zaharakis Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Έχω κάποιες ερωτήσεις καθώς είμαι newbie σε WM phones. :rolleyes:\ Surfrarωντας στο xda-developers (διάβασα σχετικα με αυτό το site εδώ στο myphone) είδα κάποια ποστ για HardSPL (ότι είναι απαραίτητο για διάφορα Mods/roms), Topaz Kitchen κλπ ... μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι όλα αυτά και αν είναι ασφαλή για τη συσκευή; :D φιλε μου ολα αυτα που ειδες ειναι για να τα διαβαζει ο κοσμος και να βρισκει λυσεις ;) αν κατσεις και διαβασεις λιγο,δεν υπαρχει λογος να στα γραψει καποιος εδω ;) 70 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά ναι αυτα ειναι πολλα..τοσα εχεις δωσει για λαθος τηλεφωνα:lol: εκει κολησες ?:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Surfrarωντας στο xda-developers (διάβασα σχετικα με αυτό το site εδώ στο myphone) είδα κάποια ποστ για HardSPL (ότι είναι απαραίτητο για διάφορα Mods/roms), Topaz Kitchen κλπ ... μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι όλα αυτά και αν είναι ασφαλή για τη συσκευή; :D Καλό διάβασμα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 φιλε μου ολα αυτα που ειδες ειναι για να τα διαβαζει ο κοσμος και να βρισκει λυσεις ;) Ναι είδα τι παίζει πάνω κάτω απλά αυτό το HardSPL δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται. Γιατί λέγαν όλοι ότι περιμένουν να βγεί αυτό για να πειράξουν το d2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ναι είδα τι παίζει πάνω κάτω απλά αυτό το HardSPL δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται. Χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου να δέχεται και unofficial ROMs κάτι που όπως είναι τώρα δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου να δέχεται και unofficial ROMs κάτι που όπως είναι τώρα δεν γίνεται. αα οκ ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 ναι αυτα ειναι πολλα..τοσα εχεις δωσει για λαθος τηλεφωνα:lol: εκει κολησες ?:p δεν έχω αγοράσει λάθος τηλέφωνα, πάντα με τις ανάγκες μου παίρνω Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Για τα σημερινά δεδομένα και σε αυτή την ταχύτητα... δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Εκτός και αν θέλει να περιμένει κανένα 6μηνο που θα έχει πέσει. Ο Βασίλης όμως δεν είναι από αυτούς που περιμένουν! :rolleyes: ειναι και αυτο προβλημα δεν μπορω να περιμενω :lol::lol: αυτο με εχει φαει (μας εχει ...) thanks γιαννη θα μθλησω αυριο μαζι τους . (α! εβαλα και εγω avatar το Touch Pro 2 η καψουρες δεν κρυβονται η ρουφιανες ..:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 (α! εβαλα και εγω avatar το Touch Pro 2 η καψουρες δεν κρυβονται η ρουφιανες ..:) ) Ήδη άρχισες να σκέφτεσαι τον αντικαταστάτη; Ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του Diamond 2: Σύντομα ο Βασίλης θα πουλήσει τη συσκευή του, να είστε σε αναμονή! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως είναι δυνατόν ενώ μέχρι τις 15.30 που είχα δει να με ενημερώνει το expansys ότι η συσκευή μου είναι έτοιμη και σε αναμονή για αποστολή και τώρα που ξαναελέγχω να μου λέει το κουφό....ότι είναι σε αναμονή αποθέματος....????? Θα τρελαθούμε τελειώς δηλαδή!!! Εδώ το πρωί που το παρήγγειλα έλεγε 34 κομμάτια διαθέσιμα και τώρα δεν υπάρχει κανένα:blink:η σαν ζεστο ψωμάκι πουλάει ή μας ψιλοδουλεύουν με το απόθεμα,άραγε πότε θα παραλάβουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 την microSD [ αυτήν ] πως την βλέπετε? καλή τιμή..Class6 8gb για 16αρα δεν είδα τιποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-touch-diamond2.shtml (Ρώσικα) Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 τγια 16αρα δεν είδα τιποτα ακόμα. Για 16άρα δίνω link παραπάνω αλλά είναι αρκετά ακριβότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Για 16άρα δίνω link παραπάνω αλλά είναι αρκετά ακριβότερη. ναι το είδα αλλά διάβασα κάπου ότι sandisk 6class είναι 1,4,8gb η 16gb είναι 4 class και η 6 class αναμένεται. Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μίλησες με τον πωλητή του link που έστειλα; Στη φωτογραφία πάντως έχει κάρτα class 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μίλησες με τον πωλητή του link που έστειλα; Στη φωτογραφία πάντως έχει κάρτα class 6. ναι μόλις πήρα Class 4 είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ΟΚ, καλώς που το διευκρινίσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ενα ερωτημα για κατι πιστευω σημαντικο. εστω οτι θελουμε να παρακολουθουμε ποσο εχουμε μιλησει. χρειαζομαστε λοιπον προγραμματα του τυπου homescreen++ η phonedashboard. το θεμα ειναι οτι αυτα για να δουλεψουν πρεπει να τρεχουν στο background που σημαινει οτι πρεπει να βαλουμε second today γιατι αλλιως με το manila ΔΕΝ. αν δεν θελουμε να μπει second today δεν υπαρχει καποια αλλη λυση? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2774083#post2774083 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Να ρωτησω και εγω κατι.... Aξιζει να περιμενω το Diamond2 με την ελληνικη rom ή οχι; Τι διαφορά θα εχει περα φυσικα απο την γλωσσα;(νομιζω οτι το θεμα με το ελληνικο πληκτρολογιο εχει λυθει(;) Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μόνο του ότι θα γράφει ελληνικά και όχι αγγλικά. Εγώ νομίζω είναι καλύτερα να πάρεις αγγλικό Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Το ελληνικό απλά έχει καλύτερη μεταπώληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μόνο του ότι θα γράφει ελληνικά και όχι αγγλικά. Απ΄οτι εχω καταλαβει αυτο μπορει να λυθει ευκολα με την εγκατασταση ενος πληκτρολογιου που υποστηριζει ελληνικα.Ή μηπως κανω λαθος; Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 'Η με το "πείραγμα" του ίδιου του πληκτρολογίου. Δεν κάνεις λάθος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δεν ξέρω,αλλά μου αρέσει πολυ η συγκεκριμένη συσκευή και μάλλον θα την ''χτυπήσω''. Απλά περιμένω να δώ και τις ελληνικές τιμές για να αποφασίσω. Ποιός περιμενει μεχρι τον Οκτώβρη για την πενιχρή επιδότηση... Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δεν ξέρω,αλλά μου αρέσει πολυ η συγκεκριμένη συσκευή και μάλλον θα την ''χτυπήσω''. Απλά περιμένω να δώ και τις ελληνικές τιμές για να αποφασίσω. Ποιός περιμενει μεχρι τον Οκτώβρη για την πενιχρή επιδότηση... οι ελληνικές τιμές θα είναι απαγορευτικές :D εγώ πριν λιγο καιρο που ρωτούσα για diamond1 έκανε 560e και τώρα με 453e παίρνεις το diamond2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Συγνώμη για το off topic , αλλά γιατί μερικά κινητά λένε ένα νούμερο για ακτινοβολία, και άλλα δύο νούμερα (κεφάλι και σώμα) ? Όταν λέμε μέγιστη τιμή ακτινοβολίας, ένα νούμερο δεν θα έπρεπε να είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts