zyp3r Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Mηπως υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να κανει το κινητο να ''σωπαίνει'' οταν το γυρναμε αναποδα οταν καλει καποιος???Οπως στο HD2 δηλαδη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Mηπως υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να κανει το κινητο να ''σωπαίνει'' οταν το γυρναμε αναποδα οταν καλει καποιος???Οπως στο HD2 δηλαδη Δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Mηπως υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να κανει το κινητο να ''σωπαίνει'' οταν το γυρναμε αναποδα οταν καλει καποιος???Οπως στο HD2 δηλαδη http://www.imobile.gr/showthread.php?16409-%D3%DF%E3%E1%F3%E7-%EA%EB%DE%F3%E7%F2-%FC%F4%E1%ED-%E1%ED%E1%F0%EF%E4%EF%E3%F5%F1%E9%F3%F4%E5%DF-%E7-%F3%F5%F3%EA%E5%F5%DE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Έχει το Advance Configuration Tools αυτή τη δυνατότητα; Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω! Ποια έκδοση; Η παλιά γνωστή 3.3 ή έχει βγει κάποια καινούργια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ναι. Η 3.30 το κάνει και είναι η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Παρατήρησα οτι όταν το τηλέφωνο λειτουργεί σαν gps με συνδεδεμένο το καλώδιο του φορτιστή αυτοκινήτου, μετά απο περίπου μια ώρα ,ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία και αρχίζουν τα προβλήματα. Αναβοσβήνει το led της φόρτισης (πορτοκαλί χρώμα) και σβήνει το τηλ. Πατώντας το ON/OFF ανοίγει ξανά και φτού και απ'την αρχή. Είναι όντως απο την θερμοκρασία ή τρέχει κάτι άλλο. Το κακό είναι οτι σήμερα το βράδυ θα το χρειαστώ για την μηχανή (περίπου 5 ώρες δρόμος) και δεν έχω την πολυτέλεια του βάλε-βγάλε φορτιστές . Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Το κακό είναι οτι σήμερα το βράδυ θα το χρειαστώ για την μηχανή (περίπου 5 ώρες δρόμος) και δεν έχω την πολυτέλεια του βάλε-βγάλε φορτιστές . Πάνω στη μηχανή δεν αερίζεται αρκετά ούτως ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα της υπερθέρμανσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πάνω στη μηχανή δεν αερίζεται αρκετά ούτως ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα της υπερθέρμανσης; Δυστυχώς όχι,Θα το έχω μέσα στην ζελατίνα του tank bag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ναι. Η 3.30 το κάνει και είναι η τελευταία. Που ακριβως πηγαινω για να το ενεργοποιησω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Που ακριβως πηγαινω για να το ενεργοποιησω??? Υπάρχει περίπτωση να είναι ενεργοποιημένο από default. Δοκίμασες αν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Οντως το χει. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Γειά σας παιδιά. 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει 1)Ποιά είναι η τελευταία επίσημη Ελληνική ρομ?Αξίζει να την βάλει κάποιος? 2)Ποιό είναι το καλύτερο ράδιο για την συσκευή? ΟΚ 3 ερωτησεις:lol::lol Ευχαριστώ Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Γειά σας παιδιά. 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει 1)Ποιά είναι η τελευταία επίσημη Ελληνική ρομ?Αξίζει να την βάλει κάποιος? 2)Ποιό είναι το καλύτερο ράδιο για την συσκευή? ΟΚ 3 ερωτησεις:lol::lol Ευχαριστώ http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=912 Αξίζει. Αν είναι να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για να αλλάξεις μόνο το radio... δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonask Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω όταν τηλεφωνώ με το diamond να μην περιστρέφεται η οθόνη γιατι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μέχρι να σταθεροποιηθεί η συσκευή η οθόνη δεν δείχνει σωστά τις φωτογραφίες. έχω το prog gconfing ποιό πρόγραμμα πρέπει να απενεργοπιήσω για να μη περιστρέφεται η καρτέλα του τηλεφώνου ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Είναι συνηθισμένο φαινόμενο κατά τη μεταφορά αρχείων στην κάρτα μνήμης, με σύνδεση είτε Mass storage είτε active Sync->File management, να υπάρχουν προβλήματα??? Ή φταίει η συσκευή?? Κατανοώ ότι συνίσταται η χρήση card reader, αλλά αναρωτιέμαι αν έχει πρόβλημα η συσκευή. Είμαι με ΗΤC official 2.53.405.5 WWE Edited July 19, 2010 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=912 Αξίζει. Αν είναι να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για να αλλάξεις μόνο το radio... δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. OK Thanks Γιάννη! Υπάρχει πάντως ράδιο ειχα διαβάσει που βελτιώνει αρκετα ασύρματες λειτουργίες και διάρκεια μπαταρίας. Ποιό είναι δεν βρίσκω. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή για να επέλθω σε αυτή τη λεπτομέρεια, όμως αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τις αναφορές στο εν λόγω radio. Τώρα όσον αφορά το πόσο βελτιώνει το σήμα, αυτό εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες. Αν δεν έχεις πρόβλημα... μην το πειράξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=912 Αξίζει. Αν είναι να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για να αλλάξεις μόνο το radio... δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Η συγκεκριμενη ROM μπαινει στα WM 6.1??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μάλλον δεν τα έχεις και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η rom περιλαμβάνει το λειτουργικό (wm). Η συγκεκριμένη είναι με 6.5 όπως όλες για τη συγκεκριμένη συσκευή. Συνεπώς, δεν υπάρχει rom με 6.1 για να βάλεις στο Diamond2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω όταν τηλεφωνώ με το diamond να μην περιστρέφεται η οθόνη γιατι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μέχρι να σταθεροποιηθεί η συσκευή η οθόνη δεν δείχνει σωστά τις φωτογραφίες. έχω το prog gconfing ποιό πρόγραμμα πρέπει να απενεργοπιήσω για να μη περιστρέφεται η καρτέλα του τηλεφώνου ευχαριστώ Το τηλέφωνο στη συσκευή είναι το cprog.exe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Εν τέλει, η αυτόματη περιστροφή περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 γειά σε όλους. να σας ενημερώσω, ότι το D2,TP2,TP,D1 μπορούν πλέον να "ανεβάσουν" την cpu τους στα 710mhz απο τα 528 που είναι τώρα. η διαδικασία είναι απλή, αλλά ακόμα θα περιμένετε μέχρι να λυθεί ένα τελευταίο πρόβλημα, πριν σας πω, πως να το κάνετε. (η διαφορά είναι αισθητή) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Θοδωρή κρίνοντας από το avatar, άλλαξες συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 γειά σε όλους. να σας ενημερώσω, ότι το D2,TP2,TP,D1 μπορούν πλέον να "ανεβάσουν" την cpu τους στα 710mhz απο τα 528 που είναι τώρα. η διαδικασία είναι απλή, αλλά ακόμα θα περιμένετε μέχρι να λυθεί ένα τελευταίο πρόβλημα, πριν σας πω, πως να το κάνετε. (η διαφορά είναι αισθητή) Εγώ άρχισα να το διαβάζω αυτό το θέμα, αλλά διαβάζοντας ένα μήνυμα από κάποιο χρήστη topaz που έγραφε ότι η διαφορά δεν είναι και τίποτα το φοβερό (ανέφερε, επίσης, ότι στο βίντεο έχει δει μεγαλύτερη διαφορά), το άφησα... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Θοδωρή κρίνοντας από το avatar, άλλαξες συσκευή; όχι ρε συ γιάννη :) το έχω καιρό το avatar. απλώς το D2 δεν βγαίνει καλά στις φωτογραφίες, και για αυτό έχω το HD2 :lol: Εγώ άρχισα να το διαβάζω αυτό το θέμα, αλλά διαβάζοντας ένα μήνυμα από κάποιο χρήστη topaz που έγραφε ότι η διαφορά δεν είναι και τίποτα το φοβερό (ανέφερε, επίσης, ότι στο βίντεο έχει δει μεγαλύτερη διαφορά), το άφησα... αυτός που έγραψε ότι δεν είναι και τίποτα φοβερό (TeDeV) είμαι εγώ. η διαφορά του 500mhz με το 710mhz είναι αισθητή, και όντως οι εφαρμογές ανοίγουν γρηγορότερα. πολλοί μπορούν να νομίζουν ότι δεν άλλαξε κάτι, βλέποντας ότι το Sense δεν απέκτησε καμία φοβερή διαφορά, αλλά δεν ισχύει μιας και το Sense χρησιμοποιεί τη GPU και όχι την CPU. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts