager\ExclusiveList\System

Από εκεί σβήνουμε το replog.exe και κάνουμε softreset και είμαστε ΟΚ!!!:p

• Administrators
δεν το ήξερα αυτό. σε αυτή τη περίπτωση ρε συ γιάννη μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να βάλεις στο post με την μπαταρία μου το εξής κάτω απο τη Λύση 6?

Λύση 7

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πρόγραμμα για να κλείνει αυτόματα το ActiveSync όταν δεν χρειάζεται. Τραβάει μπαταρία όταν τρέχει άσκοπα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208822

.......................

θα το έκανα εγώ αλλά δεν με αφήνει να κάνω edit το post μου :)

Done... ;)

(Δες το και αν θες κάτι άλλο μου λες.)

Κι ενας άλλος τρόπος για να το ελέγχουμε αν τρέχει χωρίς να περασουμε κανενα πρόγραμμα, είναι να το "ξεκρύψουμε" (unhide, g@mω τα ελληνικά μου!!!):lol:

Προτιμώ να το κάνω απλά disable στα Notifications του SKTools.

(Πάντως σε ορισμένες ROM/συσκευές και αυτό είναι απαραίτητο για την μη άσκοπη εμφάνιση του ActiveSync)

Modpic.gif

ωραίος, αλλά το δικό σου κάνει μόνο την μισή δουλειά :D

Done... ;)

(Δες το και αν θες κάτι άλλο μου λες.)

ευχαριστώ:happy:

• Administrators
Eπειδή όμως παρόλα αυτά μπορεί ακόμα να εμφανίζεται εκεί που δεν υπάρχει λόγος το ActiveSync, υπάρχει η πλήρης διαδικασία που περιγράφω εδώ και ξεμπερδεύουμε μια και καλή με αυτό το θέμα... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683

Modpic.gif

στα 6.5 η tsimistri top bar, δεν μου δείχνει το signal strength, ξέρεις μήπως βγήκε κάποια νέα έκδοση?

όσο πάει και μ'αρέσει πιο πολύ αυτή η R6.

• Administrators
στα 6.5 η tsimistri top bar, δεν μου δείχνει το signal strength, ξέρεις μήπως βγήκε κάποια νέα έκδοση?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520547

Modpic.gif

όσο πάει και μ'αρέσει πιο πολύ αυτή η R6.

Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή την taskbar σε ασπρόμαυρο. :)

μια χαρα λοιπον ολα με την R6 του DUTTY.

με ολα τα tweks kai triks των γνωστων υποπτων εχουμε ενα LEO η HD2 η οπως αλλιως θελετε πειτε το, σε μικροτερο μεγεθος σε απιστευτη τιμη και 1 και βαλε μηνα πριν το leo κυκλοφορησει.

τοσο που αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να αλλαξω το αβαταρ σε leo?

Eγω εχω το εξης προβληματακι...

Εχω περασει ολες τις επαφες απο το νοκια ν95 μου και εχουν αποθηκευτει κανονικα στο τηλεφωνο....καποιες καινουριες εχουν δημιουργηθει μεσω του outlook...ωστοσο οταν καποιος με καλει δεν εμφανιζεται το ονομα...του....σαν να ειναι αγνωστη η επαφη...εχετε ιδεα τι παιζει?

RISE OF SODOM AND GOMORRAH

μια χαρα λοιπον ολα με την R6 του DUTTY.

με ολα τα tweks kai triks των γνωστων υποπτων εχουμε ενα LEO η HD2 η οπως αλλιως θελετε πειτε το, σε μικροτερο μεγεθος σε απιστευτη τιμη και 1 και βαλε μηνα πριν το leo κυκλοφορησει.

τοσο που αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να αλλαξω το αβαταρ σε leo?

για πες και εσύ τι tweaks του κάνεις μήπως μου έχει ξεφύγει τίποτα

πλακα μου κανεις?

κυριως τα τρικ της υπογραφης σου εννοω(lumos,juno),αλλα και του athanaso.(fake server actice sync)

να σημειωσω μονο ενα πραγμα.

σε μενα οταν προσπαθησα να εξελληνισω το TF3D μεσω registry μου απενεργοποιηθηκε η ηχητικη ειδοποιηση εισερχομενου μηνυματος.

οποτε R6 DYTTY και ελληνικο μανιλα μην δοκιμασετε.

κατα τα λοιπα ολα δουλευουν αψογα γρηγορα και χωρις ιδιαιτερη καταναλωση μπαταριας.

Με αυτα και με αυτά με κάνατε να το παραγγείλω.

Από Clove !!!

Ενημέρωσέ μας αν θέλεις όταν το παραλάβεις και την διαδικασία .

τι backup πρόγραμμα έχετε? Γιατί θέλω να δοκιμάσω την rom και εγώ....αλλα δεν θέλω να χάσω τα appoinment , επαφές , φωτός/videos , και γενικά τα πάντα που έχω. Γίνετε να σωθούν και να ξαναμπούν ?

spb backup και ναι γίνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ. αν έχετε παλιό ΗardSPL βάλτε το νέο!!

• Administrators
τι backup πρόγραμμα έχετε? Γιατί θέλω να δοκιμάσω την rom και εγώ....αλλα δεν θέλω να χάσω τα appoinment , επαφές , φωτός/videos , και γενικά τα πάντα που έχω. Γίνετε να σωθούν και να ξαναμπούν ?

Εγώ πάλι προτείνω και το Sprite Backup.

Modpic.gif

Γεια παιδια! εχω ενα προβληματακι, θελω να δοκιμασω μια rom που κατεβασα, πριν την εγκατασταση μου ζηταει καποια πραγματα που πρεπει να κανω.εχω κανει τα 3 απο τα 4 που θελει αλλα δεν ξερω τι κανω στο τεταρτο,δλδ αυτο (disable the stanby and hibernation modes on the host pc). Ξερει κανεις πως το κανω αυτο?

• Administrators
Είναι θεμα του PC σου. Απλά να μην το αφήσεις να μπει σε stand by ή hibernation mode. Αυτό γίνεται όταν το αφήσεις πολύ ώρα και το έχεις ρυθμίσει φυσικά για να το κάνει. Για να μην πας να πειράξεις τις ρυθμίσεις, φρόντισε απλά να "πειράζεις" το PC σου (παίζοντας απλά με το mouse κάθε τόσο για παράδειγμα) όση ώρα κάνει το flashing της ROM.

Modpic.gif

Βασικα αλλο ειναι το προβλημα. μου ζηταει να κανω activesync,το κανω αλλα οταν αρχιζει η εγκατασταση το κινητο κλεινει και ανοιγει ξανα και χανατε η συνδεση activesync με αποτελεσμα να σταματαει η εγκατασταση της rom