Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
ΥΣ. ρε συ γιάννη μιας και είσαι "Mod" πες καμιά κουβέντα να μας αφήσουν να ανεβάζουμε cab. Μου έχει σπάσει τα νεύρα η υπόθεση.

Το είχα ζητήσει και εγώ παλαιότερα, θα το (ξανά)μεταφέρω... :rolleyes:

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν το βαλει καποιος ας μας πει !!!!!!

ορίστε και το cab για να αποκτήσετε φωνητική εντολή στο Diamond 2. άντε σας έσωσα πάλι (βασικά την HTC)

ΥΣ. ρε συ γιάννη μιας και είσαι "Mod" πες καμιά κουβέντα να μας αφήσουν να ανεβάζουμε cab. Μου έχει σπάσει τα νεύρα η υπόθεση.

Δουλεύει και με ακουστικό

ορίστε και μερικά add on για το TF3D, γυρίζει και το TF3D πλάγια :)

ορίστε και το cab για να αποκτήσετε φωνητική εντολή στο Diamond 2. άντε σας έσωσα πάλι (βασικά την HTC)

Και πως το δουλευουμε ρε παιδια:!::!::!: Μια βοηθεια στους αρχαριους.:blink:

το κάνεις εγκατάσταση μετά κάνεις soft reset μετά πας στα Setttings στο Personal και θα το βρεις

• Administrators
Μια χαρά! Μη γράφεις όμως κεφαλαία αν θέλεις γιατί στον κόσμο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις. :rolleyes:

Modpic.gif

Μια χαρά! Μη γράφεις όμως κεφαλαία αν θέλεις γιατί στον κόσμο των φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις. :rolleyes:

ο άνθρωπος έδειχνε την συμπάθειά του :D

ξέρει κανείς πότε θα έρθει σε Cosmote ή Wind?

σε κανα μήνα να ελπίζω?

πάντως απαράδεκτο 5 mp camera χωρίς flash :mad:

και αυτό το zoom ήταν πιο απαραίτητο από το dpad? :wacko:

να μην πω και για 3.5 jack...

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως είναι δυνατόν ενώ μέχρι τις 15.30 που είχα δει να με ενημερώνει το expansys ότι η συσκευή μου είναι έτοιμη και σε αναμονή για αποστολή και τώρα που ξαναελέγχω να μου λέει το κουφό....ότι είναι σε αναμονή αποθέματος....?????

Θα τρελαθούμε τελειώς δηλαδή!!!

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως είναι δυνατόν ενώ μέχρι τις 15.30 που είχα δει να με ενημερώνει το expansys ότι η συσκευή μου είναι έτοιμη και σε αναμονή για αποστολή και τώρα που ξαναελέγχω να μου λέει το κουφό....ότι είναι σε αναμονή αποθέματος....?????

Θα τρελαθούμε τελειώς δηλαδή!!!

Ναι και εμένα έτσι έλεγε τώρα λέει σε 5 μέρες διαθέσιμο

ότι να ναι εκεί μέσα. σίγουρα ένας αποθηκάριος μόνος του το κρατάει το κτήριο. εμένα μου στείλανε 2, δεν μου απαντήσανε ποτέ στο email που τους τα έψαλα για τη λάθος χρέωση στη κάρτα, και τώρα αυτό.....

παιδια απο ελλαδα μερια , απο που να παραγγειλω μια καρτα μνημης ,θα ηθελα ν αμου προτηνετε μια γρηγορη και να ναι και 16 αρα ..

• Administrators
παιδια απο ελλαδα μερια , απο που να παραγγειλω μια καρτα μνημης ,θα ηθελα ν αμου προτηνετε μια γρηγορη και να ναι και 16 αρα ..

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=7640

Βεβαιώσου τηλεφωνικώς ότι είναι Class 6, μην πάρεις με μικρότερο class.

Modpic.gif

70 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά

• Administrators
Για τα σημερινά δεδομένα και σε αυτή την ταχύτητα... δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Εκτός και αν θέλει να περιμένει κανένα 6μηνο που θα έχει πέσει. Ο Βασίλης όμως δεν είναι από αυτούς που περιμένουν! :rolleyes:

Modpic.gif

πάντως απαράδεκτο 5 mp camera χωρίς flash :mad:

και αυτό το zoom ήταν πιο απαραίτητο από το dpad? :wacko:

να μην πω και για 3.5 jack...

to 3.5 jack μου εχει λύσει τα χέρια εμενα πάντως στο HD..

Τώρα για το dpad νομίζω μια συνήθεια είναι ολα.. και φυσικά να γίουν πιο touch (finger) friendly τα win Και οι εφαρμογες..

απο η camera είναι το χαρακτηριστικό που εχω χρησιμοποιησει σχεδόν καθολου.. αναλογα τι ζητάει ο καθένας και τι προτεραίοτητες εχει.. μιλάμε για ενα PPC όχι για ενα "cybershot" Κινητο.. αλλη δουλειά το ένα.. άλλη το αλλο ;)

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

εμένα μου λείπει το flash γιατί το είχα για φακό (μόνο αυτό).

το 3.5 jack δεν με νοιάζει καθόλου, αν το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές είναι ζήτημα. δεν θα πάθω κάτι αν ακούσω με τα ακουστικά του diamond (τα οποία δεν ακούμπησα καν είναι μέσα στο κουτί). όσο για το dpad μου λείπει ΜΟΝΟ στο coreplayer. χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να κάνει assign κουμπιά όπως το AE buttons αλλά μόνο σε συγκεκριμένα προγράμματα! :(

Έχω κάποιες ερωτήσεις καθώς είμαι newbie σε WM phones. :rolleyes:\

Surfrarωντας στο xda-developers (διάβασα σχετικα με αυτό το site εδώ στο myphone) είδα κάποια ποστ για HardSPL (ότι είναι απαραίτητο για διάφορα Mods/roms), Topaz Kitchen κλπ ... μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι όλα αυτά και αν είναι ασφαλή για τη συσκευή; :D