Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω κάποιες ερωτήσεις καθώς είμαι newbie σε WM phones. :rolleyes:\

Surfrarωντας στο xda-developers (διάβασα σχετικα με αυτό το site εδώ στο myphone) είδα κάποια ποστ για HardSPL (ότι είναι απαραίτητο για διάφορα Mods/roms), Topaz Kitchen κλπ ... μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι όλα αυτά και αν είναι ασφαλή για τη συσκευή; :D

φιλε μου ολα αυτα που ειδες ειναι για να τα διαβαζει ο κοσμος και να βρισκει λυσεις ;)

αν κατσεις και διαβασεις λιγο,δεν υπαρχει λογος να στα γραψει καποιος εδω ;)

70 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά

ναι αυτα ειναι πολλα..τοσα εχεις δωσει για λαθος τηλεφωνα:lol:

εκει κολησες ?:p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Surfrarωντας στο xda-developers (διάβασα σχετικα με αυτό το site εδώ στο myphone) είδα κάποια ποστ για HardSPL (ότι είναι απαραίτητο για διάφορα Mods/roms), Topaz Kitchen κλπ ... μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι όλα αυτά και αν είναι ασφαλή για τη συσκευή; :D

Καλό διάβασμα... :rolleyes:

Modpic.gif

φιλε μου ολα αυτα που ειδες ειναι για να τα διαβαζει ο κοσμος και να βρισκει λυσεις ;)

Ναι είδα τι παίζει πάνω κάτω απλά αυτό το HardSPL δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται. Γιατί λέγαν όλοι ότι περιμένουν να βγεί αυτό για να πειράξουν το d2

• Administrators
Ναι είδα τι παίζει πάνω κάτω απλά αυτό το HardSPL δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται.

Χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου να δέχεται και unofficial ROMs κάτι που όπως είναι τώρα δεν γίνεται.

Modpic.gif

Χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου να δέχεται και unofficial ROMs κάτι που όπως είναι τώρα δεν γίνεται.

αα οκ ευχαριστώ :)

ναι αυτα ειναι πολλα..τοσα εχεις δωσει για λαθος τηλεφωνα:lol:

εκει κολησες ?:p

δεν έχω αγοράσει λάθος τηλέφωνα, πάντα με τις ανάγκες μου παίρνω

Για τα σημερινά δεδομένα και σε αυτή την ταχύτητα... δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Εκτός και αν θέλει να περιμένει κανένα 6μηνο που θα έχει πέσει. Ο Βασίλης όμως δεν είναι από αυτούς που περιμένουν! :rolleyes:

ειναι και αυτο προβλημα δεν μπορω να περιμενω :lol::lol: αυτο με εχει φαει (μας εχει ...)

thanks γιαννη θα μθλησω αυριο μαζι τους .

(α! εβαλα και εγω avatar το Touch Pro 2 η καψουρες δεν κρυβονται η ρουφιανες ..:) )

• Administrators
(α! εβαλα και εγω avatar το Touch Pro 2 η καψουρες δεν κρυβονται η ρουφιανες ..:) )

Ήδη άρχισες να σκέφτεσαι τον αντικαταστάτη;

Ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του Diamond 2: Σύντομα ο Βασίλης θα πουλήσει τη συσκευή του, να είστε σε αναμονή! :p

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως είναι δυνατόν ενώ μέχρι τις 15.30 που είχα δει να με ενημερώνει το expansys ότι η συσκευή μου είναι έτοιμη και σε αναμονή για αποστολή και τώρα που ξαναελέγχω να μου λέει το κουφό....ότι είναι σε αναμονή αποθέματος....?????

Θα τρελαθούμε τελειώς δηλαδή!!!

Εδώ το πρωί που το παρήγγειλα έλεγε 34 κομμάτια διαθέσιμα και τώρα δεν υπάρχει κανένα:blink:η σαν ζεστο ψωμάκι πουλάει ή μας ψιλοδουλεύουν με το απόθεμα,άραγε πότε θα παραλάβουμε??

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Για 16άρα δίνω link παραπάνω αλλά είναι αρκετά ακριβότερη.

ναι το είδα αλλά διάβασα κάπου ότι sandisk 6class είναι 1,4,8gb η 16gb είναι 4 class και η 6 class αναμένεται. Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό.

Μίλησες με τον πωλητή του link που έστειλα; Στη φωτογραφία πάντως έχει κάρτα class 6.

ναι μόλις πήρα Class 4 είναι

• Administrators
ενα ερωτημα για κατι πιστευω σημαντικο.

εστω οτι θελουμε να παρακολουθουμε ποσο εχουμε μιλησει.

χρειαζομαστε λοιπον προγραμματα του τυπου homescreen++ η phonedashboard.

το θεμα ειναι οτι αυτα για να δουλεψουν πρεπει να τρεχουν στο background που σημαινει οτι πρεπει να βαλουμε second today γιατι αλλιως με το manila ΔΕΝ.

αν δεν θελουμε να μπει second today δεν υπαρχει καποια αλλη λυση?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2774083#post2774083

Modpic.gif

Να ρωτησω και εγω κατι....

Aξιζει να περιμενω το Diamond2 με την ελληνικη rom ή οχι;

Τι διαφορά θα εχει περα φυσικα απο την γλωσσα;(νομιζω οτι το θεμα με το ελληνικο πληκτρολογιο εχει λυθει(;)

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Μόνο του ότι θα γράφει ελληνικά και όχι αγγλικά. Εγώ νομίζω είναι καλύτερα να πάρεις αγγλικό
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μόνο του ότι θα γράφει ελληνικά και όχι αγγλικά.

Απ΄οτι εχω καταλαβει αυτο μπορει να λυθει ευκολα με την εγκατασταση ενος πληκτρολογιου που υποστηριζει ελληνικα.Ή μηπως κανω λαθος;

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Δεν ξέρω,αλλά μου αρέσει πολυ η συγκεκριμένη συσκευή και μάλλον θα την ''χτυπήσω''.

Απλά περιμένω να δώ και τις ελληνικές τιμές για να αποφασίσω.

Ποιός περιμενει μεχρι τον Οκτώβρη για την πενιχρή επιδότηση...

Δεν ξέρω,αλλά μου αρέσει πολυ η συγκεκριμένη συσκευή και μάλλον θα την ''χτυπήσω''.

Απλά περιμένω να δώ και τις ελληνικές τιμές για να αποφασίσω.

Ποιός περιμενει μεχρι τον Οκτώβρη για την πενιχρή επιδότηση...

οι ελληνικές τιμές θα είναι απαγορευτικές :D εγώ πριν λιγο καιρο που ρωτούσα για diamond1 έκανε 560e και τώρα με 453e παίρνεις το diamond2

Συγνώμη για το off topic , αλλά γιατί μερικά κινητά λένε ένα νούμερο για ακτινοβολία, και άλλα δύο νούμερα (κεφάλι και σώμα) ? Όταν λέμε μέγιστη τιμή ακτινοβολίας, ένα νούμερο δεν θα έπρεπε να είναι ?