Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους παιρνει μια χαρα και ειναι το καλυτερο απ'ολα.

Οταν μετατρεπεις το βιντεο δοκιμασε 800 Χ 480.

Ο Opera ειναι στοιχειο της ROM. Δεν μπορεις να το ξεφορτωθεις.

Επισημη, τι αλλο;

δεν κατεβαινει η επισημη στα ελληνικα αλλα μονο στα αγγλικα γιατι το τηλ ειναι αγγλικο βαζω το σεριακο αριθμο μου και καταιβαινει στα αγγλικα...

καμια ιδεα????

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχοντας διαβάσει όλες τις αναφορές του φαινομένου το οποίο κατά το XDA το ονομάζουν Newton Ring, λένε ότι ουσιαστικά γίνεται μία αποκόλληση των φιλμ του digitizer και καταλήγει στο να δημιουργεί αυτά σημάδια ή σε άλλες περιπτώσεις, όπως η δική μου, μία φαρδιά γραμμή στο κέντρο της οθόνης που μοιάζει σαν να έχει υγρασία ή κάποια λαδιά από κάτω. Το θέμα είναι ότι από χώρα σε χώρα και από αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο, διαφέρει κατά πόσο το περνάνε ως εγγύηση ή όχι. Ο φίλος energeiakos φαίνεται ότι το κατάφερε να το περάσει ως εγγύηση άρα έχουμε ήδη μία περίπτωση που η ελληνική HTC το αναγνωρίζει ως κατασκευαστικό λάθος.

Η ερώτηση τώρα είναι η εξής. Εγώ το έχω αγοράσει από Expansys τέλη Απριλιού 2009, όταν σχεδόν πρωτογβήκε. Στην Ελλάδα η εγγύηση αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο ένα έτος, αλλά στην Ευρώπη (συμπεριλμβανομένου της Ελλάδος) ως οδηγία της Ευρωπαικής ένωσης, είναι 2 έτη. Άρα αν τους το πάω θα μου το φτιάξουν και εμένα ή όχι? ηδού η απορία????

Φιλε μου ολες οι συσκευες απο ace hellas καλυπτονται απο διετη εγγυηση.αυτο το ξερω απο το hd,hd2 κ diamond 2 που πηρα σημερα.αρα λογικα εισαι οκ.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

1) Start > Settings > Connections > Advanced Connection > Disable (κλείνει το Η)

2) Manilla > Settings > Wireless Settings > 3G > Off

Mου είναι στα ελληνικά και δεν τα βρίσκω.Και σε προηγούμενο post που είχαν ρωτήσει και του απαντήσαν(έναρξη-κλπ) πάλι δεν τα βρήκα.

Edit: Δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές του outlook με την συσκευή μέσω του Windows Mobile Device Center 6.Μου ζήτησε την πρώτη φορα το αρχείο .pst και μετα ενώ μου δείχνει ότι έκανε sync δεν τις μετέφερε τις επαφές στο κινητό.Ιδεά κανείς???

Κανείς??? Εχω ποστάρει 3 φορές και ακόμα να απαντήση κάποιος.Ενα δεν ξέρω θα έφτανε τουλάχιστον.

Για το 1) Start > Settings > Connections > Advanced Connection > Disable (κλείνει το Η)

Πήγαινε στην καρτέλα του manila με την ονομασία (settings)

Κάτω και δεξιά της οθόνης γράφει menu. Πάτησε το

Μετά επέλεξε (all settings)

Εκεί θα σου εμφανίσει διάφορα, εσύ επέλεξε το (connection)

και μετά το (advancer network)

και εκεί άλλαξε την επιλογή σε (disable)

(της αντίστοιχες ονομασίες στα ελληνικά φαντάζομαι θα καταλάβεις πως της έχει το δικό σου κινητό).

Είσαι οκ ως εδώ ?

Για το 1) Start > Settings > Connections > Advanced Connection > Disable (κλείνει το Η)

Κάτω και δεξιά της οθόνης γράφει menu. Πάτησε το

Μετά επέλεξε (all settings)

Εκεί θα σου εμφανίσει διάφορα, εσύ επέλεξε το (connection)

και μετά το (advancer network)

και εκεί άλλαξε την επιλογή σε (disable)

(της αντίστοιχες ονομασίες στα ελληνικά φαντάζομαι θα καταλάβεις πως της έχει το δικό σου κινητό).

Είσαι οκ ως εδώ ?

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ agriniopk.Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε με winmo και μετά το symbian είναι κάπως.

Για το 2) Manilla > Settings > Wireless Settings > 3G > Off

Κάνε πρώτα εγκατάσταση το CommManager8

http://rapidshare.com/files/403532366/CommManager8.CAB

Μετά το restart που θα κάνει η συσκευή σου…

Επέλεξε το (wireless controls)

Εκεί πλέον θα σου έχει και την επιλογή (3G)

Πάτα (off)

Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις ρώτησε το.

Για το 2) Manilla > Settings > Wireless Settings > 3G > Off

Κάνε πρώτα εγκατάσταση το CommManager8

http://rapidshare.com/files/403532366/CommManager8.CAB

Μετά το restart που θα κάνει η συσκευή σου…

Επέλεξε το (wireless controls)

Εκεί πλέον θα σου έχει και την επιλογή (3G)

Πάτα (off)

Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις ρώτησε το.

Οκ,πάει και αυτό:D.Nα 'σαι καλά.Το beam που μου έβγαλε στα wireless control τί είναι?

Οκ,πάει και αυτό:D.Nα 'σαι καλά.Το beam που μου έβγαλε στα wireless control τί είναι?

Δεν ξέρω ούτε εγώ. Όποιος ξέρει και έχει το χρόνο ας απαντήσει

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο,εάν ξέρεις:Οταν με καλούν και μιλάω με το ΒΤ ξεκλειδώνει μόνη της η οθόνη και παραμένει ξεκλείδωτη με τις γνωστές συνέπειες:X

Μπορούμε να το ρυθμίσουμε αυτό?

Φαντάζαμε χρησιμοποιείς το κλείδωμα που έχει η συσκευή ε?

Προσωπικά χρησιμοποιώ το (AutoLock Screen v 1.7E.cab)

http://rapidshare.com/files/403543052/AutoLock_Screen_v_1.7E.cab

Στις επιλογές που έχει το ρυθμίζεις έτσι ώστε όταν σε καλούν η συσκευή να είναι κλειδωμένη (άσχετα αν χρησιμοποιείς bt) έτσι ώστε όπου και να είναι η συσκευή σου παραμένει κλειδωμένη ή κλειδώνει αν είναι ξεκλείδωτη.

Edited by agriniopk

δεν κατεβαινει η επισημη στα ελληνικα αλλα μονο στα αγγλικα γιατι το τηλ ειναι αγγλικο βαζω το σεριακο αριθμο μου και καταιβαινει στα αγγλικα...

καμια ιδεα????

λοιπον το βρηκα οποιος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα δηλαδη να εχει αγγλικη συσκευει και δεν μπορει να κατεβασει την oficial ελληνικη εκδοση ας δωσει Αυτο το σεριαλ ht97hl100128 και αμεσως μπορει να κατεβασει την τελευταια ελληνικη εκδοση με μανιλα ελληνικο

Επειδή και εγώ χρησιμοποιούσα μέχρι πρότεινως το κλείδωμα το default με κάποια προγράμματα που το ρυθμίζουν όπως το Autolock, LockDevice κτλπ, είδα ότι το κινητό δουλέυει καλύτερα με το S2U2 το οποίο "ξοδεύει" λιγοτερη ram 4ΜΒ αντι 7-8 ΜΒ που χρειάζεται το default κλείδωμα και είδα ΚΑΙ καλύτερη ενεργειακή απόδοση!

Επίσης είναι απόλυτα παραμετροποιήσημη η οθόνη κλειδώματος.. S2U2 2.41

noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την εμφάνιση του εορτολογίου στην αρχική οθόνη.

Δοκίμασα και με PIMbacup και το τηλέφωνο κόλλησε και έκανε hard reset.

Όταν ανοίγω το ημερολόγιο περνάει λίγος χρόνος μέχρι να εμφανιστούν οι γιορτές, ενώ όσα έγραψα εγώ σαν συνάντηση που τα εμφανίζει αμέσως.

Ακόμη και όταν μετά απο λίγη ώρα εμφανίζονται οι γιορτές ,με πάτημα επάνω στην ημερομηνία εξαφανίζονται !!!

Υπάρχει καμιά λύση ή κάποιο άλλο εορτολόγιο που να εμφανίζονται οι γιορτές στην home screen;

Φιλε μου ολες οι συσκευες απο ace hellas καλυπτονται απο διετη εγγυηση.αυτο το ξερω απο το hd,hd2 κ diamond 2 που πηρα σημερα.αρα λογικα εισαι οκ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία. Θα τους πάρω και ένα τηλέφωνο να ρωτήσω και μάλλον κάποια στιγμή πρέπει να παώ στην Αιγαίου Πελάγους να το αφήσω.

Φιλέ σε ευχαριστώ πολύ είχα ένα DIAMOND 2 με αγγλική ROM και έβαλα την Ελληνική με τον κωδικό που βρήκα από σένα μόλις το πέρασα. Δουλεύει καμπάνα και πάλι σε ευχαριστώ ΤΑΣΟΣ

μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα που να αποθηκευεις κωδικους διαφορα pin και αλλα ....που να ανοιγει το προγραμμα με ενα κωδικο που επιλεγεις και μετα βρισκεις αυτα που εχεις βαλει ,.ξερει κανεισ????

μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα που να αποθηκευεις κωδικους διαφορα pin και αλλα ....που να ανοιγει το προγραμμα με ενα κωδικο που επιλεγεις και μετα βρισκεις αυτα που εχεις βαλει ,.ξερει κανεισ????

Αν θέλεις κάποιο δωρεάν και open source μπορείς να δεις το KeePass PPC.

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Τελικά βρήκα λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα κατα την διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

Δλδ κατά την κλήση με το τηλέφωνο στο αυτί πιέζονταν διάφορα κουμπιά χωρίς να το θέλω φυσικά.

Δεν ξέρω αν υπάρχει και αλλού αλλά βρήκα το πρόγραμμα Touch_InCall_Screen_Tweak v1.2.0 απο το xda-developers

Στις ρυθμίσεις στο menu phone αφήνουμε τσεκαρισμένη μόνο την πρώτη επιλογή ignore light sensor και ξετσεκάρουμε την επιλογή ignore first screen off για να ξανα-ανάβει η οθόνη όταν απομακρυνθεί απο το αυτί.

Έτσι η οθόνη θα σβήνει μόλις απαντήσουμε ( ή πραγματοποιήσουμε ) σε κλήση και πλησιάσουμε το τηλέφωνο στο αυτί.

Τελικά δοκίμασα και τρεις rom.

Η πρώτη ήταν η cheetah που προτείνει ο webvirus.Την έβγαλα σχεδόν αμέσως γιατί το τηλέφωνο έκανε συνεχώς περίεργα κολλήματα.

Η δεύτερη ήταν η pride v .Την παίδεψα λίγο αλλά την έβγαλα και αυτήν γιατί συνεχώς στην home screen έκανε συνεχώς εκτέλεση του htc sence χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά έβαλα την τελευταία energy.Ωραίο περιβάλλον αλλά πολύ πολύπλοκο .Μέχρι να ρυθμίσω το τηλέφωνο, στην πρώτη μισή ώρα,η μπαταρία είχε κάνει φτερά.

Τελικά ξαναγύρισα στη επίσημη ελληνική.Τελικά είναι μονόδρομος για όποιον θέλει Ελληνικά;

Πάντως η επίσημη Ελληνική έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο ,κατα την άποψή μου,απο αυτές που δοκίμασα

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να μοιραστώ την περιπέτειά μου

Edited by cb600f

• Administrators

Για να έχεις τη δυνατότητα να στείλεις αρχείο μέσω bluetooth.

Modpic.gif

τελικά αφου παιδευτικα τοσο πολυ που μου ηρθε να το πεταξω το htc diamond 2 απο το μπαλκονι, ηρεμισα κοιταξα που κανουν αποσυμπιεση τα προγραμμαρα την RUU και συνδιαζοντας το γερμανικο προγραμμα _HTC Touch Diamond2_RUU_Topaz_S2_HTC_GER_2.53.407.6_Radio_Signed_Topaz_61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship.exe με την ελληνικη RUU_Signed.nbh που πήρα απο εκει που εκανε αποσυμπιεση το προγραμμα RUU_Topaz_S_HTC_ELL_2.16.482.2_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship.exe τελικα καταφερα να βαλω ελληνικα windows mobile ουφ!!! λειτουργει αψογα

ρώτησες κάποιον και δεν σου είπε?

• Administrators
τελικά αφου παιδευτικα τοσο πολυ που μου ηρθε να το πεταξω το htc diamond 2 απο το μπαλκονι, ηρεμισα κοιταξα που κανουν αποσυμπιεση τα προγραμμαρα την RUU και συνδιαζοντας το γερμανικο προγραμμα _HTC Touch Diamond2_RUU_Topaz_S2_HTC_GER_2.53.407.6_Radio_Signed_Topaz_61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship.exe με την ελληνικη RUU_Signed.nbh που πήρα απο εκει που εκανε αποσυμπιεση το προγραμμα RUU_Topaz_S_HTC_ELL_2.16.482.2_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship.exe τελικα καταφερα να βαλω ελληνικα windows mobile ουφ!!! λειτουργει αψογα

Υπάρχει και ασφαλέστερη μέθοδος, αρκεί να διάβαζες προς τα πίσω ή απλά να ρωτούσες.

Modpic.gif