Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 πως το κάνω uninstall αυτό? με τι όνομα το χει εκεί που κάνουμε uninstall? Λογικά Οpera κάτι. Δεν υπάρχει κάτι σχετικό στο remove programs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 νομιζω οτι ειναι ηπρωτη φορα που βγαινει επομενο μοντελο απο το κινητο που εχω ( και ασχετα με το οικονομικο που λες οχι καμια φορα δεν αξιζει) και νομιζω οτι δεν αξιζει καποιοςνα παρει το touch 2. einai δυνατον να το βγαζουν πιο χοντρο πιο μεγαλο πιο φαρδυ χωρις 4 γιγα μνημη κτλ κτλ ? απο τη μια ειμαι χαρουμενος απο την αλλη θα πρεπει να περιμενω αρκετο καιρο για τον αντικαταστατη του διαμαντιου μου.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Εάν το πιάσεις στα χέρια σου και τα βάλεις δίπλα δίπλα, θα διαπιστώσεις ότι το Diamond2 αναλογικά και σε σχέση με την οθόνη του έχει καλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχο. Επίσης η ύπαρξη θύρας μνήμης θεωρώ ότι μόνο μειονέκτημα δεν είναι σε σχέση με την εσωτερική μνήμη των 4GB που πλέον δεν είναι αρκετή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Εάν το πιάσεις στα χέρια σου και τα βάλεις δίπλα δίπλα, θα διαπιστώσεις ότι το Diamond2 αναλογικά και σε σχέση με την οθόνη του έχει καλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχο. Επίσης η ύπαρξη θύρας μνήμης θεωρώ ότι μόνο μειονέκτημα δεν είναι σε σχέση με την εσωτερική μνήμη των 4GB που πλέον δεν είναι αρκετή. μεχρι στιγμης παντως τα 4 γιγα μου ειναι υπερακετα !! προσωπικα.. ισως παω νατο δω και απο κοντα τοτε οπως λες.. εσυ πιστευεις δηλαδη οτι αξιζει η αναβαθμιση ? :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Είναι λίγο σχετικό αυτό. Για κάποιον που αλλάζει συσκευές και θέλει κάτι το διαφορετικό ναι. Το D2 είναι πιο κοντά στο HD παρά στο D1 και κατά τη γνώμη μου αποτελεί μια ανανέωση καθώς το enhanced menu της HTC που έχει σε συνδυασμό με την πιο καινούργια έκδοση του manila, σου δίνει την αίσθηση του πιο καινούργιου. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που επίσης φέρει είναι και το γεγονός ότι θα υποστηρίξει επίσημα τα WM6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εβαλα ένα βιντεο youtube το έπαιζε με frames(loadarismeno απο πριν..όχι θέμα σύνδεσης δλδ) και επίσης crashare i opera μετά κ γενικά όλο το κινητό κ ήθελε soft. πως το κάνω uninstall αυτό? με τι όνομα το χει εκεί που κάνουμε uninstall? Μου έφαγε 3/10 γραμμές μπαταρία μόνο που το έβαλα... ρε δεν την παλεύει το κινητό με την βλακεία για το flash....πέφτει συνέχει η μπαταρία...και αν κάνω restart μου ανοίγει την όπερα από μόνο του με path file://localhost/at, κλπ...πως το βγάζω τώρα?? λες χαζομάρες. αυτό που έδωσα είναι μια άλλη έκδοση του Opera. δεν γίνεται να σου τρώει μπαταρία (απλώς δεν είχες κάνει soft reset Και σου έδειχνε ότι να ναι). εμένα δουλεύει μια χαρά το flash σε όλα τα site ακόμα και στο utube. το path που λες όταν ανοίγει ο opera το κάνει πάντα απο μόνο του. είναι η default page, πήγαινε και άλλαξε το. ότι προτείνω το δοκιμάζω. οπότε κάτι άλλο έχεις κάνει. @Jean Paul. το έχουμε πει ένα κάρο φορές. το D1 δεν συγκρίνεται με το D2. Μπορείς να το συγκρίνεις με το Touch Pro Και το HD. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Παιδιά έχουμε τιμές sar? (Eτσι και έχει απαντηθεί καμμιά σελίδα πριν, θα φάω πολύ κράξιμο...:lol:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Κάπου το γράφει το manual. Εκτός και αν κάποιος κάτοχος διαβάσει τι γράφει εξωτερικά το κουτί του και μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 λες χαζομάρες. αυτό που έδωσα είναι μια άλλη έκδοση του Opera. δεν γίνεται να σου τρώει μπαταρία (απλώς δεν είχες κάνει soft reset Και σου έδειχνε ότι να ναι).. καλα μη λες μεγαλες κουβεντες γιατι και σε μενα τα ιδια εκανε το cabακι σου.(κ*λ* τα εκανε ) ευτυχως κραταω παντα backup πριν απο καθε δοκιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 καλα μη λες μεγαλες κουβεντες γιατι και σε μενα τα ιδια εκανε το cabακι σου.(κ*λ* τα εκανε ) ευτυχως κραταω παντα backup πριν απο καθε δοκιμη Και σε μενα το ιδιο! Στη σελιδα του Opera λεει οτι ειναι προβλημα της συγκεκριμενης εκδοσης: * Opera Mobile UIQ, version 9.50beta(Touchscreen-based devices only — Last updated: 20.10.2008) Known issues * The browser sets a new system-wide home-page, which cannot be opened by the embedded Internet browser (Opera 8.65). Εκτος και αν δεν καταλαβαινω σωστα! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ρε παιδια δεν ξερω τι παιζει αλλα αρχιζει να μου την δινει στα νευρα το θεμα της μπαταριας. 3 φορτισεις εχω κανω και η μπαταρια καταναλωνεται μεσα σε 1 μερα χωρις ιδιαιτερη χρηση. Ακουω κατι τρελα για 2 3 μερες και τρελαινομαι..... Μηπως παιζει ρολο που το φορτιζω μεσω usb απο τον υπολογιστη και οχι με την μπριζα του? Τι να πω δεν ξερω . Last full charge 13:18 σημερα και τωρα εχω 90% με stnandby time : 33min talk time : 3min device usage : 31min Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Με τη φόρτιση μέσω USB δεν έχεις σίγουρα πρόβλημα. Μάλιστα είναι καλύτερο για την μπαταρία από τον ταχυφορτιστή μπρίζας. Μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή που "τρώει" την μπαταρία; Θα έλεγα να το δοκιμάσεις χωρίς τίποτα μέσα και μετά θα αποφανθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Για πεστε μερικες μπαταριοφαγες εφαρμογες μπας και εχω καμια μεσα.... Αλλα στον task manager δεν φαινεται να τρεχει τιποτα μεσα.... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Last full charge 13:18 σημερα και τωρα εχω 90% με stnandby time : 33min talk time : 3min device usage : 31min Αυτες οι μετρησεις βρε παιδια τι ειναι; Το διαβασα και απο αλλους. Αποφασισε η HTC να βαλει στατιστικα μπαταριας στις ρυθμισεις; Υπαρχει τροπος να μπει και στο Diamond 1? Οσον αφορα τωρα αυτες τις τιμες φιλε supermario, δειχνουν οτι το τηλ το εβγαλες απο την μπριζα πριν 33 λεπτα, και τα 31 λεπτα παιζεις μαζι του. Και επεσε στα 90%. Αν παει ετσι χανει 10% καθε μιση ωρα χρησης με ανοιχτη την οθονη. Δηλαδη μεχρι να πεσει στο 0% θα περασουν 5 ωρες με χρηση της συσκευης και θα χρειστει παλι να την φορτισεις. Και ετσι μετρανε την μπαταρια στα PPC. Με τις ωρες χρησης της συσκευης με ανοιχτη την οθονη. Βεβαια εαν δουλευεις ενα προγραμμα πλοηγησης η βλεπεις βιντεο, ισως τελειωσει η μπαταρια και στις 4 ωρες, γιατι δουλευει πολυ ο επεξεργαστης. Στο standby μπορει να σου παει ανετα 2-3 μερες εαν δεν το πειραζεις καθε λιγο. Και πιστυω οτι για την μπαταρια που εχει, κραταει πολυ καλα. Το diamond 1 βγαζει 2,5 ωρες χρησης με την 900 mh μπαταρια. Αλλα τωρα που το εχω σαν δευτερη συσκευη, και δεν το πειραζω πολυ, με καρτα σιμ ενεργοποιημενη εχει μεχρι στιγμης 4 μερες standby με μολις 1 ωρα χρησης και ειναι στο 40% Ελπιζω να καταλαβες το νοημα. Μην ψαχνεις εφαρμογες που τρωνε μπαταρια. Δες ποσες ωρες εχεις στο devise usage ασχετα με το standby. αν εχεις πανω απο 4 ωρες η μπαταρια ειναι μια χαρα. αν εχεις 1-2 ωρες, τοτε θα ψαξεις για λυση προβληματος. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 @supermario: Από το να μας πεις εσύ τι έχεις περάσει στη συσκευή σου, προτιμώ να κάνεις αυτό που προτείνω παραπάνω, κάνε ένα hard reset καλύτερα και παρατήρησε τη συμπεριφορά. Μόνο έτσι θα δούμε εάν έχει πρόβλημα η μπαταρία (που δεν το βλέπω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ..... Ακουω κατι τρελα για 2 3 μερες και τρελαινομαι..... Μηπως παιζει ρολο που το φορτιζω μεσω usb απο τον υπολογιστη και οχι με την μπριζα του? ... Λοιπόν ίσως έχεις δίκιο....και εγώ παρατήρησα ότι αν το φορτίσω από τον επιτοίχιο φορτιστή το κινητό κρατάει πολλές ημέρες και άνετα....(το έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ), όταν όμως το φορτίζω μέσω υπολογιστή, παρόλο που μου δείχνει φόρτιση 100%, 1ον κάνει πάρα πολύ χρόνο να φορτίσει και δεύτερον μέσα στην διάρκεια της ημέρας κατεβαίνει στο 50% τάχιστα....αν το φορτίσω πάλι με τον κανονικό του φορτιστή...η μπαταρία κρατάει αρκετά....(άσε που φορτίζει σφαίρα και πολύ γρήγορα..) θα πρότεινα να το δοκιμάσετε για να το επιβεβαιώσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Να αναφέρω απλά ότι μακροπρόθεσμα, η συνεχής χρήση του ταχυφορτιστή φθείρει περισσότερο την μπαταρία από τη φόρτιση μέσω USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση...Στο ΝΟΚΙΑ 5800 της συζύγου μου έχει ένα ωραίο παιχνιδάκι με αυτοκίνητα που ουσιαστικά με το gsensor στριβεις, σταματάς ξεικινάς κλπ.... Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για το dimond 2 σε freeware φυσικά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Λοιπόν ίσως έχεις δίκιο....και εγώ παρατήρησα ότι αν το φορτίσω από τον επιτοίχιο φορτιστή το κινητό κρατάει πολλές ημέρες και άνετα....(το έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ), όταν όμως το φορτίζω μέσω υπολογιστή, παρόλο που μου δείχνει φόρτιση 100%, 1ον κάνει πάρα πολύ χρόνο να φορτίσει και δεύτερον μέσα στην διάρκεια της ημέρας κατεβαίνει στο 50% τάχιστα....αν το φορτίσω πάλι με τον κανονικό του φορτιστή...η μπαταρία κρατάει αρκετά....(άσε που φορτίζει σφαίρα και πολύ γρήγορα..) θα πρότεινα να το δοκιμάσετε για να το επιβεβαιώσουμε αυτό πρέπει που λες πρέπει να φταίει τελικά...τη μέρα που δοκίμασα το flash της opera μόλις το είχα φορτίσει από το pc (ενώ πάντα το φόρτιζα στην πρίζα) και μετά έπεσε αμέσως η μπαταρία και νόμιζα ότι ήταν το flash...με λίγια λόγια για πλήρης φόρτηση = επιτοίχια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Θα το δοκιμασω και το θεμα επιτοιχιας φορτισης και θα σας πω παιδια. Εγω παντως που μεχρι τωρα το φορτιζω με usb δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την μπαταρια. Επισης εχω παρατηρησει πως οταν ειναι ανοικτος ο λαπτοπ φορτιζει πιο γρηγορα η μπαταρια του κινητου ενω οταν το λαπτοπ ειναι κλειστο θελει 15 ωρες για να φορτισει....(δοκιμασμενα!!!) Μακαρι να αλλαξει η διαρκεια της μπαταριας με επιτοιχια φορτιση.... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Λοιπόν όσοι έχετε πρόβλημα με τον Opera δοκιμάστε το εξής και πείτε μου. μέσα στην registry στο Local Machine > Software > Opera έχει ένα πεδίο που λέει Real Exit κάντε το 1. μετά ανοίξτε τον Opera και κλείστε τον πάλι. να δούμε τι θα σας κάνει. ο μόνος τρόπος να σας τρώει μπαταρία τόσο πολύ (εμένα δεν πείραξε την κατανάλωση της μπαταρίας ούτε στο ελάχιστο) είναι να τρέχει στο background ο Opera. αν κάποιος δεν βαριέται δείτε το και πείτε μου. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση...Στο ΝΟΚΙΑ 5800 της συζύγου μου έχει ένα ωραίο παιχνιδάκι με αυτοκίνητα που ουσιαστικά με το gsensor στριβεις, σταματάς ξεικινάς κλπ.... Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για το dimond 2 σε freeware φυσικά??? http://rapidshare.com/files/221724939/NFS_Undercover_v17.0.19__Triple_Edition_.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hspyrop Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Paidia tha ithela mia pliroforia.Exo vrei to Diamond2 sto expansys kai sto clove.To clove to exei peripou 90 lires fthinotera.Ayti i diafora einai kati pou prepei na anisixo i na to agoraso afova???? Ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Paidia tha ithela mia pliroforia.Exo vrei to Diamond2 sto expansys kai sto clove.To clove to exei peripou 90 lires fthinotera.Ayti i diafora einai kati pou prepei na anisixo i na to agoraso afova???? Ty Και τα 2 είναι αξιόπιστα. Αν το πάρεις από Clove προμηθεύσου όμως με ανταπτοράκι από κανά μαγαζί γιατί θα σου έρθει με αγγλικό βύσμα. Δοκίμασε και τους κωδικούς στην υπογραφή μου να δεις πόσο σου έρχεται με την έκπτωση από expansys. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Paidia tha ithela mia pliroforia.Exo vrei to Diamond2 sto expansys kai sto clove.To clove to exei peripou 90 lires fthinotera.Ayti i diafora einai kati pou prepei na anisixo i na to agoraso afova???? Εγώ πάλι δεν τη βλέπω αυτή τη διαφορά. 445 ευρώ το έχει με ΦΠΑ το Clove, 460 ευρώ το expansys.com.gr και ο αντάπτορας δώρο. Εάν βάλεις και τους εκπτωτικούς κωδικούς, πιο φτηνά θα σου έρθει από expansys. Επίσης αν θες γράψε ελληνικά μιας και τα greeklish τείνουν να καταργηθούν στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts